2010. május 31., hétfő

Képek

24

benjamin-godfre-cullis-03[2]

beso06[6]

29739_384895057831_28008277831_3888776_6432320_n

benettonfallcollection7

gay0

gay2

gay3

gay8

gay20

“BETEGEK VAGYTOK!”

Kedves Naplóm!

Anyával tegnap este (ismét) veszekedtünk. Még mindig ott tart, h sehol! :) Betegnek titulál minket melegeket. Pszichológushoz küldetne. Mikor meg azt vetem fel, h jöjjön el velem, akkor meg mindig azt vágja hozzám, h Én vagyok a beteg nem vele van a baj!

A legbosszantóbb az egészben, h a legkisebb mértékben sem hajlandó nyitni a megértésre, elfogadásra, vagy legalább a probléma megoldásra. Semmi humanitás nincs benne. Mindig ugyan azt hajtogatja, veszettül. Úgy érzem ilyenkor, mintha egy elme gyógy intézetben lennék, s egy beteg pácienssel beszélgetnék… Utálom, mikor az ilyen kezelhetetlen beteg énje jön elő!frgay5

Am konkrétan azért borult ki, mert megmondtam neki, h Ricsivel töltöttem a hétvégét, s Szerdán is megyek hozzá. Hu-húúúú! Annyira hisztériázott, h már attól tartottam, h idegbeteg rohamában elmondja apámnak. Még Ő mondta a magáét, addig Én azon gondolkoztam, h mit pakoljak gyorsan össze magamnak, ha húzni kell a háztól. Önmagát hibáztatja, h 20 éven keresztül megpróbált normálisan felnevelni, erre felkerültem Pestre, s mit tettek velem 1 év alatt. Csak a felszíneket látja, h hiába akarom felnyitni a szemét, h rosszul lát, hülyeségeket beszél, Ő ellöki magától a segítő kezet, s vak akar maradni továbbra is. Meg kb.: a hatodik kérdés felvetésemre már hajlandó volt, válaszolni, h miért viselkedik így velem, mire az volt a válasza, h;

- “Szerinted, h kellene?! Azt hittem, h majd magadtól rájössz, h hülyeséget csinálsz, de tévedtem!”

- Sajnos én is ugyan így gondoltam rólad… – válaszoltam.

- Szerinted nekem kellene változnom? Elfog valaki is fogadni így téged a családban? Fogd már fel, h veled van a baj, nem velem!

La Gaypride de NantesMeg persze elkezdett megint bőgni. Több lehetőség is lenne, h megoldjuk a problémát, de Ő egyikre se nyit! A pszichológus helyett most azzal próbálkoztam nála, h menjen el egy olyan társaságba, ahol a meleg gyerekek szülei összegyűlnek, s beszélgetnek. Mint a Prayers for Bobby-ban. Bár azt se tudom, h van e egyáltalán ilyen itthon, de mind1-is, mert azt is elutasította, h neki ne akarjon semmit bemagyarázni. Ő nem beteg. Erre megint kinevettem, mert mindig ezt hajtogatja, h nem beteg, holott én nem is orvoshoz küldtem, hanem egy szimpla beszélgetős délutánra… :) + Azt hiszi, h mindenkinél így megy, mint nálunk, h senki sem fogadja el melegnek a gyermekét, s aki azt mondja nekem, h őt elfogadták, az hazudik. XD Hát mondom so sweet! :) Nem tudok mit kezdeni vele… Gondolatban rányomtam a fejére piros nagy betűkkel, h; KEZELHETELEN! Ennyi…

3 nap késéssel, de ma meglett a szakdolgozat eredményünk. 3-as lett. Pénteken kel majd védenem. Vicces ugye? Védés előtt 3 nappal megtudjuk az eredményük, s kapjuk meg a kérdéseket… NONSZENSZ!!!

Ma am nagyobbrészt tanultam, meg a Star Wars: The Clone Wars 2. évadját töltöttem le. Azt nézegetem. Holnap pedig megyek megnézni az emelt töri érettségim írásbeli eredményét.

Mára lénygében ennyi. Holnap este jelentkezem!

Csók!

Rion ;)

(K)

gay1

Funny video

2010. május 30., vasárnap

Képek


22jj
b_39k9383retouchedbsharp-600x293
benettonfallcollection4
frgay4
gallery_enlarged-daren-kagasoff-underwear-shirtless-vman-01272010-1
gay2
gay3
gay7
benettonfallcollection6
Russian-Model-Anatoli-20 gay12
gay14

Party

 

Kedves Naplóm!

Gyorsan eltelt ez a hétvége! :( Nagyon jól éreztem magam, s már sajnálom, h vége. Az elmúlt 3 napban a szombat délután volt a legszebb, mikor a városban sétálgattunk Mancival. Az Alter buli nem volt jó. Először ugye Manci barátjának a szülinapi bulijára mentünk. Kicsit vicces volt, mert nem tudtuk pontosan, h hol lakik, Ricsi a telefonját nem hozta magával, nekem meg nem volt meg a srác telszáma. :) Először rossz háznál próbálkoztunk, de a 2. már bejött, s nehezen be is jutottunk. :)

Sok volt a pia. Mindenki jól érezte már magát a végére. Mancikám meg különösen. De nagyon aranyos volt… még az elején… :) Mikor elindultunk az Alterbe, akkor éreztem nála, h hajaj! “Kicsit” sokat ivott a Dear! Egész este én vigyáztam rá, s ennek “köszönhetően” gyorsan ki is józanodtam Én, de sajnos csak Én. Megint az első sorból néztük meg a travi showt. Igaz, most nem ültünk. Egyik ismerősömnek szülinapja volt/van, kinek ezúton is boldog születésnapot kívánok! :)

Jó volt a show. Szeretem Őket. Tetszik a megjelenésük, a humoruk, az előadás módjuk. Olyan különlegesek a számomra Ők. Legjobban a szemük tetszik. Olyan szépen, csábosan tudnak olyakor velük nézni! Meg, “villogtatják!” Likeolom! :)La Gaypride de Nantes

De maga a “buli” nem volt jó. Egy ismerős sem volt lent. Mancival se nagyon boldogultam, hiába vittem táncolni, h mozogja le a piát. Nem is érezte jól magát, szo már 3-kor leléptünk. :( :/

Am nagyon álmos vagyok. Ma kb.: 10 körül keltünk, s nem is mentünk sehová, de így is elrohant a mai nap is. :( 15-kor indultam haza. Am untik, h akkor esett az eső, mikor mentünk a Keletihez Mancival! –.-‘ De most már legalább volt esernyőnk! :)

A most következő hetem pedig igen csak zsúfolt lesz. :( Holnap tanulok törire, Kedden megyek az írásbeli eredményekért, Szerdán pedig Mancihoz, Csütörtökön tanulok, Péntek szakdoga védés, szombaton szóbeli emelt töriből, aztán az az követő héttől pedig keményen elkezdek tanulni a szakmai szóbelimre. Tételeket dolgozunk ki közösen a csoporttársakkal. Jó lenne, ha már túllennék ezen az egészen.

Ja! Képzeljétek! Kaptam egy felkérést a Radio Pink főszerkesztőjétől, h szívesen látnának munkatársaik közt. Örültem a felkérésnek, de kértem 1 hónap haladékot, s egyben gondolkodási időt. Először persze a tanulmányaim akarom elvégezni, aztán örömmel állok neki a “kihívásoknak”.

gay15 Egy saját műsort kell kitalálnom, s “levezényelni”. Remélem sikerül megvalósítanom, s helyt állnom. Minden esetre, azért én már most bátorkodok megkérni minden olvasót, h ki milyen témájú műsort szeretne? Miről szeretnétek hallani, mi az ami foglalkoztat titeket? Figyelembe veszek mindent, s majd gyúrok egy egészet, addig gyűjtöm az infókat, ötleteket, s alakítgatom, s. majd kialakul valami.

Anyum ma szokásához híven ismét a flegma, kötözködő, lekezelő, megvető, utálatos énét vette elő. Annyira nem érdekel már, h őt még ez is sérti, h ennyire semmibe veszem. :) Abba is belekötött, h mikor hazajöttem, nem vettem le magamról egyből a gyűrűim, s karkötőm. Számára az ékszereim olyan, mint bikának  vörös lepedő.

Szedtem magamnak epret a kertben, mert  sok volt. Kajáltam, csináltam eper túrmixot, s bezárkóztam szobámba. Ez az én kis csend, s nyugalom szigetem.

Na! Mára lényegében ennyi! Megyek tovább, mert van még 1-2-3-4 olvasatlan levelem, de már az utolsókat rúgom a lemaradásokból. :) Aztán msn, s tete. Nem hiszem, h sokáig leszek fent. Fáradt wok.

Holnap este jelentkezem!

Csók!

Rion ;)

(K)

Ivan Scannell-11 (1)

2010. május 29., szombat

Képek

6a00d83451d8ee69e20115712def45970c-800wi

allA-semifinal-Edit[3]

29739_384895052831_28008277831_3888775_134040_n

auss1

benettonfallcollection3

francesco_cura-11

franciscofordkny2

freddie_ljungberg_200811_21_4

frgay1

Russian-Model-Anatoli-2

Szabadnap Budapesten

 

Na Drágáim! Ismét ittvagyoooooooook! ;)

Nagyon durva gyorsan eltelt ez a nap! :( Hajnal 4 körül értünk haza a Glamből és már reggel 9-kor keltünk. Elmentünk az Arénába, majd otthon pihiztünk. Délután pedig a belvárosba sétálgattunk. Nagyon jó volt. Végigmentünk a Vácin, aztán a Vörösmarty téren láttunk egy rakat rendőrt. Szinte állandóan üvöltöttek a szirénák. Nem tudom what a fuck lehetett, de aztán láttunk, felvonuló, ordibáló németeket.

Találkoztunk külön sétálgató német turista férfi csoporttal is. Én hülye meg jól kinevettem őket! Viccesek voltak! Mindegyiküknek a kezében korsó sör volt, s kivétel nélkül mindegyiküknek hatalmas sörhasuk volt! Hát inkább nem mondom el, h miket mondtam róluk… :)frgay2

Aztán kilyukadtunk az Erzsébet térnél, ahol nagy tömeg volt, s éppen görög zorbára nyomták az emberek a színpad előtt. Mint kiderült Belvárosi fesztivál van 28-30-ig. Am nagyon jó volt a műsor. Imádom a folk zenéket, s Mancinak is tetszett. Sokan voltak. Kis híján csatlakoztunk mi is a táncoló tömeghez, csak Manci nem mert, bár lemerem fogadni, h ha erélyesebben fellépek, akkor jön Ő is.

Aztán véletlenül rátaláltunk az Alterego Cafera is. Volt ott egy nagyon bejövős full ősz hajú fiatal vékony srác, mint pincér. Nagyon tetszett. Ricsinek persze egyből elszállt az agya, de hiába mondogattam neki, h elsősorban a haja tetszik nagyon, mert am én is akarok hidrogén szőke v ősz melírokat a hajamba. Kipróbálom, h milyen, s ha leszavazzátok, akkor nem lesz.

Végigsétáltunk az új sétáló utcán, s eljutottunk a Szabadság térre. Még soha nem voltam ott. Itt is volt koncert helyszín, s nagy volt a tömeg, mit nagyon szeretek. Tetszett a szökőkút is, ami a földből tör elő, s mozgásérzékelős.

Majd le a Duna partra, ahol rengeteg futót láttunk, de nem tom még, h mire fel futottak, de tetszett. Aztán végig az Erzsi hídig sétáltunk, ahol leültünk közvetlenül a Duna partra, s jól elbeszélgettünk. Aztán hazajöttünk, s most készülődnöm kellene, mert lemaradunk a vacsoráról, szo most rohanok is.

frgay3 Am ez a belvárosi séta a liberális város című érzést keltette fel bennem. Programok, fesztiválok, fűben ülő emberek. Öregek, fiatalok, s mindenki boldog volt. A fesztiválnál is volt, h nem egyszer átkaroltam a Ricsit, úgy néztük a műsorokat, s semmi sem volt. A kutya nem szólt. A Duna parton is, levetkőztem, a nadrágom felhajtottam, s úgy napozgattam, meg nem egyszer csókolóztunk is holott ültek mellettünk is, meg felettünk is sétáltak az emberek. Ricsi persze parázott, mert Ő nem nagyon szereti ezt, h “az utcán!”… SZAROM LE! Nehogy már egy liberális városnak belvárosában féljük kelljen! A Ku.va életbe! :) XD

WÁÁÁÁ! Annyit tudnák mesélni, írni, de mennem kell! :( :/

Na rohanok, mert Ricsi már hisztizik, h mi van má?! Tusolok öltözök, s go. Aki este jön Alterbe, s lát, felismer köszönjön rám pls! :)

Csók!

Rion ;)

(K)

gay16

I’M SO PROUD TO BE GAY!

Képek

474e2276cecba

abandonment_by_danthedanimal[2]

 

benettonfallcollection2

divat P&B

do-comeco-ao-fim-6

 

 

 

 

DSC00-67[3]

dylan_rosser_daniel_200812_2

esculpta 05[5]

Eugen_Bauder_c

gay5