2010. február 28., vasárnap

ALTEREGO 2. rész


Tehát ott tartottam, h szinte mindig kézen fogva mentem, hol a csajokkal, h a fiúkkal, kikkel éppen voltam. :) Azért volt ez jó, mert így legalább nem veszítettük el egymást a tömegben, mert, ha nem fogod a másik kezét, akkor könnyen elnyelhet a tömeg. :)

Tehát először csak ültünk a csajokkal, pletyiztünk és nézelődtünk, aztán bementünk a tömegbe táncolni. Megláttam először Ibrahim-ot, a török srácot, ki felvett facebook-on. Elbeszélgettük, bár nem nagyon értettük egymást, meg én nem akartam tőle semmit, szo aztán kínosan elköszöntem tőle, mert nem vette a jeleket, h "kopj már le!" így nekem kellett lépnem!

Aztán találkoztam "Habbal"-kiről régebben írtam, akivel a Habrolóban találkoztam. De most névváltoztatás lesz, mert a buli alatt a "Kisaranyos" név született meg bennem, mert Ő olyan kicsi és aranyos.

Kb.: 170 cm és olyan jó, h én jóval magasabb vagyok. Pont mondtam is Dávidnak, mikor utaztunk fel Pestre, h nekem az alacsony srácok jobban bejönnek, + ponttal indítanak. Erre tessék! Összefutok "Kisaranyos"-sal! :)

Am, a teljes story úgy szól, h mikor még "tankoltunk" a lányok albijában, akkor felhívott, h hol vagyok. Mondom Pesten. Erre megkérdezte, h mész az alterbe igaz? Megdöbbentem, de mondtam, h igen.

Hiába faggattam egész este, h honnan tudja, nem mondta meg. A blogomat nem ismeri, szo az kilőve. Am szinte egész este vele voltam. Táncoltunk meg elvoltunk, meg vitatkoztunk is.
Hülye kis hisztis buzulás volt csak. Akaratos a drága. Mindenre csak két lehetőséget ad: Igen vagy nem, igen vagy nem, igen vagy nem. Mondtam, h én most a barátaimmal vagyok itt, s nem szeretném itt hagyni őket...

Erre jött azzal, h Ő nem szexet akar, hanem komolyabbat, többet akar tőlem. Erre nagyon megdöbbentem, mert felért egy szerelmi vallással, meg ahogy mondta! + Ha belegondolok, ritkán hallok én ilyen kijelentést egy meleg szájából. :)

Azon voltunk, h megoldjuk, azt a problémát, amik kettőnk közt volt, van, de nem sikerült, mert nagyon makacs volt, én meg ittas, s fáradt is...

Aztán türelemjáték kezdődött. Flörtölgetett - szerinte csak szimplán beszélgetett - mással, s 3 másodpercenként sunyin mosolyogva rám nézett, h mit reagálok. Én meg bevágtam a durcit, meg féltékenykedtem, meg Dávidomnak is kacsingatott, meg h milyen helyes srác, meg a barátja "B" is!...
Erre kiakadtam, s mondtam neki, h akkor vidd haza őket, és....
Jött a válasz, h Ő nem szexet akar stb, stb stb...

Mind1 nem akarok olyan részletesen belemenni! Az lett a vége, vitatkoztunk, betelt nálam a pohár, s otthagytam, s elmentem táncolni.

Akkor belebotlottam a "Közismert pasiba", a barátjába; "Kézisbe" és a "Fodrász srácba"! Jó volt őket ott látni! :) Jó hangulatban voltak ők is, de ettől csak még édesebbek voltak a Drágák! :)
Aztán továbbmentem be a tömegbe, ahol megláttam a csajokat, s csatlakoztam hozzájuk. Aztán mikor elkezdetem nézelődni, akkor ott láttam mögöttem a "Kisaranyost" ki hozzám, hasonlóan, durcis, hangulatában volt. De olyan édes volt, ahogy ott állt lógatott karokkal, s nézett engem!...
Megfogtam a kezét, magamhoz húztam, s megöleltem, majd Ő is megölelt, majd megcsókoltam, és ő visszacsókolt, s olyan jó volt úgy ott lenni a falnak dőlve... :/

De aztán elindult haza. Mert már a végére járt, fáradtak voltunk. Kevesebben is voltak már, s mi is készülőben oltunk haza. Kikísértem, s kezdődött megint a vita, h akkor most mi legyen, de mindketten már dög fáradtak voltunk, s megkért, h hívjam fel, s talizzunk. Úgy is lett.

De először még lezárom az altert. Kb 4:30-ig maradtunk az alterban. Próbáltuk összeszedni a bandát, de ahányan voltunk, annyi fele volt mindenki, a lányokat kivéve. 20 perces többszöri sikertelen keresés után előkerült a semmiből először Dávid, aztán Csabi is. Kalap kabát, taxi, s go home.

Reggel 6-ig pletyiztünk, aztán pindurit alukáltam. Aludtam volna én, de a drága Csabikám állandó, s hangos horkolásának köszönhetően nem tudtam! Hiába bökdöstem, lökdöstem, 30 másodpercre abbahagyta aztán megint rázendített! Megfogadtam, h ha összeköltözünk 3an, akkor én fix, h nem fogok vele egy szobában aludni! :)

12-kor taliztam a "Kisaranyossal". De minek?! Kómásak voltunk mindketten. Őt még hányinger is gyötörte, szo nem is igazán beszélgettünk. Elmentünk az Arénába. Vettünk gyógyszert neki, majd kiültünk a napra sütkérezni.

Azért kedves tőle, h úgy is találkozott velem, h éppen felébresztettem, szar volt a közérzete, s állapota.

Aztán 13-as vonattal vonatoztam haza a "Fodrász sráccal", mert vele meg megbeszéltük, h csatlakozik hozzám. Jót duncsiztunk. Jól éreztem vele magam. Nagyon aranyos. Pláne részegen! Részegen minden meleg olyan kis aranyoooooos! :)

Aztán már otthon voltam, mikor hívott a "Kisaranyos", h megadnám-e Dávidom telefonszámát....
Hát na gondolhatjátok! Felhívtam Dávidot, h megadhatom-e a telefonszámát, majd a "Persze!" válasz után el is küldtem "Kisaranyosnak" az áhítatott számot, ki ezek után már finoman szólva nem volt kisaranyos a számomra.

"Nagyon jól esett!" Viszont ezzel eldöntötte, h mi lesz köztünk. Mondta, h ma 15-kor az exével találkozik, s ráadásul még Dávidom telszámát is elkérte, azért ez már sok volt nekem!
Tudom, h én vagyok féltékeny, meg parázós, meg ilyenekből "cirkuszolok", de ha empatikusak vagytok, szerintem nektek se esett volna jó ez a lépés, tudván ráadásul, h az alterben meg kacsingatott Dávidnak, meg flörtölgetett, meg miket mondott, h milyen helyes, s h bejön neki!

Lehet, h csak hülyült, basztatott, de nekem nem jött be! Meg szabad ember! Azzal találkozik, akivel akar! Találkozzanak! Mit bánom én! Engem meg akkor felejtsen el! Lehet, h nem lettem volna féltékeny, s nem esett volna rosszul, ha este nem viselkedett volna úgy!

Szo összességében, ismerős arcokkal taliztam csak. Új arcokkal nem, meg nem is jöttek oda hozzám, meg úgy hosszan, komolyabban nem is szemeztem senkivel, csak futólagos, végigmérések és 1-2 mosoly küldés volt. Jöttem mentem folyton én is. :)

A vonaton lakótársnőmmel utaztam ismét. Egyre szimpatikusabb, s közelebb kerülünk egymáshoz, s már tök úgy viselkedek vele, s ő is velem, mintha természetes lenne a számára, h meleg vagyok.
Lassan már úgy vagyok vele, mint a Pesti lányokkal, kiknél albiban voltam. Jó mondjuk előtte még nem smároltam fiúval, a pesti lányaimmal ellenétben! ( Ha szólíthatom így őket első alkalom után!) :)
Szo! Ezzel azt akartam írni, h mikor leszálltunk a vonatról Egerben egy helyes srác ült mögöttünk, s mikor mindenki felállt, h szedelőzködjön, akkor megláttam egy nagyon szép helyes srácot. Rá is köszöntem, h; Oh! Helló szia! :) Tök normális beszéd hangnemben, szo szerintem hallhatta.

Lakótársnőm erre felnevetett, s megkérdezte, h;
- Nem rossz mi?
- Neked is bejön? - kérdeztem vissza tőle
- Ahaaaaaa! - s újra cukin felnevetett.
- Nézd meg milyen szép barna bőre van! Biztos szolizik a Drága!

Erre megint csak nevetett.
Akárhányszor ránéztem, mindig nézett. Olyan mosolygós szeme volt. Kedvesen, érdeklődve nézet vissza. Azelőtt még soha nem láttam még...

Na mind1!
Am ebben a minutumban kaptam sms-t a "Kisaranyostól"! Az a lényege, h mégsem akar komolyat, mert mióta szakított az exével, azóta még nem felejtette el, s nagyon megkedvelt engem, de nem is akar átvágni.

Ajjjjjjjj! Most erre mit mondjaaaak?! Teljesen megértem! Én is voltam már így, s rendes tőle, h megmondja, s nem kezd le velem úgy játszani, mint pl.: Jé, aki 1 hónap után közölte, h Ő valójában még mindig az exét szereti, s velem azért volt, mert nagyon, nagyon hasonlítottam rá!
Úgy látszik ezt a bizonytalan érzését a mai exével való találkozás, most megerősítette, h Ő valójában most mit is érez...

"Kisaranyos" miatt egy kicsit szarabbul zárult a napom, kit nem is hibáztattok, de azért összességében ötösre értékelném a szombati, vasárnapi napom. :)

Csók!
Rion ;)
(K)

ALTEREGO 1. rész


Hát Drágáim! Az első buzi bulimon is túl vagyok! :) :S
Volt itt minden! Öröm, bánat, fellángolás, féltékenység, na meg egy rakat egyéb.... ömmmm ...nem-verbális kommunikáció, kifejezés! ;)

Fáradt wok. Nem nagyon aludtam, de inkább kezdjük az elején!
Szombati napom első felét, a keresztelős részt már ugye megírtam.
Szo!...
...Jajjjjj Klárikám! Annyi mesélni valóm van, h már a gondolatától most elfáradtam! :)
Szo!

A vonaton találkoztam Dáviddal. Nem ugrott a nyakamba, mert voltak a vonaton, szo csak szimplán ölelés és puszi-puszi váltás volt. Átadtam neki szülinapi ajándékát. Irult pirult, erős zavarodottságot éreztem részéről. Aztán oldódott a hangulat és jót beszélgettünk. Jó volt újra látni. Csak vigyorogtunk, h ismét láthatjuk egymást. :)

Hatvanban találkozott a "Vonatos srácommal". Be is jönnek egymásnak! XD Szo kerítőként is szolgáltam az elmúlt 24 órában, mert nem ez volt ez első, s utolsó pasi ajánlásom Dávidnak.
Akkor a Keletiben már várt ránk Csabikánk. Sétáltunk egyet a belvárosban. Deák tér, Váci utca, Petőfi Tér, Habroló, itt meghívtam a fiúkat egy-egy italra. Jól beboroztunk aztán mentünk a csajokhoz az albérletbe.

Kedvesek a lányok! Eleinte kicsit döcögősen indultunk, de aztán minden simán ment. Persze segített a pia is. 3 lány volt ott, meg mi 3-an fiúk. :)

Jól beiszogattunk, s olyan éjfél körül, 1 órás késéssel a tervezettől elindultunk az Alterba. Hát ilyenkor már mindenkinek reccs volt. Kinek nagyobb, kinek kisebb mértékben. :)
Természetesen megint az elsők közt "lett jó hangulatom", de ha így haladok lassan majd hozzászokok, a piákhoz. :) Szerdán is szakest buli lesz, szo.... XD

Nagyon jó volt! Kicsit zajongtunk a városban. Egy rakásra ültünk a Kombin ( 2 ülésen ültünk 5-en! XD ), aztán a Dessewffy utcában először rossz irányba indultunk el, mint a Drága ünnepelt Dávid fiunknak köszönhetünk, de aztán voltam olyan bátor, s megkérdeztem a külföldi fiatal srácokat, h:

- Where is, the Alterego?
- I dont know, whats that!
- Wher is the Gay bar?
- ÁÁÁÁ!!! Forward! - s mutatta, h merre! :)
El is indultunk, gyalogoltunk, botladoztunk, s lassan közeledtünk a célhoz, de még odaértünk vagy 3-4 csoportot megkérdeztük, h; "Bocsi! Nem tudod hol van az Alter!"
Nem tom melyik hülyegyerek lehetett az, de szerintem Dávid, aki mindig hozzá kommentelte a kérdéshez, h mi ugyan is melegek vagyunk tudod?! XD

Én meg csak jókat nevettem! :) Kicsit morogtam is, mert a szűk járdán nem esett jól menni, s mindig az utcára mentem ki, de állandóan jöttek a kocsik! Szo cikk cakkban mentünk a lányokkal. Járdáról le, majd fél fél perc után fel, s 5 másodperc után ismét le az útra! :)
Ma, mikor hazajöttem kaptam egy levelet egyik kedves olvasómtól, levelezőtársamtól, ki rám írt, h látott, mikor kiléptem a kocsija elé! Pont akkor, mikor megtaláltuk az Altert, s én állítólag hangosan felkiáltottam, h "Meg vaaaan!" XD

Milyen furi már, h pont Ő elé léptem ki, pont Én! XD Le is basztam, h miért nem kiabált rám, h; "Hééééé Teeeeeeee! Buuuuuuzi Rion! Húzzál már az útról!" XD Nem haragudtam volna meg, mert, ha valaki Rion nevemen szólít, akkor tom, h csak fasza ember lehet, mert olvassa a blogom! XD ;) :P
Na! Szo!

Megtörtént a behatolás az Alterbe! Tetszik a hely! Bejövős! Ahogy tudtam nézelődtem, bár nem volt rajtam a szemüvegem. Fél 1-re értünk oda, s már javában zajlott a travi show! Hát az nagyon tetszett!  Kurva jó volt! Vicces, izgis, látványos, szórakoztató! :)

Már itt be is rekedtem, elment a fél hangom, a sok és nagy énekléstől. Lady Gaga Bad Romance számát adták éppen elő, mikor odaértünk, s hát egyik favorit, szo ná, h énekeltük, énekeltünk?! Üvöltöttük a tömeggel! XD

"Rah-rah-ah-ah-ah-ah!
Roma-roma-mamaa!
Ga-ga-ooh-la-la!
Want your bad romance
Rah-rah-ah-ah-ah-ah!
Roma-roma-mamaa!
Ga-ga-ooh-la-la!
Want your bad romance"
Aztán megkezdődött a buli! Volt egy jó pár ismerős arc. Dávid elment pasizni, én meg maradtam a csajokkal, egy kicsit még oldódtam. Tudjátok! Új hely, új arcok, meg villogás ezerrel, már csillagokat láttam, a sok villódzástól! :)

Meg vártam, h felfogjam a dolgokat, mert a pia hatására, kicsit lassabban fogott az agyam, de aztán belecsaptam én is egy kicsit a lecsóba. :)

A csajokkal jót táncolgattam! Jó táncosok, csak szegénykék nem találtak maguknak pasit.... :) Mármint láttak ők is egy rakat jó pasit, csak hát "mások" voltak a Drágák! ;)

Am annyit buzultunk, h tö jó volt! Végre ki élhettem magam! :) Nagyon örülök, h ott voltak a csajok! :) Olykor ki is beszéltük, h kinek, melyik srác jön be. Tök jó volt velük ilyenről beszélni! XD
Most egyelőre ennyit írok. Indulok a vonatomhoz, mert go vissza Eger! :S :(
Este jön a 2. rész! ;)
Addig is:

Csók!
Rion ;)

2010. február 27., szombat

Hát eljött a nagy nap!


...Mikor a kis buzi ellátogat az ALTEREGO-ba! :)
Izgulok, de percről percre nő a bulizhatnékom! :)
Sietek, szo gyors összefoglalót tartok.

Reggel kómásan keltem reggel 8-kor. Egész nap full kómás voltam hiába ittam meg 3 csésze kávét. Piát nem ittam, mert nekem kellett vezetni. Rólam tudni kell, h nem szeretek vezetni, mondhatni rettegek a vezetéstől, s mikor bátyám közölte, h én vezetek, olyan feszültég jött rám, mint aki vizsga előtt áll!

2007 októbere óta van jogsim, de 2 éve már nem vezettem! :S Gondolhatjátok! Örültem, h tudtam, mi hol van. Azt a maradék kis energiámat is leszívta a vezetés. Nagyon lefárasztott.!
A keresztelőn én kameráztam. Utána elmentünk egy étterembe ebédelni, aztán hazaértünk 14:30 körül, s lefeküdtem aludni, mert mondom én már így éjfélkor összefogok esni a fáradtságtól!
1 és fél órát aludtam, de nagyon jól esett! Letusoltam, s most csinibe itt ülök, s készülődök közben. :) Fittebbnek érzem magam, mint ha 10 órát aludtam volna!

Anyum elakarta kérni valaki telefonszámát, h ha baj van, akkor tudjon valakit hívni! Hát jól kiröhögtem, s közöltem vele, h felejtse is el! Erre elkezdett hülye, piti kis gyerekes érvekkel jönni, h ha bajom lesz, kit hívjon?! Én meg elég hangosan, s erősen a szemébe mondtam, h ; NEM!
Ezzel téma lezárva!


Izgulok, izgulok, izgulok! El se hiszem, h eljött ez a nap is!
17-kor érkezik a limuzinom (vonat), mellyen találkozok Dávidommal.

18-kor pedig majd összefutunk a "Vonatos sráccal" is, ki mondta, h jönne is velünk, csak Ő meg pont melóból jön haza, s így nem jön. Abban maradtunk, h egyszer minden kép elmegyünk együtt bulizni.
19-re Pesten leszünk, elmegyünk Dávid barátnőjéhez, ismerkedünk, bemelegítünk, lehet elmegyünk egy kis városnézésre, attól függ milyen lesz az idő, aztán 23-24 körül elindulunk az Alterbe!
Na! Most lépek, mert nemsoká itt a limóóóóóóó! XD ;) :P

Puszilok mindenkit!

Majd vasárnap este jelentkezem! ;)
Csók!
Rion ;)
(K)

Napi meleg szószedet

Exhibicionizmus:


Kényszeresség a nyilvánosság előtti önmutogatásra, akár konkrét, akár metaforikus értelemben.
Konkrét értelemben: állandó vagy ismétlődő hajlam arra, hogy valaki pl. a nemi szerveit megmutassa idegeneknek (különösen ellenkező neműeknek), nyilvános helyen, anélkül, hogy szándékában állna bárkivel is közelebbi kapcsolatot létesíteni.

2010. február 26., péntek

Romeo,ital, pénz, Anyum, "G", holnap


Kaptam egy kedves levelet romeon; "Szia h vagy?"
....

Bírom az ilyen nyitásokat. :) Természetesen pár levélváltás után meg is szakadtunk, bár nem csodálom.  Már alapból ferde szemmel nézek az illetőre, aki így, vagy hasonló módon nyit.

Tegnap megittam 3 energia italt, s általában naponta megiszok egyet. Ha meg nem iszok, akkor erős vágyat érzek utána. Imádom felnyitni, hallani azt a jellegzetes "klakk" hangot, mikor nyitom, s betöröm. Szeretem mikor nyitás után megcsap a kellemes édes illata, s persze imádom elfogyasztani! :)

Attól tartok, h ha így folytatom rászokok. Végül is addig nem bánom, még apum veszi! XD Ha már nekem kellene érte fizetni, akkor biztos nem vennék! Am én fukar vagyok! Szeretek raktározni, megtakarítani, s ha kell valami, akkor jó, h tudom, h van pénzem, s megvehetem, v ha rám jön a shopingolás, akkor nem kell anyumtól kérnem.

Eddig ez volt, de most már stop van! Nincs meló, nincs pénz, nincs (csak minimális) költekezés. Am ma hívott a iskolaszövetkezettől a munka közvetítőm, s fel ajánlotta, h Kedden mehetek betanításra, de sajnos a Kedd nekem pont nem jó.

Am tök aranyos volt, mert egy kicsit dadogott, s zavartnak tűnt, s bele gabajodott a mondandójába, mire én össze is ráncoltam a szemöldököm, gondolván, h na hogy jössz ki ebből Drága?!

De egy kulcsszóval kisegítettem, s onnantól már minden ok volt. Jót mosolyogtam, mert önmagamra emlékeztetett. Még nem jártam, a jelenlegi kommunikációs orientáltságú szakomra, addig én szinte minden egyes telefonbeszélgetésemet így kezdtem.

De azóta nincs gond. Csak néha gabalyodok be, de különösebben nem érdekel. Mosolygok magamon, kijavítom a hibám, s lépek tovább. Régebben emlékszem, midig nagy hő hullám tört rám, ha hivatali személlyel kellett beszélnem, v ha bakiztam, most meg?!....
Egyre gyakrabban kell hivatali ügyben eljárnom magamnak, s semmi para nincs. Úgy beszélek, állok az ügyhez, mintha egy szimpla ismerőssel beszélgetnék, ha meg bakizok, akkor teszek rá! Mindig azt mondom, h úgy se ismer! XD

Na de hagy írjak már másról is, mert a semmiről is annyit tudok beszélni!.... :)

Tegnap azt elfelejtettem megírni, h a filmnézés után a "Lakótárs 3." megkérdezte, h Pesten van-e meleg bár, szórakozóhely?

Kicsit vacilláltam, h na mit lépjek. De mondom teszek rá, h mit gondol?! S megmondtam neki, h igen van! Nem is egy! Sőt van meleg hotel, szálloda, meleg barát taxi, szauna, kávézó, rádió, szo minden, ami kell!
Erre egy kicsit leblokkoltak, h ennyi mindnet tok, s meg is kérdezték, h honnan tudom, s azt mondtam, h sokat járok Pestre, s  vannak meleg ismerőseim. Erre beszólt, h a végén még én is olyan leszek! :)

Erre meg csak annyit reagáltam, h " Jaj Cicukám! Azt hittem, h ezen már túl vagyunk!" ;) Erre meg csak röhögtek, s ezzel le is volt zárva a téma.
Ma hívott Dávid is és Csabi is, h felvannak izgulva, peregve, meg h várják már a holnap esti bulit... Hát én még mindig nem nagyon vagyok oda. :/ Ha 100%-on kellene mérni a party hangulatom, akkor kb most jelenleg olyan 45-55% körül ingázik a mutató. Attól függ, h mikor milyen zenét hallgatok. Persze, ha éppen a sexy bitch -t, v a memories -t hallgatom akkor a barométerem 100%-on van... XD ;)

De mikor majd holnap, 17 után Dávid a nyakamba lesz, akkortól majd fokozatosan elkezd a MUTATÓ növekedni, s haladni a 100% felé. :) Legalább is rem, h így lesz, s nem lesz visszaesés, hangulat ingadozás! :)

Akkor ki van még, mi van még?...

Anyum hihetetlenül pesszimista mindenkivel és mindennel szemben! Én már csak nevetek rajta. Természetesen ezen is felhúzta magát, h min nevetek?! Én meg csak annyit válaszoltam neki, h engem HAGGYÁÁÁÁÁ BÉÉÉÉÉÉKÉÉÉÉÉN! (Ezt most olyan Ágisan mondtam)

Majd felálltam, s ott hagytam. Ezzel a borongós, ködös, esős, villámokkal teli viharos, bajos életétől engem hagyjon távol! Menjen el Ő is futni, kondizni, vagy ... :)! Ott levezetheti minden gondját, baját! :)
Ne köpjön már bele az én széééép színes, napsütötte világomba! Elég nekem a magam baja! Oldja meg! Felnőtt ember! Neki is állandóan csak "rí" a szája, mint Timinek! :)

Váltsunk is inkább valami más, kellemesebb témára!

Szo!

Múltkor említettem, h 2 sráccal levelezgetek. "G"-vel elég szépen haladunk, s fejlődünk. Ma sok, s fontos új dolgot tudtam meg róla. Egyre jobban szeretem. Kedvelem, s levélről, levélre szimpatikusabb. :)

Ő is olyan szétszórt, csapongó, zizi, humoros, mint Én. Ma bevallotta nekem, h Ő tulajdonképpen biszex. Hát... nem örültem neki, mert én olyan vagyok, h biszexekkel nem kezdek ki. De ő már a szívembe lopta magát, s megkedveltem, s tulajdonképp nem is érdekel!
El is gondolkoztatott, h lehet nem kellene ennyire ridegen állnom a biszexekhez. Magamnak sem tudom megmagyarázni, h miért nem vagyok, voltam bizalommal a bi-k iránt?!...
Ha minden igaz, holnap délután felhív! Kíváncsi vagyok a hangjára, meg, h milyen lesz majd vele beszélni?

Ma voltam bent az öregeimnél is. Most jól elbeszélgettünk. Máskor elég szűkszavúak szoktak lenni, de hát ma valamiért fölvoltak dobódva! Én meg kihasználtam szokásomhoz híven a jó lehetőséget, s megemlítettem nekik, h holnap megyek Pestre bulizni. (Magyarul agyatok pénzt!) XD

Meglepő módon kaptam is, pedig ők nagyon-nagyon fukarok! Hát mondom már ezért megérte felmenni! Am mamám tök aranyos volt: "Nehogy beigyál ott, vagy bedrogoztassanak!"


Jót mosolyogtam. Ő beszél nekem... Végül is nem baj, h Ő már 18 évesen férjhez ment... :)
Nnnnnnnna!

Azt hiszem ennyi!

Kifogytam mára! :)

Holnap..... öööö... keresztelő lesz, szo reggelről kelhetek, s csak olyan 16 körül érünk majd haza szo 1 órácskám lesz, h elkészüljek, s aztán go Pest! Azért, ha majd hazajöttem dobok fel cuccokat, bár nem tom mennyi időm lesz.

Na!

Csók!

Rion ;)

Napi meleg szószedet

Coming out:


Előbújás, a melegség felvállalását jelenti az élet különböző színterein.

2010. február 25., csütörtök

Futás, szex, filmnézés, Vonatos srác, feszültség,

Mától kezdetét veszi a szombati bulira hangolódás! Legalább is zeneileg minden kép! :)

Tegnap este voltam futni a "Boldog új évet te buzi homokos" lakótársammal. Soha többet nem megyek futni! Régebben nagyon jól futottam, bírtam és szerettem, de most majd meghaltam! Annyiból volt csak goot, h jól aludtam az este.

Végig azon járt az eszem, h; "Többet nem! Többet nem! SOHA! SOHA! SOHA! Mikor lesz már vége?! Menten megpusztulok!" Lakótársam végig hajtott; "Ne lassújak! Miért áltál meg?! Gyerünk tovább! Most sprint!" Legszívesebben leütöttem volna, h; "maradjá má!", de beszélni nem volt erőm!

A végén kóvályogtam, menni alig tudtam, lihegtem mint a kutya! :S Külső szemlélő számára úgy nézhettem ki, mint aki full bevan rúgva. :/ :)
Inkább maradok a szexnél! Egy jó kiadós együttlétnél is jól leizzad az ember, kifárad, s jót alszik az este! Csak azt legalább élvezi az ember, nem úgy, mint ezt a KIIIIBASZOTT  futást! (Legalább is én!)

Max, ha nyáron megyünk Pesten kondiba Dáviddal, akkor futópadon nyomom, vagy leszek olyan vadállat, s futásra vetemedek a Margit szigeten, de akkor is csak azért, hátha valami jó pasiba futok "véletlenül"... ;)

Akkor megnéztük a Prayers for Bobby-t. Tetszett a többieknek is, de az a lakótársam, - kivel az anno való msn-ezésünk közzétettem, - a végén beszólt, h; " Megnézzük a Amerikai História X-et?"

Viccnek szánta, s Ő jót is nevetett rajta, de a többieknek sem tetszett a "poén". Én meg eléggé "szép, kedves" szemekkel néztem rá, s meglepődve megkérdezte, h most mi van?
Erre csak hümmögtem egy hangosat, megcsóváltam  a fejem, s kimentem...
Még én kint voltam a konyhában, hallottam h odabent rólam beszéltek, meg a filmről. Foszlányokat hallottam csak, meg azt, h felháborodva kérdezte a többiektől a lakótársam, ki beszólt nekem, h; "Most szerintetek tényleg megsértettem a Gery-t?" meg "Miért lettem volna bunkó?!"
Magamban válaszoltam, h; IGEN MEG! AZ VOLTÁL!

Minden nap eszembe jut a "Vonatos srác is". Hiányzik, s rossz, h felém se pipál... De megvan neki is a mag élete. Csak még is, rossz, h mióta lefixáltuk,  h mi marad köztünk, azóta semmi....
Aztán ma felhívtam, h jön-e haza azzal a vonattal amelyikkel én?  Igen volt a válasz. Szerencsére egy kis ideig együtt utaztunk. :) Jó volt ismét vele lenni. Hiányzott. Sajnálom is, h nem jön velem az Alterba szombaton, de talán jobb is így, h első alkalommal még mint szabad, friss husi megyek le. :)
Megkért a Drága, h aztán sok szépet és jót írjak róla! De nem fogok! ;) :P Azt ki kell érdemelni !:) Kis félénk volt már megint, s nem mert rendesen smárolni a vonaton, s csak rövidebb csók váltások voltak, ami nem elégítette ki jelenlegi éhségem... :)
ÓÓÓÓ HEEEE mondom! Ilyen bánat srácot megfogni! ;) :P De azért már oldottabb volt, mint múltkor. :) Most sokat nevettünk. Hülyültünk. Jó volt mert még azelőtt nem volt ilyen, s ez most a számomra új volt. Poéns dolgokat csinált, meg beszólogatott, s tetszett. Mondhatni próbált verbális úton kielégíteni, de nem sikerült neki.
Jó! Viszonylag megértem Őt, mert persze én is parázok egy kicsit, de pont ez  jó benne! Az izgalom! ;)
Mikor leszálltam a vonatról, akkor olyan Drága volt! A vonat bal oldalán ültünk, s direkt átült jobb oldalra és integetett, mikor elment mellettem a vonattal. Olyan ééédes volt. :)
A suliban nem volt semmi kül. Mindig minden órára kell csinálni valami beadandót, prezentációt. Nem elég a szakdolgozattal bajlódnunk, de még ilyen hülyeségekkel is traktálnak!
Ma kicsit besértődtem egyik csoporttársamra. Már betelt a pohár! Máskor is nagyon flegma, nagy szájú volt velem szemben, de mikor ma agresszívan, felelőségre akart vonni, akkor már elpattant az agyam s megkérdeztem tőle, h most mi a baja?! Mire nagy szemekkel nézett rám, s éppen mondani akartam neki, h ne lessél bazd meg! Hanem inkább most mond meg  a szemembe, h what a fuck bajod van?!

A másik kedves csoporttársnőm gyorsan közbe is lépett, h elkerüljük a balhét, s sikeresen hárított is. Ügyesen témát váltott. Mivel én pedig, türelmes srác vagyok, ezért hagytam, hagy terelje a témát. 1-2 másodpercen múlt csak az egész, h ne szólalkozzak össze csoporttársammal.
Am anyám nem szokott így, ilyen flegmán, lenéző módon hangnemben beszélni velem, pedig anyum azért nem egy baba piskóta!... Meg így felelőségre vonni, ha nem megyek ide, v oda?!  Töh! Szabad ember vagyok! Ha jól tudom nem tartozok senkinek sem elszámolni valóval, h mikor hová megyek, s miért nem ide, v oda nem megyek?!
Amikor meg elköszönt, akkor kezet nyújtott. Én meg csak lestem rá, h mi baja van?! Szinte soha nem kezelünk le egymással! Mondom biztos siet, s nincs képben, h mit csinál...
Lehet, h ő nem akart megbántani, nem érzékeli, h flegma velem szemben, de én érzékelem, s nem esik jó, mert érzékeny srác vagyok. Ráadásul buzi is, szo duplán durci tudok lenni!

Mostanában feszült vagyok. Tudom miért, s több tényezőnek is "köszönhető" ez a harapós, hangulat, de a nyárra legkésőbb majd elmúlik.
Ma lényegében ennyi a mesélni valóm. :)
Holnap majd jelentkezem.
Csók!
Rion ;)
(K)
 
 
 

A homoszexualitás megítélésének története

 

Az ókori népek viszonyulása

A buddhizmus a világvallások közül az egyetlen, amely nem ítéli el az azonos neműek kapcsolatát. E vonzalom magyarázata szerintük az, hogy a másik nem tagjaként eltöltött megelőző élet maradék karmája hat az új életre, vagyis az újjászületési láncok természetes következménye esetenként a homo érzelmek megjelenése.

Az ókori görögöknél az i.e.V. századig az azonos neműek közötti testi kapcsolat egy férfi és egy ifjú között általánosan elfogadott, de szigorúan szabályozott társadalmi jelenség volt. Érosz őrködött az ilyen szerelmek felett, s ő az érzelmek, a szeretett lény erkölcsi javulásán munkálkodó akarat és a szellemi tisztaság istene volt. Így a homoszexualitást / az ő fogalomhasználatukban pederasztiát / a heteroszexualitásra való természetes felkészülésként, oktató és beavató tevékenységként élték át, amelynek során a fiúból kiűzték női felét, és evvel felkészített férfiként léphetett a házaséletbe. Az i.e.V. századtól kezdődően azonban a szigorú szabályozás kezdett elhalni, egyre gyakrabban fordult elő, hogy két férfi csak az élvezetért kereste az intim kapcsolatot. E változás elleni tiltakozásként írhatta Platón a Törvények című munkájában a következőket:

"… meg kell gondolnunk, hogy a női és a férfiúi természetnek, ha a nemzés végett egyesülnek, a vele járó gyönyörűség természettől adatott - férfinak férfival, vagy nőnek nővel való egyesülése ellenben természetellenes, és olyanok merészkedtek ilyenre először, akik a gyönyörrel szemben gyengék voltak." Valamint: "... mindenki kárhoztatni fogja annak elpuhultságát, aki enged a gyönyörnek és nem képes magán uralkodni, s még inkább meg fogja vetni azt, aki a nő utánzására adja oda magát, s ahhoz hasonlóvá lesz."

A rómaiak

A rómaiak a homoszexualitást nem tartották sem szégyennek, sem dicsőségnek - egyszerűen elfogadták létezését, bár a passzív nemi szerepet játszó felnőtt férfit / hiszen ő politikailag is tehetetlen a szemükben / és a prostituálódást elítélték.

A középkor

A korai középkorban országonként, területenként eltérő viselkedést váltott ki a jelenség. Bár Justinianus 533-ban a homoszexualitást korlátozó törvényeket hozott, de ezek nem mindenhol befolyásolták jelentékenyen a közvélekedést. III. Leó bizánci császár (711-741) törvénykönyvében a természetellenes kapcsolatok 12 év feletti aktív illetve passzív résztvevőit kard általi halálra ítélte. A XI. századtól a városok fejlődése gazdag meleg- kultúrának teremtett teret, amely a XII. századra nagy mennyiségű és esztétikailag is jelentős irodalmat hozhatott létre. A másság iránti toleranciát mutatja, hogy a Ganümédész és Heléna vitája című népszerű vers, amely a homo és hetero szerelmet hasonlítja össze - kötelező olvasmány volt az egyetemeken. A kor másik alapállását tükrözi, hogy a kereszténység kezdeti szakaszában az egyházatyák a Bibliára hivatkozva ítélték el a paráznaságot, a kéjvágyon alapuló együttlétet, a heteroszexuális kapcsolat " értelme " természetesen a gyermeknemzés. Az egyik sokat emlegetett hivatkozási pont Mózes III. könyvének a 18/22. pontja: " Férfiúval ne hálj úgy, amint asszonnyal hálnak: utálatosság az." - s ha valaki e bűnt elköveti, halállal lakol. A másik gyakran idézett szabályt, a paráznaság vétsége elleni fellépést Pál apostol is több helyen említi leveleiben.

A patrisztika legtekintélyesebb alakja, Augustinus / Szt. Ágoston / annyira ellenséges a homoszexualitással, mint minden más olyan szexuális aktussal, amely nem a gyereknemzést szolgálja. Aquinói Szt. Tamás, a skolasztika meghatározó teológusa a természet rendjét sértő, kéjvágyból elkövetett bűnök közé sorolja.

A szexuális magatartást tehát az egyház szabályozta és az ettől való eltérés gyakorlatilag egyet jelentett az egyházi doktrínák megszegésével, tehát az eretnekké minősítéssel.
A XIII. századtól korábban elfogadó magatartás mindenhol csökkent a feudális államokban létrejövő központosításnak, az egyházi tanok kanonizálásának, az inkvizíció határozott fellépésének köszönhetően, amely a másként gondolkodókkal, másként viselkedőkkel szemben elutasító magatartást képviselt. 1250 és 1300 között a legtöbb európai törvénykönyv a homoszexuális aktusokat főbenjáró bűnné nyilvánította.

A protestantizmus sem hozott újat a homoszexualitás megítélésében, hiszen Luther az ördögtől származtatta, Kálvin pedig visszatért Aquinói érvéhez: természet elleni bűnként aposztrofálta.

Az iszlám

Az iszlám Allah elleni lázadásnak tekinti ezt a másságot, amely sérti a világ rendjét és egyben a rossz, az anarchia forrása lehet - amennyiben nyilvánosan történik. Az iszlám törvények csak a homoszexuális cselekményeket ítélik el és nem beszélnek homoszexualitásról, hiszen a férfinek be kell töltenie a társadalmilag rá kirótt szerepet, tehát gyereket kell nemzenie.

A XVIII-XIX. sz.

A XVIII. század, a felvilágosodás kora az, amelyben megjelent egy új megközelítés: a homoszexualitást már nem bűnnek, hanem betegségnek tartották, de büntethetősége ellen nem léptek fel, mivel a halálbüntetés fenyegetettsége gyakorlatilag megszűnt, egy sajátos, erotikus szabadkőművességé vált a homoszexuális magatartás.

A XIX. század végére a szexuális élet szabadabb lett, a vágyakat sem kellett oly mélyre elfojtani, egyre nagyobb számban jelentek meg a homoszexuálisok, egyre többen mentek orvoshoz avval, hogy ki szeretnének gyógyulni ebből a " betegségből ". A századfordulón már különféle érdekszövetségek, pártok harcoltak azért, hogy a felnőtt melegek megegyezésen alapuló párkapcsolatát törvényesen is engedélyezzék.

A XX. század

1918-ban Kurt Hiller az első világháborút követő rendezést elméletileg szabályozni szándékozó wilsoni 14 pont szellemében készített egy iratot, amelyben a homoszexuálisokra a kisebbségvédelmi megállapodásokban megfogalmazott és a közép-kelet-európai etnikumokra vonatkozó előírásokat tekintette mérvadónak.

A náci birodalom nyíltan üldözte az azonos neműek iránt vonzódókat, rózsaszín háromszög viselésére kötelezték őket - és a mai napig sem tisztázott számban koncentrációs táborokba hurcolták őket.

A második világháború után fokozatosan" engedékenyebb " hangulat terjedt el. Sir Wolfenden vezetésével az angol parlament egy bizottsága 1954-től vizsgálatot folytatott a homoszexualitás tárgykörében, s arra a következtetésre jutottak, hogy ez egy a gyermekkortól tartó, folyamatosan kialakuló, akarattal vagy gyógyító beavatkozással meg nem szüntethető állapot, amelyet el kell fogadni biológiai eredetű nemi változatként, és önmagában büntetni nem szabad. E megállapításra hivatkozva Angliában - s ezt követően Európa legtöbb országában - olyan törvényi szabályozást alkottak, amely a kiskorúak sérelmére elkövetett homoszexuális cselekményt sújtja retorziókkal, de a felnőttek közötti szabad megegyezésen alapuló kapcsolatokat nem.

Napi meleg szószedet

Closet:


A "ruhásszekrény", a melegek "búvóhelye" - olyan melegre vonatkozik, aki nem meri vállalni a másságát, aki még nem bújt elő

2010. február 24., szerda

AIDS vagy HIV-fertőzés?


Nagyon egyszerűen fogalmazva az AIDS az az állapot, amit a HIV-fertőzés idéz elő hosszú távon, hosszabb, rövidebb idő után. Az AIDS, vagyis a szerzett immunhiányos tünetcsoport (Acquired Immune Deficiency Syndrome) önmagában nem betegség. Nem teljesen pontos azt mondanunk, hogy valaki AIDS-ben halt meg, ugyanis olyan betegség, hogy AIDS, nincs. Hanem különféle úgynevezett opportunista fertőzések léteznek, amelyekbe egy idő után belehal az, akit AIDS-betegnek nevezünk, mert az immunrendszere nem képes védekezni ellenük. Azért nem képes, mert a hiv-fertőzés tönkre tette az immunrendszerét. Az AIDS tehát sokkal inkább egy állapotot ír le, az immunrendszer állapotát jellemzi.

A HIV különleges abból a szempontból, hogy retrovírus, vagyis nem DNS-t, hanem RNS-t tartalmaz, amit egy reverz transzkriptáz nevű enzim segítségével épít be a gazdasejtek DNS-ébe, hogy azok onnantól vírust (is) termeljenek, amikor természetes úton szaporodnak. A HIV elsődleges célpontja (mint gazdasejt) egy bizonyos fehérvérsejt (ezt CD4-es vagy T-sejtnek nevezzük), aminek az a feladata, hogy az immunrendszert tájékoztassa a szervezetbe jutó kórokozókról, és elindítsa a természetes immunreakciót. A HIV-fertőzés ellenére ez a rendszer sokáig, évekig működőképes marad. Csakhogy a fertőzött CD4-es sejtek egy idő után annyira elfáradnak a vírustermeléstől (hiszen a fertőzés miatt kénytelenek vírust termelni, miközben kétségbeesetten rohannak a sok kórokozó után), hogy elpusztulnak.

A HIV rendkívül ellenálló, gyorsan szaporodó vírus. Viszonylag gyorsan (de még mindig évekről beszélünk) felemészti a CD4-es fehérvérsejteket, mert azokból nem tud elég termelődni ahhoz képest, hogy mennyien pusztulnak el a HIV miatt.

A normális, egészséges emberekben az egy milliliter vérben kimutatható CD4-es sejtek száma 500 és 1500 között van. A HIV-fertőzöttek esetében ez a szám hosszú idő alatt és kezelés nélkül akár nullára is csökkenhet. Ha a szám 200 alatt van, és fennáll valamilyen opportunista fertőzés, akkor a fertőzöttet hivatalosan AIDS-betegnek nyilvánítjuk, ugyanis ennél az értéknél (vagy pláne ez alatt) drámaian megnő a további opportunista fertőzések veszélye.

Ma már számos gyógyszer létezik, ami lelassítja és megakadályozza a HIV szaporodását. Ennek köszönhetően az immunrendszer egészséges (vagy ahhoz közeli) állapota tartósan megőrizhető.
Csakhogy ezek a gyógyszerek egyben mérgek is. Mindegyiknek különféle mellékhatásai vannak, és a gyógyszereket nagyon szigorú rend szerint, mindig pontosan időre kell szedni. Ráadásul az orvoslás mai állása szerint a HIV maradéktalanul nem tüntethető el a szervezetből. Bizonyos virológiai és biológiai okok miatt ha valaki HIV-fertőzött, akkor az is marad.

( Forrás: www.hivpozitiv.hu )

Napi meleg szószedet

Cidázás:


Pej. leszopás (angolul blow-job)

BOLDOG SZÜLETÉSNAPOT!


Drága egyetlen Dávid barátom! 18. Születésnapod alkalmából ezúton is kívánok neked nagyon, nagyon boldog születésnapot! ;)

"Járd a vadászösvényt serényen, fegyvered és farkad használd keményen!Puskád hegyét tedd sok nemes vadra, és még vagy 50 évig ne keljen viagra!"
BOLDOG SZÜLETÉSNAPOT!
;)
Ui: Remélem első voltam, s nem ébresztettelek fel smsemmel! ;)
A többit majd személyesen... ;)
Nagyon ölel és nagyon csókol:
Rion ;)
(K)

2010. február 22., hétfő

Pasik


Reggelről nagyoooooooon kóma voltam!
Este minimum ötször(!) felébredtem, mert a lány szobatársnőm álmában nyamnyog, eszik, s mivel új, még nem szoktam meg, de idővel majd sikerül, ahogy a többiek "éjszakai életét" is megszoktam.
A mai egyetlen árvácska órámon nem volt semmi kül. Óra után feladtam a postán az e-felvis jelentkezési lapom, és shopingoltam egy kicsit. beszabadultam ismt a plázába, s vettem magamnak egy jó karcsú, divatos fekete nyakkendőt a Springfield-ben. Jó lesz majd, fehér ingemhez s rá egy fekete V nyakú pulcsi, + farmer. ;)

Mivel nem mentem Pestre, ezért kénytelen voltam kitakarítani az albérletet is. Eddig szerencsésen elkerültem a takarítást, mert mindig húztam Pestre, de most már elfogtak, s takarításra ítéltek a lakótársak, h most már dolgozzak én is! :) :/

Aztán basztattak is egy kicsit, h hogy takarítok, meg milyen finnyás vagyok! Mondom nem vagyok én ebben jártas, mert a szobám kitakarítom. Portörölgetés, porszívózás és ennyi. De ilyen, h feltörölés, a mosdó fertőtlenítése meg ilyenek? Hol csináltam volna én ilyet???!
Pedig, tom, h jobb lesz, ha megtanulom, s hozzászokok, mert magamnak fogok élni, s nem lesz "asszony" ki takarítson utánam....

De am jó volt, mert buzltunk megint, meg hülyültünk, s így gyorsabban eltelt a "munkaidőm", mint ha egyedül magamban takarítottam volna.
Büszke voltam utána magamra, főleg az eredményre! Rend, tisztaság! Jó érzés volt! :)
Akkor mi van mééég?...

Van egy új ismerősöm is, kinek legyen a "fedő neve" a; "Fodrász srác". A "közismert pasi" ajánlotta, de mint kiderült, ismerjük látásra mi már egymást, de ha jól emlékszem írtam már erről. Annyit írok, h én sem tom már, h mit írtam v mit nem! :S

Szo! Holnap majd, ha minden igaz, összefutunk egy kis időre. Még nem taliztam vele, s kíváncsi vagyok, h milyen lehet élőben. :)

Akkor volt még egy izgis alakításom is ma a "Közismert pasival"!Levelezgetünk, s beszélgettünk is. Ültem délután a suliban, mert ugye csak reggel volt 1 órám, s ennyi, s a shopingolás után beültem pihizni, netezni. Késő délután volt már, s nem voltak, már olyan sokan  suliban, s gondoltam egyet, h akcióba lépek, s lesz ami lesz!

Az akció sikeres volt, s igaz az a mondás, h aki mer, az nyer! ;)
Szóval, aktív, gyors felelgetős, levelezésbe kezdtünk, aztán személyesen is felvettük egymással a kapcsolatot. :)
ÁÁÁÁÁÁ! Azt se tudom, hol kezdjem! XD
Hát komoly voltam egész beszélgetés alatt! :S

Mondta is, h úgy válaszolgatok  kérdéseire, mint aki tanárnak felel. De kedves volt, mert megnyugtatott, h olyan 4/5-ös feleletet írt volna be az indexembe! :)
Kicsit morgok most magamban, mert visszagondolva az egészet, tényleg komoly voltam, de mentségemre legyen, h első beszélgetésünk volt, meg kicsit zavar, meg mit tom Én?!.... :/

A másik furcsaság, h nem sértődtem, lepődtem meg, mikor először kezdett nyújtott, mert.... .... szerintem azért, mert nem úgy néztem rá, mint melegre! Furi ez most a számomra, de tényleg, úgy álltam ehhez az egészhez, mint szimpla beszélgetéshez! Talán azért is, mert van barátja, kivel már el is voltak jegyezve, s mikor mutatta is, úgy elérzékenyültem. Tök jó szerintem. Olyan megható, meg jó, romantikus!

2 pasi eljegyzi egymást!  Ez olyan sweeeeeeeeeet!
Vajon én leszek majd így? WOW! Eljegyzési gyűrű! Feszítenék, mint pók a lucerásban! XD NA NÁ! XD Tök büszke lennék! Az így sem kicsi egóm, meg az egekbe szökne!
Na! de elkalandoztam egy kicsit. Ezúton is gratula nekik, s sok további boldog együttlétet kívánok nekik! ;)

Szo!
A végén, meg én nyújtottam a kezem, ami szintén furcsa, és hülyéül is érzem magam, mert pont h én vagyok az, kinek nem teszik, ha a melegek kezelgetnek egymással, de első alkalommal szerintem természetes.
Nagyon jót beszélgettünk, s az eltöltött bő 2 óra nekem olyan fél-1 órának tűnt. Szinte mindenről beszélgettünk. Felszínesen csak. nem merültünk komolyabban be egy témába se, mert mindig jött valami új téma. Hát sok meglepő dolgot, tudtam meg! Volt több olyan téma is, min majd este tuti elgondolkodok...

Ezt szeretem a meleg világban! A spontaneitás! Nem voltam Pesten, erre alkottam Egerben! Csak úgy Spontán! Vagy lesz valami vagy sem! Jó helyen voltam, jó időben! Igaz! Tudatosan! ;) :P De megérte az fix!

Mosolyogva írok most is. A beszélgetés alatt, annyi furi, jó érzés futott át rajtam. Voltam kis édes, gyerekes kisfiú, felelő komoly diák. Visszagondolván a történteket, kicsit interjú feelgje volt a egésznek. Legalább is az elején!

A mosolya meg annyira ééééééééééddddiiiiiiiiiiiii!!! XD Én jöttem zavarba a mosolyától! XD Viszont most az is meglepő a számomra, h szinte nem is beszélgettünk komolyabban "olyan" témáról! Felszínesen persze érintettük, de még csak annyira se beszélgettünk "arról", mint pl.: másokkal szoktam első alkalommal!
Szo örült este a fejem XD


A "Vonatos srác" is felhívott, h nem látott ma. Mert ugye úgy volt, h megyek Pestre, de mégse mentem, mert nem tudták megmondani, h mikor lesz a betanítás az új munkával kapcsolatban. Jó volt hallani a hangját a "Vonatos srácnak". Örültem, h felhívott. Igaz csak 1-2 percet beszéltünk, de jó volt! Tegnap este sokat beszélgettünk msn-en, s megbeszéltük "egymást"!

Szo, h mi lesz, velünk! Nehéz volt számomra erről beszélni, de tudtam én is, h egyszer előfog kerülni a téma, s dönteni kell. Szerencsére megtudtunk egyezni, s örültem a "megkötött szerződésnek". :)
Lényegében csak annyit mondanék, h nem nyert egyikőnk se, de veszíteni se veszítettük el egymást. :) TALÁN (!) így a legjobb....

Nagy hirtelenjében lényegében ennyit mára!
A mai napom ötösre osztályoznám! :)

Csók!
Rion ;)
(K)

Napi meleg szószedet

Bottom:


A szexben a passzív félnek az angol megnevezése (a világhálón lévő angol nyelvű ismerkedőoldalakon használható)

2010. február 21., vasárnap

Szüli feli, Vonatos srác, szakdoga, Co


Ma is szinte délig döglöttem. De ismét fáradtan keltem, s megint nem aludtam ki magam. Nem tudom hány órát kellene nekem aludnom ahhoz, h végre már kipihenten, s fitten keljek.
Hajnal egy után aludtam el, mert a Született feleségeket néztem. Dáviddal kibeszéltük magunk este ismét msn-en, s már álmos voltam, de erős vágy késztetett arra, h megnézzek egy szüli felit. De az meg olyan izgis volt, h hülye lettem volna nem megnézni a folytatását.

Most ott tartok, h lecsapott a tornádó Wisteria Lane-re. Durva volt. Tetszetős. Kicsit picsogtam is, h meghalt szegény, Ida Greenberg ( nem tom h kell pontosan leírni), mert bírom az öregeket.
Annyira szeretem ezt a sorozatot! Tökre kikapcsol, s egy kis időre segít elfeledtetni gondom bajom. Nem tudjátok, h véget ért már a sorozat, vagy még mindig forgatnak?


Más!
Hallgattam ma is a rádiót szokásomhoz híven, ( am 3 rádiót hallgatok, hol RadioPink-et, hol a Radió 1-et, hol pedig a goom radio-t ) mikor felcsendült egy Jackson szám, s egyből a Vonatos srác jutott az eszembe. Nagy Jackson fan. Elgondolkodtam egy kicsit, s írtam neki egy sms-t mert hiányzott, s rosszul is esett egy kicsit, h szerda óta egymás felé se néztünk. Kíváncsi lennék azért, h ha Én nem írok rá, akkor Ő mikor keres fel, egyáltalán felkeres-e?...

Fel is hívott még ma, s beszélgettünk. Jó volt. Feldobott. De tényleg tök happy voltam utána, pedig nem is beszéltünk semmi különösről.
Am éppen a szakdolgozatom bevezetője felett ültem, s mérgelődtem, agyaltam, h hogy a fenébe kellene elkezdeni, mit írjak.

Ugyanis olyan témáról kell írni, mi marhára nem érdekel! Umberto Eco-t is el kellet anno olvasnunk is abban is le van írva, h olyan témáról írjunk, mi érdekel! Erre nekünk meg megszabták, h miről írhatunk! NONSZENSZ!

Szo még nyűg a nyakamon nekem ez is! De miután telón beszéltem vele, egyből beindult az agyam, s írtam  kb egy fél oldalt kezdetnek, aztán majd alakul még. A bibliográfia, és a  tartalomjegyzék is kész van már lényegében, de természetesen még azon is lehet menetközben változtatni.
Itthon kis cirkusz volt ma. A vita tárgya; a keresztelő volt. Kicsit parázok, nehogy valami közbejöjjön, s keresztbe tegyen itt nekem  bulinak! Mondtam is Dávidnak, h addig nem fogok megnyugodni, még vége nem lesz ennek a hétnek.

Viszont sütött egész nap a napocka, s tavaszias idő volt, s olyan goot volt minden! :)
Este a lakótársnőmmel utaztam vissza Egerbe, s én írtam ezen bejegyzésem, mikor egy egyenruhás fiatal srác ment el mellettem én meg na ná, h jól megnéztem magamnak!
Erre a szobatársnőm elmosolyodott, majd én is, s összenevettünk, de nem mondtunk semmit egymásnak. Talán így is volt jó. Nem akartam már én se mentegetőzni, Ő se faggatózott pont.
Holnap lehet mek Pestre, de még nem biztos. BKV bérletem is lejár holnap, de most levagyok égve, s nem fogok venni bérletet szerintem majd csak Márciusban valamikor. Nagyon bizonytalan most nekem a Pestre járásom, mert rengeteg tanulni valóm van... :/

Viszont, ma jó idő volt, s késztetést éreztem már egy kis... ... izgalomra is. Ha ilyen jó idő van, persze, h jobb a kedvem, s szívesebben mozdulok ki én is. ;)
Mikor beértem az albiba, akkor meg félrehívott az a lakótársam, aki újévkor fogadott, h "Boldog Új évet, de buzi homokos!"

S mondta, h azt mondták a csajok, kik itt voltak bulizni, h mikor már padlón volt mindenki, s angolul beszéltünk, akkor elmondtam nekik, h "I am a gay!" Meg Pesten van barátom - holott nincs is - meg egyéb meleg dolgokról... :/

Nagyon megijedtem, s meglepődtem, de egyből kivágtam magam, h az hülyülés volt, mert mi is állandóan buzulunk egymás közt. Erre mondta, h a csajok szerint eléggé komolyan mondtam, s erre azt válaszoltam, h veletek is mindig tök komolyan buzulok. :) Furán nézett, s húzta a szemöldökét meg a száját, s jött azzal, h akkor most nem vagy meleg? "Mert nem gond, nyugodtan elmondhatod, h az vagy!"

Kénytelen voltam hazudni, mert aki ilyen nyíltan kérdez rá, legyen bármilyen jó fej, nem tudok neki előbújni, mert pont, h zárkózottá válok. Erre azt kérdezte, h biszex vagy? Egyre feszültebbé váltam, s gyorsan lezártuk a témát.
Kellemetlen volt. Erre a 2 hónapra már, még albis vagyok nem akarok már előbújni.
NA! Mára ennyit lényegében!
Holnap este jelentkezem!

Csók!
Rion ;)
(K)

Napi meleg szószedet

Biszexualitás:
Szexuális vonzalom érzése a saját és a másik nem iránt is. A biszexuálisok jelentős része életének egyes időszakában kizárólag a homoszexuális vagy kizárólag a heteroszexuális ingerekre reagál. a férfiakra és nőkre egyaránt irányuló szexuális válaszkészséget jelenti.

2010. február 20., szombat

Today


Először is BOLDOG SZÜLETÉSNAPOT kívánok drága Krisztikémnek! :)
Ölelem és puszilom ezúton is!
Jaaaaaaaaaaaaaj! Ez olyan hivatalos voooolt!
De am komolyra fordítva a szót, amilyen kis looser vagy hihetetlen, hogy egymilliárd sperma közül Te voltál a leggyorsabb! XD
Isten éltessen! Teeeeeee nagy Majom!  (K) ;) :P


Most ÉN jövök! :)
Lusta dög voltam ma. 11:40-kor keltem, de mégis olyan fáradt voltam, mint, aki csak kb.: 4 órát aludt.
Meglepődtem magamon, mert tanultam is! Angoloztam. Volt hozzá türelmem, s kedvem is. Van ilyen, (igaz nagyon ritkán) mikor rám jön a tanulhatnék.
Kaptam tegnap este egy sms-t, ma meg egy levelet, miben talira invitálnak, de még továbbra is lusta maci vagyok, aki nehezen mozdul ki a barlangjából.
Sááááár vaaaaan, esik az esőőőőőőőőőőőőő!
Aaaaaaaaaaaaaaaa!

Most nyálaskodok, finnyáskodok még egy kicsit! Majd, ha kisüt a napocka, akkor majd kicsattanok én is! XD ;) :P De addig még please wait a little bit!
Szo! Ma voltam az english tanáromnál. Gyorsan elrepült ez az egy óra. Jól, s jobban eltelt, mint az első óra. Annyi házit adott fel, h 1 hét talán elég lesz, h megcsináljam. :/
Házit is csinálnom kellene szóvivői ismeretre, de Rion-hoz méltóan azt se tom, mi a lecke! XD Szo dear csoportocskám, majd írjatok már rám faceboooooooooooooook-on vagy msn-en, h mizu van ilyen téren?! (K)

SWOT analízist is csinálni kell. Komolynak hangzik mi? De szerencsére nem kell itt számolgatni, csak ahol gyakszin vagyok, azon szervezet problémáiról kell adatokat gyűjteni vagy mi. Majd még átolvasom, s a most következő héten ezt is lekellene tudnom.
Kezdődik az élet, a hajtás megint.
Mi van méééééég? Hmmmmmmmmmmm.....
Megvan!

Beszéltem Bátyámmal Pesttel kapcsolatban, s meglepő dolgot mondott; "Mondd meg anyának, h ha 557-szer is hozza fel Pestet, akkor is elfogsz menni, s kész! Elvégre már 21 éves leszel!"
Bátyámra nem jellemző az ilyen "radikális", erős válaszok! De örültem neki. Igaza is van neki is! XD Akkor beszéltem apummal is, s azt mondta, amit vártam, h; "Jó van! Menjél!"
Szo örül a fejem! Remélem rendben is lesz minden, s Bátyám haza is hoz szombaton a keresztelőből majd legkésőbb 16-ra, h eltudjak készülni! Arra kell ügyelnem, h a keresztelőn nehogy berúgjak, mert akkor nem tudom, h fogok elkészülni! XD De természetesen nem fogok becsiccsenteni, mert felénk amúgy sem szokás lerészegedni ilyen alkalmakkor. Nincs már olyan nagy jelentősége egy keresztelőnek...

Am azt sajnálom, h nincs kontaklencsém, s szemüvegbe kell majd mennem  buliba! :S Sokat romlott a látásom, szo muszáj leszek sajnos szemüveget viselni. Bár sokak szerint jól áll a szemüveg, de én jobban like-olom magam anélkül. :) :/

Majd tavasszal kell ismét szemvizsgálatra mennem, s majd akkor kontaklencsét is veszek.
Am ma a fehérje bombám, nem cukorral készítettem el, hanem mézzel. Véletlenül találtam rá a szekrényben a mézre, s gondoltam, h kipróbálom milyen úgy. Jó! Ízben nem igazán van eltérés, csak a méz természetesebb, egészségesebb, meg talán hízlal is, ha jól tudom.
Kikészítettem ma a sport szerkóim, mert lakótársammal megbeszéltük, h amint jó idő lesz, s nem lesz sár, akkor megyünk ki az Érsek kertbe futni.

Na! Ennyit mára!
Csók!
Rion ;)
(K)

A szivárvány és a hozzá kapcsolódó szimbólumok

 


A szivárványszínű zászló vált a meleg büszkeség legkönnyebben felismerhető jelképévé. A szivárvány számos, a nemhez és a szexualitáshoz kapcsolódó mítoszban, történetben szerepel a görög, a törzsi amerikai, afrikai és más kultúrákban.
A meleg társadalom 1978-ban kezdte használni a zászlót, ekkor jelent meg először a San Francisco-i Meleg és Leszbikus Felszabadítási Nap felvonulásán. A hippi mozgalomtól és a feketék jogaiért küzdő csoportoktól kölcsönözve a szimbolikát, Gilbert Baker, San Francisco-i művész tervezte a zászlót, egy évről évre használható jelkép megalkotásának igényével. Baker és harminc önkéntes a felvonulásra kézzel megvarrtak és megfestettek két óriás zászló-prototípust. Nyolc sávból állt, mindegyik a társadalom egy-egy komponensét reprezentálta: a rózsaszín a szexet, a vörös az életet, a narancssárga a gyógyítást, a sárga a napot, a zöld a természetet, a türkiz a művészetet, az indigókék a harmóniát, az ibolya a lelket.
A következő évben Baker megkereste a San Francisco-i Paramount Zászlótársaságot, hogy az 1979-es felvonulásra állítsa elő tömegesen a zászlókat. Az előállítási kényszerek folytán két színt, a rózsaszínt és a türkizt elhagyták, és az indigót királykékkel helyettesítették. A hatszínű változat San Francisco-ból elterjedt más városokba is, és hamarosan a meleg büszkeség és sokszínűség legismertebb, máig használt szimbólumává vált. Hivatalos elismerése is megtörtént a Zászlókészítők Nemzetközi Kongresszusa részéről. 1994-ben New York-ban a 25. Stonewall felvonuláson 10 000 ember vitt egy hatalmas, 30 láb (kb. 10 méter) széles, egy mérföld hosszú zászlót.


A szivárványszínű zászló további szimbólumokat hívott elő, mint pl. a szabadság-gyűrű. A zászlónak számos variációja van, ilyen az amerikai zászlón lévő csillagokat és sávokat idéző kék színű csillagos terület, vagy a lambdákat, rózsaszín háromszögeket tartalmazó változatok.
Az AIDS feletti győzelem zászló egy fekete sávot tesz hozzá az eredetihez legalsóként. Egy San Francisco-i csoport javaslatára a fekete sáv az AIDS-ben elhunytaknak állít emléket.

( Forrás: www.hatter.hu )

2010. február 19., péntek

Buziságaim, anyum, politika


Full bele buzultam a Született feleségekbe! Tegnap este egyszerre megnéztem 3 részt, mivel hajnal kettőre végeztem, mert kb 11-12 körül kezdtem el nézni.
Ma napközben is megnéztem 2 részt. Már a 4. évadnál tartok. Konkrétan ott, h megjöttek az új lakók, kik melegek. :)

JAj! Úúúúgy szeressük ezt a sorozatot!!! ;)

Mikor van kedvem akkor nézem a QAF-ot (Fiúk a klubból) és a 3. műszakot is. Bár ezek magyarul vannak meg, s annyira nem fekszenek. A feliratos filmeket jobban szeretem. Imádom az angol akcentust, ahogy beszélnek. A szüli. feliket is azért szeretem nagyon, mert olyan jól, tetszetősen beszélnek! Főleg Gaby!

Ma letöltöttem az e-felvis hitelesítő adatlapom, mit majd Hétfőn Pesten fel is adok!

JA! Igen! "Mylordomnak" üzenem, h jövő héttől ismét van melóm, szo valószínű, h tudunk találkozni megszakítás nélkül a "törzshelyünkön"! ;)

Bár új melót kaptunk, s be kell tanítani, s nem tom, mi h lesz, de ha valami van írok! ;)

Ma eldöntöttem, h Kedden ismét elmegyek a Dear Györgyike doktornőmhöz, h nyomkodjon már meg, s csekkoljon le, h most mi van, vannak e tüneteim, mert én nem tudok már mit gondoljak. Nem értek én hozzá! Biztosra akarok menni! Igaz egy ideje nem voltam már úgy senkivel, de attól még lehet valami kínom, s jön most a tavasz, s újra belecsapok ugye a lecsóba, s nem akarok én se senkit megfertőzni semmilyen bacival. Inkább adjon be egy adag penicilint oszt jó napot! XD

Bár tudom, h ez nem így működik, meg szerintem nincs is semmi nemi bacim, mert ahogy mondta úgy átellenőriztem magam, s nem találtam semmi, és tüneteim se voltak, de azért elmegyek, mert ha Ö, mint doktor leellenőriz, s nem talál Ő se semmit, akkor már végleg megnyugodok, h minden ok, s akkor indulhat újra a buli. ;) :P Kicsit olyan feelingem van, mint aki eddig szervizen volt. Leellenőrizték, kijavították, sőt javítottak is rajtam (gyúrás), s a jövő hét végére kigördülök a szervizből, s újra indulhatok... :)

Anyummal ma is veszekedtünk egy jót! XD Vele kapcsolatban is drákói döntést hoztam. Nem fogok én már itt tökölgetni semmivel! Semmit nem érdemes neki elmondani! SEMMIT! Csak, amit nagyon muszáj, de ezentúl olyan cenzúrát vezetek be vele szemben, h még lehet Én is megbánom!

Taktikát váltok, s az Ő agyával fogok ezentúl gondolkozni vele szemben!
Arról van szó, h nem hatott neki az eddigi puhításaim, a 27.-ei pesti bulival kapcsolatban, s megkezdte (várható) offenzíváját.
Ma beletenyereltem a vörös gombba, felszólat a sziréna, megmozdult a fogaskerék, s az én gépezetem is támadásba indult! A háború előreláthatólag 27-én 17:00-kor fog véget érni, mikor ugyanis elindulok Pestre!

Megzsarolgatott apámmal, h majd Ő nem fog elengedni! Apum soha nem tiltott el egyik buliból sem, s nem mondta h nem mehetek ide v oda, szo ez azt jelenti anyumnál, h majd addig áskálódik apámnál, még el nem éri, h ne engedjen el, s ezáltal, azt hiszi, h majd apumra fogok haragudni, s nem rá! Szánalmas!

Amúgy szeretem anyum. Ő volt mindig is az igazi ellenségem, s jelenleg is az. Nagyon sokat edződtem ám neki köszönhetően, viszont sok idegeskedést is okozott, s okoz nekem.
Szo meg kell erőltetnem magam, s figyelmesnek, kedvesnek kell lennem, mind apummal, mint anyummal. Mosolyognom kell akkor, is mikor ordítanom kellene a dühtől, mikor provokál, felhúz, áskálódik, támad, acsarkodik.

So sweeeet!

Pozitívan gondolkodok, s ezt a háborút én fogom megnyerni!

Politizáltam is egy kicsit. Meglátogattam a pártok honlapjait. Nem akartam, s nem is akarok beszélni a politikáról, de az a gondolat született meg bennem, h a választók hetében egyszer majd kiteszem az összes párt kampány videóját, vagy ha majd fent lesz a neten, akkor majd a pártvezetők közös politikai vitáit.

Félelmetes, h milyen fanatikus pártkatona ismerőseim vannak! Semmi kompromisszumkészség, megértés, empátia, tolerancia, nincs bennük! Nem is hallgatnak végig! Durvák, tapintatlanok, barbárok, türelmetlenek!
Egész egyszerűen nincs meg bennük az az alapvető emberi erkölcsi minimum, mivel véleményem szerint mindenkinek rendelkeznie kellene!

Egyszerűen elképesztő, és félelmetes!

Sajnálom, de kezdek félni! Ha konkrétan még félni nem is, de tartok az eredményektől!

Ma taliztam Hugival is. Tegnap este meglepő módon rám írt msn-en, s mára megbeszéltünk egy talit. Nagyon kedves volt. Mikor taliztunk, egyből megölelt, s belém karolva sétáltunk kertvárosban. :)

Gyorsan elrepült az idő, s jókat pletyiztünk.

Ma váltottam ismét pár levelet a "közismert pasival", s beajánlotta nekem a fodrászát, akiről kiderült, h ismerem is az egyik oldalról. ;)
Felvettem msn-re s egyből el is kezdtünk beszélgetni. Kíváncsi leszek, h majd alakul e valami, annak ellenére, h csak szimpla barátkozásban egyeztünk meg...

Jön majd Ő is 27.-én az Alterba! XD

Most pont a kedvenc számom megy, ( Sexy bitch ) s bulizhatnékom van! Dávidom most bulizik. A haverjaival ünnepli szülinapját! 8 nap múlva meg majd velünk! :) Sokat eszembe van. Gyakran Ő tartja bennem a lelket még akkor is, ha nem mondom neki, s nem tud róla. Nagy támaszom lett Ő, s nagyon-nagyon sokat jelent nekem. Jó, hogy az embernek van ilyen barátja!

Csókolom, s ölelem ezúton is! :)

Ennyit máról!

Csók!

Rion ;)

(K)

Napi meleg szószedet

Big Sis:


nagy nővér, a klubok "idősebb", korábban előbújt tagjai, akik segítenek a fiatalabbaknak az előbújásban… Magyarországon nem használatos, de pl. angol nyelvű filmekben előforduló kifejezés.

2010. február 18., csütörtök

Közös buli?




Ma nem volt semmi különös. Egy átlagos nap volt. Leszámítva a hazautazásom, de erről majd egy kicsit később.
Érdekes infót  - sajnos elég felszínes, hiányos infót - kaptam a "közismert pasitól". Ugye levelezgetünk, s mondta, h olvassa a blogom, s mikor megkérdeztem, h hogyan talált rá, mondta, h csiripelték a madarak a suliban... Ahaaaaaaa -mondom! :)

Hát Drágáim! Remélem, h Úri emberek olvasnának, s ha látnak a suliban, akkor lesznek oly kedvesek, s rám köszönnének! Egy szimpla "Szia Rion" is megteszi, s akkor tudom, h mizu! ;) Extrovertált személy vagyok, szo szívesen, s örömmel ismerkedek.  ;)

JA! Kompromisszum kész vagyok, s nem harapok! ;) :P XD Idéznék még GY: Ferenctől is, de inkább mégse teszem meg, mert kicsit félreérthető! ;) XD

A lakótársnőmmel utaztam haza, s teljesen zavarba hozott! Szinte végig beszélgettünk az úton hazafelé. Ennyit még nem beszéltem vele soha, s jól összeismerkedtünk. Rendes csajszi.
Szo zavarba hozott, mert mikor jött a kaller, akkor megkérdezte tök komolyan és hangosan, h Ő bejön?
Hát még az állam is leesett, aztán elkezdtem nevetni, leplezvén zavarom, s annyival elintéztem, h jó vicc volt. Erre megdöbbenve, kérdezte, h; "Most miért? Velem miért nem beszélsz ilyenekről." Erre komolyan, s kérdően visszanéztem rá, s témát váltottam, h; "szo ott tartottunk"... ;)  :/
Am helyes volt a kaller. Nagyon hasonlít a 3. műszakból az egyik rendőr srácra. Nem Bosco-ra, hanem a másik fiatal fekete zsarura. Tegnap elkezdtem am nézni ezt a régi sorozatot.

Annyi sok jó helyes pasi van benne! Ott van pl.: a tűzoltó Jimmy, meg a 2 mentős srác, kinek nem sikerült megjegyeznem a nevét, de az egyik  kis Latin srác, aki meleg.

Mindig mindenhol csak a pasikat nézem. :)

JAJ! Visszatérve a "közismert pasira"!

Egyik levelében véleményezte a blogom, s ezáltal az én személyem. Tartalmazott pozitív és negatív véleményt is minek igen örültem, mert többre becsülöm az őszinte embereket, s én a reális kritikákat is épp olyan fontosnak tartom, mint a szép és jó, pozitív értékeléseket. Minden reális kritikát, építő jellegű kritikának fogok fel, s figyelembe veszek és próbálok arra törekedni, h kiiktassam magamból azt a fajta negatívumot, ha tényleg úgy érzem, h ez valóban negatív tulajdonságom.
Megtudtam továbbá, h Ők is ott lesznek majd az Alterban 27.-én. Tök jó! XD Jön am még valaki? Tarthatnánk egy szimpla ismerkedős estet! :) Jobban érezném magam én is így első alkalommal, h általam ismert emberek is vannak ott. :) Bár szeretném leszögezni, h ez az este Dávid barátom születésnapjáról szól az én részemről, s nem hagyom magára a Drágát, de a pasizás jogát mindezektől függetlenül továbbra is fenntartom! XD ;) :P
Szo!Ha valaki jön jelezzen, s egyeztetünk! XD
Na! Mára lényegében ennyi!

Majd jelentkezem!
Csók!
Rion ;)
(K)

Napi meleg szószedet

Androgün:


Az emberi léleknek az a tendenciája, hogy mindkét nem (férfias és nőies) jellemzőit is mutatja. Bizonyos esetekben testi megjelenésre is alkalmazzák, pl. hermafroditák vagy az "androgün leszbikus" típus, aki uniszex módon öltözködik.

2010. február 16., kedd

HIV szűrésen


Reggel magamtól keltem. Fél órával előbb, mint kellett volna. Túl ideges, s feszült voltam. Első utam az ANTSZ-be vezetett.

2 hete voltam anonym HIV szűrésen. ( Ennyi időbe telt még megkaptam az eredményt, de azért volt ilyen hosszú, mert Miskolcra küldték a vérem kivizsgálásra, s az anonym szűrések am is lassabban zajlanak. )Azóta akárhányszor eszembe jutott, mindig tiszta ideg lettem. Nem sok emberrel voltam gumi nélkül, s akikkel voltam is megbíztam, s szóban mondták, h tiszták, s nekem ennyi elég is volt, igaz a papíruk, az igazolást nem kértem el. Bár olyan hévben, érdekes is lett volna! " Várj! Igazold magad!" :) :/.... ÉÉÉRDEKES! XD

Az elmúlt 2 napban, viszont nem egyszer kerülgetett rosszullét a stressz miatt. Ahogy tudtam, h közeledik a "nagy nap" úgy lettem egyre feszültebb.

Tegnap is vagy 3-szor hívtam őket, h megjött-e már az eredmény, de mindig "nem" volt a válasz.
Ma reggelről meg, mikor bementem, s vártam, h lejöjjön a Doktornő, le kellet ülnöm, mert már fehér csillagok kezdtek megjelenni előttem, s nagyon gyengének éreztem magam. Mikor meg leültem, akkor a könnyeimmel küszködtem, h biztos már rég megvan az eredmény csak személyesen akarták megmondani, meg h, h lehettem ilyen hülye, h gumi nélkül voltam ezzel-azzal, meg fiatalon tönkretettem magam, meghalok, mi lesz velem?! stb....  Szo kisebb pánik roham kapott el. :/
Nem kívánom senkinek se azt a stresszt, s feszültséget, amit akkor és ott éreztem! Egyik vizsgán sem voltam még olyan feszült, mint ott és akkor, az eredményre várva!
Mégis csak rólam, az egészségemről, s az életemről volt szó!....

Az fix, h teljesen átgondoltam, nemi életemmel való dolgaimat. Arra jutottam, h soha, senkivel, gumi nélkül!
Max, ha tartós kapcsolatban leszek valakivel.

Nem éri meg ennyit stresszelni, idegeskedni, s ilyen fiatalon tönkre tegyem magam!
+ Nem csak magammal tartozok felelősséggel ilyen téren, hanem másoknak is!
Jé volt barátom tanácsolta, h menjek el szűrésre. Én meg hallgattam rá, s el is mentem. Ez miatt is idegeskedtem, h vajon miért javasolja ennyire, mert nem egyszer mondta már szakításunk óta, h menjek el?!...

SZO!
Aztán lejött a Doktor "néni" - ha most ezt olvasná, biztos megcsapkodna, mert fiatalos nőcike, mint megjelenésben, mint viselkedésben. Ha jól emlékszem, akkor Györgyikének hívják. Ez meg olyan kedves név a számomra. :)  - szo odaadta a lapot, s közölte, h negatív vagyok!
Úgy örültem! Nagyon megkönnyebbültem.
Aztán kifaggattam!

Mindent, amit az AIDS-ról tudni kell, meg egyéb nemi betegségekről. Megnyugtatott. Ha megfelelő információval rendelkezünk dolgokról, akkor nem félünk. Gyakran azért vagyunk bizonytalanok, mert vagy egyáltalán, vagy csak kis mértékben vagyunk informáltak.
Leginkább a szifiliszről faggattam. Megnyugtatott, h gyógyítható, s csak akkor érdemes vele foglalkozni, h ha tüneteim vannak, amik szerencsére nincsenek.
Kedvesen felajánlotta, h megvizsgál, de nem éltem vele. Talán majd a jövő héten. Addigra megbarátkozok a gondolattal.
Am kedvesen, s finoman, körülírva, de nem kimondva megkérdezte, h meleg vagyok-e, mire nem válaszoltam, hanem kikerültem a témát, s Ő vette is az adás, s nem erőltette a témát, miért hálás is voltam.

Nem tudom, miért nem bújtam elő neki, de nem éreztem szükségesnek, mert... ... mert nem! Lehet azért, mert Ő nem közeli ismerősöm, nem barátom, nem olyan személy kivel minden nap talizok... Vagy mit tom én na!

Azzal kezdődött az egész, h mondtam, h barátom javasolta, h jöjjek el, meg más barátai is betegek lettek ilyen, olyan nemi úton terjedő bacitól.
S így ment rá a témára, meg nagyon aranyos, kedves volt, h Őt ez nem zavarja, mert van egy olyan fogadott fia, kit kitagadtak a szülei mássága miatt, de most Pesten tanul egyetemen. Úgy mesélt, h akkor is ismét erősen küszködtem a könnyeim ellen, mert ismerős szituban vagyok Én is, meg empatikus személy is vagyok, meg tényleg olyan figyelmes, aranyos, kedves, s anyás volt, h kicsit elérzékenyültem na! :/ :(

Szo megvolt életem első HIV szűrése...  Furi, h 20 évesen mekkora változáson megyek át, s mennyi minden történt velem!...

A suliban nem volt semmi kül, azt leszámítva, h ma 2-szer is összefutottam a "közismert pasival", s nagyon szép mosolya, s kellemes hangja van. :)
Jelenleg is levelezgetünk, csak nehéz tartani vele a kommunikációt, mert nem sokat szokott fent tartózkodni a... ...neten. :)
De tud már Ő is a blogom létezéséről. :)
Voltam még, ajándékot shopingolni egyik kedves barátomnak, befizettem az angol nyelvvizsgám meg volt egy kis "meleg helyzet a suliban is.

Konkrétan prezentációt tartottam, s a végén kaptam a kritikákat,  h nem voltam mos olyan jó, mint szoktam, s el vagyok varázsolva, biztos szerelmes vagyok, etc, etc, etc....
Ezt felválta hol a tanárom mondta, hol a csoporttársak, csak a csoportocskám nevetett, s sunyin mosolyogtak is tudván, h mi van, s miért vagyok elvarázsolva... ;)
Felköszöntöttük ma Timivel a Drága egyetlen Krisztikémet is 20. születésnapja alkalmából! Lehet hülyén fog hangzani, ami most olvastok, de irigylem, h még csak most lesz 20! Igaz csak 1 évecske van köztünk, de annyira ragazskodok ehhez a 20-hoz, h nem akarok tovább öregedni! Nekem ez a 20-as szám annyira... ... nem is tudom megfogalmazni! Fontos! Annyi sok szép minden fűz ehhez a korhoz!...

Szo BOLDOG SZÜLETÉSNAPOT KÍVÁNOK ezúton is Drága Krisztikém! ;) (K)
Voltam végre fodrásznál is. Tök furi volt. De a fodrász néni nagyon kedves, szimpatikus volt. Jót pletyiztünk, s ahhoz képest, h most taliztunk először, jól elbeszélgettünk általános dolgokról. Igaz 900-at kellett fizetnem, holott otthon 5-ért nyírnak, de itt számomra meglepő módon, még meg is borotváltak! XD Olyan furi régi, borotvás szerszámmal, mint a filmben szoktak a cowboyok borotválkozni a tükör előtt! XD Lényegében a tarkómat borotválta le, de kicsit kellemetlen volt, mert utána úgy égett, mint a hét szentség! Szokatlan volt na, mert nem műveltek még ilyet velem! XD
Aztán mikor fizettem, s illedelmesen megköszöntem szolgálatát, Ő is köszönt, s külön megköszönte még a beszélgetést, mondván, h nem beszélgetett még így, ilyen jót egy fiatallal sem! Jól esett, de arra gondoltam, h ugyan hány fiatal járhat oda, mert tényleg semmi kül nem volt csak átlagos beszélgetés volt... Lehet az tetszett neki, h közvetlen voltam... :) Mind1!
NA! Am lényegében ennyi történt.

Este házi buli lesz nálunk, mint marhára nem várok. :/ Vetettem magamnak a Szépasszony-völgyből 1 L fehér Zenit édes bort, de h mit fogok Én azzal csinálni nem tom, mert én 3-4 pohártól már felborulnék az biztos! :)

De nem akarom kiütni magam amúgy se, mert 1: nem jellemző rám, 2: holnap megyek a "Vonatos sráchoz", s nem akarok másnaposan beállítani hozzá! XD Várom már. Jó lesz újra látni, s vele lenni. Kicsit offolok legalább. Rám fér már.
Na! Megyek, mert szétszednek msnen.

Majd jelentkezem!
Csók!
Rion ;)
(K)

2010. február 15., hétfő

Budapest


Hát ma reggel nem akartam megmoccanni, mikor csörgött az óra hajnal 7-kor.
Nem is keltem. 20 perccel később újra csörgött, s akkor már kénytelen voltam megmozdulni.
A tükörben mérgesen vettem tudomásul, h a hajam még mindig nincs levágva, s szana-szét állnak. Holnap elmegyek már Egerbe fodrászhoz, s erre sem lesz gondom.

Szokásomhoz híven ma is megnéztem a látogatói statisztikám, s azt tapasztalom, h vasárnaponként sokkal több a látogató, mint a többi napokon. Látszik, h a vasárnap az vasárnap, s az emberek jobban ráérnek blogok olvasására.

Aztán eltelt a mai egyetlen 8 órai reggeli órám is. Elhülyültünk Krisztiékkel megint. Utána indultam Pestre. 13-ra beértem, s sütött a napocka. Morogtam magammal egy sort, h a napszemüvegem meg otthon hagytam, de hát olyan borongós volt az idő Egerben, h nem gondoltam volna, h Pesten meg ilyen nice idő lesz.

Kaptam ma hívást talira, de nem mentem bele, mert már így is annyi embernek vagyok elkötelezve, h már azt se tudom, h pontosan kivel, s pontosan mikor talizok! :S  Túlígértem magam sajnos, s szinte mindegyiket le is kell mondanom, mert ma voltam utoljára dolgozni, mivel már elvégeztük a munkát, s új munka nincs egyelőre, s bizonytalan ideig nem fogok jönni dolgozni, így nem is talizok senkivel. Tudom lesz belőle, harag, sértődés, de mivel bejárós vagyok így nekem sem könnyű... Olyan kínos lemondani, meg magyarázkodni!... Meg szinte biztosra veszem, h nem hiszik el, amit mondok. ( Magamból indulok ki igen...) :S :/

Meg jó páran vannak, akik nem várnak, továbblépnek, s megszakad így a kapcsolat, amit sajnálok, mert szívesen ismerkedek, s most itt a szimpla haverkodásra gondolok, mint pl.: ahogy a "My Lordommal" is indultunk, s szerintem már mondhatom, legalább is részemről, h barátokká váltunk. Ma már pl.: buzultunk közösen, s mikor este elkísért a Keletibe, más úton vitt. Konkrétan a Vámházkörúton (rem, jól emlékszem) gyalogoltunk végig az Astóriáig, s útközben rám jött a kötözködhetnék, s lögdösődtem egy kicsit... ;) :P De olyan jóóóóóóóól esett! ;) XD :P (K)
Ő meg szelíden tűrte, s már a vége felé azt vártam, h egyszer akkorát taszít rajtam, h felkenődök egy falra! :) Biztos elkönyvelte, h had játszon a kis hülyegyerek... :) De azért aranyos volt a Dear. :)
Szo ma ismét taliztam a "My Lordommal". Mondhatni menetrendszerűen. De jövő hét hétfőn lehet nem talizunk, mert ugye nincs meló... :(

Más!

Ma felhívtam a munka közvetítőm, megkértem, h ne adjon ki rólam infókat 3. félnek. (Gondolván itt anyumra.) Kedves volt. Megkérdeztem, h utalták-e a múlt havi fizetésem, mert már 15 van, s mondta, h  utalták, és meglepődve, na meg örömmel vettem tudomásul, h 5 rugóval többet kaptam, mint számoltam.

Na ebből is látszik, h milyen viszonyban vagyok a matekkal. :) Szo valamit nagyon elszámoltam, elnéztem. De mindegy, mert se így, se úgy nem elég a múlt havi keresetem arra, h fedezze e havi kiadásaim. :/

+ A héten 4 szülinapost kell kielégítenem.... ( ;) ) ...Szo megint shoppingolok. :) Ja! Meg arra a nyavalyás angol vizsgámra is fizetnem kell! :/ Jaj, he Móuni! Ilyen bánat félévet megfogni!.. :)
Lényegében ez volt ma. "MyLordom" leszámítva, ilyen szürke, uncsi napom volt. Pesten persze láttam 1-2-3-4 (5-6-7..) szépfiút, de nem olyan sokat. ( Mint amennyit elvárok, szeretnék!) XD

Na! Majd holnap jelentkezek!

Csók!
Rion ;)
(K)

2010. február 14., vasárnap

Harc az idővel


Jó volt a szombat esti buli. Sokat táncoltam. Mindenki csak nézett. Szeretem, mikor néznek. Ingem gallérját disco bitch módjára felállítottam, felső 3 gombot kigombolva hagytam, s úgy ment bulizni a kis buzija. XD ;)

Jókat táncoltam. Jól tudok, s szeretek is mulatós zenére dancelni.
A buli alatt felhívott a Vontos srácom, s kb.: fél órát beszélgettünk. Ma meg megduncsiztuk, h szerdán mégse megyek fel Pestre, hanem hozzá vonatozok délután... :)
A mai napom, viszont nem volt jó.
Nem mentem a fodrászhoz, mert nem tudott fogadni, így majd Egerbe megyek birka nyírásra valahová. :)

Elküldtem ma az e-felvin a jelentkezési lapért a pénzt is. Az miatt is feszült wok, s rem minden rendben lesz ezzel is.
Anyummal sokat veszekedtem. Teljesen gatter van már neki sajnos. Nem figyel rám, nem tudja mit mondtam neki 1 perccel ezelőtt, kever-kavar. Mikor x-ről beszéltem neki, akkor Ő azt mondja, h Y-ról volt szó.

Tiszta zavaros van neki odabent... :/ Elkérte a munkaközvetítőm telefonszámát, h felhívja majd. Én meg holnap délelőtt hívom is majd az illetőt, h harmadik félnek ne adjon ki rólam információt! Tán csak van nekik titoktartási kötelezettségük v valami... Ha meg nem lenne, azért hívom fel őt holnap, h ne mondjon rólam semmit! Am rendes munkaközvetítőm van. Fiatal, ( meg helyes is, bár egy kicsit hasas) értelmes, kedves.

Velem nem fog kibaszni anyum! Nem hiszi el, h dolgozni járok péntekenként Pestre. Persze jól gyanítja, h olykor találkozgatok én másokkal is, de Ő azt hiszi konkrétan, h csak azért megyek fel, h mindig "másokkal" legyek, holott nem így van, de ha Ő egyszer valamit a fejébe vesz, akkor az csak is úgy lehet, bármit is állítok!

Kötözködött a 27-ei pesti bulizásommal kapcsolatban is, h nem érti, h miért kell buliban megismernem a jövőbeni lakótársamat?! Ráadásul megtudtam ma, h pont 27-én lesz Bátyám fiának a keresztelője!

Kis híján dührohamot kaptam. Azonnal hívtam is Bátyám, s kikérdeztem a részletekkel kapcsolatban, s annyi szerencsém van, h 16-ra legkésőbb már itthon leszünk, s este 7-re feltudok még menni Pestre vonattal.

Csak az a baj, h úgy volt megtervezve, h Dáviddal, s Csabival együtt mennénk fel, s legalább útközben is hülyültünk, buzultunk volna, ami tök poén (szo olyan osztálykirándulás feeling), de lehet h, akkor ők mennek a tervezett idő szerint, én meg 2 órával később leszek csak Pesten. :/
Majd alakul. Spontaneitás!

Dávidommal beszéltük, h milyen, s mennyi piát viszünk, aztán csak a felében maradtunk, mert annyi piától 10-en is berúgtak volna! Én meg amúgy se fogyasztok sokat, mert tegnap esti buliban is megittam 1 feles fütyülőst, meg egy kis boros kólát, s már tök jól éreztem magam. :D :S :/
Nem vagyok piás. Utoljára Hugival rúgtam be a nyáron, de akkor kegyetlenül, s azóta "valamiért" nem nagyon piálok, max csak a "jól érzés" határáig...

Ketten benyakaltunk 1 üveg pezsgőt és tokai bort tisztán meg vagy 5-6 feles jager-t.
Szo! Valószínű, h 27-én veszünk ki szobát, s majd fent alszunk Pesten. Sokba fog ez nekem kerülni, de megéri! Ilyen barátokkal ez nem is kérdés! ;)

Délután meg rohannom kellett az egri vonatomhoz, mert későn indultam otthonról. (Ez is anyumnak köszönhető, mert a veszekedésével feltartott!) Útközben egyszer le is csúszott a vállamról a laptopom, de szerencsére nem lett semmi baja, mert megvédte a táska, meg kis hóba esett, s nem betonra. Szo műkszik rendesen szerencsére az életem! :)

Komolyan mondom, h  a laptopom, s az internet a legfontosabb dolog a számomra, bármilyen szarul is hangzik. Mondhatni ez a második szívem, és agyam.

Szo a nagy rohanásban szedtem a hideg levegőt, de legalább sikeresen elértem a vonatom. Mikor lehuppantam az ülésre, szinte remegtem a fáradtságtól, s levegő után kapkodtam. Gondolhatjátok!...
Mint a katonaságnál! Megpakolva 1 heti kajával, ruhával, laptoppal a vállamon rohanni! Utána egész úton Egerig, csak buhogtam. Be is vettem 3X 500 mg-nyi C-vitamint. S holnap is beviszek vagy 1000 mg C-vitamint a szervezetembe, h ne legyen semmi bajom.

Már menet közben beértem Egerbe, - mert a fentebbi sorokat a vonaton írtam - de még most is sajog testem minden porcikája!
Nem baj! Este legalább jobban alszok! Bár nem, mintha eddig is különösebb gondot okozott volna az elalvás.... :/

Holnap reggel 8-kor(!) órám lesz, aztán húzok Pestre melózni egy peppet! :)
Várom már, mert hát egyrészt ugye alapból Pest miatt, meg az új munka is tetszik.

Na!
Ennyit mára!
Csók!
Rion ;)
(K)

2010. február 13., szombat

Today

(Am helyes srác van a képen! Sexy bitch;) )
Ma 10-ig tudtam aludni. Helyesebben, tudtam volna én tovább is aludni, csak kelnem kellett, mert sok intézni valóm volt ma.

Ma megcsináltam az e-felvim, holnap pedig utalom a pénzt, s véglegesítek mindent. Jelöltem meg andragógiát, történelmet, kommunikációt, nappali, s levelező szakon is. Össz vissz 5 szakot..
Kitöltöttem az angol jelentkezési lapom is, de péntekig van időm feladni.
Ma mentem el először az új angol tanáromhoz is. Bakizott, s nem is tetszett, h mikor találkoztunk nem nyújtott kezet, bár erősen lehetett rajta érezni, h zavarban van. Pár évvel lehet csak tőlem idősebb.

Elég jól ment, csak a nyelvtannal van továbbra is gondom. Sok időt töltök felette, s nehezen jövök rá a helyes megoldásra. Háziként pedig kaptam 1 levélírást. A héten majd összedobom azt is.
A fodrászom ma nem tudott vállalni, mit kicsit rossz néven vettem, de végül is az én hibám, mert elfelejtettem előre bejelentkezni, szóval szopoá van, mert csak holnap (vasárnap) reggel 10-re kaptam időpontot! Reménykedtem, h kompromisszum kész fodrászom van, de Ő is be van táblázva, s nem sikerült kitolni 11-re. De várom már, mert már nagyobb a hajam, s ilyenkor már nem likeolom. :/
Szo holnap nem fogom kialudni magam. Hajnalban kitudja mikor keveredek haza a buliról, s VASÁRNAP(!) reggel 9:30-kor meg kelhetek! :S NONSZENSZ!
Ma reggel is valamelyik hülye faszi felhívott 9-kor! SZOMBATON!!! Értitek?!  Elkezdte lökni a rizsát, én meg szépen közbeszóltam, s leállítottam, h bocs, de alszok, s írd meg emailben! Azzal visszaaludtam!

Ki nem állhatom, ha bárki is reggel 10 előtt mer zaklatni! ( "Ne zaklass az LG KP 500-as telefonomon keresztül! Mert zaklatol! Azon keresztül kérdezed meg, h mivan velem! ÉRTED?! NE ZAKLAAAS? NE HÍVOGAAAS, MERT ZAKLATOL!...  ...TUDOD MI VAGY?! MAGÁNYOS FARKAS VAGY! TE NŐNEK NEM KELLESZ!" ( Meg ő se nekem! XD ) ) - idézet Ágitól...
Jajjj.... már megint hülye vagyok... Ha Krisztivel lennék már biztos nyerítenénk! :D

Szo komolyra fordítva a szót! Rion Úr reggel 10-ig semmikor, senkinek sem elérhető! Nem szeressük, ha ilyenkor hívnak, mert az illetőnek baltát tudnék állítani a fejébe! :) Szo tolerancia! :) "Megértésüket köszönjük!" ;) XD

Este megyek bulizni. Kíváncsi leszek, milyen lesz. Különösebb hangulatom nincs hozzá, mert tudom, h full heterós társaság, s egy jó pasi se lesz ott. ( Rajtam kívül! ;) :P XD )
Szo ez történt velem ma.
Mára csak ennyit pötyögök.
Majd holnap este jelentkezem.
Csók!
Rion ;)
(K)

2010. február 12., péntek

Bp, jó kedv, Vonatos srác, bőgés...


Jaj, de nehezen keltem reggel... :S
Még javából álmodtam! Nagyon ott voltam, h 1 órával később megyek, de kell a pénz, így nehezen, s nyűgösen de kikeltem az ágyból. A jó, hír az, h végre már goot az itthoni kávéfőzőnk! :)
Olyan jó volt, mikor elöntötte a konyhát a frissen lefőtt kávé illata! Nagyon likeolom! XD
Tegnap sokat beszélgettem Dáviddal a 27-ei Alter buliról, s arra jutottam, h kibaszott sokba fog ez nekem kerülni. Összejöttek a dolgok. :/ De továbbra is pozitívan gondolkodok, h majd márciusban is megyek dolgozni, s akkor betudom hozni e havi veszteségem.
Ma adom fel postára az emelt töris érettségi jelentkezési lapom, s hozzákellett nyúlnom a tartalék pénzemhez, amit nem kívántam felhasználni, s nem szívesen nyúlok, hozzá, de muszáj, mert a pénztárcámban kevés money volt... :/
Remélem minden rendben lesz a jelentkezési lappal. Jól töltöttem ki mindent, s az összes szükséges dokumentumot megfelelően csatoltam.
Nem kis pénzről van szó, tehát nem véletlenül parázok. Ráadásul ez az első olyan ügyem, mit teljesen önállóan, s egyedül csinálok.
Ez van! Pedig hozzá kell szoknom mert a későbbiekben is így lesz, csak még furi, h anyum nem avatkozott be, s senki sem segített a kitöltésében.
Ugyan így lesz a felvételi, s az angol jelentkezésem is. Kezdek önállósodni. Egyre több mindent csinálok magamtól, magamért, önállóan.
Reggelről a vonaton Pest felé csak a fiatal kalauz srác volt helyes, bár jól megtermett volt, de ez csak még férfiasabbá tette. Bár szerintem biztos volt neki egy kis fölösleges hasa, ami nálam nem igazán nyerő, de arcra bejövős volt.
Nagyon aktív levelezés indult meg az elmúlt napokban romeon, s már egyre több azon levélírók száma is, kik  olvassák a blogom, s kik szintán csak haverkodni, barátkozni szeretnének.
Én meg ugye azt a politikát vallom, h minden szimpatikus srácnak esélyt kell adni, s ki tudja kiből mi válik...
Meg már nem ismerkedek, levelezgetek, hetekig, hónapokig, mint eddig, hanem megpróbálok egy jó időpontot egyeztetetni, s go. Ha hétköznap 3 naponta fent vagyok Pesten, akkor miért is ne? Meg legalább jobban kihasználom a BKV bérletem! XD ;) :P :D
Igaz, h inkább melóznom kellene, mint pasizni, de úgy oldom meg, h pasizok is és melózok is egy keveset. ;)
Mikor igyekeztem be a munkába, a metro ajtó pont az orrom előtt csukódott be. Először megijedtem, ettől a váratlan dolgoktól, mert zenét hallgattam, s nem hallottam, h mondta volna ACHTUNG! A mellettem lévő csaj is így járt :) Egymásra néztünk, s összemosolyogtunk, s már reflex szerűen jött a gondolat; "Tudod mi az, h szopol? Mint a kismalac!"
Hazafelé menet meg a egy csaj rutinosan, ügyesen, épp hogy oldalazva pont feltudott ugrani a metróra. Jót mosolyogtam rajta.
Hallottam, h bemondják, h "kérem vigyázzanak! Az ajtók záródnak!"' A csaj meg meghökkent fejjel rágyorsított, szaladt, szaladt. Én meg szorítottam neki, h gyere, gyere eléred! Közeledett, az ajtók elkezdtek záródni, a egy nagy lépéssel ugrott egyet, s oldalazva, berobbant.
Tapsvihar, üdvrivalgás, s a lány mosollyal, büszkén keresett magának ülő helyet.
A következő metrón meg egy néni mellé álltam. Mikor láttam, h elkezdte összeszedni csomagjait, akkor odébbálltam, h kényelmesen letudjon szállni. Erre rám nézett nagy boci szemekkel, rám mosolygott, s megköszönte, s megdicsért, h milyen rendes fiatalember vagyok.
Én meg visszanéztem rá értetlen fejjel, mert a felét alig értettem, mivel zenét hallgattam. (Pont a Sexy bitch-em ment, s nem örültem neki, h megzavart a néni!) Azt se értettem, h most mi van abban, h odébbállok, h elférjen... Mindegy. Azért kedves, aranyos volt.
Melóban most újabb munkát kaptunk. Eddig Raffaisen és Wolsvagen ügyfeleket hívtunk fel, most pedig, dohányzási szokásokról készítünk egy rövidke interjút miben benne van az, h szoptat-e Ön jelenleg?...
Úúúgy beégtem! Pont gyűlés, tájékozató volt ugye éppen ezzel az új interjúval kapcsolatban, s mikor ehhez a kérdéshez jutottunk hiába takartam el, úgymond "fogtam le" a szám, s harapdáltam ajkaim, nem bírtam megállítani, s nagyon rám tört a nevetés.
Egyből Krisztim jutott eszembe, mert nagyon sokszor szól úgy, h; "Figyelj má te fasszopóóóó!" ( Móunika show ) Meg tudod mi az, h szopol? Mint a kismalac! :)
A Munkatársak is mosolyogtak, s volt aki szintén elnevette magát, s a főnököm is jól fogadta szerencsére reakcióm, s elkezdte mondani, h itt természetesen kisbabák szoptatásárra kell gondolni... Ijááááá mondom; Nem mondooood?! XD ;)
Ez a baj van, h gyakran fordul velem elő az, h nem tudom elnyomni nevetésem...
Annyiszor voltam már olyan cikis helyzetben, h akkor is elnevettem magam, mikor nagyon nem kellett volna, de ha egyszer olyan vicces dolog történik, akkor végem van! Hányszor küldtek már ki engem ez miatt óráról?! De nem tehetek róla! Ha egyszer ilyen vagyok!... Meg én nagyon vizuális típus vagyok, s nagy a képzelő erőm, s mikor beszélgetek valakivel, s mesél valamit azt szinte mindig elképzelem, s jókat mosolygok. (Jobbi esetben csak magamban)
Szo visszatérve a kérdőívre. Ráadásul pont egy meleg kap egy ilyen kérdőívet, aki minden 8. másodpercben arra gondol... :) Volt egy interjú alanyom is, ki 19 volt, s ő is nevetett, mikor feltettem ezt a kérdést!
Ja! Meg volt egy nagyon kellemes, szimpatikus hangú sráccal is interjúm. 24 volt. Jaj mondom, de megnéznélek!... :)
Munkából útban a Keleti felé meg akkora tömeg volt. Mindenki ment haza. Péntek van. Olyan jól éreztem magam. Rohanás, tömeg, nyüzsgés! Jaj, de baba volt! Nem tudom miért, de nagyon szeretem ezt az életet!
18-kor taliztam ismét a Vonatos sráccal.
Jó volt látni, s látszik, h nagyon kitett magáért, mert szépen kivolt csípve. Mondhatni megtisztelt ezzel :)
Most am picsogva írok. A fentebbi sorokat napközben írtam, útközben, meg a munkahelyen, mikor volt időm, most meg este van, s itthon vagyok.
Levagyok törve, mint a bili füle. Durcis is wok. Minden ott kezdődött, h nem volt a vonat végében helyünk, s nem tudtunk olyan helyet találni magunknak, ahol "Úgy" tudtunk volna lenni a Vonatos sráccal. :(
Átadtam neki ajándékom, mert holnap lesz a születésnapja. Aranyos volt, mert kicsit elvörösödött. Aztán meg nagyon elvörösödött, mert a mellettünk ülő csaj meglátta az ajándékom.
Kibaszott szar volt az egész! Nem ölelhettem meg, nem adhattam neki se puszit, se csókot, meg se tudta köszönni. Ááááá....
Alig tudtam visszafogni magam, h ne kezdjek el ott bőgni.
Tudjátok milyen szar az, mikor ott van melletted az, ki közel áll hozzád, s még csak meg sem érintheted?
Mikor meg  elköszöntem tőle, s leszálltam a vonatról, intettem neki, mikor elment mellettem a vonat, de Ő még csak rám se nézett, pedig máskor mindig Ő is mosolyogva integetett a vonatból...
Úgy kullogtam hazafelé, mint egy kidobott kóbor kutya. Itthon anyum meg lökte a sok hülyeséget. Politika, kopogtató cédula, pártok. Oda se figyeltem. Egyre jobban utálom már a politikát! Aztán kérdezett valamit, s azt se tudtam mi van, s akkor észrevette rajtam, h nem vagyok oké. Mondta, h nyomott vagyok, meg sápadt.
Én meg csak annyit mondtam, h; "az!"
Erre elkezdett sírni, mire egy: "Hurrá"-val odakullogtam hozzá, s elkezdtem vigasztalni...
Kicsit megnyugodott, feljöttem a szobába, s én kezdtem el sírni. Láttam, h hívott a Vonatos srác, felmentem netre, romeon 9 levél várt, emaileket is kaptam, s msn is volt üzenetem, s unoka tesóm is rám írt, h holnap buli, menjünk, s akkor nagyon elkezdtem sírni.
Olyan melankolikus hangulatom van most. Jól esik nagyon, h ennyien gondolnak rám, még ha csak felszínesen is a tartalma, de jó kapni a leveleket, a komikat, mindent...
"Mylordom" már biztos úton van Velence felé. Sokat eszembe volt ma. Hiányzik. Kár, h most nincs fent. Jó, h az embernek vannak barátai. Mikor padlón vagyok, mindig ők tartják bennem a lelket, vagy fordítva. Én támogatom őket...

Jaj, de jól esett ezeket kiírni magamból! Bocs a hosszúságért...

Na elég lesz mára ennyi!

Puszi:
Rion
(K)

2010. február 11., csütörtök

Buzi-e vagy?!


Ma egy órám sem volt. 3 lett volna, de abból az első kettő elmaradt, az utolsóra meg nem mentem be. Ezért keltem! Nonszensz! Végül is nem baj, mert elnetezgettem, meg hülyültem  a lányokkal.
Am egyre nyíltabban beszélik, beszéljük már a meleg témát. Kriszti egyszer egy kellemetlen helyzetbe hozott. Igaz, csak hülyült, de számomra kínos volt.

Nem emlékszem már pontosan, h h volt, de tudom beszóltam neki, h kezeltesse le magát otthon a pasijával, mert látom túlteng benne az energia. Szót szót követett, aztán egyszer csak azt mondta, h; "Jó van maradjá má! Több f.sz volt a te bullodban, mint az enyémben!"

S ezt kiabálva mondta, s hallhatta az is,  aki nem akarta. Erre leblokkoltam, s nem tudtam most kivágni magam. Általában az ilyen váratlan, kellemetlen helyzetekben, ügyesen tudok reagálni. De úgy látszik, h csak akkor, ha Én bakizok, de ha Én vagyok a célpont akkor már nem vagyok olyan fasza gyerek. :/

Am nem lett volna itt semmi gond, ha nem ordítva mondja, v legalább Én valami frappánsabb választ tudtam volna adni, de most már felesleges ezen agyalni...
Aztán reggelről meg Kriszti borult ki, h állandóan a fiúkat stírölöm! Hát most mit csináljak?! Kössem be a szemem?! Legalább addig sem unatkozom! Meg amúgy is! Hülye lennék nem legeltetni a szemem!
Hát, de most nem?

Aztán buzultunk is még egy sort szintén Krisztivel. Elkellett a Drágámnak mondani, h h terjed az AIDS. S ismét felkerült az intim téma, s szakadtunk a röhögéstől, ahogy magyaráztam neki. Bár annyira én se wok jártas a témában sajnos, de amit tudtam elmondtam neki.
Am jól érzem magam, mert már gond nélkül írhatok gay leveleket, nézhetem romeot, a pasikat, meg msnezhetek a csoport előtt is. Igaz nem nagyon nézik a csoporttársak, de legalább már nem kell azon izgulnom, h; "Jaj, csak le ne bukjak!" :)

Az jut manapság még gyakran eszembe, h ha az új lakótársnőm rákérdezne, h én most tényleg meleg vagyok-e, akkor mi lenne?

Mert számomra ez a legdurvább, s legkellemetlenebb helyzet, ha valaki ilyen pofátlanul, tapintatlanul rákérdez! Az ilyen embereket jobb elkerülni szerintem, mert ha valaki ilyen nyíltan rákérdez, akkor az illetőt belehet lőni, h milyen értelmiségi, kulturális, műveltségi szinten áll...
Szo én nem szeretek, s nem is tudok ilyen téren hazudni! Anyumnak is így bújtam elő! Képtelen vagyok megtagadni Önmagam! Viszont ismervén a lakótársaim, nem akarom, h megtudják. Szerintem am elfogadnánk, mert már tényleg mindennapi téma a melegség, s úgy élem előttük is az életem, mint aki meleg, csak ők azt hiszik, h hülyülök, holott nem is... :)
Szo arra jutottam eddig, h valami jó, frappáns kitérő választ kellene adni. Viszont a lányok többsége okos. Jó szemük van a meleg dolgokhoz, s nagyon vigyázni kell velük!...
Mind1! Remélem nem kerül erre sor... Ha meg igen.... Akkor spontaneitás! :) :/
Am mióta levelezgetek a "közismert pasival" azóta sokat vagyok fent romeon, s azt vettem észre, h ha bevagyok jelentkezve, akkor kis erős túlzással élve, dőlnek befelé a levelek! Pl az elmúlt 1 napban 17 levelet kaptam, csak azért mert fent voltam, holott ennyit az elmúlt 1 hónapban nem kaptam. Igaz nem is voltam aktív...

Viszont ebből kb.: 5 levél kukába való, mert a tartalma annyi, h;
- Hy muzi?
- Szia msn?
- Szex?
- Helyes vagy! Dugunk?
vagy szolidan csak annyit h; "de lesz.pnálak!"

Meg még durvább tartalmú levelek. Az átlag szerencsére veszi a fáradságot, s több sort ír, s bókol is (mit el is várok), de a lényege ugyan az...
Ma délelőtt rám írt egy srác, s sok-sok gyors levélváltás után megbeszéltük, h talizunk. Nehezen jött össze a tali, mert ugye én finnyás vagyok, s nem találkozok akár hol, s vidéken meg nehéz helyet találni, h mindkettőnknek jó legyen.

Szo, hosszas vita után taliztunk egy  városban.
Jó volt. Értelmes srác. Jól elbeszélgettünk, bár úgy érzem, h szimpla haverságtól több nem igazán lesz köztünk semmi. Vele nem is volt semmi gond.
De a mai nap tanulsága az volt, h;

SOHA - TÖBBET - NEM - FOGOK - VIDÉKEN - TALIZNI - SENKIVEL!
Már nem azt mondom, h nem szeretek vidéken lenni, hanem azt, h ÚTÁLLOK!!!
Fél óráig azért bolyongtunk, h találkozzunk egy normális, kulturális kávézót, ahová belehetne ülni beszélgetni! Meg belebotlottam egy pár ismerősömbe is, s nem gyengén voltam feszült!
Útközben, azért láttam 1-2-3 fincsi fiatal példányt is, de persze negyed annyit sem, mint Pesten... :) :/
Az állomásra menet meg! Huuuuuu! Pocsolya kerülgetés, gyér világítás! Hagyjuk is, mert csak felhúzom magam!

A vonaton hazafelé láttam egy másik nagyon szép fiatal, izmos példányt, de szerintem hetero volt. Szimplán összeakadt néha a szemünk, de nála ezt nem vettem semmiféle jelnek. Vagy kétszer elmosolyogta magát, s édi, ennivaló mosolya volt.
Mikor meg hazaértem anyumat betegen találtam az ágyban. Padlót kapott szegény. :(
Vittem fel neki egyből meleg teát, meg csináltam neki Coldrex-et, s odaadtam neki a C-vitaminom, h tessék dézsmálni, mit persze, büszkén elutasított! Én meg ott hagytam neki az éjjeli szekrényen, reménykedve, hátha bevesz legalább egyet, de ahogy ismerem úgyse fog. Inkább visszahozza a szobámba.

Én már rég óta szedek napi szinten C-vitamint, s semmi bajom.
Mivel beteg így elpakoltam  a szárítóból, elmosogattam, s rendet raktam.
Észrevettem, h kutakodott a fiókomban, mert nem úgy voltak ott a dolgok, ahogy hagytam. Megtalálta az ösztöndíj kifizetését igazoló sulis papírt, s egyéb dolgokat is, miket nagyon nem kellett volna. Szidtam is magam, mint a bokrot, h miért kell nekem is, ilyen nyílt helyen tartani ezeket?!
Ebből is tanultam, s ezentúl már mindet rendesen elfogok tenni, s fel kell készülnöm lelkiekben anyum kérdésére, h hová lett a sok pénz?! :/

Jaj, de lesz balhé! A héten most vásárolt ruháimról meg nem is beszélve! Muszáj voltam hazahozni őket, mert addig nem hordom, még ki nincsenek mosva!
Szo hallgathatok majd, s ráadásul most még beteg is, szo adok neki még én is egy löketet! :S :(
Mindig Ő mondja nekem, h vigyázzak magamra, erre tessék! Évente lebetegszik Én meg már nem voltam kb.: 3 éve komolyabban beteg.

Öregszik már szegénykém. Ahogyan Én is! :( Pár hónap, s 21 leszek! Jaj, de nem várom! Nem akarok tovább öregedni!!!! :( A 20 az annyira szép, kerek szám! Na inkább váltsunk is témát! :/
Ma meg megszabadultam 17 rugótól is, mert befizettem az emelt töri vizsgajelentkezést. Aztán, szombaton meg megyek a héten "felbérelt" angol külön tanáromhoz. El kell búcsúznom megint pár 10-estől, mert angol középszintű írásbelire is jelentkezek, és e-felvételizek is, azaz továbbtanulás...Meg fodrászhoz, is mennem kell, s a BKV bérletem is lejár hamarosan, s pár havernak, s barátnak is szülinapja lesz. Kedden meg hatalmas házibuli lesz nálunk, s piát kellene venni! :/

Csak megy a pénz! Igaz jön is egy kevéske, mert kevesebb lett az albi, köszönhetően az új lakótársnak, meg 11 van, s biztos utalták már a melóhelyről is "milliókat". Bár amilyen kiadásom volt a héten, ezekkel a bevételekből csak azt érem el, h csökkenjen a veszteségem, s a jobbik eset lesz, ha csak stagnálok.

Vigasztalásul szolgáljon, h holnap találkozok a Vonatos sráccal! :) Várom már nagyon!
Holnap reggel kellhetek, mert mek Pestre melózni.
Na jól kisírtam ma is a szám! :)
Csak pozitívan!  Keep smiling!;)
Csók
Rion ;)
(K)