2010. június 29., kedd

Képek

gaydj

Great Wallpapers 00782a

action1 

bondi

deszkás

beach

 

Darren

 

dream

football

white

zulu

Manci, cég, Pest, holnap

 

Tegnap este kimentünk Mancival a belvárosba. Nagyon fáradt voltam már, de szeretek kikapcsolódni, amit itt Pesten, a belvárosi sétában találok meg. Elugrottunk a Westendbe is kajálni. Jól elbeszélgettünk. Kellemes este volt. Láttam ismerősöket is, s rengeteg volt a turista, kik közt jól érzem magam. Szeretem a Duna korzót.

Volt egy olyan vicces része is a sétának, h én felszálltam a kombira, Manci meg nem, mert éppen osztottuk a másikat. Jött a kombi, s Rionnal távozott. :) Magamban gyorsan kimorogtam magam, s a köv. állomáson visszamentem a következővel. Leszálltam, s megvártam, h elmenjen előttem a kombi, majd mikor elhúzott, megláttam Mancit. Ugyan ott állt keresztbefont karral, ahol hagytam. Komoly, mérges fejjel. Elmosolyodtam, mert látszott, h még Ő is morog, s mondja magában a magáét. :) Édi volt. Megindultam felé, s mikor meglátott, szertefoszlott az arcról a komolyság, a mérgelődés, s mosolygott Ő is. Beparkoltam mellé, s szótlanul vártuk a kombit. Jött felszálltunk, s mentünk utunkra. Beszélgettünk, mintha mise történt volna :)HOTDa855 Szeretem a kis buzit. ;) :P

Ezt azért írtam le, mert tetszett az egészben az, h már a mimikánkkal  “megbeszéltük” a dolgokat, s azzal elvolt minden intézve. Vagyunk már olyan kapcsolatban, h apró jelekből is értjük már a másikat… :)

Na, de más!

Hívott anyum is. Csodáltam. Nem nagyon szokott hívni. Vele is jól elbeszélgettünk. Igaz ma összekaptunk, de ez mondhatni, h természetes a mi kapcsolatukban. Szo mondta, h papám volt kint nálunk, s felment az emeletre a szobámba. Nagyon meglepődtem ezen is, mert papám, már nem nagyon tud menni, s ritkán van kint nálunk, nem h még felmenjen az emeletre!  Jól esett azért. Mondta anyum, h mindig kérdezősködik, h van-e már meló, meg mi van velem. :)

Este am 11-re értünk haza, s pont elkezdett szakadni. Én gyorsan elaludtam, Manci meg netezett még, s  egyszer magamhoz is tértem egy peppet, mikor lefeküdt, s odabújt hozzám.

Reggel 8-kor keltem. Felöltöztem, reggeli, s go ahhoz a céghez, kiknél pénteken voltam interjún. Bent hellyel kínáltak, s vártunk egy órát egy másik sráccal, de nem történt semmi. A recepciósnak szóltunk, h what a fuck van már?! Majd döbbenten ránk nézett, elkezdett emberkéket keresni, s elnézést kért, h sorry, de most kavarodás van a cégnél, s ha megoldható, akkor holnap menjünk vissza. –.-‘ Hát na bumm! Gondolhatjátok?!…

edddie3 Szo 1 napot csúszok, s majd holnap tudom meg (legalább is remélem), h most akkor mit is kell majd konkrétan csinálni ennél a cégnél…

Hazafelé a buszon, egy öreg néni segített egy vak fiatlanak leszállni a buszról, s elkísérte oda, ahová a srác, ment. Szép dolgok ezek. Elgondolkoztatott.  Én is ilyen voltam. Figyelmes, kedves, segítőkész. Még mindig rendelkezek ezekkel a tulajdonságokkal, de sajnos már nem oly mértékben, mint anno. Pest átnevelt, s megnyirbálta nálam ezeket. Ha valaki hozzám szól, elküldöm, v elkezdek hablatyolni más nyelven. Persze, ha látom, h értelmes az ember, s nem rossz szándékkal szólít meg, akkor meghallgatom, de akkor is már másabb lettem. Pl.: ma is megszólított egy öreg úr a buszmegállóban, mikor vártunk a buszra, h szép az öltönyöm, s megkérdezte, h menyiért, s hol vettem. Furcsa volt, pedig ez csak egy átlagos öltöny, s semmi különleges dolog nincs rajta, benne, h most olyan szép lenne. Konkrétan én nem is szeretem. Nem érzem teljesen jól magam benne. Szo, mivel kedves, intelligens volt a bácsi, ezért leálltam vele beszélgetni.

Holnap megyek a céghez. 9:30-ra. Rem most már nem lesz gond, s tetszeni fog majd a munka. Bár ezek után, már az se fog meghatni szerintem, ha nem jön össze…

Holnap este pedig majd találkozok Bratyóval, alias Broafkával. Várom már. Na! Majd jelentkezem valahogy, valamikor. Már akkor írok, mikor időm engedi, s nem esténként. :S

Na! Megyek!

Csók!

Rion ;)

(K)

Great Wallpapers 01461a

2010. június 28., hétfő

Képek

 

gay6

Great Wallpapers 01522

6a00d83451d8ee69e20133f1dc6a0f970b-500wi

action

6a00d83451d8ee69e20133f1e617eb970b-500wi

20276_101335196564296_100000634484095_37471_3849092_n

a kis kakas

aus3

daren

ivan3

Budapesten

 

Gyorsan eltelt a vasárnap és a mai napom. Fáradt is vagyok. Nem kicsit. Nagyon! Pedig még csak délután van… :/

Vasárnap tök nyugis volt. Mindenki rendes volt velem. Anyum segített kicipelni cuccaim az állomásra, mert nagyon megvoltam pakolva. Helyesebben, felpakolva. ;) :P

A vonaton egy tök idegen csajjal ismerkedtem össze. Erdélyi származású. Nyitott, s kommunikatív személy Ő is. Nagyon jól elbeszélgettünk, nevetgéltünk Pestig. Élveztem a társaságát. Értelmes, s szép lány volt. Igaz, csak 10  évvel volt idősebb, mint Én, de nem jelentett problémát. Többször éreztem azt, h flörtöl velem. Játszott a szavakkal, meg hozzám is ért, meg mikor nevetett is rám dőlt mindig, amit furcsállottam, mert ok, h nyitott vagyok, de azért elég erősen behatolt az intim zónámba, ami első alkalommal nem nagyon megengedett nálam.gay2

Manci várt rám a Keletiben. Hazajöttünk, kipakoltam, s kimentünk a Hősök terére görkorizni. De a téren meg nagy tömeg volt, mert valami komoly zenei előadás volt. Aztán végigmentünk  az Andrássyn, Vácin, pihentünk a Duna parton, s hazajöttünk. Nálam aludt az albérletben. Meg most is itt szuszog mellettem. Elaludt. Aludnék én is, de van egy pár intézni valóm. Ma is szaladgáltunk, meg ügyeket kellett nekem is intézni, s este megyünk hozzá, mert ott alszok nála, h reggel kicsivel többet aludhassak. Ő a belvárosban lakik, én kicsivel kintebb, s holnap reggel megyek ahhoz a céghez, ahol pénteken voltam interjún. Egész napos cég ismertető nap lesz. Ma vettünk újságot, s állásokat is nézegettem is, meg találtam is, s ha holnapi nap balul sülne el, akkor tovább folytatom a jelentkezgetéseim.

Holnap késő délután végzek a cégnél, meg talizn is kellene az ismerősökkel, de még nincs senkivel se leegyeztetve semmi. Igaz netközelben se nagyon voltam. :S :/ Ma szerintem nem mek már sehová, mert fáradt wok, bár, ha hív Mylord, akkor kimegyek. Majd alakul.

Na! Most lépek! Letetélek egy kicsit Én is Mancihoz.

Csók!

Rion ;)

(K)

gay1

2010. június 26., szombat

Képek

homme-sexe

DesktopHunk0968 gays

Great Wallpapers 00216 Encapuchonné090902

húú guy_06 hmm kev-2

display-mag-lope-navo-51

Számla, ősök, költözés,

 

Tegnap este, mikor megnéztem az emaileim full kiakadtam! Bátyám küldte a teló számlát! Megint 10 rugós lett a számlám! Ez így nem mehet tovább! Mérgemben azt mondtam, h lemondatom az előfizetésem, de meglepő módon anyummal tök jól elbeszélgettem, s lebeszélt róla, s most nem volt felháborodva, s nem csinált cirkuszt, ahogy vártam tőle. De am akkor is nonszesz! Esténként hívom Mancit, s azért ilyen hatalmas számlát küldenek! Hát tudják mit?! Lily Allen: FUCK YOU!!! De nagyon!

Végül arra a megoldásra jutottam, h a 2 vodafonos telóm közül az egyiket kiüttetem, s T mobilos feltöltő kártyát veszek bele. Újabb előfizetésre most nincs pénzem.

Ma furi, de kellemes napom volt. Nagyapámmal töltöttem a fél napom. Sokat beszélgettünk. Furin állt hozzám. Mondhatni, h rendes volt velem. Nyugodtan írhatom, h ma többet beszéltünk, mint az eddigi életem során összességében. Máskor mindig csak beszaladtam 3-5 percre, s akkor is csak az öreg jánnyal váltottam pár szót. Azóta jó  kapcsolatom az őseim őseivel, mióta elvégeztem a fő sulit, s álláskeresésben vagyok.display_rick-day-11

Ma konkrétan mamám elbőgte magát, h itt hagyom Kertvárost, meg Őket. Előbb a Bátyám ment el olyan messzire, most meg Én. Én meg csak mosolyogtam szegényen, h milyen aranyos. Mondtam neki, h csak Pestre megyek, nem a világ másik felére…

Papámmal meg kimenetünk a pincéjéhez, mert 19 éves kora óta saját boros pincéje van. Milyen jó bulikat tartottam én ott anno! Jó visszaemlékezni azokra az időkre. Jók voltak.

Szo jól elbeszélgettünk az öreggel. Mesélt is, meg érdeklődött is. Kicsit olyan érzésem, h eddig azért nem foglalkozott velem, mert gyereknek tekintett. S most, h állást keresek, így már felnőttként néz rám, s ezért nyílt meg.

Holnap 17-kor érkezem majd Pestre. Konkrétan most semmi kedvem felmenni. Most is odakint voltam  a hintában, s csak néztem ki a fejemből. Szeretek ott lenni, mert nekem az a nyugalom szigetem, úgy, mint Pesten a Duna part az Erzsike híd lábánál a Budára néző bal oldalán.

flondo-01 Szar az is, h anyám ilyenkor normális velem! Nemhogy most lenne olyan hülye, mint szokott, s akkor sokkal könnyebben menne a költözés! Am örülök, h vidéken lakom. Szeretem kertvárost is, s nyugis hely. Szép, nyugalmas környék, friss levegő. Like. Még a hülye kutyám is hiányozni fog, kivel alig foglakozok, de ma játszottam vele is. Haragszom magamra, mert nem tom, most what a fuck bajom van?! Úgy viselkedem, mint aki végleg elköltözik. Eddig is Egerben laktam, csak most Pesten leszek. Igaz, Pestről nem csütörtökönként fogok hazajárni, mint Egerből, hanem szombatonként. Viszont Pestet jobban szeretem, mint Egert.

Ah! Mennék is meg nem is! Gyorsan elfog rohanni a hét, mert sok emberrel fogok találkozni. Várom már, mert hiányoznak már nagyon! Ugyanis olyan emberekkel meetingelek, kikkel már rég találkoztam. Mylord, Broafka, talizok majd S.Viktor blogger társammal is. Először. De majd beszámolok ezekről.

Holnap 13-kor indulok itthonról. Délelőtt alszok, aztán bepakolok, kaja, net, s mehetek is. Pesten majd vár Manci a Keletiben, go az én albimba, kipakolok, s aztán kimegyek görkorizni a Hősök terére olyan 19 körül. Csak legyen jó idő!

Na! Mára ennyi!… … Olyan hülye, furi érzés van bennem… :/

Na! Holnap este jelentkezem!

Csók!

Rion ;)

(K)

erotic picture4

2010. június 25., péntek

Képek

Jamie-Dominic-Monas

d

aus

ForneusRyan3[2]

29739_384895107831_28008277831_3888785_2853457_n

Encapuchonné090901

gamer

gay boys gay man

 

 

 

francis carter (7)_thumb

Bp, interjú, költözködés, csoporttársak

 

Ma reggel 8-kor keltem. :S Gondolhatjátok!… Már előre félek, h ha lesz melóm, akkor, h járok majd be?!… :S

Ma is fél 1- re mentem interjúzni egy másik céghez.  Azon a környéken lakik egy kedves ismerősöm is, s így szerencsére könnyedén odataláltam. :)

Tetszett az a cég is. Ott is fiatalok dolgoztak, de nem annyira fiatalok, mint a 2. körös interjús cégnél a 13. kerben. Itt konkrétan egy 30 körüli pasi interjúztatott. Elég érdekesen, s gyorsan beszélt. S meglepett az első kérdése: H vagy? Hát az interjún mindenre felvoltam készülve, csak ilyen kérdésre nem! :)

Viszont itt olyan furi helyzet állt elő, h egyből azt mondta, h szimpatikus vagyok neki, tetszik az önéletrajzom, a határozott válaszaim, s ezért kedden behív egy napos próbanapra, amit egy tréner társaságában kell eltöltenem, s Őt bombázhatom kérdéseimmel. Örültem neki, de el is bizonytalanított, h ez most mégis mi? Ilyet mindenkinek felajánlott, vagy ez már jó jel, ha egyáltalán ide is elhívnak?citebeur-dialogue-de-sourds-2

Bár, mikor én érkeztem kapásból öten voltak előttem, s kicsit nekem is kellett várnom, még “le feletek” előttem a többiek. S nem láttam, h mások is kaptak volna meghívót, mikor kijöttek, de az is lehet, h elkerülte a figyelmem. De am előttem lévők idősebb nők voltak, meg nem nagyon öltöztek ki. Az egyik patáriát is csapott, h milyen lassú itt az ügyintézés, mert már itt ülök 10 perce, s a titkárnő miért nem intézkedik már?! Hát mondom OMG! Téged se vesznek fel remélem! Hát mondom ez hülye! Mit keres ez itt?!

Szo én szép öltönyben voltam, meg vannak munkahelyi tapasztalataim, s mégis csak asszisztens végzettségem van! Nehogy már ilyeneket vegyenek már fel helyettem!

Szo meghívott a manusz, s 9:30-ra megyek ismét hozzájuk Kedden. JA! Azt is mondta még, h ebben az öltözékbe menjek, mert ez így perfect. Jaj, mondom de aranoooos! El is mosolyodtam. Jólesett. :) Mondhatni so sweet! :) Meg am tényleg, akiket láttam, azok is csinosak voltak. Jó! Nem mindenki öltönyben, de akkor is elegance volt az ott dolgozó társaság.

Azt is mondta még a manusz, h majd a keddi nap végén találkozunk, s akkor lesz még 1 uccsó körös interjú, s “komolyabban elbeszélgetünk.” Jaj! - mondom. Ez most v jó jel, h a melóra, szerződéskötésre gondolt, v az, h a felvétel, az interjú neheze még majd csak akkor lesz?… :/

Daniel Perez4 Nem tom. De, ha fizetnek annyit kezdőként, amit én minimum elvárok, akkor belecsapok a lecsóba. Meg azt is mondta még, h az első pár hónapban “megfigyelnek”, s ha jól teljesítek, akkor lehetőség van egy karrier befutásra, lépkedni felfelé a lépcsőn egészen az irodavezetőig. Jaj Drágám! De jó lenne!

Aztán az interjú  után go Mancihoz, majd összeszedtük cuccaim, s nagy batyukkal indultunk az én albimba. A dolgaim nagy részét már felvittem. Ott volt a legjobb barátom is. Jó volt ismét látni, s pletyiztünk egy keveset. Fossa ám Ő is rendesen a szót, akár Én! :)

Vasárnap mikor felköltözök, viszem a görkorimat is, s este felé kimegyek a Hősök terére korizni, mert nincs messze. Jaj de várom már! :) Főleg majd mikor jó idő lesz, s egy szál trikóban, s napszemcsiben suhanok majd! Hmmmmmmmmmm! XD ;) :P

Nemrég értem am haza, s egyből ugye felmentem fb-re. Egyik (volt) csoporttársam tett fel képeket a régi egri életről, bulikról. Ahogy nézegettem a képeket, kajakra bekönnyeztem. Az járt a fejemben, h Őt, sem, Őt sem, Őt sem látom már… :( Nagyon szar. Hiányoznak már most! Ezúton is üzenem a jányoknak, kiket a szakdolgozat védés után meghívtam Pestre, h ha nem mernek eljönni, akkor… akkor… akkor örök harag! ( S most pökhendi módjára felhúztam az orrom, s összefontam karjaim! ) :)

Na! Már nagy hirtelen ennyi elég legyen! :)

Holnap este jelentkezem!

Csók!

Rion ;)

(K)

CarlosPereyra_1a