2012. január 29., vasárnap

Horoszkóp - Január

Tudom megkésve teszem i, de ha nem ír rám, s kéri külön egyik olvasóm, akkor kimarad ez a hónap. Zavarban levő arc Elnézést a csúszásért. Mosolygó arc :/

 

01-Belier

Kedves Kos!

Tapasztalhatod az élet igazságosságát, mert amitől megfosztottak, azt visszakapod, és ez anyagilag is nagyon fontos a számodra, miközben erkölcsi elégtételt is jelent. Igaz, hogy bele fogsz gebedni, hogy jól tudd végezni a feladatot, sokkal jobban, mint régen, és az ellendrukkerek is ott állnak a hátad mögött, de te akkor is jó vagy, és menni fog. A felettesed, pedig elégedett lesz a munkáddal, mi kellhet még ennél több? Partnerednek, pedig végre nem lesz olyan változó a hangulata, mint az áprilisi időjárás.

 

02-Taureau

Kedves Bika!

Elviselhetetlen az a személy, akinek a képét még mindig nézned kell. Egyszerűen ki nem állhatod, pedig muszáj lesz még egy rövid ideig aranyosan viselkedni vele – már nem sokáig -, mert mindennek eljön az ideje. És az ő ideje, pontosabban kis tevékenységének is lejár végre az ideje. Párkapcsolatodat ebben a hónapban igazán nem lehet állóvíznek nevezni, mert ha a meglévő, régi viszonyodba netán bekukucskált „a” harmadik, akkor talán ennek vége, de partnereddel még van mit megbeszélnetek. Ha eddig a szinglik kenyerét etted, akkor ebben a hónapban olyan romantikus leszel – és egyben szenvedélyes -, hogy akivel összejössz, fülig beléd szeret.

 

03-Gemeaux

Kedves Ikrek!

Még az is megtörténhet, hogy egy titok banális módon derül ki, mert megint kapkodsz, megint nem figyelsz oda arra, amit teszel. És ezzel szinte a nagy nyilvánosság elé tárod mindazt, amit még szeretnél titokban tartani. Utána aztán magyarázkodhatsz, de úgy tűnik, hogy mindez már késő. És ahogy telnek a napok, úgy jössz arra rá, hogy igazán nem is bánod, hogy a dolgok így alakultak, mert a titoktartás már túlságosan nehéz volt. A munkahelyeden a felettesedet kenyérre kenheted, csak arra ügyelj, hogy ne légy túlságosan erőszakos, mert ezt most nehezen viseli. Neki is megvan a maga gondja, és a locsogásoddal magad ellen fordíthatod.

 

04-Cancer

Kedves Rák!

Ne menj bele olyan kapcsolatba, amelyről már az elején úgy gondolod, hogy kényszer. Vagy különösen ne menj bele olyanba, amelyet mások erőltetnek rád, mert ennek nem lesz jó vége. Már az első perctől kezdve szeretnél megszabadulni tőle, de igen kevés sikerrel. Ha a meglévő párkapcsolatokban feszültség adódott, akkor ezt ebben a hónap sikeresen tisztázhatjátok. Sőt, ingatlannal kapcsolatos fejlesztés terve is képbe kerül, és nincs olyan dolog, amin most ne tudnál változtatni, ha szeretnél. Óriási szerencséd van, ha tanulsz, ha utazol, vagy most határozol el valamit, most vágsz bele egy új dologba.

 

05-Lion

Kedves Oroszlán!

Talán éppen neked köszönhető, a te ötletednek, hogy a céged jobb helyzetbe kerül, mint amilyenbe volt. És amiről még néhány hónappal ezelőtt úgy tűnt, hogy le kell mondani, arról éppen most derül ki, hogy nem, sőt új lehetőségek nyílnak előtted. Amely jó hatást gyakorol az anyagi helyzetedre, a hétköznapjaidra, az egészségedre, de még a párkapcsolatodra is. Mert ha voltak közöttetek feszült helyzetek, akkor éppen a Vénusz és Neptunusz együttállása az, amely megbocsát, és képes új alapokról indulni. És vigyáz arra, hogy ne kövesd el ugyanazt a hibát, de te, aki a legerősebb jegy vagy az állatövben, nem is fogod.

 

06-Vierge

Kedves Szűz!

A pénzért sok mindent elvállal az ember, és olyanokkal is barátkozik, akikkel igazán nem szeretne, de olyan helyzetbe kerülhetsz, amikor ezt kell tenned. Ha nem akarod, hogy az állásod – amelyre több pályázó is akad -, megszűnjön, akkor kénytelen leszel nemcsak óriási erőbedobással dolgozni, hanem olyan személyekhez is alkalmazkodni, sőt a kedvüket keresni, és nem utolsó sorban dicsérni, akiket nem szeretsz. Sőt esetleg korábban ellenük is tettél. Azt pedig meg se próbáld, hogy valakivel a munkahelyen, vagy a suliban sutyorogsz, ami úgy tűnik, mint egy szervezkedés.

 

07-Balance

Kedves Mérleg!

Január arra jó, hogy kiderüljön, minden rosszban van valami jó. Valami véget ért az életedben, ami miatt talán szomorkodtál, és most kiderül, hogy ennél jobb dolog nem is történhetett volna veled. Akár a munkában, akár a suliban olyan népszerű leszel, hogy az emberek azt sem tudják, hogyan kényeztessenek. Élvezni fogod a helyzetet, nemcsak a sikert, a népszerűséget, a szeretetet, hanem azt, hogy ezzel egyben elégtételt is nyújtasz annak a személynek, netán személyeknek, akik nem bíztak benned, akik alaposan megnyirbálhatták az önbizalmadat.

 

08-Scorpion

Kedves Skorpió!

Nagy feladatok előtt állsz, olyan döntést kell hoznod, amely nem könnyű, esetleg több embert is érint, de végül olyan eredeti ötelteid lesznek, amelyek segítségével könnyedén hozod meg, és úgy kommunikálod az eredményt, hogy az bámulatos. A szerelemben pedig belemehetsz egy titkos kapcsolatba. De olyan érzéseket ébreszt fel benned a másik, hogy nem tudsz neki ellenállni, viszont a kapcsolat nem vállalható fel nyilvánosan. Egyelőre. Ő nagy segítségedre lesz olyan dolgokban, amelyeket korábban képtelen voltál megtenni. Baráti kapcsolataid pedig sokkal fontosabbá válnak ebben a hónapban, mint máskor.

 

09-Sagittaire

Kedves Nyilas!

Hát igen, sajnos kevered a munkát a szerelemmel, ami ebben a hónapban felemelő, boldogító, őrjítő, de nem biztos, hogy februárban, amikor változások történhetnek a cégnél, még mindig ugyanolyan lángon lobog. Erre azért készülj fel, és arra is, hogy esetleg ezt a kapcsolatot te akarod jobban, mint a másik. A munkahelyeden őrült tempóban kell megint dolgozni, és ha nem így teszel, hanem felemeled a hangod ellene, akkor a főnöködnek ez nem fog tetszeni, és még az is megtörténhet, hogy talál valaki mást a helyedre.

 

10-Capricorne

Kedves Bak!

Egyre több dolgot tudsz meg valakiről, és egyre jobban érdekel, nyitott vagy felé, talán még nem mondhatod azt, hogy szereted, hogy szerelmes vagy, de közeledik az idő, amikor ez a mondat is elhagyja az ajkad. Ha külföldre utazol, akkor ezt nagyon-nagyon jól teszed, mert előfordulhat, hogy éppen ott jössz össze azzal a személlyel, akit neked szánt a sors, és aki nagyban megváltoztatja majd az életed. A munkában, vagy a suliban is fantasztikus teljesítményt nyújtasz, ami inkább erkölcsi elismeréssel jár.

 

 

Kedves Vízöntő!

Csak semmi idegeskedés, ha változásokra is van kilátás a munkahelyeden, vagy a suliban, az nem fog olyan nagymértékben érinteni téged, mint egyesek. Ezért is mondják rád azt, hogy mázlista vagy. Ha mégis úgy gondolod, hogy a kialakult légkörben nem tudsz, vagy nem akarsz maradni, akkor éppen a kiterjedt ismeretségi körödnek köszönhetően remek lehetőséget találhatsz, amit ragadj üstökön, mert ez egyben óriási szerencsét is jelent. Előfordulhat ebben a hónapban, hogy fel kell keresned egészségügyi intézményt, ahol megnyugtató dolgokat közölnek veled.

 

 

Kedves Halak!

A rózsaszínű köd teljesen beborít, és olyan dolgokat képzelsz, amelynek semmi köze sincs a valósághoz. De téged ez tulajdonképpen nem is érdekel, mert szeretsz, imádsz, és azt gondolod, hogy ő is. Sőt, jeleket vélsz felfedezni, amelyekről azt gondolod, hogy ezek mind-mind megerősítések, hogy ő is ugyanúgy érez irántad, mint te. De ez nem így van. Ám ebből most senki sem tud kiábrándítani. Aki mégis megpróbálja, azzal keményen viselkedsz, és talán még a barátságodat is megvonod tőle.

Nincsenek megjegyzések: