2010. január 31., vasárnap

Képek

Matt_Woods_rufskin_(7)

es9

brief_encounter-760x600

vasal

bed2009

Vonatos srác

 

Ma délután vele utaztam egy darabig. Jó volt ismét látni. Találkozáskor elég hosszan fogtunk kezet, s simogattuk meg egymás tenyerét, s azt tapasztalom, h egyre bátrabb már Ő is. Szint végig érintkeztünk egymással. A lábunk is folyton egymáshoz ért, volt mikor megsimogattuk egymás combját, kezét, mikor mit sikerült, annak ellenére, h ült egy csaj a mellettünk lévő ülésen.

Ráadásul most sötét volt s az ablakon visszatükröződött az alakunk, szo, ha figyelt a csaj, akkor az ablakból kiszúrhatta, h mit csinálunk, de nem vettünk rajta semmit észre, h lebuktunk volna.

JULchrisDarnot7

Aztán mikor meguntuk kerestünk olyan helyet a vonaton, ahol kettesben tudunk lenni. Először a folyosó végén voltunk, de aztán kis híján lebuktunk, mert fiatal srácok kijöttek cigizni. Akkor átmentünk  vagon másik végébe, ahol egy asszony álldogált. A vonatos srác azt mondta, h Őt nem érdekli a nőci, s megkérdezte, h mutatunk e neki valamit? ;) Ezt most én nem vállaltam be. Ő nem hajlandó bevállalni a "rosszullét"-es mosdóba vonulást, én meg most ezt nem vállaltam be.

Kerestünk egy üres fülkét, s oda vonultunk be. Most is szúrós volt, de mivel már 2 napos borostája volt, így nem szúrt annyira, mint a tegnapi 1 napos, kis éles, erős borosták.

DSC_1021

Hevesek voltunk. De kibaszott jó volt. Be is indultam megint. Sajnos sec-perc alatt elértünk oda, ahol neki le kellett szállni, minek marhára nem örültem. ( Mielőtt leszállt volna egy gyors búcsú csókkal búcsúztunk, s elválltunk. A búcsúzás most végre igazi meleg távozás volt. Nem volt kézfogás csak egy csók. Bár az ölelés lemaradt, de így is késésben voltunk már, ( ;) )mert épp, h leszállt, s már indult is a vonat.

Am most 2 másik srác társaságában utazom tovább. Az egyik, ki velem szemben ül nem jön be. Semmi extra nincs benne. Rockot hallgat... Nem sok meleg hallgat rock zenét. Van egy jó pár ismerősöm, de egyikük sem hallgat rock zenét... Öltözete is túl egyszerű, egyhangú. A másik, ki pont mellettem ül, viszont nem rossz. Olyan 3-4es kategória. (Az 5 fokú skálán)Nála van is egy kis megérzésem, h az, mert mindig hosszan nézett, akárhányszor bementem a fülkébe. Divatosan öltözködik, s a haja is menő. Vasalva van. Kicsit emós, de jól áll neki. Fiatalabb, mint én az tuti. Szar is egy érzés, h már nem én vagyok a legfiatalabb korosztály. :(

Nem szeretnék tovább öregedni. Így érzem jól magam, s azt kívánom, h bárcsak mindig 20 éve maradnák! De pár hónap s már 21 leszek baszki! :( Mi jutott eszembe? Lily Allen: Fuck you!

+

"Tudod mi az, h szopol? Mint a kismalac!"

Ma annyit agyaltam a vonatos srácon. Óránként eszembe jutott. Olyan furi, h összejött! Visszagondolván tényleg nagyon bátor voltam, h pár szemezgetés és stírölés után én léptem, s megszereztem pár óra alatt a telszámát.

wood

De nem bántam meg! Sőt! Ez is az bizonyítja, h aki mer, az nyer! S én nyertem, egy nagyon helyes, heteros, férfi állatot! Egy igazi alfa hím!

Sok minden eszembe jutott már vele kapcsolatban. Elkezdtem agyalni rajta, rajtunk amit nagyon nem kellene! Összejönnék is vele meg nem is. De úgy lesz a legjobb, ha úgy maradunk, ahogy vagyunk! Partneri, haveri viszonyban! Vagy, mit tom én! Majd alakulunk! SPONTANITÁS! A meleg világban ez a lényeg! Mindig, mindenkivel, mindenhol! Spontanitás...

Ma a vonaton volt egy olyan aranyos nézése, mit még soha nem láttam neki, de elolvadtam tőle. Meg se tudtam szólalni. Legszívesebben lefotóztam volna, h mindig láthassam! Rohadjon meg! Már most hiányzik! :( Igaz van, mikor csend van köztünk, de akkor is jó vele lenni.

Mondta, h ekkor, meg akkor elmehetnék hozzá, de mondtam h én oda biztos nem, mert sok a "veszélyes elem", kiket nem szívlelek, s csak a baj van velük, úgyhogy, vagy jön Ő Egerbe, vagy majd a nyáron ( meg utána) akkor, amikor akar!

Mögöttünk ülő kabinba igazi hetero állatok ülnek! Ordibálnak, söröznek, meg vidéki akcentussal beszélnek, tipikus hetero megnyilvánulásaik vannak. Már oda jutottam, h visszataszító ez a számomra.

Mi sokkal szolidabbak vagyunk. Csendesebbek, nyugodtabbak, kulturáltabbak. Jó! "Néha" hülye vagyok én is, de pont azért, mert hülyéskedek a csajokkal. Hülyéskedésre meg szükség van. Egyfajta orvosság ez is. De, ha pl.: nem vagyok Krisztimmel, akkor tök csendes, normális wok.

De Krisztire szükségem van. Nekem általánosban és közép suliban is volt egy "Krisztim". Egy olyan lány, kivel állandóan nevetgéltem, kikapcsolódtam, ki mellett hülye lehettem, boldog, s vidám voltam.

NA!

Most kiírtam magamból ismét mindent.

Majd holnap jelentkezem. Megyek Pestre reggelről s késő estére érek majd csak haza.

Csók!

Rion ;)

(K)

ZachCabanaWeb[2]

Otthon

 

Ma megint borult a bili anyumnál. De most nagyon durván visszaszóltam neki! A lényeg az volt az egésznek, h megint provokatívan kezdte velem a beszélgetését, én meg higgadtan közöltem vele, h ha majd normálisan, higgadtan és kulturáltan tud beszélni, akkor majd beszélgethetünk, erre felálltam, s feljöttem a szobámba.

Utánam jött, s elkezdett kiabálni, h h gondolom én ezt, h ilyen flegmán beszélek vele stb, stb, stb...

Mondom, ha neked az flegmaságnak számít, h én veled ellentétben higgadtan kívánok beszélgetni, akkor nagyon sajnálom!

Kb 10-15 percig ment a hülye, szokásos, rizsa szöveg. Megint elkezdett bőgni, én megint felkínáltam neki, a "beszéljük meg" lehetőséget, mivel Ő megint nem élt, s annyival zárta le, h elmegy Ő is főiskolára, akkor majd hátha tud majd higgadtan beszélni.

Erre én meg csak annyit válaszoltam, h ha azért akar menni főiskolára, mert megakar tanulni higgadtan és kulturáltan beszélni, akkor ott komoly gondok vannak, s szerintem inkább máshová kellene mennie...

Erre megint jött, a flegmaságommal, én meg továbbra is higgadtan csak annyit válaszoltam, h volt kitől örökölnöm, s tanulnom...

Majd otthagytam, mert fölösleges ilyen feszült állapotban folytatni a "beszélgetést" vele.

Annyit elértünk a beszélgetés alatt, h eldöntöttem, h jelentkezek továbbtanulni, s csinálom azt, amit elterveztem, azaz megpróbálom az angol írásbeli nyelvvizsgát és az emelt töri érettségit, s ha felvesznek, akkor továbbtanulok, ha nem, akkor melózok 1 évig, s jövőre újra jelentkezem...

Jarryd_Smith_(1)

Anyum jött ezzel, h sokan vannak így, h kihagynak 1-2 évet, s aztán tanulnak tovább...

A pincérkedés gondolatát is kilőtte, mert igaza van, h egy felsőfokú szakképzés mellé, elmegyek egy pincér tanfolyamra, akkor miért nem mentem egyből oda, s miért nem próbálok már elhelyezkedni ezzel az asszisztensi végzetségemmel, ha már elvégeztem?! (Ha egyáltalán sikerül majd elvégezni!)

Aztán délután, mikor lehiggadt megkért, h mutassak Jé-ről képet neki. Hiába mondtam neki, h már nem járok Jé-vel, nem érdekelte, Ő akkor is megakarta nézni! "Kíváncsi vagyok, kivel voltál együtt?!" Meglepett kérésével, s megmutattam neki Jé-t. Mikor elkezdtem mutogatni a képeket azon izgultam, h csak "olyan" képek ne legyenek róla! Szerencsére nem is voltak. De közben izzadtam rendesen, mint kurva a templomban. XD

Am anyum reakciója felért egy komolyabb pofonnal! Nem mondta ki, h helyes, de az arcáról egyértelműen ez jött le! S nem tett rá semmiféle rosszalló megjegyzést.

Aztán mondta, h jelentkezzek továbbtanulni. Oda jelentkezek, ahová szeretnék, csak fontoljam meg még egyszer, h hová, s milyen sorrendben jelentkezem. Aztán du. mikor indultam vissza Egerbe, akkor sírva búcsúzott el. Nagyon rossz, s kellemetlen volt. :/

Viszont, annak örültem, h kaptam egy csomó zsét most, h megkezdődött a suli. A felét eltettem tartalékba, mert sokat fogok költeni az elkövetkező félévben. :S

Szo ez történt ma otthon.

Kisses:

Rion

Miért költöztem már megint?

 

A legfőbb indok az, h ide bárki komizhat. Nem kell regisztrálni ahhoz, h egyes bejegyzésekhez megírhasd véleményed.

Lehet like-olni hasonlóan a facebook-hoz. Egyszerűbb, jobb, változatosabb a bejegyzés szerkesztés, és használhatom a windows writer-t, mit nagyon szeretek.

Aztán, ha már átköltözök, akkor illő másik design-t is csinálni. Köszönöm még egyszer ezúton is Xián-nak ( Xaviernak) áldozatos munkáját.

Szo ezentúl itt folytatom írásaim. Lehet egy páran "örülni" fogtok neki, mert tegnap 264-en feedeltek nálam, olyan sokan, mint még sokan, ahhoz képest, h csak 4 hónapja blogolok.

NA! Remélem tetszeni fog nektek az új blog design. Ha minden igaz, akkor Xavier csinálni fog még egy másik kellemes, narancssárga színű változatban is, aztán majd meglátjuk mi sül ki belőle. ;)

Csók!

Rion ;)

(K)

Meleg helyzet - miért leszünk homoszexuálisak?

A homoszexualitás eredetét máig vita övezi. Az egyházközösségek jelentős része az ördög művének tekinti, a pszichiátria nem tartja betegségnek. Mi állhat a hátterében?


Fogalmazzunk jól

Kezdjük először is a definíciókkal. Egy 1968-as orvosi meghatározás szerint a homoszexualitás nem más, mint az azonos nemű emberek iránti erotikus vonzódás. Ha a vonzalom viszonzásra talál, akkor nyílt - angol szakkifejezéssel élve overt - homoszexualitásról beszélünk. Ennek ellentéte a rejtett homoszexualitás, amikor az azonos nemű iránti vonzalom és a gyakran heves, önmarcangoló homoerotikus késztetés nem lát napvilágot, elfojtott érzelemmé alakul. Biszexualitásról akkor beszélünk, ha az erotikus érzelmet az azonos és ellentétes nemű egyén is kiváltja. Abban az esetben, ha nincs lehetőség az ellentétes nemmel történő szexuális együttlétre (például börtönben, hajókon stb.) és a homoerotikus érdeklődés csak arra az időszakra korlátozódik, akkor pszeudo-homoszexualitásról van szó. A transz-szexuálisok is az azonos nemű egyénekhez éreznek nemi vonzalmat, de úgy, hogy önmagukat a másik nemhez tartozónak érzik, biológiai nemüket tévedésnek vélik. Ebből a kifejezésből ered a transzvesztita elnevezés, aki az ellentétes nem ruhájában érzi jól magát. A szexuális kielégülés másodlagos fontosságú, mivel az igazi örömöt az öltözködés jelenti számára, gyakori, hogy az azonos neművel ki sem alakul szexuális kapcsolat. A serdülőkori homoszexuális vonzalmak, kölcsönös maszturbációk egyes közlemények szerint nem tekinthetők homoszexualitásnak, hanem egy - nem mindenkinél jelentkező - fejlődési lépcsőnek a heteroszexuális fejlődésben. A saját neméhez vonzódó nőt leszbikusnak, míg a férfit melegnek nevezi a nemzetközi irodalom.

Melegnek született?

A homoszexualitás oka máig vitatott, kialakulására többféle teória született. Nemzetközi statisztikai eredmények szerint a lakosság 4-6 százaléka meleg, két százaléka leszbikus. Az egyik magyarázat szerint a homoszexuális orientációt a DNS láncon lévő genetikai eltérés hozza létre. Lang vizsgálatai szerint a melegek családjában jelentősen több fiú van, mint más családokban. Ebből arra következtetett, hogy genetikai, vagy hormonális eltérés miatt az eredetileg lánynak indult magzat fenotípusában (külsejében) fiúnak született. Jó néhány egyéb vizsgálati eredményből messzemenő következtetések láttak napvilágot, azonban egyik sem szolgáltatott biztos magyarázatot a homoszexualitás eredetére. A hormon-teória - mely szerint az alacsony férfi nemi hormonszint összefüggésben áll a férfi homoszexualitás kialakulásával - is megdőlni látszik, mivel Freund és Perloff vizsgálatai szerint a női nemi hormonnal kezelt egyének nemi vágya ugyan csökken, viszont nemi irányultsága nem változik. A biológiai elméleteknél sokkal elfogadottabbaknak tűnnek a pszichológiai teóriák. A pszichoanalitikus állásfoglalás szerint a személyiségfejlődés során olyan környezeti, családi hatások érik a gyereket, amelyek az ellentétes nem felé irányuló szexuális késztetést teljesen legátolják. A gátlás nem tudatos. Adler megközelítése szerint a homoszexualitás a másik nemtől való irracionális félelem talaján jön létre. A férfi homoszexuálisok anyjukkal való kapcsolata igen mély, gyakran apa nélkül nőnek fel, vagy olyan családban, ahol a szülők szexuális élete megromlott. Így az anyában sokszor megvetés jön létre a szexualitás iránt, a gyerek szexuális viselkedését elítéli és bünteti.

Az ókor múzsái

Az ókori Görögországban és Rómában emelkedettebb és fejlettebb szexusként tekintettek a homoszexualitásra. Nagy számmal születtek olyan irodalmi, ipar- és képzőművészeti remekművek, amelyeknek ihletet homoerotikus vonzerő adott. Gondoljunk Sappho költészetére vagy a Hippocratest, Hermészt ábrázoló szobrokra vagy a római Horatius, Catullus műveire. A homoszexualitás intézményes formában volt jelen. A felnőtt férfi védelmezője, tanítómestere volt a fiatalabbnak, amelyben a szexualitás is helyet kapott. A fiatal fiúk gömbölyded, szűzies formái csábítóan hatottak a felnőtt, erőtől duzzadó férfiakra. A mitológia isteneit is felruházták a homoerotika földi képességével. A homoszexuális viselkedés természetességét mi sem bizonyítja jobban, mint az a tény, hogy a családi heteroszexuális kötelék mellett nyíltan vállalt és gyakorolt dolog volt.

Szexuális liberalizálódás

Az 1950-es évektől változott a társadalom homoszexualitásról alkotott véleménye. Ennek hátterében a polgári liberalizálódás, a szexuális tabuk fellazulása állt. Korunkban már szinte minden nap találkozunk olyan hírrel, műalkotással, mozifilmmel, amelyben a homoerotika nyíltan jelenik meg. A társadalom elfogadja, sőt egyes országokban (Hollandiában, Belgiumban, Spanyolországban, Kanadában, Massachusettes államban) az azonos neműek házasságát törvény szentesíti. A regisztrált partnerkapcsolat intézménye is számos országban (pl. Új-Zélandon, Norvégiában, Szlovéniában, Luxemburgban stb.) megvalósult, melyben a házassághoz hasonló jogok illetik meg a párokat. A homoszexuális élettársi kapcsolatot Magyarországon is elismerik, ám a házassághoz képest ez kevesebb jogot és kötelezettséget jelent.
( Forrás: www.hazipatika.com )

Msn

Tipp, h búj elő másoknak: XD ;) :P

Ma egyik lakótársammal beszélgettünk msn-en. Csak a lényeget emelném ki. ;)
Szo!
Lakótárs 3 üzenete:
*=)
*deédi vagy
*:D
*holnaptól kezdődik minden
*már egy ideje készitem a testem
*egyre kevesebbet eszek
*holnaptól már hattól nem eszek
*és viszonlag keveset
*és 5 ször minimum ha nem hatszor kell ennem:D
*és kondi
*:D
*meg otthon a felülés fekvő sulyzó
*szval:D
*nagyon sexy leszek
*vettem egy nagyon cső gatyát kurvajó feszülős meglátod felizgulsz
   Rion     üzenete:
*:)
*oksa
*hozzad s megnézem
*de ha nagyon szexy leszel, s kitartóan kondizol, akkor lehet kiérdemelsz engem, s májusban búcsúzóul megb.lak... ;) (K)
*de ahhoz kitartó munkára lesz szükséged!
*;)
*kell valami... ...valami szikra, h felizguljak ;) 
Lakótárs 3 üzenete:
*:D
*jaj de jó lenne
*kajak csinláok én is félmeztelen képet aztán fél év mulva meg megint
*meglátjuk mit fejlődőtt a testem
   Rion     üzenete:
*:)
*oksa
*én is csináltam
*s tudo milyen jó látni a változások eredményét?
*szo csinálj te is! ;)
*d azt szeretném tőled kérni, h a hasadra, és a melledre gyúrjá, mert szeretném, ha a zsír helyett, izom duzzadna ott májusra! ;)
Lakótárs 3 üzenete:
*:P
*jaja
...
Szo buzultunk egy sort. A kis aranyos.... XD Persze poén volt az egész,  (legalább is részemről biztosan) de én nagyon jót szórakoztam rajta! XD
17-kor indulok vissza Egerbe. Este 21 körül majd jelentkezem, ha időben beér a vonatom ebben a nagy hóban.
JA! Megint a vonatos sráccal utazok majd egy darabon. ;)
Na!
Majd körmölök!
Kiss!
Rion ;)

2010. január 30., szombat

Képek

Jakub_Stefano_DylanRosser_(8)

sexy bitch

morning_glory-760x579

 

worker vívó

Hy BABY!

 

Ma leesett vagy 10-20 centi hó! Nem igazán örültem neki, de hát ez van! Sajnálom, h nem vittem magammal a fényképezőgépen, mert olyan széééép képeket csinálhattam volna!

Levizsgáztunk ma. Kémeim jelentették, h újabb személy tudta meg rólam másságom. Am a csoporttársaim kivétel nélkül a Facebook-nak köszönhetően tudták meg, h mi a téma. :)

Jót nevettünk ma is Krisztivel, csak érzetük mindketten, h már nem ahaaaaazhatunk úgy, mint eddig, s mikor megfigyeltem szokásomhoz híven 1-2 jóravaló srácot, akkor szinte tapintani lehetett a levegőben, h sasolnak a többiek! XD Ma egy említésre méltó csávó se volt a suliban. A legjobb is csak egy hármas alá kategória volt. ( Az 5 fokú skálán.)

Na de térjünk a lényegre! ;)

elmegy Rado01

14-re érkeztem a vonatos sráchoz, ahogy megbeszéltük. Még utaztam hozzá, megnéztem egy izgis szüli. feli részt, h oldjam feszültségem, izgalmam, mit sikerült is.

Mielőtt megérkeztem volna hozzá, hívott, h hol vagyok, s ne felejtsek el leszállni! :) Mikor megérkeztem, várt az állomáson mosolyogva. Szép és jó volt minden. Beszélgettünk, na meg filmeztünk... ;)

Megnéztük a 18 perces filmet, minek már nem tom mi a címe, mert nem magyar.

Gyorsan eltelt az idő. Még most is érzem magamon az illatát, s hangja még most is a fülemben cseng, szép arca pedig itt van előttem, mi megnyugtat. 4 órát töltöttünk el közösen de kb.: olyan volt, mintha 1 órát lettünk volna csak együtt.

tart Corey Saucier 10

Jó volt, de mégis rossz. Rossz, mert tudom, h nem lehetünk komolyabban együtt. Nem lehetünk úgy együtt, ahogy én szeretném, s nem is leszünk olyan kapcsolatban, amilyenre én most vágyom.

De kezdem egyre jobban megismerni, s nem is mernék komolyabbat vele indítani, mert meleg ő is, s hát... ... szeret Ő is ismerkedni na...

Nagyon szép barna szemei vannak, szép arcú. Csak most szúrós volt, mitől égett is az arcom, de szóvá is tettem neki, mert ugye én olyan vagyok, h ami a szívemen, a számon, s többször is elnézést kért, mitől csak még enni valóbb volt.

Együtt mentünk haza is, s a vonaton buzultunk is egy sort poénból. Nagyon jó állt neki, s jót nevettem. Nagyon édi volt.

Többször is zavarba hozott, mert hol oda lefelé nézett, ami igen csak olyan intim felhívás, mint a kezeléskor a tenyér simogatás (mi ma is megvolt), hol meg mélyen sokáig a szemembe nézett, amitől zavarba jöttem. Párszor próbáltam állni nézését, de egy idő után betörtem mindig, ami miatt kicsit haragszom is magamra. Mi a f.szért nem tudom állni a nézését?! Mit kell zavarba jönni?! De olyan szép a nézése is...

Tisztába van képességeivel, s adottságaival, miket nagyon is jól kihasznál! Mondom én, h tapasztalt róka Ő! ;)

a-2

JAJ! Adott egy jó tanácsot a Pumás boltos sráccal kapcsolatban, kiről tegnap írtam! Pontosabban nem csak vele kapcsolatban, hanem olyanokkal kik pl.: boltokban dolgoznak.

Azt mondta, h ha megvan a szemezés, akkor kapcsolatba lépek vele, h segítsen választani, játszom a hülyét, érdeklődök a termék iránt stb...

Eddig én is megvoltam, s aztán mondta az új infót, h ha jól halad a beszélgetés, akkor flörtölj! Pl.: Milyen szép a szeme, milyen helyes stb...

Ha meg nem jön össze, akkor meg úgy se dobhat ki a boltból! Lelépsz magadtól, s kész! XD ;) Mondom úgy lesz! ;)

Na! Elég lényegre törően fogalmaztam! :) Több utalást is rejtettem el írásomban. Aki megtalálta, érti, aki nem nem. ;)

Hétfőn megkezdődik a suli, mit marhára nem várok! De hétfőn nem mek suliba, hanem Pestre mek melózni, aztán majd talizok egyik sweet olvasómmal.

NA! LÉNYEGÉBEN ennyit máról! ;)

Csók!

Rion ;)

(K)

TheFighter

2010. január 29., péntek

Képek

Philip Fusco (5)

06

japcsi

pic02

smile

ÓÓÓ A HAPPY DAY!


Ma taliztam, Xavierral. Jó napom volt. Sütött a napcka is, s jó, kellemes idő volt.
A Drága 1 órával előbb ment a Deákra, mint ahogy megbeszéltük. Am azért szerencsére összejött a tali, s lejártuk a lábunk. Végigmentünk a Vácin, el a Ferenciek teréig. (Kedvenc városrészem, s persze Dávid is eszembe jutott, mert akár hányszor a Váci közelében vagyok, mindig Ő jut eszembe! XD)
Jó volt talizni Xavierral. Sokat nevettem. Sweet poénos beszólásai vannak. Kis ennivaló. Pláne, a megjelenése, a testbeszéde. Sugárzik róla a passzivitása! XD Pont ettől olyan zucker falat. ;)
Csinált nekem a Drága egy kis jegyzet noteszt! Meglepett vele! Kreatív minden téren úgy látom. ;)
Váci után elmentünk a Westendbe, s ott is végigjártuk az összes szintet, s sok boltba benéztünk. Ami poénos volt, h szinte mindig a női részlegnél kötöttünk ki, ha betértünk egy boltba. Xavié szólt rám mindig, h ezek női cuccok! XD
pic15
Mondanom sem kell, h végig pasiztunk! XD
Jó sok pasit láttam. A best az egyik Puma boltban az eladós srác volt. Szemeztünk is, s akárhányszor elfordultam, majd vissza, mindig nézett.
A második favorit-om pedig a Westend-ben volt a Springfield shop-ban.  Am megfordult az is a fejemben, h szívesen lennék én is ilyen ruházati boltokban eladó. Mennyi jó srácot látnék már nap, mint nap! XD
Am még most is fáj a lábam, annyit sétáltunk én meg elvagyok kényelmesedve, mert a 2 hónapnyi otthon punnyadás után nem wok hozzászokva a szaladgáláshoz.
Mondanom sem kell, h annyi meleget láttam megint, h már azt se tudom mennyi volt az annyi! Ami meg különösen tetszik, h simán szemezgethetsz velük! Némelyik még mosolyog is!
De a pumás srác nagyon helyes volt! S mindig nézett! AH! DÁVID, CSABI! 27-én, utunk odafog vezetni! XD Remélem ott lesz a Dear! ;)
vladimirkolak003
Am az is tetszik, h ahogy olvasgatom a többi blogot azt tapasztalom, h egyre több mindenki ír  az utazásai során szerzett élményekről, szemezgetésekről! De nem csak a blogokon, hanem, blogom olvasóitól is kapok beszámolókat levélben, s msn-en is. Remélem valami változóban van! ;)
Pest után hazamentem 1 órácskára, majd go Egerbe, mert holnap vizsga! :S A vonatom meg 1, azaz 60 percet késett!!! Nem voltam ideges! :)
Anyum lehiggadt. Kifaggatott a mai taliról. Elég jó tűrte válaszaim. Megkérdezte, h hol taliztunk, s elnevettem magam, mert megfordult a fejemben, h azt mondom neki, h szaunában, de nem akartam ilyennel hülyíteni, mert még komolyan vette volna.
Lényegében ennyi volt ma.
Eddig még mindig úgy van, h holnap talizunk 14-kor a Vonatos sráccal. Várom már nagyon mert csütörtökön, mint írtam is nagyon felizgatott!
Kiwi leszek mi lesz. :)
Majd jelentkezem!
Csók!
Rion ;)
(K)
csukis

2010. január 28., csütörtök

Képek

ürdüg

xxx

josh-aids-2009

pic033

törcsis

Mai napom

 

Ma magamtól keltem. 5 perccel kelés előtt. Így legalább volt időm eldönteni, s megnézni, h mibe menjek...

Ma nem volt semmi különös az utazásom során. Sehol sem volt egy jó srác! Szar is volt az utazás, meg késett is a vonatom vagy 15 percet, mert esett a hó...

Utálom a telet! Elegem van már belőle!

Annyi jó volt a mai napomban, h melóban felhívott a vonatos srác, h mikor megyek haza, mert Ő is hazafelé tart majd, de úgy időzít, h együtt menjünk...

Örültem hívásának, s tökre feldobódtam.

Hát mondanom sem kell, h mikor taliztunk megvolt ismét a fő téma. XD Mondhatni, h nálunk melegeknél, ez már így etikus! XD ;) :P  Találkozásnál ismét belső tenyér simogatás, szimpla kezeléssel álcázva... ;)

Nagyon... ...bevoltam indulva, s mondtam neki, h legyen rosszul, s elkísérlek a mosdóba... XD De nem tettük meg, mert túl sok ismerős volt a vonaton.

De hát nem bírtam türtőztetni magam, s mondtam neki, h gyerünk a vonat végébe, ahol kevesebb az ismerős, s nyugodtabban tudunk beszélgetni...

SDC13751

Egy  másik buzi is volt a vonaton, ki olyan feltűnően megnézte a vonatos fiúmat, h rendesen dühbe gurultam, s felháborodtam! Mikor éppen csuktam be magunk után az ajtót, direkt hangosan mondtam, h "látod, h megbámult?!" Had kapjon már észbe a drága! Am cigó volt, s nem is volt valami helyes. Olyan 2-es, 3-as kategória...

Szo mikor beszóltam, erre a vonatos srác meg csak megrándította a vállát, s mosolygott! Na én meg megböktem, s mondtam is, h lóduljon tovább! XD

Szo mikor lekuporogtunk egy helyre, hát... ...ott már nagyon nem bírtam magammal, s megsimogattam a drága combocskáit lentről egészen felfelé... XD

Gyerekek! Olyan gyönyörű, szép feszes nagy combjai vannak, h azt hittem ott helyben megerőszakolom! XD Peresze gyakran abba kellett hagyni, mert az emberek járkálgattak, szálltak le az állomásokon még utaztunk hazafelé, de tök izgis volt!

Am be volt paráza, h észreveszik, de ezt csak egy gyenge, felszínes, állszent szövegnek tudtam be nála... Mikor egyre többen szálltak le, s egyre kevesebben voltak, már nem is tiltakozott.

SDC13754

A végén, mikor már lekellett szállnom, felálltam, nyújtottam a kezem, s megint megsimogattuk egymás tenyerét kezelés közben, aztán egy hirtelen mozdulattal meg odanyúlt! XD

Na  Én meg mondtam neki, h na várj csak! Szombaton majd talizunk, s számolunk! XD

Jó volt ismét látni. S ismét abba a gatyójában volt, mit múltkor megdicsértem neki, mert az egy helyen be van neki varratva, s szépen kiemeli idomait, s lemerem fogadni, h direkt azt vette fel! Ami persze nem baj! Sőt! Elérte célját, s megvolt a hatása nálam, szó se róla! XD

Más!

Romeon az elmúlt napokban igen sok levelet kaptam. Azt hiszik egyesek, h csak úgy megkaphatnak! Volt olyan levelem, melynek tartalma: "Hy! Tali?" Hát mondom, mi vagyok én basszus?! Kurva?! Jó! Az nem, max hímringyó, de nem értem, h egyesek h gondolkodnak...

SDC13756

Ismét más!

Anyum ma kiakadt. Elborult az agya, s ismét idegbetegesdit játszott. Ott borult a bili, h megmondtam neki, h holnap Xavierrel talizom. Előtte meg Ő mondta, h nem hiszi, el h dolgozni megyek...

Aztán megmondtam neki, h nem is melózni mek! Erre kiakadt! Úgy látom inkább hazudni kell neki, meg Ő is azt igényli, h inkább hazudjak, még akkor is, ha mást sejt, de ne hagyjam neki, h beigazolódjanak a sejtései...

Pont úgy, mint, mikor előbújtam, mindig ezzel jött! A melegekkel, h sejtette, s mikor meg előbújtam neki, kishíján a mentőt kellett kihívni, olyan sokkot kapott...

Cirkuszolt, h Ő nem fogja támogatni a pesti életem azért, h jól érezzem magam a fiúkkal, stb, stb, stb.... hülye bla,bla,bla-ságok!

LESZAROM! Ki van akadva, s ilyenkor tök felesleges neki bármit is mondai, Minden lepereg róla, s csak támad, vagdalózik! Én meg teszek rá! Ráhagyom! Had mondja a magáét! Hátha attól megnyugszik... :)

Csak az bosszant kicsit, h addig nem netezhetek még mondja, hanem rá kell figyelni... Szo rabolja csak az időm...

SDC13757

Szo ennyit máról!

Holnap talizunk a Deákon Xavierral. Am Xián néven fut Ő, csak én neveztem el Xavier-nak. :) Én már elterveztem, h elmegyünk shoppingolni, valami rucit jó lenne venni magamnak, v elnézünk a Westendbe, vagy majd kitalizunk valamit.

Am egyre jobban az érlelődik bennem, h nem jelentkezek tovább tanulni, hanem elmegyek valami 1-2 éves szakképesítésre, mivel szellemi munkavégzésű melót tudnék találni...

Nagyon nem tom mi lesz velem. Pedig 2 hét és lejár a jelentkezési határidő! :S

...Most beszéltem telón Jé-vel. Szerencsére már felépült, s minden ok vele. Jó volt hallani ismét a hangját...

XD

...Most meg a vasutas srác hívott, h hová lettek a képeim egyik közösségi oldalról?! .... XD

A kis aranyos... XD

Am leszedtem a képeim, mert bátyámék felháborodtak, h "meztelenes" képeket tettem ki magamról, holott csak félmeztelenes, mivel szerintem nincs semmi gond, tök természetes...

Szo anyum ugye előbb idegbeteg rohamot kapott, s mondta, h azonnal töröljem le őket! H gondolom én ezt?!

Magamban meg jó kinyerítettem... Na de tolerancia van, szo had örüljön... Hiába magyarázom neki, h már más világ van! Úgy se fogná fel...

Jól kiírtam magam!

Csók!

Rion ;)

(K)

SDC13755

2010. január 27., szerda

Képek

szökés

kötél

reposeweb

photo

tete

Gays everywhere 3.

"Inkább bassz meg valakit, minthogy elbassz valamit!"

Ma elég jól keltem. Majdnem hogy magamtól! 10 perccel az ébresztés előtt felébredtem, de azért még visszaaludtam arra a pár percre, mert egy fejlődő szervezetnek ugye szüksége van az alvására! ;)

Ma reggel a vonaton azzal a meleg pasival utaztam egy darabig, kiről tegnap írtam, h nézett a pesti haverjával. Odajött hozzám nagy mosollyal az arcán, s azzal indított, h; "Nem is tudtam, h neked a bátyád X Y?!" Én meg fagyott mosollyal az arcomon csak annyit tudtam mondani, h; "Igen az!" Na mondom, akkor ezek szerint már Ő is tudja.

Tuti, h tudja, mert egész beszélgetésünk alatt, mosolygott, kommunikatív, szo túúúl kedves, stb... Meg lekezeltünk 2-szer is, s furi volt az egész, mert előtte soha nem kezeltünk, s nem is beszélgettünk...

Tudtam, h a mi világunk nagyon informált, s pletyis, de h ennyire?!

SDC13746

Sebaj! Különösebben nem izgat. Ha valami rossz lépést mer tenni, eljár a szája, akkor eljár majd nekem is... De nem szeretném, ha ez lenne. Főbb a békesség. :)

Aztán mikor átszálltam a másik vonatra ismét találtam magamnak egy másik helyes pasit. De kiiiiiiiiiibaszott helyes volt. Ideáll. Nagyon bejövős. 30 körüli lehettet, borostás, izmos, jól ötözött, divatos, ápolt, s férfias. Ah.... Egész út alatt nem volt semmi különös. Kb. 3-4 szer akadt össze a szemünk. Nem sok reményt fűztem hozzá, mert egy csaj ült mellette, kivel beszélgetett, de szerencsére a csaj leszállt Gödöllőn, minek nagyon örültem. Mikor elment mellettem a csaj, h leszálljon, mondtam is neki magamban, h ; "HELYES! Kopj le Baby!" XD Meg annak is örültem, h nem érintették meg egyszer sem egymást, s puszit sem adtak egymásnak.

Na de a lényeg! Mikor beértünk a keletibe Akció volt! S ide való a nyitó idézetem is; "Inkább bassz meg valakit, minthogy elbassz valamit!"

Valami ilyesmi a mai napom tanulsága! XD

SDC13745

Szo! Mikor beértünk a keletibe, elkezdett ugye mindenki készülődni. De a macsóm meg se mozdult! Ahogy elindult a tömeg, akkor sokszor egymás felé fordultunk, s találkozott a tekintetünk. Mivel én már felöltöztem, de Ő még továbbra is ült a helyén, így visszaültem én is. Meg am is nagy volt a tömeg, az öregek szokásukhoz híven furakodtak bunkó módjára előre.

Nagyon elegem van már a faragatlan viselkedésükből! Egyszer felidegelnek, s lerúgom a vonatról valamelyiket! XD ...Ezt most elképzeltem... XD

Szo!

A végén már csak 4-en maradtunk, mert másik két manusz is még öltözött, meg pakolt össze. A srác meg megindult, s az előttem lévő ülésre költözött át cuccotul, s elég sűrűn megnézett.

Megfordult a fejemben, h lehet arra pályázik, h ketten maradjunk, de a másik 2 csávó csak tökörészett, Én meg egyre feszültebb lettem, s aztán megindultam kifelé. Mikor elmentem mellette pezsgett a levegő. Tök bizsergetős érzés ment keresztül rajtam.

Aztán mikor a folyosó végén becsuktam az ajtót, ránéztem, ki szintén nézett, s leléptem...

SDC13747

Kibaszottul megbántam, s nagyon szidom magam, de akkor olyan gyorsan történt minden! Úgy pikkeltem magamra, h legszívesebben jól megrugdostam volna magam! :) :/ :(

Persze lehet nem is akart semmit. De mindig csak Én lépjek?! Vagy legalább maradtam volna a valagamon, s vártam volna, h hagy lépjen Ő!

Látjátok ez a szar! Forr körülöttem a levegő, tökre bizseregtem, mikor ott voltam mellette, s mégse mertem semmit se tenni! Megmiért pont elém költözött át? H felhívja magára a figyelmet nem? Mi másért? A helyén is tudott volna pakolászni...

Nap, mint nap egy rakat jó srácot, pasit látok némelyiknél megvan az érzés, a szemezgetés, csak maga a cselekvés hiányzik! A szikra, h lángra kapjunk!

Szo ezt elkurtam! Nem kicsit! NAGYON!

Am lényegében jó napom, volt, mert sütött a napocka, s örült a fejem, h Pesten vagyok, csak ne lenne tél, s olyan kiiiiiiiiiiibaszott hideg!!!

Dáviddal beszéltem ma telón, s mondtam is neki, h lemerem fogadni, h az összes buzi, szépfiú a plázában van, azért nincsenek az utcán, csak elvétve!

SDC13749

Minden hol szinte csak nők vannak! De kom! Agyamra mennek! Utcán, vonaton. Még látok 1 helyes srácot, pasit, addig látok 20-30 nőt! NONSZEEEEENSZ! XD

Hazafelé a vonaton is csak nők ültek körülöttem, meg öregek! Hát "hooray! "Tök izgi volt" az utam hazafelé... -.-'

Viszont!

Mikor mentem munkából hazafelé egyszer csak feltűnt előttem a mozgólépcsőn egy helyes fiatal srác. Éppen álldogáltam a felfelé igyekvő mozgólépcsőn. Ő az egyik oldalt én a másikon, mikor kiszúrtam.

A megérzése egyből megcsapott, mert olyan helyes volt Ő is, h mondom ennek tuti buzinak kell lennie! Aztán megláttam a kezébe a divatos kézi bőr táskát, mit említettem, h én is venni akarok, s már akkor tudtam, h BINGÓ!

Aztán mikor ment fel előttem a lépcsőn, úgy riszálta a seggét, h egy ribi is megirigyelte volna! De persze ezt nem rosszból mondom! Nekem tetszett! XD Bár az erős volt, ahogyan fogta a táskát! A csuklója nem normálisan lógott lefelé, hanem bevolt, felfelé volt hajlítva. Eléggé pláza cicás volt... :)

Helyes srác volt.

Szo lényegében ez volt ma.

Csók!

Rion ;)

(K)

Ui.: A képeken Budapest azon utcái láthatóak, miket nagyon szeretek, s miken mindig keresztül megyek, mikor dzsalok a munkába. ;) Menet közben készültek a képek, szo azért lettek olyanok, amilyenek. Siettem, mert késésben voltam...

SDC13748