2010. január 31., vasárnap

Vonatos srác

 

Ma délután vele utaztam egy darabig. Jó volt ismét látni. Találkozáskor elég hosszan fogtunk kezet, s simogattuk meg egymás tenyerét, s azt tapasztalom, h egyre bátrabb már Ő is. Szint végig érintkeztünk egymással. A lábunk is folyton egymáshoz ért, volt mikor megsimogattuk egymás combját, kezét, mikor mit sikerült, annak ellenére, h ült egy csaj a mellettünk lévő ülésen.

Ráadásul most sötét volt s az ablakon visszatükröződött az alakunk, szo, ha figyelt a csaj, akkor az ablakból kiszúrhatta, h mit csinálunk, de nem vettünk rajta semmit észre, h lebuktunk volna.

JULchrisDarnot7

Aztán mikor meguntuk kerestünk olyan helyet a vonaton, ahol kettesben tudunk lenni. Először a folyosó végén voltunk, de aztán kis híján lebuktunk, mert fiatal srácok kijöttek cigizni. Akkor átmentünk  vagon másik végébe, ahol egy asszony álldogált. A vonatos srác azt mondta, h Őt nem érdekli a nőci, s megkérdezte, h mutatunk e neki valamit? ;) Ezt most én nem vállaltam be. Ő nem hajlandó bevállalni a "rosszullét"-es mosdóba vonulást, én meg most ezt nem vállaltam be.

Kerestünk egy üres fülkét, s oda vonultunk be. Most is szúrós volt, de mivel már 2 napos borostája volt, így nem szúrt annyira, mint a tegnapi 1 napos, kis éles, erős borosták.

DSC_1021

Hevesek voltunk. De kibaszott jó volt. Be is indultam megint. Sajnos sec-perc alatt elértünk oda, ahol neki le kellett szállni, minek marhára nem örültem. ( Mielőtt leszállt volna egy gyors búcsú csókkal búcsúztunk, s elválltunk. A búcsúzás most végre igazi meleg távozás volt. Nem volt kézfogás csak egy csók. Bár az ölelés lemaradt, de így is késésben voltunk már, ( ;) )mert épp, h leszállt, s már indult is a vonat.

Am most 2 másik srác társaságában utazom tovább. Az egyik, ki velem szemben ül nem jön be. Semmi extra nincs benne. Rockot hallgat... Nem sok meleg hallgat rock zenét. Van egy jó pár ismerősöm, de egyikük sem hallgat rock zenét... Öltözete is túl egyszerű, egyhangú. A másik, ki pont mellettem ül, viszont nem rossz. Olyan 3-4es kategória. (Az 5 fokú skálán)Nála van is egy kis megérzésem, h az, mert mindig hosszan nézett, akárhányszor bementem a fülkébe. Divatosan öltözködik, s a haja is menő. Vasalva van. Kicsit emós, de jól áll neki. Fiatalabb, mint én az tuti. Szar is egy érzés, h már nem én vagyok a legfiatalabb korosztály. :(

Nem szeretnék tovább öregedni. Így érzem jól magam, s azt kívánom, h bárcsak mindig 20 éve maradnák! De pár hónap s már 21 leszek baszki! :( Mi jutott eszembe? Lily Allen: Fuck you!

+

"Tudod mi az, h szopol? Mint a kismalac!"

Ma annyit agyaltam a vonatos srácon. Óránként eszembe jutott. Olyan furi, h összejött! Visszagondolván tényleg nagyon bátor voltam, h pár szemezgetés és stírölés után én léptem, s megszereztem pár óra alatt a telszámát.

wood

De nem bántam meg! Sőt! Ez is az bizonyítja, h aki mer, az nyer! S én nyertem, egy nagyon helyes, heteros, férfi állatot! Egy igazi alfa hím!

Sok minden eszembe jutott már vele kapcsolatban. Elkezdtem agyalni rajta, rajtunk amit nagyon nem kellene! Összejönnék is vele meg nem is. De úgy lesz a legjobb, ha úgy maradunk, ahogy vagyunk! Partneri, haveri viszonyban! Vagy, mit tom én! Majd alakulunk! SPONTANITÁS! A meleg világban ez a lényeg! Mindig, mindenkivel, mindenhol! Spontanitás...

Ma a vonaton volt egy olyan aranyos nézése, mit még soha nem láttam neki, de elolvadtam tőle. Meg se tudtam szólalni. Legszívesebben lefotóztam volna, h mindig láthassam! Rohadjon meg! Már most hiányzik! :( Igaz van, mikor csend van köztünk, de akkor is jó vele lenni.

Mondta, h ekkor, meg akkor elmehetnék hozzá, de mondtam h én oda biztos nem, mert sok a "veszélyes elem", kiket nem szívlelek, s csak a baj van velük, úgyhogy, vagy jön Ő Egerbe, vagy majd a nyáron ( meg utána) akkor, amikor akar!

Mögöttünk ülő kabinba igazi hetero állatok ülnek! Ordibálnak, söröznek, meg vidéki akcentussal beszélnek, tipikus hetero megnyilvánulásaik vannak. Már oda jutottam, h visszataszító ez a számomra.

Mi sokkal szolidabbak vagyunk. Csendesebbek, nyugodtabbak, kulturáltabbak. Jó! "Néha" hülye vagyok én is, de pont azért, mert hülyéskedek a csajokkal. Hülyéskedésre meg szükség van. Egyfajta orvosság ez is. De, ha pl.: nem vagyok Krisztimmel, akkor tök csendes, normális wok.

De Krisztire szükségem van. Nekem általánosban és közép suliban is volt egy "Krisztim". Egy olyan lány, kivel állandóan nevetgéltem, kikapcsolódtam, ki mellett hülye lehettem, boldog, s vidám voltam.

NA!

Most kiírtam magamból ismét mindent.

Majd holnap jelentkezem. Megyek Pestre reggelről s késő estére érek majd csak haza.

Csók!

Rion ;)

(K)

ZachCabanaWeb[2]

Miért költöztem már megint?

 

A legfőbb indok az, h ide bárki komizhat. Nem kell regisztrálni ahhoz, h egyes bejegyzésekhez megírhasd véleményed.

Lehet like-olni hasonlóan a facebook-hoz. Egyszerűbb, jobb, változatosabb a bejegyzés szerkesztés, és használhatom a windows writer-t, mit nagyon szeretek.

Aztán, ha már átköltözök, akkor illő másik design-t is csinálni. Köszönöm még egyszer ezúton is Xián-nak ( Xaviernak) áldozatos munkáját.

Szo ezentúl itt folytatom írásaim. Lehet egy páran "örülni" fogtok neki, mert tegnap 264-en feedeltek nálam, olyan sokan, mint még sokan, ahhoz képest, h csak 4 hónapja blogolok.

NA! Remélem tetszeni fog nektek az új blog design. Ha minden igaz, akkor Xavier csinálni fog még egy másik kellemes, narancssárga színű változatban is, aztán majd meglátjuk mi sül ki belőle. ;)

Csók!

Rion ;)

(K)

Meleg helyzet - miért leszünk homoszexuálisak?

A homoszexualitás eredetét máig vita övezi. Az egyházközösségek jelentős része az ördög művének tekinti, a pszichiátria nem tartja betegségnek. Mi állhat a hátterében?


Fogalmazzunk jól

Kezdjük először is a definíciókkal. Egy 1968-as orvosi meghatározás szerint a homoszexualitás nem más, mint az azonos nemű emberek iránti erotikus vonzódás. Ha a vonzalom viszonzásra talál, akkor nyílt - angol szakkifejezéssel élve overt - homoszexualitásról beszélünk. Ennek ellentéte a rejtett homoszexualitás, amikor az azonos nemű iránti vonzalom és a gyakran heves, önmarcangoló homoerotikus késztetés nem lát napvilágot, elfojtott érzelemmé alakul. Biszexualitásról akkor beszélünk, ha az erotikus érzelmet az azonos és ellentétes nemű egyén is kiváltja. Abban az esetben, ha nincs lehetőség az ellentétes nemmel történő szexuális együttlétre (például börtönben, hajókon stb.) és a homoerotikus érdeklődés csak arra az időszakra korlátozódik, akkor pszeudo-homoszexualitásról van szó. A transz-szexuálisok is az azonos nemű egyénekhez éreznek nemi vonzalmat, de úgy, hogy önmagukat a másik nemhez tartozónak érzik, biológiai nemüket tévedésnek vélik. Ebből a kifejezésből ered a transzvesztita elnevezés, aki az ellentétes nem ruhájában érzi jól magát. A szexuális kielégülés másodlagos fontosságú, mivel az igazi örömöt az öltözködés jelenti számára, gyakori, hogy az azonos neművel ki sem alakul szexuális kapcsolat. A serdülőkori homoszexuális vonzalmak, kölcsönös maszturbációk egyes közlemények szerint nem tekinthetők homoszexualitásnak, hanem egy - nem mindenkinél jelentkező - fejlődési lépcsőnek a heteroszexuális fejlődésben. A saját neméhez vonzódó nőt leszbikusnak, míg a férfit melegnek nevezi a nemzetközi irodalom.

Melegnek született?

A homoszexualitás oka máig vitatott, kialakulására többféle teória született. Nemzetközi statisztikai eredmények szerint a lakosság 4-6 százaléka meleg, két százaléka leszbikus. Az egyik magyarázat szerint a homoszexuális orientációt a DNS láncon lévő genetikai eltérés hozza létre. Lang vizsgálatai szerint a melegek családjában jelentősen több fiú van, mint más családokban. Ebből arra következtetett, hogy genetikai, vagy hormonális eltérés miatt az eredetileg lánynak indult magzat fenotípusában (külsejében) fiúnak született. Jó néhány egyéb vizsgálati eredményből messzemenő következtetések láttak napvilágot, azonban egyik sem szolgáltatott biztos magyarázatot a homoszexualitás eredetére. A hormon-teória - mely szerint az alacsony férfi nemi hormonszint összefüggésben áll a férfi homoszexualitás kialakulásával - is megdőlni látszik, mivel Freund és Perloff vizsgálatai szerint a női nemi hormonnal kezelt egyének nemi vágya ugyan csökken, viszont nemi irányultsága nem változik. A biológiai elméleteknél sokkal elfogadottabbaknak tűnnek a pszichológiai teóriák. A pszichoanalitikus állásfoglalás szerint a személyiségfejlődés során olyan környezeti, családi hatások érik a gyereket, amelyek az ellentétes nem felé irányuló szexuális késztetést teljesen legátolják. A gátlás nem tudatos. Adler megközelítése szerint a homoszexualitás a másik nemtől való irracionális félelem talaján jön létre. A férfi homoszexuálisok anyjukkal való kapcsolata igen mély, gyakran apa nélkül nőnek fel, vagy olyan családban, ahol a szülők szexuális élete megromlott. Így az anyában sokszor megvetés jön létre a szexualitás iránt, a gyerek szexuális viselkedését elítéli és bünteti.

Az ókor múzsái

Az ókori Görögországban és Rómában emelkedettebb és fejlettebb szexusként tekintettek a homoszexualitásra. Nagy számmal születtek olyan irodalmi, ipar- és képzőművészeti remekművek, amelyeknek ihletet homoerotikus vonzerő adott. Gondoljunk Sappho költészetére vagy a Hippocratest, Hermészt ábrázoló szobrokra vagy a római Horatius, Catullus műveire. A homoszexualitás intézményes formában volt jelen. A felnőtt férfi védelmezője, tanítómestere volt a fiatalabbnak, amelyben a szexualitás is helyet kapott. A fiatal fiúk gömbölyded, szűzies formái csábítóan hatottak a felnőtt, erőtől duzzadó férfiakra. A mitológia isteneit is felruházták a homoerotika földi képességével. A homoszexuális viselkedés természetességét mi sem bizonyítja jobban, mint az a tény, hogy a családi heteroszexuális kötelék mellett nyíltan vállalt és gyakorolt dolog volt.

Szexuális liberalizálódás

Az 1950-es évektől változott a társadalom homoszexualitásról alkotott véleménye. Ennek hátterében a polgári liberalizálódás, a szexuális tabuk fellazulása állt. Korunkban már szinte minden nap találkozunk olyan hírrel, műalkotással, mozifilmmel, amelyben a homoerotika nyíltan jelenik meg. A társadalom elfogadja, sőt egyes országokban (Hollandiában, Belgiumban, Spanyolországban, Kanadában, Massachusettes államban) az azonos neműek házasságát törvény szentesíti. A regisztrált partnerkapcsolat intézménye is számos országban (pl. Új-Zélandon, Norvégiában, Szlovéniában, Luxemburgban stb.) megvalósult, melyben a házassághoz hasonló jogok illetik meg a párokat. A homoszexuális élettársi kapcsolatot Magyarországon is elismerik, ám a házassághoz képest ez kevesebb jogot és kötelezettséget jelent.
( Forrás: www.hazipatika.com )

Msn

Tipp, h búj elő másoknak: XD ;) :P

Ma egyik lakótársammal beszélgettünk msn-en. Csak a lényeget emelném ki. ;)
Szo!
Lakótárs 3 üzenete:
*=)
*deédi vagy
*:D
*holnaptól kezdődik minden
*már egy ideje készitem a testem
*egyre kevesebbet eszek
*holnaptól már hattól nem eszek
*és viszonlag keveset
*és 5 ször minimum ha nem hatszor kell ennem:D
*és kondi
*:D
*meg otthon a felülés fekvő sulyzó
*szval:D
*nagyon sexy leszek
*vettem egy nagyon cső gatyát kurvajó feszülős meglátod felizgulsz
   Rion     üzenete:
*:)
*oksa
*hozzad s megnézem
*de ha nagyon szexy leszel, s kitartóan kondizol, akkor lehet kiérdemelsz engem, s májusban búcsúzóul megb.lak... ;) (K)
*de ahhoz kitartó munkára lesz szükséged!
*;)
*kell valami... ...valami szikra, h felizguljak ;) 
Lakótárs 3 üzenete:
*:D
*jaj de jó lenne
*kajak csinláok én is félmeztelen képet aztán fél év mulva meg megint
*meglátjuk mit fejlődőtt a testem
   Rion     üzenete:
*:)
*oksa
*én is csináltam
*s tudo milyen jó látni a változások eredményét?
*szo csinálj te is! ;)
*d azt szeretném tőled kérni, h a hasadra, és a melledre gyúrjá, mert szeretném, ha a zsír helyett, izom duzzadna ott májusra! ;)
Lakótárs 3 üzenete:
*:P
*jaja
...
Szo buzultunk egy sort. A kis aranyos.... XD Persze poén volt az egész,  (legalább is részemről biztosan) de én nagyon jót szórakoztam rajta! XD
17-kor indulok vissza Egerbe. Este 21 körül majd jelentkezem, ha időben beér a vonatom ebben a nagy hóban.
JA! Megint a vonatos sráccal utazok majd egy darabon. ;)
Na!
Majd körmölök!
Kiss!
Rion ;)

2010. január 29., péntek

ÓÓÓ A HAPPY DAY!


Ma taliztam, Xavierral. Jó napom volt. Sütött a napcka is, s jó, kellemes idő volt.
A Drága 1 órával előbb ment a Deákra, mint ahogy megbeszéltük. Am azért szerencsére összejött a tali, s lejártuk a lábunk. Végigmentünk a Vácin, el a Ferenciek teréig. (Kedvenc városrészem, s persze Dávid is eszembe jutott, mert akár hányszor a Váci közelében vagyok, mindig Ő jut eszembe! XD)
Jó volt talizni Xavierral. Sokat nevettem. Sweet poénos beszólásai vannak. Kis ennivaló. Pláne, a megjelenése, a testbeszéde. Sugárzik róla a passzivitása! XD Pont ettől olyan zucker falat. ;)
Csinált nekem a Drága egy kis jegyzet noteszt! Meglepett vele! Kreatív minden téren úgy látom. ;)
Váci után elmentünk a Westendbe, s ott is végigjártuk az összes szintet, s sok boltba benéztünk. Ami poénos volt, h szinte mindig a női részlegnél kötöttünk ki, ha betértünk egy boltba. Xavié szólt rám mindig, h ezek női cuccok! XD
pic15
Mondanom sem kell, h végig pasiztunk! XD
Jó sok pasit láttam. A best az egyik Puma boltban az eladós srác volt. Szemeztünk is, s akárhányszor elfordultam, majd vissza, mindig nézett.
A második favorit-om pedig a Westend-ben volt a Springfield shop-ban.  Am megfordult az is a fejemben, h szívesen lennék én is ilyen ruházati boltokban eladó. Mennyi jó srácot látnék már nap, mint nap! XD
Am még most is fáj a lábam, annyit sétáltunk én meg elvagyok kényelmesedve, mert a 2 hónapnyi otthon punnyadás után nem wok hozzászokva a szaladgáláshoz.
Mondanom sem kell, h annyi meleget láttam megint, h már azt se tudom mennyi volt az annyi! Ami meg különösen tetszik, h simán szemezgethetsz velük! Némelyik még mosolyog is!
De a pumás srác nagyon helyes volt! S mindig nézett! AH! DÁVID, CSABI! 27-én, utunk odafog vezetni! XD Remélem ott lesz a Dear! ;)
vladimirkolak003
Am az is tetszik, h ahogy olvasgatom a többi blogot azt tapasztalom, h egyre több mindenki ír  az utazásai során szerzett élményekről, szemezgetésekről! De nem csak a blogokon, hanem, blogom olvasóitól is kapok beszámolókat levélben, s msn-en is. Remélem valami változóban van! ;)
Pest után hazamentem 1 órácskára, majd go Egerbe, mert holnap vizsga! :S A vonatom meg 1, azaz 60 percet késett!!! Nem voltam ideges! :)
Anyum lehiggadt. Kifaggatott a mai taliról. Elég jó tűrte válaszaim. Megkérdezte, h hol taliztunk, s elnevettem magam, mert megfordult a fejemben, h azt mondom neki, h szaunában, de nem akartam ilyennel hülyíteni, mert még komolyan vette volna.
Lényegében ennyi volt ma.
Eddig még mindig úgy van, h holnap talizunk 14-kor a Vonatos sráccal. Várom már nagyon mert csütörtökön, mint írtam is nagyon felizgatott!
Kiwi leszek mi lesz. :)
Majd jelentkezem!
Csók!
Rion ;)
(K)
csukis

2010. január 27., szerda

Gays everywhere 3.

"Inkább bassz meg valakit, minthogy elbassz valamit!"

Ma elég jól keltem. Majdnem hogy magamtól! 10 perccel az ébresztés előtt felébredtem, de azért még visszaaludtam arra a pár percre, mert egy fejlődő szervezetnek ugye szüksége van az alvására! ;)

Ma reggel a vonaton azzal a meleg pasival utaztam egy darabig, kiről tegnap írtam, h nézett a pesti haverjával. Odajött hozzám nagy mosollyal az arcán, s azzal indított, h; "Nem is tudtam, h neked a bátyád X Y?!" Én meg fagyott mosollyal az arcomon csak annyit tudtam mondani, h; "Igen az!" Na mondom, akkor ezek szerint már Ő is tudja.

Tuti, h tudja, mert egész beszélgetésünk alatt, mosolygott, kommunikatív, szo túúúl kedves, stb... Meg lekezeltünk 2-szer is, s furi volt az egész, mert előtte soha nem kezeltünk, s nem is beszélgettünk...

Tudtam, h a mi világunk nagyon informált, s pletyis, de h ennyire?!

SDC13746

Sebaj! Különösebben nem izgat. Ha valami rossz lépést mer tenni, eljár a szája, akkor eljár majd nekem is... De nem szeretném, ha ez lenne. Főbb a békesség. :)

Aztán mikor átszálltam a másik vonatra ismét találtam magamnak egy másik helyes pasit. De kiiiiiiiiiibaszott helyes volt. Ideáll. Nagyon bejövős. 30 körüli lehettet, borostás, izmos, jól ötözött, divatos, ápolt, s férfias. Ah.... Egész út alatt nem volt semmi különös. Kb. 3-4 szer akadt össze a szemünk. Nem sok reményt fűztem hozzá, mert egy csaj ült mellette, kivel beszélgetett, de szerencsére a csaj leszállt Gödöllőn, minek nagyon örültem. Mikor elment mellettem a csaj, h leszálljon, mondtam is neki magamban, h ; "HELYES! Kopj le Baby!" XD Meg annak is örültem, h nem érintették meg egyszer sem egymást, s puszit sem adtak egymásnak.

Na de a lényeg! Mikor beértünk a keletibe Akció volt! S ide való a nyitó idézetem is; "Inkább bassz meg valakit, minthogy elbassz valamit!"

Valami ilyesmi a mai napom tanulsága! XD

SDC13745

Szo! Mikor beértünk a keletibe, elkezdett ugye mindenki készülődni. De a macsóm meg se mozdult! Ahogy elindult a tömeg, akkor sokszor egymás felé fordultunk, s találkozott a tekintetünk. Mivel én már felöltöztem, de Ő még továbbra is ült a helyén, így visszaültem én is. Meg am is nagy volt a tömeg, az öregek szokásukhoz híven furakodtak bunkó módjára előre.

Nagyon elegem van már a faragatlan viselkedésükből! Egyszer felidegelnek, s lerúgom a vonatról valamelyiket! XD ...Ezt most elképzeltem... XD

Szo!

A végén már csak 4-en maradtunk, mert másik két manusz is még öltözött, meg pakolt össze. A srác meg megindult, s az előttem lévő ülésre költözött át cuccotul, s elég sűrűn megnézett.

Megfordult a fejemben, h lehet arra pályázik, h ketten maradjunk, de a másik 2 csávó csak tökörészett, Én meg egyre feszültebb lettem, s aztán megindultam kifelé. Mikor elmentem mellette pezsgett a levegő. Tök bizsergetős érzés ment keresztül rajtam.

Aztán mikor a folyosó végén becsuktam az ajtót, ránéztem, ki szintén nézett, s leléptem...

SDC13747

Kibaszottul megbántam, s nagyon szidom magam, de akkor olyan gyorsan történt minden! Úgy pikkeltem magamra, h legszívesebben jól megrugdostam volna magam! :) :/ :(

Persze lehet nem is akart semmit. De mindig csak Én lépjek?! Vagy legalább maradtam volna a valagamon, s vártam volna, h hagy lépjen Ő!

Látjátok ez a szar! Forr körülöttem a levegő, tökre bizseregtem, mikor ott voltam mellette, s mégse mertem semmit se tenni! Megmiért pont elém költözött át? H felhívja magára a figyelmet nem? Mi másért? A helyén is tudott volna pakolászni...

Nap, mint nap egy rakat jó srácot, pasit látok némelyiknél megvan az érzés, a szemezgetés, csak maga a cselekvés hiányzik! A szikra, h lángra kapjunk!

Szo ezt elkurtam! Nem kicsit! NAGYON!

Am lényegében jó napom, volt, mert sütött a napocka, s örült a fejem, h Pesten vagyok, csak ne lenne tél, s olyan kiiiiiiiiiiibaszott hideg!!!

Dáviddal beszéltem ma telón, s mondtam is neki, h lemerem fogadni, h az összes buzi, szépfiú a plázában van, azért nincsenek az utcán, csak elvétve!

SDC13749

Minden hol szinte csak nők vannak! De kom! Agyamra mennek! Utcán, vonaton. Még látok 1 helyes srácot, pasit, addig látok 20-30 nőt! NONSZEEEEENSZ! XD

Hazafelé a vonaton is csak nők ültek körülöttem, meg öregek! Hát "hooray! "Tök izgi volt" az utam hazafelé... -.-'

Viszont!

Mikor mentem munkából hazafelé egyszer csak feltűnt előttem a mozgólépcsőn egy helyes fiatal srác. Éppen álldogáltam a felfelé igyekvő mozgólépcsőn. Ő az egyik oldalt én a másikon, mikor kiszúrtam.

A megérzése egyből megcsapott, mert olyan helyes volt Ő is, h mondom ennek tuti buzinak kell lennie! Aztán megláttam a kezébe a divatos kézi bőr táskát, mit említettem, h én is venni akarok, s már akkor tudtam, h BINGÓ!

Aztán mikor ment fel előttem a lépcsőn, úgy riszálta a seggét, h egy ribi is megirigyelte volna! De persze ezt nem rosszból mondom! Nekem tetszett! XD Bár az erős volt, ahogyan fogta a táskát! A csuklója nem normálisan lógott lefelé, hanem bevolt, felfelé volt hajlítva. Eléggé pláza cicás volt... :)

Helyes srác volt.

Szo lényegében ez volt ma.

Csók!

Rion ;)

(K)

Ui.: A képeken Budapest azon utcái láthatóak, miket nagyon szeretek, s miken mindig keresztül megyek, mikor dzsalok a munkába. ;) Menet közben készültek a képek, szo azért lettek olyanok, amilyenek. Siettem, mert késésben voltam...

SDC13748

Ha hibázol...

... Akkor az a te hibád! :/

 

Van az a mondás, h az ügyes, okos ember mások kárából tanul, a hülye meg a sajátjából! Az a baj, h én olyan szerencsétlen vagyok, h szinte mindig csak a saját káromból, hibáimból tanulok. Viszont azt 100, h úgy megtanulom, mint a szorzótáblát! Sőt! Még jobban!

Egyik este elkezdtem ismerkedni egy pasival. Tudjátok. Nálam a pasi 26 felett kezdődik... Előtte levelezgettünk már vagy 2 héten keresztül, aztán msn.

S itt kezdődtek a bajok, amiket akkor még nem éreztem bajoknak...

Túl heves volt a pasi. De nevezzük inkább srácnak, mert azt jobb írni, olvasni, mint, h pasi! XD

napcsi

Szo!

Belevitt a web camozásba. Nem nagyon szoktam, mert nem igazán szeretem. De olyan aranyos volt, s adta alám ugye a lovat. Kezdte az alap bókolásokkal ugye. A kamozásnál meg olyan szintűre növelte a bókokat, h attól már zavarba jöttem! Am nem volt semmi rossz dolog, mielőtt még valaki arra gondolna. Rajtunk maradtak a ruhák, s nem is kérte, h essenek le a rucik... XD Nem is engedtem volna, mert nem wok hívük ezeknek. Legalább is még.

Szo, kamozás közben megolvasztott. Tapasztalt róka az biztos, ha sikerült megolvasztania, mert eddig nem sok embernek sikerült. Konkrétan egynek, aki nem más, mint Jé....

Szo egy igazi oroszlánnal volt dolgom, s már tom mi volt akkor a gond! Az, h eddig én voltam az oroszlán, s most egy olyan oroszlánnal volt dolgom ki mellett báránynak éreztem magam!

e31

Igazi pesti, vad, tapasztalt, kemény macsóval volt dolgom! Telefonszámot is cseréltünk. Igaz a ribi telefonszámom adtam meg neki, de első msn után nagyon nem kellett volna még megadnom neki!

Nagyon sokat tudnák mesélni, h mi volt de a lényege az egésznek az, h tanultam! Résen kell lenni, s meg kell gondolni, h kinek mit mondasz, mit adsz meg magadról!

A rétegződés itt is meg van ugyan úgy. Lehetsz csúcs ragadozó, oroszlán, farkas, róka, de lehetsz bárány is. Kétélű a mi világunk. Nem mindegy, h tudod, h megbaszol valakit, v meg is basznak?! Na meg, h milyen vehemenciájú! Annyira nyomulós, ragadozó volt ez a pasi, h kom mondom visszahőköltem tőle! Alap szinten ment az utalgatás, értetem mindent, de ez sok volt nekem. Kibaszott pár órás kalandról lett volna szó. Legalább is nagyon ez jött le nekem. Az ősszel elég volt nekem azokból. Most nem vágyom ilyenekre! ( Persze, ha meglátnák egy jó srácot, pasit s kapcsolatba lépnék, akkor benne ennék, de nagyon jónak kell ahhoz lennie! Szo kell az érzés, h én azt mondjam, h na oks gyere menjünk el!) Arról nem is beszélve, h ki, hogyan, s mit akar?! Akkor az átalakulások! Oroszlánból, bárány lesz, bárányból oroszlán, össze vissza! :)

Szo beijedtem rendesen, h milyen csúcs ragadozóval találkoztam! Igaz pesti állat! XD De örülök, h megismertem, mert úgy tanított meg dolgokra, formálta át világom, h nem is tud róla.

Figyelmesebb leszek, okosabb, óvatosabb.

Csók!

Rion ;)

(K)

lánc

2010. január 26., kedd

Képek

Luke Guldan 1

GayAngel2

xmaskissweb

szivar

csukis

Gays everywhere 2.

 

2. nap, s ismét melegekbe botlottam. De kezdjük az elejéről. :)

Szo!

Reggel nem bírtam felkelni! XD

Csörgött a telóm 7:40-kor, s kinyomtam, így 1 órával később keltem, mikor a másik biztonsági "red alert" ébresztőm szólt. :)

Akkor már muszáj volt kelnem! Így ma csak 5 órát melóztam, de jobb napom volt mint tegnap. Szerintetek miért? Mert több szépfiút láttam, mint tegnap, s végigdzsaltam a váci utcán is, de ki volt halva, s nem láttam ott egy szépfiút sem! :(

Na de kronologikus sorrendben!

Reggel, mikor vonatoztam megcsapott megint a "meleg" érzés, párosulva a "figyelnek", kellemetlen érzéssel. Egyből le is lassítottam, - mert am mindig rohanok, megyek, mint a gép - s elkezdtem szétnézni, h mi van.

SDC13721

Meg is találtam őket. Először az egyik pasit láttam meg, kiről tom, h meleg, de Ő nem tudja rólam (legalább is én még így tom), s aztán megláttam vele egy másik srácot is, ki szintén nézett.

Az ismerősömön nem lehet meglátni, h meleg, de a pesti barátjáról egyértelműen sugárzott. Mondhatni kiakadt a meleg érzékelőm.

A meleg ismerősöm ment haza, a pesti haverja, meg jött velem pestre. Nem együtt mentünk, még csak köszönni s elköszöntünk egymásnak, de akárhányszor felé néztem, mindig talizott a szemünk. Mielőtt felszálltam a vonatra kiszúrtam egy fiatal, helyes srácot. Felszálltunk a vonatra, leültem egy üres helyre, s elkezdtem megint szorítani, h csak a közelbe üljön le, s úgy is lett. S még nagyobb szerencsémre, velem szembe ült le. Tök olyan volt az egész szitu, mint anno a vonatos sráccal.

Igaz az érzésem, csak sejtelem volt, pont úgy, mint anno a vonatos srácnál, mert ez a kölyök is tök heteró megjelenésű volt, de vele is volt egy jó pár összepillantás. Ő is tanult, de akárhányszor felnézett, mindig felém nézett először, s mikor találkozott a tekintetünk, egyből elnézett más irányba.

SDC13723

Jót mosolyogtam magamban, mert tök aranyos volt, csak jobban örültem volna, ha mer szemezni. A vonatos srácom se mert anno. Jók ezek a vonatozgatások, csak az a baj, h nincs rá lehetőség, h megismétlődjenek, mert ha megtörténnének ezek újra és újra, mondjuk 2-3-4 alkalommal, akkor náluk is lépnék, mint a vonatos srácnál...

De az a srác Gödöllőn leszállt, s hülye kis csitrik szálltak csak fel! 1 férfi sem szállt fel! Csak nők! De abból vagy 5-6! Hát mondom "hooray"!

Nem baj! Legalább elkezdtem tanulni! XD

Pesten most több jó példányt is láttam, mint tegnap, de kiiiiiiiiiiibaszott hideg volt/van! Nem is csodálom, h alig vannak az utcákon...

Mint, látjátok csináltam nektek pár képet is, még úton voltam a meló helyre. ;) Tök furi volt hétfőn, mikor megláttam a Gellért-hegyet, h milyen havas, s kopasz volt?! Nem láttam még így sem! XD

Munkahelyről 15 perccel előbb leléptem, s így elnéztem a Váci utcába. Kicsit lehangoló volt, h nem volt nyüzsi, meg sehol egy jó pasi, shoppingolni meg nem volt időm, pedig akarok venni egy frankó kézi/váll bőrtagyót. Úgy is divatos. Jó egyeseknek lehet nőies, de szerintem nem az! Nekem tetszik, s kész! Meg amúgy is! Mi  szeretünk öltözködni, szeretjük a divatot! Nem? Jó! Kivételek mindig vannak!...

SDC13736

A vonaton hazafelé meg ismét a vonatos sráccal jöttem. Am nem tom miért hívom srácnak, mikor pasiról van szó, de már mind1! :)

Ülök a vonaton, s csörög a telóm, s megint Ő hív. Felveszem, mert nem akartam elhinni, h a vonaton van, s mondta, h; " A kisebbet már észre sem veszed?!" Egyből nézelődök, hátrafordulok, s ott ül! Leesett az állam! Hát mondom ez nem igaz!

Összekapartam magam, s odaültem hozzá. Lekezeltünk, (-.-') s most egyből megsimogatta a tenyerem! XD

Zavarba is hozott a kis dög! :) A téma megvolt megint, s úgy tűnik, h tényleg komolyan gondolja a szombati talit. :)

Végig (csak :( ) beszélgettünk hazafelé. Furi, h milyen gyakran összefutottunk az elmúlt napokban...

SDC13742

Búcsúzáskor most egyszerre simítottuk meg egymás tenyerét kezeléskor, csak az nem tetszett, h nem nézett a szemembe.

Bár lehet zavarban volt, mert piros volt az feje, h egyszerre küldtük egymásnak a jelt, utalást.

Nagyon nem szeretem, fel tud dühíteni, h ha kezeléskor az illető nem néz a szemembe! Oks sajnos néha velem is előfordult, ha zizi vagyok, de szerencsére ritkán követek el ilyen hibát.

Szo ez volt ma. Az egyik este történt velem valami, ami igen kellemetlenül érintett, s ismét tanultam a meleg világból.... :/

Majd írok arról is, s lehet holnap reggel majd felteszem.

Csók!

Rion ;)

(K)

SDC13738

OMG!

 

24.-én 150 egyéni látogatóm volt! WOW! Ez rekord méretű látogatást jelent! Nagyon megleptetek, mert átlagban 110 körül mozog a naponta  egyéni látogatók száma.

statisztika_250 

Meglepődtem, de örültem is! :) Köszönöm nektek.

Na! Most megírom a mai bejegyzésem, fél órán belül fent lesz! ;)

Addig is ciao! ;)

2010. január 25., hétfő

Gays everywhere!

 

 

Jó indult a mai napom. Tegnap este korán lefeküdtem,  éjfél körül el is tudtam aludni, mert fáradt, s álmos is voltam. 7:40-kor csörgött a telefonom, s elkezdtem morgolódni, h már megint ki az, aki korán reggelről zaklat telefonon keresztül! :)

Aztán megdöbbenve vettem észre, h az ébresztő óra. Ráadásul 10 perccel később keltett! Valószínűleg azét, mert első csörgetést kinyomtam, s visszaaludtam, mert ilyen nem egyszer fordult már elő velem.

oda

Filóztam, h menjek-e  be 1 órával később, de akkor csak 5 órát dolgoztam volna, a pénz meg kell. :/ Szo fogtam magam, s elindultam a vonathoz. Jó tettem, mert kivel találkoztam? :) A vonatos sráccal!

Felszállok a vonatra, ülök le, s hív telón. Felveszem, s mondta, h ne ülj le, mert elől vagyok. Trappolok előre, s nagy vigyorral fogad Ő is. Mielőtt odaértem volna hozzá, felmértem a terepet, s átkoztam az embereket, h mindenhol ülnek! Aztán meg, h nem fülkés a vonat... :)

Szo szimplán csak kezet fogtunk... :/

Mondtam neki, h mennyire meglepett, h észrevett a vonatból, mert akkor értem az állomásra, mikor a vonat, s mondta, h ; "Tudod van az a mondás, h a szemed a pályán legyen!", s kacsintott egyet.

Erre jót nevettem, h nocsak miket mond a vén róka! ;)

karkötő

Am nagyon szépen felvolt öltözve. Divatosan, szép csizma, barna szövet gatyó, s itt meg is akadtam... XD

Sunyi mosollyal az arcomon közöltem vele, h le van húzódva a slicced.

Erre most ő nevetett ki, s mondta, h;

- Látom el is kezdted alkalmazni a frissen tanultakat!

-  Hát igen. Gyorsan tanulok. Azzal vissza kacsintottam neki.....

- Téged se kell félteni!...

Aztán beszélgetünk sok mindenről. Mondanom sem kell nektek, h na ugyan mi lehetett a fő téma?... XD ;) :P

Szeretek vele lenni, mert egyenrangúak vagyunk, nem csak én beszélek, s nem csak én irányítok, s értjük, vesszük az egymásnak küldött finom jeleket, utalásokat.

Aztán egyik állomáson elválltunk. Ő ment északnak, Én meg Pestnek.

Volt az állomáson egy másik helyes srác. Őt szoktam egy párszor látni, de nagyon ritkán. Helyes srác. Igaz kb olyan 170-175 körüli lehet csak, de borostás, s 28 körül lehet Ő is. Szo bejövős. (Legyen a neve vonatos srác 2.) (1 év múlva hány sorszám lesz?XD) Akárhányszor találkozunk, mindig össze akad a szemünk, de soha nem mosolyog rám. Igaz én se rá, s az is igaz, h anno a vonatos sráccal se mosolyogtunk egymásra...

farmer

De na! Ha belegondoltok, ha rámosolyogsz egy másik srácra, akiben nem vagy biztos, h mizu, az egyenlő, egy co-val.... Aztán nem is folytatom, h a mosolygás után, milyen következményei lehetnek, ha gorombán néz vissza rád!...

Szerintem ezért se nagyon mosolygunk egymásra...

Mind1. Tudom, h a "vonatos srác 2." hol dolgozik, s azt is, h merre lakik, de semmire nem mek vele. Jó! Csak annyira, h tudom, h van lehetőségem őt látni. De az lenne a legfontosabb, h róla is bebizonyosodjon, h gay.

Igaz még csak a 2. lépésnél tartok vele, s össz van 4 lépés.

1. Alapvető lépés nálam ugye a megérzés. Eddig lényegében bejöttek a megérzéseim, bár nem mindig hiszek nekik.

2. lépés a szemezgetés.

3. az állandó szemezgetés, stírölés

4. lépés pedig maga a cselekvés, azaz kapcsolatba lépek vele.

Furi, h ezek a lépések lefuthatnak 1 perc alatt, de akár több nap, hét, hónap alatt is.

Aztán Gödöllőn is felszállt egy helyes srác. Hát nála 100%-ot jelzett a megérzésem. Divatos volt, csinos, helyes (túl helyes...), igazi szép fiú! A menéséből is lejött, s mikor elment mellettem, addig néztem utána még el nem tűnt. Megfigyeltem magamon, h magamban ilyenkor mindig azért szurkolok, h a környékre, a közelembe üljön el, mert akkor van lehetőség a lépések megkezdésére.

pool002

De nem hagytam annyiban, mikor eltűnt! Tudtam, h a köv. megálló a végállomás... ;) Szo a Keletiben gyorsan leszálltam a vonatról, átmentem a peron túloldalára, s elkezdtem a telóm nyomogatni, közben a szemem azért sunyisan, titkon a pályán volt, fel felpillantgattam. Olyasmi látvány lehettem külső szemlélő számára, mint valami tolvaj, aki keresi áldozatát. :)

Le is szállt. Felvette a napszemcsijét, ami újabb megerősítés volt számomra. Aztán előkerült a kézben hordható divatos férfi bőr sporttáska, (amit én is venni karok magamnak, csak nem tom hol a francba találok olyant?!). Szo BINGÓ!

Szépen előre engedtem, had menjen csak a drága. Tetszett! Egyenesen ment, kihúzta magát, elegánsan, határozottan, úri ember módjára közlekedett. (Valahogy úgy, mint André!) De aztán elváltak útjaink...

Gondolatban elköszöntem tőle aztán mentem az egyik trafikhoz.

Ott elkeseredtem, mert nem volt vanilliás szivarka, s ha jól hallottam, akkor még azt is mondta az eladó, h már nem is lesz, mert bevonták. Bár nem wok biztos benne, mert éppen a sexy bitch üvöltött az egyik fülembe.

Így vettem egy másik vaníliás szivarkát. Ez sokkal komolyabb, mint amit eddig szívtam. Ez 5 darabos, 300 Ft, s vaníliás ízű a szivarka vége. Tök jó! Körbe is nyaltam állandóan a szám minden egyes szívás után! XD

S eltart v 10 percig még elszívod! Mindegyik külön be van csomagolva, s igen erős! Nem vagyok dohányzós, s ha szívok is (cigit), akkor is csak és kizárólag vaníliásat, mert a sima cigit nem szeretem. Nagyon ritkán füstölök. Csak ha olyanom van, de ha el fogy az utolsó szál szivarkám is, akkor meg leállok, mivel nincs már a piacon! XD :/

Lenne még mesélni valóm, de majd máskor. Így is sokat írtam már...

Csók!

Rion ;)

(K)

comb

2010. január 24., vasárnap

Képek

es16 15

orionbeltweb

beach

fireman

Hogyan tovább Rion?

 

Holnap megyek melózni. 10:30-ra megyek, s ahhoz, h időben beérjek, basszsus 7:45-kor kelnem kell!

Ma is 9-kor keltem, mert itthon voltak Bátyámék, s a hangosak voltak, de mikor felébredtem, a világomat nem tudtam.... :S Holnap mi lesz velem?! Mind1, az a lényeg, h húzok Pestre!

Ma családi kupaktanács volt. Eddig szépen felépítettem magamnak, h mik a terveim, hová megyek továbbtanulni, mit milyen sorrendben jelölök meg. A család nem támogatta elképzeléseim, s leszavaztak 3:1 arányban, ahol az egyes én voltam. :/

Amit választottam szakot, leszavazták, h nem lehet vele elhelyezkedni, s olyan szakot nem támogatnak, mit elvégzek 3-4 év alatt, kidobunk egy rakat pénzt, aztán meg hoppon maradok, mert nem tok vele elhelyezkedni. Született javaslat, h gyúrjak rá az angolra, kezdjek el tanulni másik nyelvet, v menjek szakmát tanulni, amit határozottan elutasítottam. Max, mint pincér tudnám magam elképzelni, ami érdekelne, de mikor olvastam véleményeket a pincérkedésről a neten, h milyen durva, van mikor 12 órát kell dolgozni, mennyi mindenre kell figyelni, sokszor hétvégém se lenne, meg oda memória is kell!

sunsine

Én néha még levegőt is elfelejtek venni! XD Meg szétszórt vagyok. Egyszer pincérkedtem, mit élveztem, de az nem volt olyan komoly munka, mint pl.: egy pesti étteremben...

Igazat adtam a famíliának, megértettem őket, de nem hódoltam be a többség akaratának, s jó kommunikátorhoz méltóan megvédtem magam, s szépen érveltem az én elképzeléseim mellett, s sikerült kompromisszumot kötnünk.

A szakokat megtarthattam, miket bejelöltem, csak a sorrendet kell módosítanom, cserébe rágyúrok az angolra nyelvtanra, írásbelire, s nyáron, a szakképesítésemben keresek munkát magamnak  Pesten.

Bátyám Pest ellen érvelt, s nem támogatta azon elképzelésem, h Pesten folytatom életem, viszont, most őt szavazták le, s engem támogattak, mondván, h Pesten úgy is könnyebb elhelyezkedni, mint vidéken, s Pesten van az élet, s ha nekem tetszik, akkor menjek.

Kapván az alkalmon, bátorkodtam bejelenteni, h augusztustól már albéreltbe szeretnénk beköltözni, s ha nem kérek tőlük ezért pénzt, mert azt a hónapot majd én fizetem a saját keresetemből.

out

Húzták  szájuk, de azzal, h én fogom fizetni azt a hónapot, arra már nem tudtak ők se mit mondani... Anyum persze fújta, h minek már augusztustól, ráérek bőven szeptemberben, akkor kérdően felvontam szemöldököm, s félrebillentettem a fejem, h na szerinted ugyan miért?! S aztán elhallgatott... :) Bírom, mikor pont ő kérdez ilyen hülyeségeket, mikor Ő tudja, h mizu... :/

A kollégium lehetőségét is elintéztem ezzel. :)

Viszont elbizonytalanítottak. Átgondoltam, h mi az, ami érdekel, s arra jutottam, h a legfontosabb, h szeretek kommunikálni, prezentálni, előadni, szerepelni, emberekkel lenni, foglalkozni. Társasági lény vagyok, s minden kép szellemi munkát kívánok végezni.

Ezért merültek fel olyan állás lehetőségek mint, pl.: termék menedzser, asszisztens, recepciós vagy valami ilyesmik...

Csak sajnos ezekről nem sokat tudok, s még utána kell járnom, h mi a szitu.

Ha van olyan olvasó, ki tudna tanácsot adni, van tapasztalata, infója, véleménye, akkor megköszönném, ha szíveskedne velem megosztani.

Kommizon, v facebook, v tobbelt@freemail.hu

Csók!

Rion ;)

(K)

fekete

2010. január 23., szombat

Képek

kké
1b
collar-and-chains-bdsm-fetishes-2
Alexander WIlliam12
!AlexMarte108v14v-743422
alissonluizdasila003

Pesten

 

Na! Épségben hazaértem. Jó volt ez a mai nap. Jó volt ismét Pesten lenni. 2 hónap után nem is csodálom... Már-már elvonási tüneteim voltak. :) :S

Összejött minden. ( Majdnem minden...)

Az új, modern, tiszta, kényelmes, Nyugat-európai színvonalú piros golyó vonattal utaztam Pestre is és haza is. Tudtam a vonaton tanulni. Nyugodt voltam, kimozdultam otthonról, s pezsgett körülöttem ismét a levegő.

Megvettem a BKV bérletem, min meglepődve láttam, h megváltozott. Eddig ugye zöld volt, most meg kék lett. (Bár szerintem lilában sokkal jobb lett volna, de lényegtelen...)

beau-blond-080801

"Lacira" (kreált name) várnom kellett 5 percet, mely idő alatt kis híján megfagytam. Nem is nagyon tudtam mosolyogni, mikor taliztunk, mert az arcom fagyott le először abban a nagy hidegben. Volt ott egy másik helyes srác is. Ő is várakozott. Többször is összeakadt a szemünk, bár nem mosolyogtam rá, meg ő se rám. ( Biztos neki is levolt fagyva az arca... XD ) Lehet Ő is egy másik srácra várt...

Szo! "Laci" egy kis aranyos srác. Egyszer már taliztunk. Akkor, mikor a portfóliómért mentem el, s járkáltunk a városban. Most felmentünk a lakására. Nagyon jó helyen lakik. Ott van neki minden 5 percnyire, amit csak akar.

Szo! Kis szerény pasi. Túl szerény.... :/

male-model028

Jól elbeszélgettünk, de már első 5 perc után tudtam, h itt bizony nem lesz semmi! Beszélgettünk, s hiába utalgattam, küldtem neki a jeleket, s helyezkedtem úgy, h tudjon lépni, nem reagált a Drága! Hát mondom what a pityyyy! Én bizony nem fogok most, lépni, bármennyire is kanos vagyok!...

Megnéztük a Trick című filmet, aztán felmásolta filmjeim a gépére, Ő meg odaadta a QAF-ot, s feltettem a gépemre 4 évadot. Az 5. évadra már nem volt időm, mert emlékeztetett a telefonom, az indulásra.

A vége felé elkezdett utalgatni, s kétértelműen fejezte ki magát, s sunyin mosolygott, s még a szeme is csillogott. Jaj, mondom magamban; "Drágám! Hát eddig ki voltál kapcsolva, v what a fuck volt veled?!"

Mondom, most már baszhatod!... ...Illetve, pont, h nem, mert mennem kellet! De ha már feljöttem, akkor egye fene, s mikor odajött Ő is szorosan mellém, s elkezdtem nézni Ő is a laptopom, akkor lassan, s gyengéden megcsókoltam. Majd még egyszer, még egyszer, s még egyszer, aztán smaci, de aztán ismét csörgés.

fatiguedfromroutine

Kinyomtam, majd hátradőltem, elhúztam a szám, s felhúztam a szemöldököm, ezáltal közölvén vele, h hát sajnos ezt elbasztad Dear!

De am aranyos volt, mert ismét elkísért a keletiig. Aranyos volt, de nagyon... kevés!... Egy 25 és 30 körüli pasitól azért többet várok!

Nem szoktam tőlem idősebb pasikkal kezdeményezni, csak ha nagyon bejövős a srác, de ez nem az  rész volt... Meg  bosszant az is, h mindig csak Én irányítok!

Pasik vagyunk bassza meg! Nem nők, h be kelljen cserkészni, meg beszélgetni előtte, meg udvarolgatni! Ha már egyszer egy fiú lakásán vagy, akkor egyértelmű (szerintem), h kit, s mit keresel ott! Persze én se azt mondom, h durr neki, be az ágyba s action, de azért ennyire lányos módon sem kell kezelni az ügyet!

Alexander WIlliam13 Bruno Spinelli 39

(Jó lehet, ez egyeseknek erős volt, s tudom Én is, h ez nem minden esetben van így, de azt ti is elismerhetitek, h másképp zajlanak nálunk a dolgok, mint a heteró világban!)

Meg is kérdeztem tőle, h kik tudják róla? Mondta, h  nem sokan. Ebből is tanultam. Legalább is az jött le nekem, h olyanok, mint "Laci", nem olyan... ... hogy is mondjam.... szo nem olyan meleg! Nem annyira jártas, nem megy (nekem) olyan jól velük, mint pl.: olyannal, aki olyasmi mint Én, mármint, akik nyítabbak, több meleg ismerősük an, s többen tudják róla, szo aki jobban belefolyik ebbe a "másvilágba"! Mondhatni, h Én is új vagyok, mert csak a nyár végén kezdtem a "szakmát", de Én gyorsan beletanultam, mert ugy a mi világunknak is emgvan a maga kulturja, életvitele, stílusa, s a sulykot se vetettem el, s tudom, hol a határ, tudom, mikor, kivel meddig megyek el, s tudom, h mit, s hogyan akarok.

Most megint sokat írok, de nem akartam, de muszáj kiírnom magamból, mert durci vagyok, felhúztam az agyam!

Ha, férfi vagy légy férfi bassza meg!

Oké, oké, nem mindenki olyan! "Lacit" sem hibáztatom annyira, de tudom, h a 25 fölöttiek többségére nem ez a jellemző! Persze nem általánosítok Én sem, csak naaa!...

Annyi kárpótlás ért, h láttam megint vagy egy tucat jó srácot. Fiatalok voltak mind, s ideáll-t igaz, nem láttam, de a skacok is ennivalók voltak.

Meg ismét összefutottam, a vonatos fiúval, úton hazafelé. Mondanom sem kell, h h beindultam megint...

Pár mondatot tudtunk csak váltani, mert Ő szállt fel a vonatra Én meg le. Kérdeztem tőle, h feljön-e majd  hozzám Egerbe, s azt mondta, h igen, bár nem hiszek neki. XD Aztán mondta, h meglátogathatnám Én is őt. Mondom szombaton megyek Egerbe akkor talán jó lesz, de nem bizti. Annyiban maradunk, h majd egyeztetünk msn-en.

Bosszant, h egy kibaszott csókot se adhatunk egymásnak, pedig úgy lekaptam volna! De provokál Ő is! Direkt odajön tök közel. Oks, aranyos, meg szeretem a játékokat, de ne akkor, mikor majd szét robbanok basszus! :S :) Meg mikor lekezeltünk megsimította a tenyerem. Erre Én döbbentem meg, mert váratlanul ért, meg eszembe se volt most, h megsimítsam neki, mert nagyon máshol járt az agyam... XD Aztán, mikor húztam volna el a kezem megszorította, s húzott volna fel a vonatra, h menjek el vele! Én meg visszahúztam, h maradjon inkább itt!:)

Kicsit cink volt, mert elkezdtünk, hülyéskedni, cibáltuk egymást, mind a kisovisok, de azért jó volt. :)

Aztán elbúcsúztunk, mert indították a vonatot, s rossz volt nagyon, h nem adhatok neki egy búcsú csókot. :(

Valami ilyesmit olvastam le az Ő arcáról is.

Aztán a búcsúzás után kb. fél órával hív, h szombaton menjek el hozzá, elintézte, h tiszta legyen a terep. :) Belementem, de nem élem, bele magam, mert addig még milliószor lemondhatja. Ha meg egyszer már megcsinálta velem, (mit anno meg is írtam) akkor most is élhet vele...

Szo ha összejön jó lesz, ha nem, akkor ez van! Szarul fog esni, mert mégis pont az ideális pasival lennék ismét, de nem fogok összeomlani az is biztos.

Mind1. Jó volt látni Szo. Ez volt ma. Majd jelentkezem.

Csók!

Rion ;)

(K)

Alexander WIlliam11