2012. november 23., péntek

Buli, K.O, meló, gondolatok, fontos dolgok

Egy kis munkahelyi La’ múúúziika! Kacsintó arc

<3

 

Idézet mára:

”A szeretet türelmes, minden más türelmetlen. És amint egyszer megérted, hogy türelmesnek lenni annyi, mint szeretni, és türelmesnek lenni annyi, mint imádságban lenni, akkor mindent megértettel. Meg kell tanulnod várni.”

 

PF! Semmi jegyzetem nincs arról, h mivel teltek el a napjaim, azóta, h nem írtam.601_10151152292335918_796546377_n

Elég nehéz így elkezdeni blogolni, pedig gyakran eszembe jutottak meló közben is dolgok, h na majd írok erről, arról meg amarról, de mindig elfelejtem feljegyzetelni, s így elfelejtem az egész storyt pedig jó és elgondolkoztató témák voltak.

…Melóban ráérek agyalni…

Ammmm. Akkor elkezdek írni úgy, ahogy már évek óta teszem. ( De jó ezt leírni… …évek óta… Mosolygó arc )

 

November 17:

Arra emlékszem, h úgy volt, h együtt tartjuk Popovval a lakótársammal a szülinapját és a névnapom, de végül az én részemről lefújtam, mert Norbi dolgozik, s nélküle nem bulizok, de végül úgy lett, h meló után hazajöttem, s úgy volt h elkészülök s bemegyek hozzá melóba, de aztán Zsófival és Norbival egyeztettünk, h akkor Zsófi eljön hozzám, s együtt megyünk Norbihoz, de mivel Zsófi Gyálon lakik, így kb.: 23 óra után érkezett csak meg hozzám a Corvinhoz.

Mivel addig nálunk meg buli volt, mert ugye Popov részéről ment a buli így csatlakoztam én is akarva akaratlanul is, mert jött s kínálgatott, s hát elreppent az idő s a “jólérezmagam:)” állapotba kerültem, mire Zsófi megérkezett.

967_10151153557750918_192483590_nŐ még gyorsan igazított magán, addig itattuk őt is, s útravalót is kaptunk Popovtól. Mosolygó arc

Norbinál is ittunk, még vagy 3-4 mjito-t, s mivel szerencsére 1 órán belül be is zártak így nem kellett rá sokat várni.

Bemutatott am egyik kolléganőjének is, aki egyedül bevan avatva Norbival kapcsoaltban. Mosolygó arc

Jó volt ott is, mert Norbi folyton mosolygott, s jó volt ott nézni őt, ahogy tevékenykedik, meg h látszott rajta h boldog, s jó volt Zsófival s úgy az egész. Mosolygó arc

Aztán mire megindultunk a B7-be, már mindenki elég jólérezte magát, különösen Én. Ha Popovval iszik az ember, akkor…. Jajaj. Otthon alapból kaptam mindent…. Zavarban levő arc

Szo útközben Norbival a “szokásos” módon összekaptunk, mert h feljött a téma Iza részéről – akivel útközben találkoztunk a Nagymezőnél – h ő szívesebben menne az Alterbe, Norbi egyből lelkesült az ötlet iránt, itt meg erre előjött belőlem az agresszió (Móuni(ka)). Állunk a sorban a B7-nél, a csajokat előre engedték, aztán Norbival úgy összekaptunk, h bedurcizott s elment. Egyszerűen otthagyott!

Joh! Én meg szépen hazakacsáztam valahogy.14178_10151244692680900_885921398_n

Nagyon szarul voltam. Azt hittem kint halok meg a hidegben.

Eléggé kiszolgáltatottnak éreztem magam, pláne h egy rakat pénz volt nálam, s utáltam mindenkit, meg h senkire nem lehet számítni és akár meg is dögölhetek itt és a többi szokásos világvége látásmódba estem… Mosolygó arc Zavarban levő arc

Telefonon közben hívott mindenki h hol vagyok, s kb.: 1-2 órán belül Norbi és zsófi otthon volt nálam. Rám találtak a mosdóban. Másnap délutánra kijózanodtam, s most minden okés. Arc nagy mosollyal Kicsit összecsaptam a végét, de a lényege az ez. Arc nagy mosollyal

Szo hoztunk a “szokásos családi normánkat”. Arc nagy mosollyal

De am jó volt az este. Arc nagy mosollyal

23931_400336486704292_122235569_nMelóban annyi van, h kaptunk új áruszállítást az egyik vonalunkból aztán az elmúlt napokban fellendült a forgalmunk, s most dolgoztunk rendesen.

Decemberben sajnos vasárnap is nyitva leszünk, szo 5 napokat fogunk majd dolgozni, szo nagyon jó! –.-‘” :/

Annyira elkényelmesedtem már itt a békés, nyugalmas, szinte semmittevésben, h nagyon! A napi 9 órás ottlétből kb 2-3 órát dolgozunk valójában, amikor a vásárlóval vagyunk.

Voltunk Norbival ma (Nov 23.) Corvin bevásárlóközpontban. Meglátogattunk pár üzletet, s azt mondtam magamban, h már lehet nem is tudnék rendesen 8 órában aktívan dolgozni!

Láttam az eladókat, h ezt pakolták, azt csinálták, s eszembe jutott h igen. Én is ezt csináltam, s h mennyire nem hiányzik!

A jólétet és az édes semmittevést könnyen megszokja az ember, bár abban is ellehet fáradni… Arc nagy mosollyal

Nah! Úgy látom, h elég sokat írtam, s most első szuszra ennyi jutott az eszembe.

Am a laptopom nagyon jó. Jól szuperál. Nem okozott csalódást. Halk, gyors, szép és jó. :) Jó rajta gyorsan pötyögni. Mosolygó arc

Mostanában a Civilization V-el és a Maffia II.-vel tolom.579096_10151180161945918_1218075681_n

A Dishonored kijátszásán, már kezdek túllenni, de még mindig sokszor eszembe jut, s erős kísértést érzek, h újra elkezdjek vele játszani, de szerencsére az visszatart h Norbi is elkezdte, s így nem akarok belekavarodni a mentett állások közti bogarászásokba.

Ma voltunk kint Norbiéknál. Rájöttem végre, legalábbis erős a gyanúm, h én Kispestet azért szeretem, mert olyan kisvárosi feelingje van, mint Hatvannak, ahol középsulis voltam.

Elmentünk bevásárolni, s Norbi csinált nagyon finom kaját. Anyukájával együtt 3-an voltunk otthon, s nagyon jól éreztem magam. Jól elvoltunk, békességben, boldogságban, szeretetben, együtt. Ez kell nekem s szerintem legbelül mindenki erre vágyik.

Eszembe jutott az, amivel mostanában többször is találkoztam, s én is fontosnak tartom; megéltem a jelent.

<3

Csók!

Rion Kacsintó arc

Piros ajkak

665932_557094927650080_2032563747_o

(Az oldalon olvasható bejegyzések a szerző engedélye nélkül sehol, semmilyen formában felhasználni nem lehet!)

2012. november 19., hétfő

2012. november 11., vasárnap

Könyvajánló:

 

826065_5

 

2006-ban Paulo Coelho spirituális válságba került: úgy érezte egyedül van, és lelki fejlődése megakadt. Ha követi Mesterének tanácsát menjen egy olyan helyre, ahová a szíve vágyik , talán rátalál a megoldásra és az előre vezető útra. Több országban megfordult, végül Oroszországban találta magát. Úgy döntött, a hatalmas, 9288 kilométeres távolságot vonaton teszi meg. Három ember kísérte útján: egy Tao mester, orosz kiadója és egy különleges török nő, Hilal Útja az első állomástól kezdve spirituális kutatássá válik. A vonaton Coelho és Hilal hamarosan felfedezik, hogy sorsuk egyszer régen, egy másik időben és térben már összefonódott. Hilal zöld szemébe tekintve rátalál az alef-nek nevezett pontra, amelyben tér és idő egyesül. A vonaton Coelho ismét önmagára talált. Legújabb regényében a világszerte elismert szerző újra felfedezi az életet oly gyönyörűvé tevő csodákat és kincseket. Egy időn kívüli helyre követi a tökéletes szerelmet, és végigjárja a lélek útját

Betörések, politika, szociológia, hazautazás, buli

Idézet mára:


"Néha káosz van körülöttünk. Sajnálatos események is történnek. De a lényeg az, hogy ne hagyjuk, hogy padlóra vágjanak, hanem inkább fejtsük meg a jelentésüket - így még több káosz helyett nagyobb tudatosságot hoznak majd. Biztosan eszünkbe jut legalább egy pár olyan helyzet, amikor azt gondoltunk, hogy az életünk legrosszabb pillanatát éljük át és végül mégis az lett az egyik legjobb dolog, ami valaha történt velünk.

Emlékezz ma erre minden olyan pillanatban, amit kihívásnak érzel, mindegy milyen helyzet az. Lehet, hogy nem látjuk az okát abban a pillanatban, de ez nem baj amíg tudjuk, hogy mindez azért történik, hogy erősebbek legyünk általa."

Yehuda Berg

545374_10151155176055918_1046193431_n

November 5. Hétfő:

Meló után hazajöttem. Zajlott minden  a szokásos mederben. Norbi dolgozik én meg leültem kockulni. Aztán hazajött a 3. lakótárs s közölte, h itt a rendőrség a szomszédban, mert betörtek hozzá. Uh! Sajnálatos! Kockulás fojtatása….

November 6. Kedd:

Estére a szomszédok kopogtatnak nálunk h ma a másik szomszédba is betörtek! Jó! Általános riadó! Agyfasz! Irány a szomszédhoz beszélgetni, h mikor, mit tud, h ki, merre hány méter! Szo elkezdődött egy szerveződés.

Kicsit a pánik is eluralkodott rajtam, s ment megint a cigányozás, ólomot nekik stb…

(Cigányok voltak, mert 1-2 szemtanú látott idegen romákat a lakóházban, ezeken a napokon. )374064_10151149310175918_1399617145_n

Kicsit hülyéskedve megbeszéltük Popovval h nem vagyunk rasszisták, csak a cigányokat… … nem bírjuk… Mosolygó arc Persze nem általánosítunk és léteznek jó fejek is és nekem is vannak ismerőseim, voltak kollégáim is stb; de tény, h egyedül a jobbiknak van itt (csak ilyen téren!!!) igaza, s jó megoldása erre a feszült társadalmi, szociális problémára.

Mindig is az arany középutat kerestem, s járom, s innen is egy kicsit onnan is egy kicsi alapon lehet jó a világ, s a jobbikból innen veszek el egy kis igazságot, pontosabban itt adok nekik igazat, s csak ilyen téren támogatom őket.

De az egyirányú út/gondolkodás, szélsőséghez vezet!

Lásd nem csak a jobbikosok lehetnek véresszájú szélsőségesek, de a liberálisok is, h pl.; “Hogy mersz egy kisebbség ellen szólni?!” bal, bla, blaaaa…. –.-‘”

Am jut eszembe! Zsófi barátnőnk arra a fb-re kiírt kérdésemre, h ki milyen REÁLIS(!) biztonságvédelmi infót tudna adni betörés ellen, azt írta, h ezt tegyük ki az ajtónkra:

“Ha megpróbálsz bejönni nem csak szájba leszel baszva de seggbe is :DDD

A házat melegek lakják !!!!”

Arc nagy mosollyal LOL!  Jól van Zsófi! Ezúton is köszönjük segítséged! Arc nagy mosollyal

425862_10151147346895918_880096030_nBevezettünk néhány biztonsági intézkedést, s a közvetítő cég is, aki által itt lakunk támogat minket a biztonsági berendezések árának 50%-os megtérítésével. Szo megint megy csak a pénz… :/ Szomorú arc Felszerelnek hevedert az ajtókra, s kamera is lesz.

Október 9. Péntek:

Kijátszottam a Dishonored című játékot. Nagyon jó! S nagyon rossz volt utána! Nem is találom már a helyem, ha a gép elé ülök, mert hiába van egy rakat új és jó játék a gépemen, már egyik se érdekel igazán, s nem tudnak lekötni, mert egyik se ér fel a Dishonored szintjével… :/

Voltunk kint Norbiéknál is. Beugrottunk az Europarkaban is vásárolni, s vettem vezeték nélküli egeret. Jó volt bolyongani, sétálgatni.

Tamáshoz jött egyik haverja, s elkezdtek iszogatni. Miután kijátszottam a Dishonored-et, csatlakoztam hozzájuk én is. Hazaért Norbi is melóból, s ő is csatlakozott, bár addigra már eléggé elpuhultunk, s jól éreztük magunk. Kis iszogatásos este volt, se jó volt ez is, mert sokat nevettünk. Mosolygó arc

Október 10. Szombat:

Hazautaztam vidékre. Útközben olvastam a Trónok harcának 2. kötetét szo elvoltam. Olykor mikor kinéztem az ablakon furcsa volt azt látni, h vidéken már ennyire előrébb jár az idő, s a fák többsége már kopasz, s szürke a táj, még az Andrássy úton lévő fákon elég sok sárga levél van még.425966_10151149184440918_1487864432_n

(Van időm bőven egész nap meló közben nézegetni őket, szo ezért jegyeztem meg.  Arc nagy mosollyal)

Aztán, mikor megérkeztem jó, de egyben furi is volt.

Úgy érzetem, mintha pár 100 évet visszautaztam volna az időben.

Harangszó és füstszag fogadott.

Majd ahogy sétáltam haza a családi házhoz, kutyaugatások és vadkacsák, a szél és a fák hangját hallottam.

Szo elgondolkodtam egy kicsit. furi volt….

Erről jut eszembe!

Melóban kiolvastam Paulo Coelho: Alef című könyvét. Jó mű ez is. Ajánlom is figyelmetekbe. Kacsintó arc Pont arról szól, amikről én is írtam mostanában. (spirituális téma, dimenziók ésatöbbi…)

Jövő hét szombaton Popovnak születésnapja lesz, nekem névnapom és hatalmas házibulit tartunk, amitől előre félek, mert a szomszédok nem szeretik, mikor bulizunk, mert legutóbbi spontán bulin is elég sokan jöttünk össze s hangosak voltunk. Igaz, annál jobb volt. Arc nagy mosollyal Már most elkezdtem szólni a szomszédoknak és hívtam pár a vendéget, meg tamás is s elég sokan visszaigazoltak! A buli neve Project x – A buli elszabadul, szo….. Arc nagy mosollyal

Csók!

Rion Kacsintó arc
Piros ajkak

56497_10151279427717650_579442361_o

(Az oldalon olvasható bejegyzések a szerző engedélye nélkül sehol, semmilyen formában felhasználni nem lehet!)