2012. április 29., vasárnap

Napi gondolat:

"Az vagy, akinek hiszed magad. Ne ismételgesd folyton, amit a "pozitív gondolko­dás" hívei sulykolnak, hogy "igen, szeretnek, igen, erős vagyok, igen, meg tudom csinálni". Nem kell mondogatnod, hiszen ezt már tudod. (...) Ahelyett, hogy megpróbálnád bebizonyítani, hogy jobb vagy, mint gondolod, egyszerűen nevess. Nevess az aggodalmaidon, a bizonytalanságodon. Nézd humorral a gyötrelmeidet. Kezdetben nehéz lesz, de lassanként hozzászoksz."

2012. április 27., péntek

Bukás, felállás, albi

 

Idézet mára:

“Nem kell, h megértsd azt, amit érzel, mert ez a legszebb ajándék, melyet az élettől kaphatsz… …S ha sokszor fáj is… …nem kell mást tenned, csak engedd magadhoz. Mindössze annyit kell tenned, h érezd.”

Április 22-23 Kedd, Szerda:tumblr_loewvyeSWd1qbospho1_500

A Zarás meló sajnos nem jött össze. KONKRÉTAN az okát még nem tudom, h miért, csak háttér infójaim vannak, s a HR-essel akartam beszélni a héten, de a managerem azt mondta, h majd úgy is jön be, majd személyesen. Hát nem jött, így legkésőbb jövő héten felfogom keresni telón, ha nem jön be, mert választ szeretnék kapni, h mi volt a baj. Szeretnék tanulni, fejlődni, s ahhoz kell az is, h rávilágítsanak a hibáimra. A manageremmel sokat beszélgettünk. Mondta, h jó munkaerő vagyok, s nem mindig feltétlenül magadban kell keresni a hibát, s ne zuhanjak össze, s csak legyek továbbra is kitartó s idővel meg lesz az eredménye…

Eléggé letört voltam mindkét nap. Mindentől elment a kedvem, s kedd este hazajöttem, ledőltem az ágyra, mint akit belelőttek, annyira gyengeének, tehetetlennek és semminek éreztem magam… …Zakatolt az agyam, s csak sírás lett belőle. Nagyon fájt! Annyira szar! Úgy szerettem volna azt az állást, olyan boldog voltam bő 1 hétig... :(

tumblr_loos9gaB4c1qbn9eqo1_250Végre teljes állású jó melóm lett volna, amit szeretek csinálni, ami érdekel, s abból végre már megállhattam volna a lábamon, s nem kellet volna függenem anyumtól, s megmutathattam volna már végre, h igen, elértem valamit, s most már két lábon állok a földön magamtól!

De neeem! Miért is jönne össze?! Nagyon-nagyon csúnya és borús gondolatok keringtek a fejemben… :/

De az idő segít. Ma Péntek van. Jobban vagyok már. Sokat jelent, s segít Norbi, h van nekem. Anyummal is összevesztem a meló miatt, de ebbe nem is mennék bele. a 50 e ft-os Corvin negyedes új, állom lakásról is lemondtam, szo tovább keresgélünk, s még mindig semmi…. Zavarban levő arc :/

Április 27. Péntek:

Popovval délután elmentünk megnézni egy albit, amit mondjuk egy 5 fokú skálán 3-ra értékelnék, aztán elmentünk oda, ahová Ő már beköltözött a Corvin negyedes albérletbe, amiről már korábban írtam, s ahol az egyik blogger társunk is lakik, bár most pontosan nem juttumblr_lorg2qd8vh1r05n56o1_500 eszembe, h ki. Hát az 5/5-ös volt. Mosolygó arc Ketten ugye nem tudnánk kijönni belőle, de Popov szerzett egy harmadik lakótársat, aki lényegében a nappaliban is ellakna. Kevesebbet kérünk tőle, de nekünk is kevesebb lesz így, s nem 50-et kell fizetni a kecóért.

Örülnék, ha legalább már ez összejönne. Mert nagyon beleszerettem. Popov figyelmeztetett, mielőtt felmentünk volna, h belefogok szeretni, s nem fogom tudni kiverni a fejemből. Mosolygó arc Így is lett.

Írnék még sokat, de azokat a következő bejegyzésben írom le mert most egy pályázatra kell készülnöm.

Csók!

Rion Kacsintó arc

Piros ajkak

tumblr_lop23oMG0S1qgyrrro1_500

Megbőgetett… :’)

2012. április 26., csütörtök

Napi gondolat:

Mi a különbség egy kapcsolat kezdete és vége között? Elmegy a kedvünk, és alábbhagy a törekvésünk, megszűnik a megbecsülésünk. Eleinte szépen öltözködünk, figyelünk a szavainkra, de idővel már nem érdekel minket az, hogy jó színben tűnünk fel a másik előtt, vagy sem. Valahogy "tök mindegy" lesz.


Az a titka annak, hogy megtartsuk, amink van, hogy proaktív módon a "szegénységbe" helyezzük magunkat. Az érzés, hogy "semmink sincs", hatalmas hálát ébreszt fel bennünk afellett amink van.


A legjobb szakács az éhség.

:) It get’s better…

2012. április 24., kedd

Napi gondolat:

‎'Ha valakit a szépségéért szeretünk, akkor az nem szerelem, csak vágy. Ha valakit az intelligenciájáért szeretünk, akkor az nem szerelem, hanem dicsőítés. Ha valakit azért szeretünk, mert gazdag, az sem szerelem, hanem érdek. Ám ha szeretsz valakit, és nem tudod megmondani miért, az az igazi Szerelem!'

Jelentsd a homofóbiát !

„ha nem futok el, akkor az árokba vagy az úttest közepére löknek”

Egy dunántúli kisfaluban lakom édesapámmal, de külön lakrészben. Apu minden nap reggeltől estig a kocsmában van. Mindig részeg, és mesél ott ezt-azt rólam, mindenkinek elmondja, hogy a fia egy "Bu..". Pedig egyszer sem beszéltem vele ilyenről, csak anyukámmal, hisz ő velem lakott ismerte és szerette is a volt páromat, de sajnos tavaly édesanyám meghalt.

A kocsma a házunktól kb. 15-20 méterre van, közvetlenül a bolt mellett. Amint tudjuk, a kocsmában nem a józan emberek vannak többségben. Amikor valamelyik meglát, hogy boltba megyek vagy netán a buszhoz indulok, rendszeresen fenyegetnek, például azzal, hogy „Szétvernek és véres hurkát csinálnak belőlem”. Ez csak a szóbeli része a dolognak, a sötétedés a legrosszabb! Ha sötétedéskor az utcán meglát valamelyik, utánam fut, és ha nem futok el, akkor az árokba vagy az úttest közepére löknek, rugdosnak, megütnek. Közben egyértelműen ki is jelentik, hogy bu.. gyerek vagyok!

Most már ott tartok, hogy egy barátomnál lakom több mint egy hónapja. Neki sem könnyű, hogy a nyakán ülök, de nem merek hazamenni, mert félek! A rendőrségnek sem tettem bejelentést, mert ha ebből kifolyólag valakinek ezzel keresztbe tennék, akkor nekem annyi, fel is út, le is út a faluból, és akkor a házammal nem tudnék mit csinálni. Meg csak olaj lenne a tűzre, több támadás érne csak. A választásom csak az lehet, hogy nyelek, tűrök, menekülök és próbálom túlélni.

 

http://www.jelentsd-a-homofobiat.hu

2012. április 23., hétfő

A blog

Lehet, h mégse fog költözni a blog. Nem tudom. Most kicist itt változtattam a stíluson. :) A nézetek közt a bal felső sarokban lehet választani. Ebben a Mosaic nézetben egyértelműen balról jobbra haladva lehet soronként időrendi sorrendben olvasni vissza a blogom. :) Ha a classic-ra kattintasz, akkor a régi nézet módban fog látni a blogot. :)

Visit, szülinap, házibuli, Alter, albi

 

Idézet mára:

"Ha más vagy, néha észre sem veszed a milliókat, akik elfogadnak olyannak, amilyen vagy. Csak azt az "egyvalakit" látod meg, aki nem fogad el." Jodi Lynn Picoult

tumblr_loj6cqqSgB1qebtqko1_500

Április 20. Péntek:

Délután meglátogattam Norbit az egyik Pesthez közeli településen, ahol néha szokott dolgozni. nem hiszek a véletlenekben, de az Anyukájával találkoztam pont abban, az utcában, ahol Norbi dolgozik, így az utolsó pár métert együtt tettük meg, s állítottunk be hozzá. Mosolygó arctumblr_lo4h8uSQtB1qgztzho1_500

Jó volt látni. Mosolygó arc Megebédeltünk együtt, aztán eljöttünk.

Am mához 1 hónap múlva már 23 éves leszeeek! Nem akaroook tovább öregedniiiiii!!!! Szomorú arc(((

Április 21. Szombat:

A nap folyamán kitakarítottam, majd kora este kimentem Norbi elé a Deákra, estére pedig jöttek a barátok. Nagyon jól éreztem magam velük. Annyira jó volt, h ismét együtt a csapat. Sokat nevettem, végig mosolyogtam, nagyon jól éreztem velük magam. Mosolygó arc

Az Alteregóban Norbi nagyon szarul lett, hosszú időnek kellett eltelnie, mire valamelyest jobban lett. Meg is mondtam neki, h next time, figyelni fogok rá, h otthon mit és mennyit iszik! Most direkt nem szóltam neki semmiért, s tessék!

tumblr_lo4rbbnHsb1qg8wt6o1_400Egy időben Én is szarul voltam, de közel se annyira, mint Ő.

Emlékszem egy vicces esetre. Mosolygó arc Megtudtam, h van sötét szoba is. Nem akartam elhinni, hisz mondom, nincs rá hely sehol! Ugyan hol lenne. Bevitt, megmutatni, h itt, de korom sötét volt, s elővettem a telót, s levilágítottam a földre, s körbe, végig a fal mentén emberek voltak, s a fehér fényben, szinte világított a lábuk, az arcukat már annyira nem láttam, de fehérek voltak, mint a Zombik, s Én kajak úgy beszartam, h egy hangos ÚRISTEN! kiáltással kiszaladtam! Arc nagy mosollyalA hideg is kirázott! Túl sok zombis filmet néztem. Nagyon félelmetes volt! Zavarban levő arc

Április 22 Vasárnap:

Délután, mikor magunkhoz tértünk, kimentünk Norbiékhoz. Anyukájával tök jól elbeszélgettünk megint. Mesélt arról, mikor Norbi még kicsi volt. Jó volt hallgatni, s közbe Norbit nézni. Mosolygó arc

Április 23. Hétfő:tumblr_loflfaYQQf1qk1wlno1_500

Reggel Norbi korán kelt, mert most suilba kellett bemennie, Én tovább aludtam, s délelőtt mikor kimentem a konyhára, anyukája kávéval és szendviccsel várt. Tök jól esett, s majd egy órát megint elbeszélgettünk. Mosolygó arc Voltunk délután Popovval albit nézni. Vele fogok majd összeköltözni. Velünk volt Norbi is, de közel se volt olyan jó az albi, mint  a neten meghirdetve, szo mindhárman nemmel szavaztunk.

Most egy másik bloggernél van lehetőség a Corvin negyedben egy újépítésű lakás. Kicsit drága, de azért a lakásért kevésbé fájna annyit kiadni, s jó lenne ha a Zarával együtt az is összejönne.

Nah! Majd a hét-végére kiderül, h azzal is mizu…

Csók!

Rion

Piros ajkak

2012-04-04 09.40.35

Amit utoljára csináltam egyedül Szuzi megbízásából! Mosolygó arc

Napi gondolat:

Vannak emberek, akik olyan sokat tudnak, és olyannyira tanultak, hogy bölcs emberként gondolnak magukra. Az igazán bölcs emberek viszont inkább olyanok, mint a kisgyermekek: tiszták és ártatlanok a szívük mélyén.

Nem szabad hagynunk, hogy a tudásunk megváltoztassa azt, akik vagyunk. Gyakorolnunk kell az önfegyelmet ahhoz, hogy a szívünk megtisztuljon. Van aki többet tesz, van aki kevesebbet, de ami igazán számít, az a tiszta szív.

2012. április 19., csütörtök

Szűrés, hazautazás, álom, fényképek, ZARA

 

Idézet mára:

"Az úton végig kell menni, jóllehet nagyon keserves. És sem erővel, sem bölcsességgel nem jutunk messze rajta. Az utat éppoly reménnyel keresheti a gyönge, mint az erős. Nem ritkaság, hogy ez a tettek sora, amelyek a világ kerekét igazgatják: kis kezek hajtják végre, mert közben a nagyok szeme másfelé tekint."

 

Április 17. Kedd:tumblr_lnojlhbbuO1qhaj6yo1_500

Norbival délután elmentünk szűrésre. Úgy volt, h csak elkísér az Én szokásos negyedévi szűrésemre, de aztán végül beült Ő is a csapolásra. Mivel 6 körül értünk be így csak a gondozónő jóindulatának volt köszönhető, h még lecsapolt minket. Kicsit már ingerült és fáradt volt. Mesélte, h elég sokan voltak aznap, s volt olyan szövege, h csak röhögtünk. Mosolygó arc

Április 18. Szerda:

Délután hazautaztam. Anyuval sétáltunk egy nagyot. Tök jó volt. Igazi kikapcsolódás. Norbira is sokat gondoltam, mert hiányzott, s azt kívántam, h bárcsak egy olyan világban élnénk, ahol teljesen elfogadott lenne a homoszexualitás. Nem kellene titkolni, anyumnak szégyellni, s Norbi is itt lehetne velünk.

Április 19. Csütörtök:

Elég rosszul aludtam az este. Már megint a gyermekkoromról álmodtam. Nem emlékszem már pontosan mikről, de azt tudom, h még olyanokról is álmodtam, amikre nem is emlékeztem, s most aztumblr_lnv7q1fss71qbyux8o1_500 álmomban felszínre kerültek.

Kicsit már kezd idegesíteni ez is, h oly gyakran álmodom a gyermekkoromról…

Reggel korán fel is ébredtem, s már fél 10-kor főztem, magamnak lent a konyhán a coffe-t.

Elővettem a  2 nagy cipős doboznyi családi fényképeket, s elkezdtem nézegetni. 2 meglepő dolog is ért. Az egyik, h előttem voltak azok a képek, amikről álmodtam. A kb.: 3-4-5. éves születésnapomon készült képek. A lényeg, h a ‘90-es évek első felében készültek. Mikor még összejárt a rokonság, s a keresztszülők is részt vettek a születésnapomon. Most meg csoda, ha évente egyszer, húsvétkor találkozunk…

A másik, amin ledöbbentem, az Apumról egy kép. Olyan fress, üde, s helyes volt, h kajak azt mondtam, h ha 40 évesen Én is ilyen helyes maradok, akkor baj nem lesz! Mosolygó arc Egyedül a bajusz, ami kicsit lehúzós, de abba a korban az menő volt. Nincs olyan férfi, kinek ne lenne tumblr_lo1sy1HdEZ1qavqt8o1_500bajusza. Mosolygó arcFuri az akkori és a jelenlegi kinézete közti különbség. Családi, rokonsági összejöveteles udvaron készült, nyári képek. Kicsit “The American dream” feelingje van.

Aztán most Apum is leült mellém, s csatlakozott a fényképek nézegetéséhez. Eleinte kicsit zavart, de aztán jól elnosztalgiázgattunk.Mosolygó arc Am szerencsére tök jó napos idő van. Néha beborul s akkor eléggé hűvös van, viszont ha kisüt a nap, akkor rendesen égeti az arcom. Mosolygó arc

Estére visszautaztam Pestre. ZARA-tól még mindig semmi visszajelzés!  Ma délutánra már eljutottam arra a szintre, h kevésbé görcsölök ezen az egészen. Ha annyira jó lettem volna, akkor hívtak volna már azóta! Pont ma voltam egy hete nálunk… Ha jövő héten se hívnak akkor pénteken felhívom a HR-esünk s megkérdezem, h mi van, de egyre inkább elvagyok keseredve, s gondolom azt, h erről is lemondhatok…:/ Fasz kiva’! Szomorú arc

Csók!

Rion

Piros ajkak

tumblr_lofqdcHbY21qghc93o1_500

2012. április 17., kedd

Törvényjavaslat egyes képviselők pszichológiai felülvizsgálatára

A napokban nyújtotta be Mirkóczki Ádám (Jobbik) azt a szélsőséges és kirekesztő törvényjavaslatát, melynek címe: „Egyes szexuális magatartászavarok visszaszorítása.” Most volna szükség egy olyan parlamenti képviselő közreműködésére, aki benyújtana a parlamentben egy, a hasonló eszméket hirdető deviáns országgyűlési képviselők pszichológiai felülvizsgálatára vonatkozó törvényjavaslatot.


(A deviancia olyan magatartás, mely megszegi a közösség vagy társadalom nagy része által elfogadott normákat.)

A törvényjavaslat címe:Egyes képviselők pszichológiai felülvizsgálata, deviáns viselkedésük okán”.

A törvényjavaslat tárgya:

Azoknak a parlamenti képviselőknek, akik nyíltan szélsőséges, rasszista, antiszemita és egyéb módon kirekesztő megnyilvánulást tesznek bármilyen formában, kötelezően el kell rendelni a pszichológiai felülvizsgálatát. A kivizsgálás alkalmával az orvosi csoportnak az alábbi szempontokat kell figyelembe venni:


1. Érhette-e a képviselőt gyermekkorában, vagy a későbbiekben szexuális zaklatás?

2. Érhett-e bántalmazás, testi sértés élete korai, illetve fejlődő szakaszában?

3. Milyen társadalmi, családi környezetben szocializálódott, érte-e őt bármilyen sérelem, lelki törés?

4. Intelligencia és általános műveltségi szintfelmérés, mely azt hivatott megállapítani, hogy a képviselő rendelkezik-e bármilyen fokú értelmi fogyatékossággal.

5. Általános pszichológiai felmérés annak érdekében, hogy hajlamos-e erőszakos cselekedetek elkövetésére hasonlóképpen, mint a rendőrségi állományba bekerülni szándékozó személyeknek?

6. Vizsgálják ki, hogy ráillik-e az adott képviselőre bármely olyan bűnügyi profil, amely az egyes bűnelkövetőkre jellemző.

7. Családi és egyéb életkörülmények kivizsgálása, kábítószer, alkohol, vagy mentális problémák esetleges meglétének felkutatása, azért, hogy időben el lehessen kezdeni a rehabilitációs kezelést.

8. Általánosságban mi lehet az oka a deviáns magatartásuknak, mutatkozik-e más, bármely súlyos betegség jele náluk, például skizofrénia?

Amennyiben a kivizsgálás alkalmával az orvosi csoport úgy ítéli meg, hogy az adott képviselő alkalmatlan feladata, funkciója betöltésére, úgy azonnali hatállyal megszüntethető legyen a munkaviszonya. Ha orvosi okai nincsenek a cselekményének, akkor is szünjön meg képviselői mandátuma annak okán, hogy feltételezhetően megélhetési okokból és nem a haza iránti elkötelezettségéből választotta eme jeles szakmát.

! :O !

tumblr_m10hq3sCBy1qa0x4do1_500

 

Mikor megláttam ezt a képet, egy kicsit megdöbbentem a hasonlóságon! :O :) :S

:)

Szeressük! Jó elnézni, ahogy a háttérben lötyögnek az emberek! :D

Gondolatok egy kapcsolatról…

 

Idézet mára:

"Minden ember okkal lép az életünkbe. A kérdés csak az, hogy nyitottak leszünk-e arra, hogy ezt az okot felkutassuk, még akkor is, ha a válasz, amelyre rábukkanunk nem minden esetben az, amelyre éppen várunk. Egyes emberek úgy adnak, hogy örömet okoznak, mások úgy, hogy fájdalmat. De mindkét esetben olyasmit kapunk tőlük, amelyet késleltethetünk ugyan, de elkerülnünk nem érdemes. Légy türelmes és kitartó, járj nyitott szemmel, hisz olyan kincsre is bukkanhatsz egy embertársadban, amely értékesebb bármely földi jónál."

tumblr_lmulx00WUs1qf311so1_400_thumb[6]

Múlthéten Bálint is jelentkezett. Meglepődtem rendesen. Mindig hallok róla innen-onnan valamit, s nem gondoltam volna, h pont most fog jelentkezni, s közölni, h megbánta, s “kibaszott nagy hibát” követett el anno.

Furi érzés az, h az első exem után, Ő is jelentkezett. A két eset nem ugyan olyan, de a tanulság számomra az, h az  ember előbb, v utóbb a folyamatos, kisebb-nagyobb csalódások, átbaszások, kihasználások, pofonok után belátja, s rájön a hibáira, s ismét a nyugalmas, biztonságot jelentő, hűségen és őszinteségen alapuló kapcsolat nyújtotta  biztonságot szeretné újra érezni.

Ez szerintem valami olyasmi, ahogy mindenki szeretne valahová tartozni. Tudni azt, h mindig van hova, kihez menni, kihez bújni, őszinte szeretetre, törődésre, biztonságra találni.

Nem meglepő, h a melegeknél olyan sok a magányos, depis pesszimista és “öngyi”. Persze sokan ezzel nem törődnek, nem akarnak tudomást szerezni, de előbb utóbb, mikor egyedül vannak kénytelenek ezzel szembe nézni…

Mikor egyedül, magányosan vagyunk, akkor jövünk rá (már aki ugye), h az ember valójában tényleg társas lény, s létezésének egyik alap köve ( már akinek “Kacsintó arc“ ) A kapcsolat.

Elmesélek egy rövidke példát, ami velem történt meg, de nem én tettem;

Görcsösen, (v éppen nem görcsösen) keresed a párod a nagy Őt. Megtaláljátok egymást. Minden oké, örültök egymásnak. Telnek a hónapok, s ahogy elmúlik a rózsaszín köd, elhal a szerelem, s a csupa jó mellé már negatívumok, viták is párosulnak, akkor az egyik megelégeli, csalódik, s feladja. Vége a kapcsolatnak.

tumblr_lnma2zWMcc1qarksao1_1280_thumb[6]Sokan nem tudják, v nem elég kitartóak, v éppen nem eléggé szertik a másikat, h tudják, h egy kapcsolat természetes vele járója a nézeteltérések, a veszekedések is. Ha gyakran van, van ritkábban…

Ill. nem képes azt elfogadni, h egy kapcsolat általában áldozatokkal is jár, s Ő nem akar v nem képes, hajlandó ezt megtenni, ill semmibe se veszi a másik kérését...

Vagy a másik “kedvencem” az, ha nem tud ellenállni a felkínálkozó lehetőségeknek s kísértésbe esik…

Mind1. Nagyon belementem. Szinte egész nap írhatnék erről, de úgy gondolom, h ennyi elég. Legalább is nekem, mert egy kicsit felkavart… Zavarban levő arc Szomorú arc

Csók!

Rion

Piros ajkak

( Ui.: Zárójelben megjegyzem, h nem általánosítottam, de a többségre valóban ez jellemző... )

tumblr_lo8enwd0sP1qmytheo1_500

2012. április 15., vasárnap

ZARA koordinátori interjún

 

Idézet mára:

“Előbb a pocsolyában kell nagy hallá válnod ahhoz, hogy cápa lehess a tengerben.”

Darren Shan

 

Április 12. Csütörtök: tumblr_lnaa58sT091qzcwzbo1_500

14-kor volt az interjú. Déllőtt még tök normális, s nyugodt voltam, de fél egytől már nem tudtam egy helyben maradni. Készülődtem, át ismételtem mindent, amiből tanultam, aztán mire végeztem már indulhattam is.

Ahogy beértem a Zarába, egyből Fecóval találkoztam, aki kedden az infókat adta nekem. Ő is kísért el a személyzeti lifthez, majd sok sikert kívánva visszament.

Mikor beszálltam a liftbe s néztem magam a tükörbe, h minden jó legyen, közben azon gondolkoztam, h hányszor voltam én már ebben a liftben?! Kb.: ez a 3 alkalom, h itt wok… Igen, mert kétszer voltam az irodai asszisztensi pozíció miatt.

A recepciónál pont az a fiatal, mosolygós szimpatikus hölgy telefonált, aki hívott az interjúra. Egyből köszöntött a nevemen, s hellyel kínált és egy kis türelmet kért.

tumblr_lo4hcsVE581qgztzho1_500Mikor ültem, s várakoztam a recepciónál, mellettem behoztak egy ralien (gurolós állvány, amire a ruhákat akasszák) egy rakat női ruhát. Nah! Rion Úrfi egyből megérezte, h ezt nekik hozták! Egyből eszembe jutott az Ördög Pradát visel című film. Abban is volt ilyen hasonló jelenet. Mosolygó arc

Aztán behívtak. 1 órát voltam bent, de szarrá faggattak! Arc nagy mosollyal Am észrevettem magamon, h mindi csak addig izgulok, még el nem kezdek beszélni. Az általános bemutatkozó szövegtől kezdve már nem izgultam, s jól éreztem magam az interjún. A hölgyek szimaptikusak voltak. ( Más kérdés, h Én nekik??? Arc nagy mosollyal ) A kérdések után sokféle szituációs helyzeteket vázoltak fel, h hogyan reagálnák, mit csinálnék, konfliktuskezelés, végül pedig az állványon lévő ruhákból is ugyan így több feladatot kellett megcsinálnom. Mit adnék egy bejárati babára, Válogassak össze 3 babára egy egész kollekciót. Mikre mondanám azt  h best seller lesz. Végül melyikre mondanám azt, h igazán a ZARA stílust képviseli.tumblr_lnvpuwupWl1qa6cq4o1_500 Persze indokolni, kifejteni, magyarázni közbe, h mit mivel és miért + milyen kiegészítőkkel, cipővel képzelném el. Tittára mind valami fashion filmben! Arc nagy mosollyal

Még visszaemlékezni is kellemes. Mosolygó arc Mindig is szerettem az ilyen játékokat, feladatokat. A beszélgetés, kérdezz-felelek is lazán, kötetlenül, gördülékenyen ment, s külön tetszett, h a ruhákat is prezentálnom kellett. Mosolygó arc

Sokan kérdezték, h h érzem? Mi lesz az eredmény? Ilyen téren nem szeretek nyilatkozni mert annyiszor volt már, h azt mondtam pl.: doga írásoknál is, h jó lesz, azt mégse, és fordított esetben is jártam már, szo csak annyit mondok, h remélem 1 héten belül kiderül, mert úgy búcsúztunk el, h mindenképp visszaszólnak, h mi az eredmény, s megpróbálnak a lehető legrövidebb időn belül… Mosolygó arc Zavarban levő arc

“Ennyi!”

Hétvégén egész nap húzom az igát melóban. Kemény hétvégém lesz, de aztán a következő héten holidayen leszek. Jaaaaj, remélem h legkésőbb péntekre megtudom, h mizu! Zavarban levő arc Már most görcsbe rándul a gyomrom, s beizzad a tenyerem, ha a hívásukra gondolok! Zavarban levő arc Mosolygó arc

Csók!

Rion Kacsintó arc

Piros ajkak

tumblr_lo4pc1qRZL1qmtjimo1_500