2011. december 30., péntek

Meditáció, emberek, látás, s gondolkodásmód, csavargás

 

Idézet mára:

"A meditáció egy olyan állapot, amelybe az ember lassan merül bele, talán az alvás állapotához hasonlít leginkább. Az alvás is különféle intenzitású, jellegű lehet, a szundikálástól az álmokkal teli mély alvásig - nos, a meditációt is sokféleképpen tapasztaljuk meg, több szintje és eltérő intenzitása lehet. A meditációt, természeténél fogva, nagyon nehéz pontosan meghatározni. Egy magasabb szintű tudatállapot, amikor is az éber állapotban megszokott gondolkodási folyamatok sajátosan átalakulnak."

giampaolo-sgura.com-hercules-homotography-22

Az egyik este leültem az ágy szélére. Fáradt voltam, s elkezdtem gondolkozni, h wtf folyik most körülöttem. Olyan gyorsan zajlanak mostanság az események, jönnek mennek az emberek az életemben, s megismerek olyanokat, akik… … ah! Furi, s lehet, h kicsit gyors, a tempó, s az a nyüzsi, s sokaság, ami, s akik most körülöttem forognak. Ami persze nem baj, hisz ha baj lenne, akkor tennék ellene, csak furcsállom, azok után, h eddig megvoltak a megszokott nyugis hétköznapjaim, a minden nap látott emberekkel. Most meg. Szinte minden másnapra új embert ismertem meg az elmúlt hetekben és… Ah! Leírhatatlan ez. Szerintem csak azok érthetik, sejthetik, h miről írok, akik éreztek, éltek már át hasonlót…alen-taylor-markus-lambert-homotography-1

Legbelül lehet, h az zavar, h már jobban átlátok embereken. A háttérben tudom, kapizsgálom, h X, Y  miért olyan amilyen, s ez zavar. Mármint, h meglátom a valódi énjüket, s nem csak azt látom, amit nekem akar mutatni. Ezért van az, h jönnek mennek az emberek az életemben. Egyesekkel még beszélgetnem sem kell. Látom a viselkedését, a megnyilvánulásait, szo a metakommunikációját s ezekből már levágom, h juuuj. Nagyon más világ az illető, s emelkedik olyan nagy gát elém, h ha be is mutatnak, netalántán magától is akar ismerkedni velem, akkor ridegen, tömören válaszolgatok, s más társaságát keresem.

S Én, ellentétben a buzik többségére jellemző módon nem ítélem el az illetőt. Nem osztom egyből, h mekkora kurva, ribanc, egoista fasz stb. Már csak azért sem mondhatom ezeket, mert nem ismerem az illetőt. Egyszerűen látom, s érzem, h más lény, mint Én, s magamtól elkerülöm ítélkezés nélkül. Ennyi.

Charlie-Himmelstein-Hadar-Homotography-1Régen sajnos Én is ilyen voltam. Nem is olyan régen… De aztán, ahogy már korábban is írtam megismertem emberekkel, gondolkodásmódokkal, s fokozatosan változtam/változok, s megtanultam, h nem szabad ilyennek lenni. Senki sem tökéletes. Én sem, Te sem, s ez így van jól. Mindenkit olyannak kell elfogadni amilyen. (Egészen addig még nem veszélyezteti más személy vagy közösség alapvető emberi jogait ugye… )

Szo mivel a nagy agyalás közepette szükségét éreztem, így gyújtottam pár gyertyát, füstölőt, lejjebb toltam a lámpám fényét, h csak minimálisan világítson, betettem meditációs zenét, s elkezdtem egy meditációt.

Fogalmam sincs, h mennyi ideig meditálhattam, de egyszer olyan érzés tört rám… …H azt nehéz lesz leírnom… Mosolygó arc Zavarban levő arc

Szo nagyon erős, s intenzív érzéseim voltak. Bizseregtem, s nagy energiát, s erőt éreztem mindenhol a testemen, de főleg a karjaimon. + Olyan hosszantartó érzés is volt, mint amikor megijed az ember. Éreztem, h nagyon dobog a szívem, s ezerrel száguldozik az ereimben a vér, s persze mindez párosult egyfajta kellemes, s boldogság érzéssel. Furcsa, de nagyon jó érzés volt. Mintha kaptam volna, egy hatalmas energia, s szeretet, nyugalom dózist.

De a legfurcsább az egészben, h én úgy gondoltam, h a meditáció aDavid-Armstrong-Horst-Homotography-12 nyugalomról szól, s én pont, h az ellentettjét éreztem most. Nyüzsgött a lelkem, a bizsergés, pörgött a testem, a vérem, a szívem… Olyan erőt éreztem, h… … az leírhatatlan…

S most nézhettek hülyének, de ismerhettek már annyira, h tudjátok, h leszarom. Arc nagy mosollyal Leírom, mert ez is bennem van, s leakarom írni. Pont.

December 29. Csütörtök:

Sanyival délután csavarogtunk a városban. Kajáltunk a Gödörnél, beugrottunk a Vodafone smart boltba, aztán kimentünk az Árkádba. A bal fülemben a már meglévő fülbevalóm fölé lövettem még egy lyukat. Mosolygó arc Aztán Ikeáztunk. Gyertyákat söpörtem be magamnak, s már annyi van, h az egyik polcom csak gyertyákkal van tele… Arc nagy mosollyal Spájzolós típus vagyok na! Arc nagy mosollyal

Am ez a hét is olyan jól eltelt, h nocsak! Holnap már konkrétan szilveszter. Kezdődik egy újabb év. Lehet h ez az utolsó bejegyzésem idén! Mosolygó arc Zavarban levő arc

Izgalmasan telnek a napjaim, s izgalommal telve is várom az elkövetkezendő napokat! Kacsintó arc 

Csók!

Rion Kacsintó arc

Piros ajkak

armstrong-homotography-2

2011. december 29., csütörtök

Anya, apa, Harrach Péter és a melegek

A társadalom jelentős hányadát hagyja figyelmen kívül az a törvény, mely a magyar népet hivatott sokasodásra ösztönözni, kedvet adni a családalapításra. Csakhogy a KDNP törvénye annyira elvakult az általa tökéletesnek képzelt képpel, hogy sokak számára elképzelhetetlenné válik a párkapcsolati jövő. Irányítani akar, megmondani, miről mit gondoljunk, hogyan éljünk. A melegeket teljesen kizárja, mely lépésével totálisan szétrombolhatja a homoszexuális gyerekek fejlődését.

A karácsony előtti törvényhozási dömping közepette a felsőoktatási és választójogi törvény, az LMP-s demonstráció, az MTVA előtt éhségsztrájkolók tiltakozása, sajnálatos módon háttérbe szorította a KDNP által előterjesztett családvédelmi törvény elfogadását, mely alapjaira rombolja szét a párkapcsolati szinteket Magyarországon. Kijelenti, hogy csak az a család, melyet egy férfiból és egy nőből álló házaspár alkot, ezzel kizárták az együttélés minden más formáját, ellehetetlenítve az egynemű párok társadalmi és szociális integrációjának esetleges kísérletét. A törvény deklarálja, hogy az általa elképzelt családnak minden támogatást meg kell adni, hogy szaporodjon a magyar nép, ugyanis a demográfiai mutatók szerint sanyarú sors köszönt ránk évek múlva. A Harrach Péter vezetésével készített törvény megmondja, az egészséges növekedéshez nincs másra szükség, mint természetes személyek érzelmi és gazdasági közösségére (a család fogalma), ezért a költségvetéstől függetlenül lesz pénz, hogy a kizárólag ebben a modellben gyarapodó mikroközösségek megkapják az anyagi biztonságot az államtól, és hogy "termeljék" a lakosságot.

Persze a gyermekek születéséhez és nemzéséhez nem biológia feltételek szükségesek, hanem erkölcsi és gazdasági alapokon nyugvó közösségek - lásd család ismét a család fogalmát, mert, ahogy a törvény fogalmaz: "Harmonikusan működő családok nélkül nincs jól működő társadalom".

Amellett, hogy az együtt élő, gyermeküket egyedül nevelő szülők totálisan kimaradnak ebből a nagy támogatási bizniszből, a társadalom egy másik jelentős részét is megpróbálják letagadni. De a tagadás nem egyenlő a nemlétezéssel. Amíg a nyugati és lassan a konzervatív társadalmak is egyaránt megteremik a melegek számára az alapvető jogokat, engedélyezik a házasságot, örökbe fogadást, addig Magyarország hátat fordít mindennek és megvonja ezeket a szabadságjogokat. Nagy nehezen sikerült elérni, hogy hazánkban megvalósuljon a bejegyzett élettársi kapcsolat (2009. július 1.), melynek köszönhetően például az örökösödés problémája valamilyen szinten megoldódódtak, és joggal hihettük volna, hogy innen csak fejlődni lehet, de nem ez történt. Szembementek az elfogadás és fejlődés elméletével és betonozták a szemellenzős vízióikat.

Habár a törvény nem semlegesíti a bejegyzett élettársi kapcsolatot, el sem ismeri azt, vagyis az egész mehet a levesbe.

Egy kis jövő...

A meleg közösséget más ponton is ellehetetleníti a törvény, amelyre egyébként pont Orbán Viktor szavazott egyedül nemmel, természetesen véletlenül. Szerencsére a kereszténydemokraták lefektetették azokat az irányvonalakat is, melyek szerint nevelni kell a gyereket: alap és középfokú oktatásban "az emberi élet értékéről, az egészséges életmódról, a házasságra való felkészítésre szolgáló, felelősségteljes párkapcsolatról és a családi életről szóló ismeretanyag " elterjesztését hivatottak ezentúl tanítani.

Ám nem kifejezetten a gyereken múlik, hogy saját neméhez vonzódik. Azzal, hogy sulykolják belé: házasodj, szerezz férjet/feleséget, szülj gyereket, mert csak akkor kapsz támogatást, ha mindez megvan, a lelki fejlődését teszik tönkre és nyomorítják meg egy életre. A 12 évig tartó iskolai létén keresztül úgy nevelik, nem normális, amit érez, mondhatni, természetellenes. Ebben a korban egyébként is jelen van az önmagával való vívódás nemi identitását tekintve, így azonban még inkább tönkre teszik fejlődését. Boldogtalan lehet hátralevő életében, belekényszerítve magát egy olyan kapcsolatba, melyben szenved. Majd ebben a házasságban (melynek alapja egy férfi és egy nő) gyermeket nemz, aki nem fogja érteni, szülei miért nem mosolyognak soha, pedig a mintának megfelelő képben élnek.

Egy kis statisztika

"A Javaslat hangsúlyozza, hogy a családban történő nevelkedés biztonságosabb minden más lehetőségnél. A család az emberi személyiség kibontakozásának természetes és a legbiztonságosabb közege, éppen ezért megfelel ő szintű társadalmi, állami megbecsülésre és védelemre érdemes. " Ha ez valóban így van, hogy lehetséges az, hogy a családon belüli erőszak statisztikáit nézve Magyarország a sereghajtók közt van. Évente legalább egymillió nőt és a hozzájuk tartozó gyermeket érint a probléma. A törvény arról valahogy nem rendelkezik, hogy ezeket a nőket és gyermeket meg kell védeni. Amíg a kereszténydemokrata-kompatibilis modellben elfojtott indulatok egyre jobban törnek felszínre, addig a meleg párok "családjában" nagyon kis százalékban figyelhető meg az erőszak.

Miért? Talán mert, amíg az állami támogatás reményében sorra reprodukálják önmagukat a KDNP számára természetes közösségben élők, addig egy meleg pár százszor is megfontolja belevágjon-e a gyerekvállalásba, megfontolja milyen hatással lesz döntése a gyerekre, mit okozhatnak neki.

Csak, hogy ez nem így működik. Van, hogy apu és apu, és van, hogy anyu és anyu neveli a gyereket, aki így is boldogan és szeretetben nő fel.

http://www.pecsistop.hu

Filmajánló:

Lakótársak, shoppingolás, fiúk a sakktábláról…

 

Idézet mára:

"A szerelem nem szenvedély, a szerelem nem érzelem. A szerelem az, amikor valahol nagyon mélyen tudod, hogy valaki kiegészít téged. Hogy valaki egésszé tesz. A másik jelenléte erősíti a Te jelenléted. A szerelem szabaddá tesz, hogy önmagad légy; semmi köze a birtokvágyhoz."

 

Az előző részek tartalmából:Pose-5227[2]

28.-án Szerdán a lakótársaim megajándékoztak egy kis aprósággal karácsony alkalmával. Annyira megleptek, s jólesett, h gyorsan viszonoztam Én is ajándékkal kedvességüket. Már 1 éve lakom velük. Szeretem Őket, s örülök, h ilyen normális jó fej lakótársaim vannak. Mosolygó arc

Kedden megkezdődtek a leárazások. Rengetegen voltak az üzletben. Kifosztottak mindent. Bár én is részese voltam, mert vettem magamnak 2 inget, cipőt, skinny farmert, egy kötött pulóvert, s egy pilóta kabátot. Mosolygó arc Köszönhetően Anyum, s Mama-Papa Jézuskájának. Mosolygó arc

Szerda este beültünk az Alter café-ba ismét a szűk baráti körrel. Jó volt. Megint csak láttam új travi előadásokat. Mosolygó arc Kicsit gáznak éreztem, h mindig látok újat, a többiek, meg mindig láttak mindent. Úgy érzem magam, mint aki most jött volna fel Pestre, holott lassan már 2 éve Pesten élek… Zavarban levő arc Szeretem ezeket a baráti összejövős, beülős, lazulós, beszélgetős, nézelődős estéket. Mosolygó arc

Pose-5233[2]Am az elmúlt napokban/héten az történt velem, h többen csapják a szelet. Ez az egész ismerkedősdi, kicsit olyan mint a sakktábla. Vannak futárok, kik csak szaladgálnak a világban, maguk sem tudván, h hová, ill, h kit/mit keresnek. Ott vannak a lovasok, kik ugrálnak… … csak finoman fogalmazva annyit írok, h össze-vissza ( Kacsintó arc ). Olykor-olykor azért feltűnnek  a Bástyák is. Komolyságot, szilárdságot, s védelmet sugározva, kiknél jó alkalmanként megpihenni, s menedéket, nyugalmat kapni. Ritkán találkozni a Királlyal, vagy éppen a Királynővel ( kinek mi ugyeArc nagy mosollyal ), de valami miatt mégsem az én király/királynőm tűnik fel a színen… Aztán persze amiből sajnos a való világban is sok van… … azok nem mások, mint a parasztok! :/ Mosolygó arcAkiket nem hiszem, h jellemeznem kellene… Kacsintó arc

Ha végignézel a múltadon, mélyen, komolyabban magadba nézel, akkor Te is felismerheted, h melyik figura vagy a tábláról…

( Persze, lehetsz az életed során több figura is, csak azért nem mindegy, h melyik figura a mérvadó a Te életedben… )

Csók!

Rion Kacsintó arc

Piros ajkak

zarayoug_szept_08

2011. december 28., szerda

Öregeknél, gyerekkorom emlékei, otthon, Önmagam, képzés

Kész! Beleszerettem Rihannaba! :) *.*

 

Idézet mára:

"Mindig tartsd szem előtt a jelenben, hogy rengetegszer estél el gyerekként, sírtál, fájt, nem bírtál egyedül felkelni sem - viszont pár óra múlva mindig letörölted a könnyeket és ugyanúgy nevetve futkorásztál tovább és vártad h mikor esel el újra és mikor tanulhatsz újat h elkerüld az előzőt..."

Pose-5225[3]

 

Idén utoljára még egyszer bementem Mamámékhoz. Furi volt. Nem sokat beszélgettünk. Csak ültünk lényegében, s hallgattunk, mint az öreg Székelyek. Mosolygó arc Mamám sokat nézett, de nem zavart.

Mikor elbúcsúztam elmondta a szokásos búcsúztató szövegét, h; “Vigyázz magadra, s el ne csábíjjanak a drogval.” Mosolygó arc Jól van Mama. Tudok vigyázni magamra. Mosolygó arc

Hazafelé láttam megfagyott pocsolyákat, s pont úgy mentem oda hozzájuk, s törtem be őket, mint régen kisgyerekkoromban, mikor nagy hátitáskával a hátamon, bandukoltam haza általános iskolából…

Most ébren azok az érzések, s képek törtek rám, mikről oly sokat szoktam álmodni esténként. Furi volt, még így ébren is. Csak sétáltam lassan, néha csúszkáltam a jégen, épp úgy, mint régen. Eszembe jutottak a gyerekkori szokásaim, napjaim, játékaim, h Hugival mennyi sokat játszottunk erre, miket csináltunk, mennyit nevettünk, s hülyéskedtünk, szaladgáltunk, bicikliztünk.

ruggiero_1~s600x600S ezt mind Én éltem meg, de annyira távoli, s furcsa ez nekem, mintha egy másik életemben lett volna, pedig csak kb.: max 10 évvel ezelőtt csináltam azokat… 10 év, s most… …Vajon milyen leszek újabb 10 év múlva? A mostani életemre/éveimre is így fogok visszaemlékezni?

Bátyámék továbbmentek. Elmentek a felesége szüleihez karácsonyozni.

Csend, s nyugalom van a lakásba. Mennyivel üresebb… S elmegyek Én is… … H bírja anyum? Csoda, h meg nem őrült, ebbe a nagy többszintes lakásban az iszákos apám mellett…

Jó és rossz is volt itthon lenni.

Vasárnap este egyik kedves ismerősömmel való beszélgetés alkalmával rájöttem arra, h hiányoznak a gyertyáim, s a szobám, a füstölők illata. Mármint a valódi budapesti szobám illata.

Mivel zavart, h nincs illat a szobámban, így anyumtól kértem füstölőt, de neki csak ócska, olcsó sz.r  “vaníllia” ízű füstölője volt, s nem igazi, eredeti, amiket én használok. De pár perc után el is nyomtam, mert valami förtelmes egy mű szaga volt. Zavarban levő arcsami-alliot-11

Furi ez is, h régebben én is ilyeneket használtam. Meg kókuszos, csokis hülyeségeket, most meg igaz, jóval drágábbakat veszek, de úgymond természetes illatúakat.

Am arra is rájöttem, ahogy mostanában sokat levelezek, s írok magamról a blogban is, h egyre jobban kezdem megismerni magam, ami persze annak is köszönhető, h a meditációk alkalmával figyelek magamra. S természetesen itt most nem a külsőre gondolok, hanem a belsőmre. Eddig csak a külsőmmel foglalkoztam, a belsőmmel nem, ami fel sem tűnt, s már ez is furi, h h nem tűnt fel, h nem foglalkoztam a belsőmmel.

Ez tök olyan, mint az egyik reklám, amiben azt mutatják be, h felveszünk, sisak, térd és könyök védőket, kihelyezünk csúszásveszély táblákat, különböző speciális cipőket veszünk, h el ne csússzunk, essünk, s megvédjük a csontunkat a töréstől. A külsőkre figyelünk csak, holott a belsővel kellene foglakozni. Több kálciumot kellene fogyasztanunk, ami ugye csonterősítő…

Szo visszatérve magamra, megfigyeltem, h tényleg mennyire is jellemző rám a bika jegy tulajdonságai. Fontosak számomra a természetes dolgok, s ragaszkodok mindenhez, ami az enyém. Tárgyak, személyek, helyek. Általában nyugodt természet vagyok, szeretem a nyugalmat, a megszokott dolgokat, nem nyitok egykönnyen, s az elején kicsit tartózkodó vagyok sok emberrel szemben, de idővel megnyílok.

Sexy_teen_boys_in_their_hoods-3A ragaszkodásról, hűségről, érzékenységről nem is beszélek már… Mosolygó arc

Jó dolog, s örülök, h elkezdtem ilyenekkel foglalkozni. Mosolygó arc

Még  nem wok benne biztos, de egyre jobban “látom”, s érzem, h nekem a múltamban, mondhatni előző életeimben, történtek olyan dolgok, ami miatt ma nagyon elítélem az erőszak minden formáját, ami miatt annyira fontosak nekem az emberek, a kapcsolatok, a hűség, s rettegek a megcsalástól. Sorolhatnám még, mert eszembe szoktak jutni fontos tényezők, de jelenlegi életem, s személyem a sok múltbéli történések, s tettek eredményei. Efelől szemernyi kétségem sincs.

Ezért van az, h minden ember egyedi, s vannak olyan dolgai, tulajdonságai, amit legbelül maga is furcsál, s nem érti, nem találja rá a választ, ami a karmája. Ahhoz vissza kell menni a múltba, h ezekre választ kapjunk.

Korábban futólag említettem már nektek a Pránanadit, amit segít ebben, s én erre várok, h megtaláljam az egyik mestert, akinél tanulhatok majd. Tudom, azt h megfogom találni és ezért nem sürgetek most senkit és semmit. Mindennek megvan a maga ideje…

Csók!

Rion Kacsintó arc

Piros ajkak

zarayoug_szept_02

2011. december 26., hétfő

Hazamenetel, anyum, család, érzések, tervek, mise

 

Idézet mára:

Higgy a szívedben és saját jóságodban, mert ha így teszel, mások is ezekben fognak hinni. Higgy a csodában, mert teli van vele az élet. De ami a legfontosabb, hogy higgy önmagadban, mert odabenn a lelkedben rejtőzik a csoda, a remény, a szeretet és a holnap álmai.

 

December 24. Szombat:Pose-5198[2]

Semmi kedvem nem volt hazautazni. Reggel 10-kor alig bírtam kelni az ébresztőre, ráadásul egy üvegem is széttörtem a konyhában a reggeli kómámban… –.-‘”

Az utazó táskámba pont úgy pakoltam be, mint a filmekben. Behánytam mindent, s csak úgy tudtam összehúzni, h rátérdeltem a teljes súlyommal, bár még így is nehézkes volt összehúzni, s kicsit ugrálnom kellet, h m-e-nj má-r ööööösszeeee! Mosolygó arc Mikor meg elindultam attól paráztam, h ha ez szétnyílik útközbe, akkor nekem végem lesz. De gond nélkül hazaértem.

Itthon elvoltam kenődve. Anyám mondta, h Bátyámék is megérkeznek hamarosan, s nem beszéljek így, ne viselkedjek úgy, s mindent gondoljak át 2X-er h mit mondok… –.-‘”

Persze nekem halkan morogva kiszaladt a számon, h “De jó itthon lenni!” s élesen visszakérdezett, h ”TESSÉK?!”, de én inkább fogtam a cuccom, s felkullogtam a ”szobámba”. Kibaszottul nem érzem a szobámnak. Át lett festve, s ha az emlékek nem lennének, akkor olyan, mintha egy hotel szobában lennék. Minden precízen a helyén, tisztaság, mondhatni, h túl mű, s steril volt az egész szoba. Pf.: mondom!

Pose-5209[3]Megjött Bátyám a családjával. Ebédeltünk, közben szólt a laptopomról a karácsonyi zene, nekem meg csak gyűlt a gombóc a torkomba, s többször mély levegőket kellett vennem, h lenyugodjak, s eltűnjön a könny a szememből. Megint olyan mély, depis érzés tört rám, mint tavaly, bár akkor kikellett mennem a vacsiról, s perceken keresztül csak bőgtem a wc-n… Szerencsére idén ez nem történt meg, bár közel voltam hozzá.

Aztán este váratlanul bekövetkezett a változás;

A volt H&M-es kolléganőm Márti felhívott este, h boldog karácsonyt kívánjon, s érdeklődjön hogyan létem felől. + Az Anyukája is elkérte a telefont, h beszélhessen velem. Annyira kedvesen beszélt hozzám, h; “Mi van az ÉN drága fiacskájával, s ráparancsoltam Mártira, h hívjon fel, mert már mióta nem beszéltetek, s sokat eszembe vagy, s vigyázz magadra!” Ez annyira jólesett, netudjátok meg, h alig volt hangom a meghatódottságtól, s könnyek gyűltek a szemembe, annyira jólesett érezni, h más h szeret. Pedig Mártinak az anyukájával egyszer találkoztam az életben. Októberben, mikor Márti kórházban volt, s elmentem meglátogatni. Bár Márti sokat mesélt rólam az anyukájának, s éreztem azt is, mikor találkoztunk, h szimpatikus vagyok az anyukájának. Ha hetero lennék, szerintem összejöttem volna Mártival, s most lehet boldog idillikus kapcsolatban élhetnék… DePose-5222[3] jólesik az is, h Márti anyukája idősebb, 50-60 körüli, s tudja rólam, h buzi vagyok, s mégis tökre elfogadja, s mégis tessék, h szeret, s miket mond, gondol rám, s h szeret…

…Néha olyan dolgok tudnak hatalmas örömöt okozni, amit nem is gondolnák! Mosolygó arc Azóta tök jó a hangulatom. Mosolygó arc

December 25. Vasárnap:

Gyorsan eltelt a nap. Dél körül keltett anyum, h megjöttek a rokonok keljek. Ebéd, majd a rokonokkal beszélgettünk, meg játszottunk a kis 2 éves unokatesómmal, aki tök hiperaktív lett… –.-’” Rólam tudni kell,  nagyon nincs türelmem a gyerekekhez…

Aztán mikor elmentek a rokonok, bementem az öregekhez. Eltöltöttem ott vagy 1 órát, s kaptam egy szép  összegű kpt.  Megleptek az összeggel, mert ők még nálam is skótobbak. Szo jövő héten szövet kabát, skinny nadrág, s kardigán vásárlás lesz. Arc nagy mosollyal 

“Hová megyünk??? SHOPPINGOLNIIII!” Arc nagy mosollyal

Pose-5224[2]Jah! Egész hétre már bevagyok táblázva, annyi találkozóm lesz. Csütörtökön majd Sanyival visszamegyünk a vodafone store üzletbe a fashion street-re mert vettem ott vodafone netjegyet s baszik működni! Ha bátyám nem hozta volna haza a mobilnetjét, akkor most nem tudnék netezni… Mérges arc Aztán majd kimegyünk az Árkádba, mert lövetek egy 2. lyukat a fülembe, így a bal fülemben 2 fülbevaló lesz egymás alatt, aztán átmegyünk az Ikeába, mert gyertyákat akarok venni, mert gyertya mániás vagyok.

Am vidékre visszatérve; Mamám közölte, h négykor megy misére, én meg gondoltam egyet, s elmentem Én is. H mit éltem át, azt nem írom le, mert a végén még megsértenék pár embert. De a legkiakasztóbbat leírom, ami az volt, h az emberek orrba-szájba szívták hangosan az orruk, amit annyira nem tudtam elviselni magam körül, h átkellett mennem a kórus másik felére, ahol a nők voltak többségben, s nyugtom volt. –.-‘”

( Am az éjféli misére akartam elmenni de este 11-kor megtudtam az indulásom előtt, h ne menjek sehová, mert nálunk 22-kor volt… –.-‘”  )

A mise után Mamával karöltve mentünk haza. Mosolygó arc Jó érzés volt. Úgy érzem, mintha az elmúlt 1-2 hónapban közelebb kerültünk volna egymáshoz…

Csók!

Rion Kacsintó arc

Piros ajkak

zarayoug_szept_05