2011. március 31., csütörtök

Blogajánló

 

 

Ajánlom figyelmetekbe a megújjult Gay Fitness-t. Mosolygó arc Megújult, tetszetős külső, érdekes, s hasznos információk a testépítésről, konditermekről, és egyéb privát irományok. Mosolygó arc Like! Kacsintó arc 

gayfitness_promo_plakat_470

 

Ui.:Gratula az új bloghoz Te kis bu… GAY fitness! Kacsintó arc Arc kinyújtott nyelvvelPiros ajkak

Meló, álmok, emlékek, Kristóf, Haluci, testi zaklatás

:’(

Idézet mára:

Merengve várok, mindhiába...
Ölelni készen, csókra vágyva,
Szomjas szívvel itt kell epednem...
Nem jön; nem jön az én szerelmem,
Hogy szép fejét ölembe hajtsa,
Míg csókra vágy és szomjaz ajka,
Hogy üdvünktől a bűvös éjjel
Megreszkessen szerelmi kéjjel
S az erdő fojtó illatárja,
Míg lágy szellőkön messze szállna,
Mint egy csapongó, égi mámor
Susogna üdvről, boldogságról
Leroskadva egy rózsakerten...
De nem jön, nem... az én szerelmem.

Ady Endre

162673_10150089590347097_129680857096_6604060_849715_n

Március 30. Szerda:

Ma nagyon rosszul keltem. Mély álomban voltam, s lassan, fokozatos ért véget az álmom, s egyre hangosabban csörgött a telóm ébresztője mellettem az ágyon. Tök furi volt. Nagyon rég “éltem” már meg ilyet, h az egyik világból így átszivárgok a másikba. Tisztán emlékszem, h mit álmodtam kivel álmodtam, s mi volt. Szomorú arc Hát “odaát” sem volt semmi jó. Nedves volt a szemem, s biztos sírtam is és egész napom is nyomott volt az álmom miatt.6a00d83451d8ee69e2014e60494d16970c-800wi

Meló szünetében megtetszett egyik kolléganőm kabátja, amit poénból magamra kaptam, s csináltam egy fotót. Kitettem fb-ra mit meglepő módon sokan likeoltak. Talán egyik képem se likeolták még ennyien. Jól esett. Sikerült talpra állítanom önbizalmam egóm, mert eddig igen csak a béka feneke alatt volt… :/ Zavarban levő arc

Örültem annak is, h egyre több visszajelzést kapok arról is, h tetszik az új öltözködési stílusom egyeseknek, ami most kezd kibontakozni belőlem.

Mivel mostanság valamiért – lehet, h a tavasz beálltával – az én korosztályomra, illetve a fiatalabb nyunyós, görkoris, bmx, biciklis, deszkás fiúkra (IS) fókuszál az érdeklődésem, ezért picit én is elmozdultam ilyen irányba. Ezért is vettem meg a nagy siltes kiko-s sapit, meg inget, s kinéztem már magamnak egy frankó kis kapucnis kék-szürkés szintén gyerek cipzáros pulcsit is, de mivel 6 rugó ezért csak köv hónapban veszem meg, mert most már csak annyi pénzem maradt, h megvegyem a görkorim, mit reményeim szerint hétvégén sikerül majd beszereznem. Mosolygó arc

6a00d83451d8ee69e2014e872431c0970d-800wiSzerdán 9-től toltam a biciklit 18-ig. Tok furi volt még nappal hazajönni melóból. Ősz óta mindig sötétbe jöttem haza. Szinte mindig délutános – aztán utána meg éjszakás voltam ugye – de tök jó volt. A hangulatomon is sokat dobott.

Am egyik kolléganőm meghívott az április végi bulijába. Mosolygó arc Jól esett, h gondolt rám, s elhívott. Mosolygó arcBár azért olykor nálunk is van feszkó, de nem olyan mértékű, mint a többi üzleteinkben. Nem lenne semmi baj, ha ne lennénk olyan kevesen…

Aztán este Csigusszal elkezdtünk beszélgetni fb-n s végül úgy döntöttünk, h kimegyünk sétálni egyet a városba. Jó volt. Rég sétáltam már. AZ idő is jó volt, mikor leültünk pihenni a felújított Petőfi térre, s ahogy nézegettem a szépen kivilágított budai várat, azon gondolkoztam, h mennyire életszerű ez az egész. Mennyire jó. Normálisan telik az idő, nem rohan, s nem az a megszokott folyamat zajlik, h dolgozok, netezek s fekszek, hanem csinálok is valamit.

Péntek, szombat az Arénában fogok melózni. Örültem neki nagyon. Kíváncsi vagyok milyen lesz. Mosolygó arc

165572_495495052490_804877490_5909759_938674_n

Március 31. Csütörtök:

Ma szabadnapos voltam. Hajnalban is vele álmodtam. Zavarban levő arc Nem egyszer nem kétszer. Arra is emlékszem, h sok álmom volt. De most legalább szép és  kellemes álmaim voltak vele. Hiányzik… …Nagyon… Zavarban levő arc :/ Nem gondoltam volna, ha az első évforduló közeledte ennyire megfog viselni… :/

Am fél 12 után keltem. Az álmaimra is azért emlékszem szerintem, mert én füldugóval alszom, mivel elég sok a szórakozó hely itt körülöttünk. Eleinte kellemetlen volt egy kicsit, de már simán megszoktam. ( Oly annyira, h ha hazamegyek Kertvárosba, szinte már feszélyeztet a nagy csend… Zavarban levő arc Mosolygó arc ) Szo azért emlékszem az álmaimra, mert néha kiesik a füldugó, s felébredek a hangoskodókra.6a00d83451d8ee69e2014e872434e4970d-800wi

Aztán egyik kedves barátom és olvasóm küldött nekem egy linket, amin Adele számai hallhatóak. A 4. számnál eltört a mécses, s kitört belőlem a sírás. Utoljára ennyire, ilyen formában nagybátyám temetésén sírtam még több mint 5 évvel ezelőtt… Zavarban levő arc :/

Visszagondolván úgy nézhetem ki mint egy hibbant kisgyerek. Ültem az ágy szélén, dőlöngéltem előre-hátra, s fogtam, simogattam elől a nagy coffos hajam.

Aztán muszáj voltam összeszedni magam, mert kettőkor találkoztam Budán, Kristóffal a Kolosy téren. A 17-es villamossal jutottam el oda, s olyan helyen jártam, ahol még soha. Nagyon szép történelmi városrészen mentünk keresztül. Régi ó házak macskaköves utcák. Kicsit olaszos feelingje is volt. Nagyon tetszett.

Jó volt újra látni Kristófot. Kb.: Január óta nem taliztunk. :/ Elkísért, s vettünk egy másik arany halucit! Vettem szép kék színű szemcsés apró kavicsokat is. Aztán hazajöttünk, s ahogy betettem zacskóstul a halat a vízbe ( h ugye megszokja a víz hőmérsékletét ) hát azt láttuk, h valamivel azért nagyobb a most vásárolt halam, mint a régi Halucim. De ez van. Már spanok azóta, s gyakran látom őket közel egymáshoz úszni. Mosolygó arc Köv. fizumkor meg az lesz az első, h veszek egy nagyobb vázát nekik, h még kényelmesebb legyen nekik.

6a00d83451d8ee69e20147e3a49100970b-800wiJA! Úton hazafelé a Nyugatinál ültünk ugye Kristóffal a kombin, s látom, h egy idősebb faszi nézeget. Nem foglalkoztam vele, hisz had nézzen azért van a szeme, meg megszoktak nézni. Aztán befut a vilcsi a Nyugatiba, megindul a faszi, néz-néz-néz, s egyszer csak azt érzem, h hozzám nyúl. Nagyon megijedtem. Full befészkeltem magam az ablakhoz, s mogorván kérdőn néztem rá h mi a faszt csinálsz ember???

A döbbent arcomat látván egyből buzisan hátra kapta a kezét s benyög egy ilyet, h csak azt néztem meg, h magától áll e ennyire a hajad! S elment. Pár másodperc fáziskésés után döbbenten egymására néztünk Kristóffal, s válaszoltam, h magától áll ja. Arc nagy mosollyal Na Móunika! Hát ilyet! Na ne is haragudjá!… Arc nagy mosollyal Há’ majd szíííív repedést kaptam! Mosolygó arc Úgy megijesztett Móunika (kedves Arc nagy mosollyal )!

Na! Lényegében ennyi!

Este talizok majd Bratyóval, aztán meg megyünk majd ki a lumper lakótársaimmal görizni.   Tök jó lesz várom már. Örül e fejem nekik. Mosolygó arcDe előtte még gyorsan kiakarok menni sétálni még süt a nap, szo rohanok… Mosolygó arc

Csók!

Rion

Piros ajkak

2554_thumb

2011. március 30., szerda

Tüntetnek a melegek az alkotmány miatt

 

Április 15-én tüntetést tartanak Budapesten a magyar leszbikusok, melegek, biszexuálisok és transzneműek (LMBT) jogait képviselő civil szervezetek, tiltakozva az alkotmánytervezet házasságra vonatkozó passzusa és egyéb, általuk diszkriminatívnak tartott koncepciói ellen - közölték a szervezetek képviselői közös sajtótájékoztatójukon szerdán, Budapesten.

Kaderják Dániel, az Újkorcsoport elnöke közölte: a házasság fogalmát kirekesztő módon meghatározó alkotmánytervezet koncepciója ellen aláírásgyűjtésbe kezdett a hazai meleg bloggerek közössége, melyhez csatlakoztak más jogvédő, illetve társadalmi szervezetek, közéleti személyiségek, eddig mintegy hétszázan.

A nyilatkozatot minden olyan országgyűlési képviselőnek eljuttatják, aki részt vesz az alkotmány elfogadásában.

Az aláírók szerint az Országgyűlésnek benyújtott alkotmánytervezet a magyar LMBT-közösség tagjaira nézve súlyosan diszkriminatív, és visszalépést jelent a jelenlegi alkotmányhoz képest is. A tervezet az azonos nemű párokra nem terjeszti ki a különnemű párokat megillető alkotmányos jogokat, és ezzel - írták a szervezetek - vélhetőleg hosszú évekre másodrendű állampolgárokká nyilvánítja az LMBT-közösség tagjait.

gay-flag

Úgy gondolják: az új alaptörvény házasságról szóló szakasza ellentétes a Nemzeti Együttműködés Nyilatkozatának szellemével, illetve az európai ajánlásokkal és elvárásokkal. Kívánatosnak tartják, hogy olyan módon határozzák meg a család fogalmát és szabályozzák a házasság intézményét, hogy az minden olyan magyar állampolgárt megillethessen, aki társával kölcsönös szereteten és tiszteleten alapuló tartós közösségben szeretne élni.

Az aláírók létrehozták a Meleg Egyenjogúságért Koalíciót (MEGYEK), amely egységesen kíván fellépni a társadalmi egyenlőség érdekében. Az első nyilvános megmozdulásuk az alkotmány szerintük diszkrimináló rendelkezései elleni tüntetés lesz április 15-én a Kossuth tér és az Alkotmány utca sarkán - közölte Kaderják Dániel.

Dombos Tamás, a Háttér Társaság a Melegekért képviselője azt mondta: a másik, szerintük problémás pontja az alkotmánytervezetnek a diszkrimináció tilalmára vonatkozó rendelkezés. Mint hozzátette, a Fidesz a korábbi ígéreteiben egyértelművé tette, hogy az Európai Unió Alapjogi Chartájára szeretné építeni az alkotmányt, ezzel szemben az alkotmány tervezete nem tartalmazza a szexuális irányultság szerinti diszkrimináció kifejezett tilalmát. Megjegyezte: ami most a magyar alkotmányba bekerülne, Európa nyugati felén sehol nem található meg.

GayFlag

Steigler Sándor, a Szivárvány Misszió Alapítvány kuratóriumának elnöke azt mondta: szerinte az alkotmánytervezet olyan jogfosztottságot vetít előre, amelynek elfogadása után nem lesz megállás. Dénes Balázs, a TASZ elnöke úgy fogalmazott: fontosnak tartják, hogy mindenki számára nyilvánvalóvá váljon, ez a probléma nemcsak a meleg közösség, hanem az egész ország problémája.

A PFLAG Egyesület képviselője szerint teljesen mindegy, hogy két férfi, két nő, vagy egy férfi és egy nő köt-e házasságot, ha ők a társadalom hasznos tagjai és a családokkal megszilárdítják a társadalmat. Farkas Ibolya - háromgyerekes édesanyaként - hozzátette: a gyerekeknek nem okoz problémát a homoszexualitás, ha az társadalmilag normálisan van "tálalva". Nincs ebből lelki sérülésük, megértik ezt, és ha a pozitív dolgokat látják, el is fogadják.

Balaci Adrián, az Amnesty International Magyarország LMBT tematikus csoportjának képviselője azt mondta: amikor az Alkotmánybíróság azon gondolkodott, hogyan ítéli meg az azonos nemű párok házassághoz való jogát, nem azt jelentette ki, hogy vannak hetero- és homoszexuális emberek, akik ugyanazon joggal kell, hogy bírjanak, hanem azt állította, hogy vannak férfiak és nők, és nekik joguk van arra, hogy házasodjanak. A kormány ezt a gyakorlatot követi, több képviselő hivatkozott erre. Ez elfogadhatatlan - tette hozzá.

http://index.hu

2011. március 28., hétfő

Rion úrfi, cigányok, kollégák, buzi téma, google

 

Idézet mára:

“Nem kényszerítheted magad arra, h érezd, amit nem érzel, de cselekedhetsz helyesen, az érzelmeid követése helyett.”

Született feleségek

Március 26.:

Szombat reggel elég álmosan keltem. ( Mint általában minding. Mosolygó arc )6a00d83451d8ee69e2014e5f90847b970c-500wi Aztán úton melóba, reggel a buszon egy idős néni ült le mellém. Én olvastam, s zenét hallgattam, mikor  egyszer csak azt veszem észre, h a néni a karkötőm felé bök. Mikor ránéztem, láttam, h hozzám beszél. Leállítottam a zenét, s mondta h tetszik neki a bőr karkötőm. Jaaaj. Majd elolvadtam. Arc nagy mosollyal Azért megtiszteltetés, h egy 80 éves néni ezt mondta nekem. Aztán megkérdezte, h nem ártalmas e a szívnek, h a bal oldali hüvelykujjamon is van gyűrű? Arc nagy mosollyal Meg megkérdezte, h kinéz-e 80-nak, mit olvasok, s már a hajam is megdicsérte, h milyen “CSIBÉSZES”(!!!!!!)  Arc nagy mosollyalArc nagy mosollyalArc nagy mosollyalArc nagy mosollyal 

Itt már nem bírtam tovább az ezer wattos vigyorommal, s elnevettem magam, amin megsértődött, h kinevetem. Persze próbáltam mentegetőzni, de inkább témát váltott, s mesélt a fiatal múltjáról. Nem nagyon tudtam mit hozzáfűzni mondandójához, csak mosolyogtam kedvesen, s bólogattam, de azért  aranyos volt. Mosolygó arc Időközben már meg is érkeztünk a Camponához, ahol aztán mindketten leszálltunk, s elköszöntünk, s sokáig  járt ő a fejemben. Furi6a00d83451d8ee69e2014e867ba653970d-500wi volt az is, h a végén úgy köszönt el, h vigyázzon magára ÚRFI!!! Furi volt, ami önmagában is frui volt, h miért volt furi, mikor én is szoktam így hívni magam, h Rion úrfi, de az ő szájából hallva eléggé furi volt… Zavarban levő arc :/ ( Direkt használtam a szó ismétléseket Kacsintó arc )

Aztán a hangulatom a nap végére eléggé negatív lett. Exemtől megkaptam, h szarok a képeim fb-n. Szar vagyok! Ennyi! Mosolygó arc Ülj le eggyes! Helló-szia-puszi! Kuka vagyok!

Most voltam fodrásznál, de most vasárnap inkább dzsalok haza s a kertvárosi fodrászommal levágatom a nagy hajam, amit 4 hónapig növesztettem… Zavarban levő arc :/ Szomorú arc

Kertvárosról jut eszembe! Anyum mesélte, h megszaporodtak a betörések nálunk. Ugye már máskor is írtam, h Kertváros egy egyedi, békés, szép, takaros, aranyos, nyugis hely. De sajnos már a környező településekről járnak át lopni a cigányok, s már több betörés is volt. Zavarban levő arc Szomorú arc164364_502071352490_804877490_6006255_7885547_n

S ahogy anyum mesélte, tök Született feleségek feelingje van az egésznek. ( Nemhiába adtam neki a Kertváros nevet! Arc nagy mosollyal Kacsintó arc ) Mint a filmben is, nálunk is toborozzák az embereket, h jelentkezzenek vagy a polgárőrségbe, v éjszakai járőrszolgálatba. Múlthét pénteken konkrétan a szembe szomszédunkhoz törtek be, csak az volt a szerencse, h otthon volt a srác, s kihívta a rendőrséget, de sajnos időben leléptek a cigók… Már bent voltak a lakásban. Tök félelmetes! Ráadásul ritkán vannak otthon, mert a srác anyja elköltözött onnan, a srác meg ritkán van otthon, s ha éppen nem tartózkodott volna otthon, akkor viszik az egész lakást! Zavarban levő arc :/ Na Móuni! Szójjá hozzá! Kajak ledöbbentem, ahogy mesélte anyum! Még jó, h van nagy kutyánk, bár most meg már attól parázok, h megmérgezik azok a rohadékok! Zavarban levő arc

196223_145222365541914_100001624541153_274553_7523414_nMárcius 28.:

Vettem magamnak ma egy repperes feelingű szürke siltes gyerek sapit. Ha megveszem majd az új görkorim akkor abba fogom nyomni, meg néha majd  róflálok a városban. Arc nagy mosollyal( Oszt kemény leszek, mint a kád széle, ahogy a csajokkal mondanánk! Arc nagy mosollyal ) Erről jut eszembe! Szeretem a kollégáim! Szünetekben, s meló után is olyan jól eltudunk beszélgetni. Jó fejek, KEDVESEK s mindig megnevettetnek. + Itt legalább a menedzserekkel is jóban vagyok, s úgy érzem, h bírnak, mert velük is lehet olykor lazulni, hülyülni. Igaz! Ritkábban, mint a “sales advisor”-os kollégákkal, de jó fejek, s keményen tolják ők is a biciklit! Arc nagy mosollyal  Egyesekkel még az intim témákról is tök jól elbeszélgetünk. Arc nagy mosollyal Úgy érzem, h tetszik nekik, h én nem jövök zavarba a kérdéseiktől, s lehet bővíteni az ilyen jellegű tudásuk is! Arc nagy mosollyal Ma este konkrétan a szerepekről faggattak, amit eléggé érdekesnek találtak. Arc nagy mosollyalMeg kérdeztek még a csajos élményeimről is, s jókat nevettünk. Arc nagy mosollyal Látszik, h heterók. Ami számomra tök természetes az számukra… “húúúú-ha!”

Azon pl.: kajak ledöbbentek, s még az álluk is tátva maradt, h pl.: mikor még a heterós korszakomban próbálkoztam lányokkal, akkor mikor196509_145221835541967_100001624541153_274546_5221383_n kellett volna… … marhára nem… …voltam felizgulva… Mosolygó arc Ellentétben ha egy fiú simogat, s sámorolok, akkor meg már… … “kemény vagyok, mint a kád széle!” Arc nagy mosollyalAz egyik kolléganőm különösen nyitott. Ő is beszokott számolni nemi életének alakulásáról, ami igaz, különösebben nem hoz lázba, pedig több mint egy hete már h… …ismét kanosság gyötör… Zavarban levő arc  … …NA! Szo! Szeressük őket nagyon. Mármint a Campona Team-et. Sokat nevettem ma! Mosolygó arc Csak ne lenne ott kint a pusztában az a nyomorék hely! Szomorú arc :/

OMG! Most veszem észre, - ahogy írás közben szörfölök - h nevem beírva a googleba már nem csak az első 2 hely (jelenlegi és a régi blogom), de immáron, valahogy, valamiért (foggggalmam sincs hogyan?! ) a google profilom is felkerült a lista elejére, s harmadik helyezett lett. Arc nagy mosollyal Szo a nevemmel viszem az első 3 google-s helyet! Na neharaguuuuuudj! MÓUNI----(KA)!!!Arc nagy mosollyal Örül a fejem! Arc nagy mosollyal

No! Írtam egy kis regényt, de valszeg ezért holnap este csak mesés bejegyzés lesz! Mosolygó arc

Csók!

Rion Kacsintó arc

Piros ajkak

267