2013. július 28., vasárnap

Napi gondolat:

"Nemrég olvastam egy tanulmányt, amelynek során három csoportra osztották az embereket. Az első csoport tagjai megbeszélték a személyes problémáikat, azután azonnal hazamentek. A második csoportban lévők megbeszélték a problémáikat, aztán végignézték a hibáikat és a problémák kialakulásához vezető rossz döntéseket. A harmadik csoport ahelyett, hogy a múlttal törődött volna, inkább a jövővel foglalkozott és arra vonatkozó fogadalmakat tettek, hogy a jövőben mit fognak másképp csinálni. Mindegyik csoportot megkérték, hogy ugyanezt ismételje meg napi 5 percben.
Szóval az egyik csoport nem rendelkezett semmilyen eszközzel, a másik visszatekintett, a harmadik pedig előre. Mit gondolsz, melyik ért el jobb eredményeket?
Legtöbben azt gondolhatjuk, hogy az, aki csak előre nézett, de meg fogunk lepődni, mert a legjelentősebb fejlődésen az a csoport ment át, akik visszanéztek és végigvezették a hibáikat.
Az, hogy az egyik lábunkat a másik elé tesszük lépegetünk, nem feltétlenül jelenti azt, hogy így mindenben előrébb jutunk, főleg ha olyan úton haladunk, amely nem is igazán érdekes számunkra. Ez a tanulmány egy fontos spirituális alapelvet mutat be nekünk: ha szeretnénk, hogy a dolgaink jobban menjenek, akkor nagyon fontos, hogy ne csak azzal foglalkozzunk, hogy mik a hibáink, de azt is derítsük ki, hogy miért követtük el őket. Csak ez után tudunk dolgozni azon, amin változtatnunk kell.
Mindannyian rendelkezünk bizonyos önpusztító tulajdonságokkal, amik a rossz döntések meghozásához vezetnek minket. Egyikünk sem teljesen mentes az önzéstől, azonnali kielégülés iránti vágytól, vagy a lustaságtól... mindazoktól a dolgoktól, amelyek elválasztanak bennünket attól, hogy megtapasztaljunk egy sokkal nagyobb sikert és beteljesülést.
De ha egy picit mélyebbre ásunk, talán eljutunk a probléma gyökeréig és jobban megértjük a saját belső folyamatainkat. Talán azért szabotáljuk saját magunkat, mert félünk, hogy túlragyogjuk majd valaki, hozzánk közel álló fényét. Vagy azért bukunk el, mert igazából nem hiszünk abban, hogy képesek vagyunk a változásra. A hibáinknak az is lehet az oka, hogy nem hisszük el, hogy megérdemlünk egy sokkal jobb életet - egy olyat, amiben mindent elérnünk, ami a sikert és a gazdagságot jelenti a számunkra.
Ez nem jelenti azt, hogy minden nap órákat kell töltenünk önelemzéssel, de azt igen, hogy le kell állnunk azokkal a szokásainkkal, amik visszafognak minket, és fontos rájönnünk, hogy ezek honnan származnak.
Néha mielőtt továbblépünk érdemes először visszanézni.
Ha már felfedeztük a negatív viselkedésünk okát, akkor sokkal könnyebb megváltoztatni azt." Yehuda Berg

2013. július 27., szombat

Filmajánló:

 

Az alábbi filmet egyik kedves olvasóm ajánlotta figyelmembe.

A film pont azokról a 2 szélsőséges csoportokról szól, akiket/miket nem szeretek.

Az olvasómnak részben sikerült elérnie célját, mert valóban már más szemmel nézek rájuk.

Igaz, annyi különbség azért még is van a két csoport között a részemről, h még az erőszakot és a “fanatikus” gyűlöletet eddig is és ezután is teljesen elítélem, addig a “túl buzi” illetve transz neműségre már azt mondom, h tudni kell felmérnie az egyének, h hol mit lehet és mit nem! Mindkettő szélsőségnél megvolt a túlzott önfejűség! Meg is lett a vesztük…

Ez a film is ékes bizonyítéka annak, h az önfejűség, együgyűség, makacsság és a túlzott intolerancia és egóság, (ami a transz nemű főszereplőben is megvolt!) soha, sehol és semmilyen esetben sem megoldás!

Valamint ez a film tovább erősítette bennem az arany közép út elvét, ami mentén én járom, élem az életem. Mindenkinek meglehet a másikról a véleménye, s ha nem szimpi, nem kell jó pofizni, megjátszani magát, de ártani sem szabad senkinek semmilyen módon, mert ezek a negatív dolgok, olyanok, mint a bumeráng! Előbb v utóbb, de visszaütnek feléd.

Szerintem mindenki számára tanulságos és elgondolkodtató egy film, amely sajnos megtörtént esemény alapján készült.

(Az alábbi film egyesek számára felkavaró lehet!)

Ezúton is köszönet a film ajánlásáért! Mosolygó arc

 

Így lesznek vakítóan fehérek és illatosak a ruhák fehérítő nélkül!

Vakítóan fehér ruhák nem csak a reklámokban léteznek, és nem csak a drága, vegyszerekkel teletöltött, agyonreklámozott termékeknek köszönhetőek. Házi praktikákkal olcsóbban és környezetkímélőbben is fehérré varázsolhatod a ruháidat.
Thinkstock
Így használd az ecetet!
Az ecet kiváló fertőtlenítő szer, ezért azoknak a ruháknak a tisztításánál is bevetheted, melyek a szokásosnál piszkosabbak - mint amilyenek a pelenkák, a gyerekruhák, vagy a konyhai törölgetőruhák. Ha ezeket mosod, önts egy pohár ecetet a mosógép dobjába, és a szokásos módon indítsd el a gépet.
A reménytelen állapotú, valaha fehér zoknikat is megtisztíthatod, ha egy jó fazéknyi forró vízhez egy pohár ecetet öntesz, és ebben áztatod őket egy éjszakán át. Másnap mosógépben mosd ki őket. A penészfoltos ruhákat ecet és szódabikarbóna keverékébe áztasd néhány órára, utána mosd ki, és máris megszabadultál a foltoktól.
Így segít a citrom
A rozsdafoltos, szürkült ruhákon a citromlé is segíthet: egy pohárnyit tegyél a szokásos mosáshoz a gépbe. A citromlevet keverheted szódabikarbónával, és az ebben áztatott ruhák ismét fehérek és foltmentesek lehetnek. Az izzadtságfoltos, kellemetlen szagú vagy dezodornyomos ruhák megfelelő részét pedig só és citromlé keverékével dörzsöld be, és nemcsak a foltoknak, hanem a szagoknak is búcsút inthetsz. A lavórt is megtöltheted forró vízzel, melybe szeletelj pár citromot, így kiváló áztató, fehérítő keveréket kapsz.
Só az elsárgult, elszürkült ruhákhoz
A ruhák, de főleg a függönyök, a cigarettafüsttől is besárgulhatnak. Ez esetben a sós vízben áztatás a legjobb módszer arra, hogy ismét fehérek legyenek, az áztatás után azonban mindenképpen mosd ki mosógépben az anyagokat. Azoknak, akik szeretik a bio megoldásokat, jó hír, hogy a mosódiót is forgalmazó bio áruházakban környezetkímélő folttisztító-fehérítő sót is lehet kapni a fehér ruhákhoz.
Thinkstock
A szódabikarbóna jótékony hatásai
A szóda ereje kivételesen nem csak reklámfogás: a fogaid mellett a ruháid is fehérebbek lehetnek a használatával. A már kissé megszürkült ruhák vagy függönyök fehérítéséhez engedj a kádba körülbelül 10 liter vizet, ebbe szórj fél kilogramm szódabikarbónát, és a keverékben áztasd néhány órát a nagyobb anyagokat. Utána öblítsd át, és kész is. Ha megteheted, a napon szárítsd a fehérített anyagokat, mert az erősíti a hatást.
Enyhébb szennyeződéseknél csak szórj a mosóporhoz egy kis szódabikarbónát, és moss a megszokott módon. Ha éppen nem találsz a konyhában, néhány zacskó sütőpor is megteszi. A szódabikarbóna egyébként a szőnyeget is szagtalanítja, és a kissé besárgult körmöknek is jót tesz a szódabikarbónás áztatás.
Meglepő megoldások
Néhány szem aszpirin a mosógép vízzel feltöltött dobjába dobva csodát művel az izzadtságfoltos fehér ruhával: dobj egy-kettőt a dobba, majd csukd vissza a gép ajtaját, és mosd ki a fehér ruhát a szokásos módon.
A tányérjaid mellett pedig a ruhákat is tisztíthatod, fehérítheted, ha meleg, mosóporos vízhez egy kevés mosogatógéptisztítót adsz, és ebben mosod ki az anyagot.






2013. július 26., péntek

Idézet mára:

… "A boldogtalan ember egoista, dühös, igazságtalan, kegyetlen, és még az ostobánál is kevésbé hajlamos embertársai megértésére. A szerencsétlenség nem fűzi össze, hanem elválasztja egymástól az embereket, még ott is, ahol a hasonló fájdalom összekötő kapocsként szerepelhetne." - Anton Pavlovics Csehov …

2013. július 22., hétfő

Elkezdődött…

Bent, buli, Norbi

 

Idézet mára:

"A fogyasztói társadalom eszméje az, hogy a növekvő fogyasztás által egyre boldogabbak és boldogabbak leszünk. Tényleg ezt tapasztaljuk? A probléma az, hogy amíg meg nem szerzünk valamit, addig azért aggódunk, amikor megszereztük, akkor pedig azért, hogy el ne veszítsük. Az értékrend felborult: Dolgokat szeretünk, és embereket használunk, ahelyett, hogy az embereket szeretnénk és dolgokat használnánk. Valódi boldogság a kapcsolatokból jön. Láss túl a valóságnak bemutatott illúzión!"

Újabb hét rohant el! :/ Mosolygó arc

Július 17. Hétfő:179615_502546166483323_1125155552_n

Jó volt ez a hét is. Szeretek itt dolgozni. Minden nap hallok, tanulok valami újat, s jó dolog, h több egyéniséget is megismerhet az ember.

Hol tanulunk, hol dolgozunk, szo eléggé változatos eddig. Kicsit fősulis/egyetemi feelingje is van, mikor beülünk, meghallgatni az előadásokat. Mosolygó arc Várjuk már mindannyian a nyitást… Mosolygó arc

Este megnéztük itthon a lakótársakkal az Ördög Pradát visel című filmet. Annyira jó volt ismét látni! + Már másabb szemmel és értelemmel néztem a filmet. Sok márka már mondott is valamit. Némelyiknél automatikusan beugrott pár infó, amit aznap jegyzeteltünk/tanultunk.

Szombaton pedig egyik kolléganőm tartott egy spontán házibulit. Délután dobott egy üzit, h ha van kedvem menjünk. Jó volt kikapcsolódni. Rég voltunk már házibuliba. Jól be is basztunk. Arc nagy mosollyalVolt ott több kolléga is, szo örültem, h Norbi megismerhetett egy párat. Mosolygó arcJah! Igen! Norbi! Természetesen hoztuk a formánk, s Mónika show nélkül nem telhetett el ez az este sem, de utólag visszagondolva csak jót nevetek magunkon.Mosolygó arc Olyan ok vagyunk mint az olaszok. Egy jó kis cirkusz nélkül nem tudunk meglenni. Mosolygó arcAztán egy jó szex és nyugalom van egy darabig megint. Kacsintó arc

Scottyval a kutyánkkal is minden okés. Mivel nekem van több szabadidőm, így javarészt én foglalkozok többet vele. A többi kutya közé még mindig nem engedjük, mert durván játszik velük, s ezt nem minden kutya tolerálja.

Nah! Egyelőre ennyi. Nem vagyok most jó passzban, szo majd máskor többet írok.

Csók!

Rion Kacsintó arc

Piros ajkak

1009630_10151562214790918_72145751_o

(Az oldalon olvasható bejegyzések a szerző engedélye nélkül sehol, semmilyen formában felhasználni nem lehet!)

2013. július 21., vasárnap

Napi gondolat:

"A válasz a kérdéseinkre mindig ott van a számunkra, csak néha nem vagyunk nyitottak, hogy megkapjuk. Az egyik legerőteljesebb mója, hogy hozzáférjünk a problémáink megoldásaihoz az, ha meghallgatunk másokat - különösen akkor, ha a véleményük nem egyezik a miénkkel.
Ez olyan egyszerűen hangzik. Bárki tud figyelni nem? De hallani és figyelni az nem ugyan az! Talán figyelünk, de csak azért hogy előkészítsük az ellenérvünket, nem hogy meghalljuk, amit mondanak. Néha azzal indokoljuk ezt, hogy mi már úgyis tudjuk az össze tényt, néha pedig azt feltételezzük, hogy ha egy ember nem tökéletes, akkor nem oszthat meg velünk semmilyen bölcsességet. Másor pedig a tévedéstől való félelmünkben zárkózunk be, miközben úgy gondoljuk "ha elfogadom, amit a másik mond, az azt jelenti, hogy meg kell változnom."
Ha nem vagyunk hajandóak meghallgatni másokat, az nem csak a kapcsolatunkba hoz negatív energiákat, de azt is megakadályozza, hogy meghalljuk azt, ami szükséges lenne a személyes fejlődésünk érdekében. Minden ember üzeneteket közvetít - mindegy mi az. Vegyük számításba mások véleményét. Talán ők tudnak valamit amit mi nem.
Ha kitárod a szíved és kinyitod a füled, akkor meghallod a megoldásokat, amiket az univerzum próbál eljuttatni hozzád!"Yehuda Berg, Kabbala Központ Magyarország - Kabbalah Centre Hungary

2013. július 13., szombat

Melóban, gondolatok, fürdőzés, trónok

 

Idézet mára:

"Bár furcsának tűnhet, a gondolataink sokszor nem is tőlünk jönnek.
A fejünkben mindig két hang van jelen: a negatív erők hangosan szóló hangja és a lelkünk suttogó hangja.
A proaktivitás egyik titka, hogy tudjuk: bár nem tudjuk mindig kontrollálni a gondolatainkat, azt igen, hogy melyiknek adunk energiát." - Yehuda Berg

 

Gyorsan elrohant a 2. munkás hetem is. Minden nap megismertem új arcokat942703_553235664718253_1536427768_n. Jó fejek, kedvesek. Bírom őket. Mosolygó arc

A csapat egyik fele képzésen vesz rész, még a másik fele, dolgozik, s ez cserélődik, mert annyian vagyunk, h egyszerre nem igazán férnénk el a nagy raktárunkban, oly sokan vagyunk.

Majd a következő héten lesz együtt a 2 csapat, de akkor az irodaházban leszünk, mert a köv héten folyamatos oktatások lesznek.

Van házink is, s 4 fős csoportokra osztva, mindenki kapott 1 márkát, amit ki kell dolgozni, s elő kell majd adni a többiek előtt.

Rég csináltam már ilyet. Utoljára a fősulin 3 éve, szo ha nagyon nem is, de azért izgatott vagyok, mert ennyi ember előtt (40-50) még nem tartottam prezentációt.

Én csináltam az általam előadandó márkáról egy képes videót, meg majd bemutatom az idei téli kollekció divatanyagát is. Meg persze cég történet, alapító, vonalak etc, etc ,etc…

Szo jövő héten nagy fejtágítások lesznek.994496_10151548638050918_885494425_nDe már nagyon várjuk, mert mindenki info éhes. Mosolygó arc

Am szeretek itt dolgozni. Repülnek a napok, s egyelőre életem szinte minden egyes óráját kitölti, s gondolok rá. Ezzel fekszünk, ezzel kelünk a többiekkel. Arc nagy mosollyal

Az ismerőseim száma is megugrott face-n.

A héten általában 1 társaság körében mozogtam.

Pénteken meló után ki is ültünk az Anker nevű helyre, az Anker közben. (Hol máshol. Arc nagy mosollyal )

Szeretek velük lenni.Van egy kedves, szerény értelmes, szép és okos lány, akibe tuti szerelemes lennék, ha hetero lennék. Arc nagy mosollyal996809_10151541112735918_1600167028_n

A másik egy modell lány. Magas vékony. Ránézel és azt mondod róla, h ő egy francia gazdag nemes. Filmekbe látni csak ilyet. Mosolygó arc Ő is szép, okos és értelmes. Árad belőle a mosoly, a nyugalom, a béke és a harmónia. Nyugodt elegáns, megfontolt. Imádom nézni a mozgását, h mindenre odafigyel, “iszom” a testtartását is. Nagyon szeretem őt is Mosolygó arc

S van egy srác, aki egy tipikus lázadó, nagyvárosi laza fiú. Egy jampec! Majdnem egy évvel idősebb nálam, de neki ez az első munkahelye. Olyan laza, beszédes, h gyakran többet beszél mint dolgozik. Arc nagy mosollyal A lányokat nagyon jól elszórakoztatja. Jah. Am Hetero. Arc nagy mosollyal Nagy Juventus fan, meg imádja a koncerteket. Mosolygó arc

Beszél olaszul, szo mikor eszembe jut valami, mindig megkérdezem, tőle, h ez h van olaszul. Arc nagy mosollyal

Ő is imádja az olaszokat.

998124_10151508278540918_1553596473_n

Gyakran elgondolkodtam a héten, mikor beültem egy kávéra a konyhában, s egyedül lehettem egy kicsit, h… … h idősödöm. Fiatal vagyok és annak is érzem magam én is, de már látom általuk azt is, h nem annyira fiatal, mint azt én gondoltam, s furi azzal is szembesülni, h már nem vagyok az aki voltam, nem úgy állok a munkához, mint ők, ahogy én is álltam anno, látok, tudok dolgokat, amiket ők még nem, s gyakori h én mesélek nekik dolgokról. Márkákról, v munka tapasztalatokról, tanácsokat adok, h mi jó, mit nem néznek jó szemmel. A többiek is akiknek vannak tapasztalataik is ezt teszik. Dolgozunk, s közben storizgatunk. A legtöbbet mi oktatunk, akik már dolgoztunk kereskedelemben. Mesélünk, h miket éltünk át, mire készüljenek fel, milyen vásárlók, és esetek vannak.

1001166_693542424005329_1492803952_n

De hát ezen beszélgetések által, azért mi is felkészítjük őket, s az őszi nyitásig még lesz bőven oktatásu(n)k a cégtől is.

Am Június 7.-én Vasárnap Popovval és Norbival ismét lementünk Velencefürdőre.

Sajnos most nem volt kánikula s a víz se volt olyan meleg. Nem sokat voltunk a vízben. S Inkább napoztunk, meg én olvastam a Trónok 4. kötetét. (KI VAGYOK AKADVA!!! NINCS BENNE SE DAENERYS, SE TYRION!)

Nem csodálkozom így már, h a 3. évad sorozatában miért hagytak le annyi fontos eseményt?! Hát ezért, mivel a 4. kötetben nincsenek a kedvenc szereplőim! Mosolygó arc

Am a strandra vittünk pálinkát is meg vettünk vodkát és üdítőt, de nem sikerült bebasznunk! Zavarban levő arcSzomorú arc 

Csók!

Rion Kacsintó arc

Piros ajkak

1039798_692992284060343_1038469103_o

(Az oldalon olvasható bejegyzések a szerző engedélye nélkül sehol, semmilyen formában felhasználni nem lehet!)

2013. július 7., vasárnap

Napi gondolat:

 

“Céljaink elérésének és álmaink megvalósításának egyik kulcsa a kitartás.
Az egyik barátom híres színész, de nem volt mindig az. Karrierje elején sok nehézséggel küzdött, mások kanapéján aludt, és néha még ételre sem futotta neki. Azt mesélte, hogy ezekben az időkben a legjobb tanácsot a drámatanárától kapta: "A kitartás egy napon majd győzedelmeskedik a tehetség felett. Azért ugyanazt a pár tucat színészt látjuk minden filmben és TV műsorban, mert sok más, igazán tehetséges ember belefáradt a próbálkozásba, összepakolták a bőröndjüket és hazamentek."
Ez egy fontos lecke volt nemcsak a karrierje, hanem az egész élete szempontjából.
Azok az emberek, akik az álmaikat követve élnek, sosem adták fel, még a legnehezebb időkben sem.
Nehéz újra és újra felkelni a bukások vagy visszautasítások után, főleg amikor úgy tűnik, nem haladunk semerre. Az igazság azonban az, hogy ezek az akadályok azt kívánják meg tőlünk, hogy még erősebben higgyünk magunkban, bízzunk az univerzumban és a kemény munkában, amit az álmaink megvalósításába fektetünk.
A nehézségek sokkal édesebbé teszik a győzelmet. Minél több akadályt győzünk le, annál nagyobb beteljesülést tapasztalunk meg.
Soha ne feledjük, hogy mindig akkor van a legsötétebb, mielőtt hajnalodik.
Általában akkor akarjuk feladni, amikor már majdnem célt értünk. Csináljuk tovább!”
Yehuda Berg

2013. július 6., szombat

Fürdőzés, betegség, munkába állás

 

Idézet mára:

"Időnként mindannyian kerülünk konfliktusokba.
Az érvek és ellenérvek kezelésének egyik leginkább proaktív módja, ha mély levegőt veszünk és megkérdezzük magunktól: "Mit akar ez a helyzet tanítani nekem?"
A konfliktusok egyetlen célból jönnek létre: azért, hogy mindegyik fél tanulhasson belőlük." - Yehuda Berg

 

Hát túlvagyok az első munkás hetemen. Elrohant ez az egy hét. Had emlékezzem akkor vissza, h mi is volt azóta, h nem írtam;184426_10151374166251086_829147445_n

Mikor Scottyval sétálok/unk Scottyval a városban, már többször fordult elő, h megszólítottak a cigányok, h tudnak viadalt, nem e érdekel. –.-‘”

Sajnos a cigányok nagy szeretik, s mindig oda meg vissza vannak a Scottyért… :/   –.-‘”

Június 21. Péntek:

Popovval a lakótársammal és Norbival lementünk Velencefürdőre. Nagyon jó volt! Mosolygó arc Először elmentünk a szabad strandra megmártózni a vízben, h lehűsítsük magunk. Aztán elsétáltunk a kb.: 20-30 percnyire lévő legközelebbi üzletbe(!) s bevásároltunk. Vettünk vodkát, gyümilét, energiaitalt, meg a strandon ittunk még fröcsit. Az üzletből kilépve az volt az első h eltekertük az üveg nyakát és ittunk!Arc nagy mosollyal

Jól éreztük magunk. Én legalábbis biztos! Arc nagy mosollyal A vízben jól elökörködtünk.

485617_10151444887290885_897499611_nA nap és a hőség egy kissé fokozta az alkohol erejét. Mosolygó arc Szép színünk lett a nap végére, s jól el is fáradtunk.

Hazafelé tömve volt a vonat, s nem néztem jól szemmel, h csak személy vonat jár, ami minden bokornál megáll…. Zavarban levő arc :/

 

Június 22. Szombat.

Estére lebetegedtem. Belázasodtam. Nagyon szarul aludtam, meg vasárnap is.

Hétfőn elmentem dokihoz. Arcüreggyulladás, a nyakamnál lévő mirigyeim is begyulladtak. megfázás.

Írt fel antibiotikumokat, meg orr és száj sprayt, acc-t. 7000 Ft minusz….

Magamnak köszönhetem, mert a nagy kánikulában itthon ültem egy száll bokszerben a légkondi alatt a nappaliban. Néha még hideg tussal is fokoztam a hűsítést, a hideg levegő meg jött rám….

Június 30. Vasárnap:

Kiköltözött az egyik lakótársunk. Átrendeztük a lakást. Tök jó lett. Olyan, mintha új albiba költöztünk volna! Mosolygó arc

Július 1-6.:600177_10151492341905885_322751388_n

Megkezdődött a munkás életem. Hétfőn csak pár órás meeting volt, megmutattak az ideiglenes raktárunkat ahol dolgozunk. Kedden dolgoztunk a rakiba.  Szerdán képzésen voltunk.

Csütörtökön ismét a rakiba dolgoztunk, pénteken pedig az irodán.

Gyorsan elrohant a hét. Jó volt. Pénteken a nap végén összehívták a csapatot és elmondták h mi várható a következő hetekben. Nagyon komoly lesz. Jönnek majd a nagy márkák képviselői s előadást tartanak nekünk. Zavarban levő arc Aztán jönnek olyan vendégek még mint pl.: stylist, fodrász, sminkesek stb.

Szo lesznek még bőven tréningek, munkák. Várom már nagyon. Az basztat, s jó lenne már tudni, h milyen pozícióban és melyik osztályon fogok majd dolgozni, de ez még a jövő zenéje.

A társaság amúgy elég vegyes. Idősebbek fiatalabbak. Rókák és pályakezdők, de mindenkit betanítanak, szo egyenlőek vagyunk.

Mindenkinek van ismerőse itt azt tudom. Nekem is. Arc nagy mosollyal936205_10151423029115885_1428074236_nSzerencsére minden nap ismertem meg új embert, aminek örülök.

Jó dolog az is, h mindenki máshoz ért s mindenki tanít a másiknak valamit. Állandóan a munka körül forog mindenkinek a feje. Mindenki info éhes, tele vagyunk kérdésekkel még annak ellenére is, h állandóan tájékoztatnak minket. Ennek szintén örülök, h elmondják előre h mi lesz majd.

Napi 8 órában dolgozunk egyelőre.

Itthon is szinte csak a melóra tudok gondolni. Jó a fizu és van egy jó erős juttatási cafetéria csomagunk is +-ban. Szeretnék egy jó pozíciót elérni/kapni. Vagy valami kis részlegvezető v visuel, de bőven vannak nálam sokkal idősebbek és tapasztaltabbak is 969160_10151449667275885_1701658226_nezekre…. Zavarban levő arc Vannak akik üzletvezetők, v ü.v helyettesek voltak máshol! Felteszem magamnaak a kérdést, h hova akarok én? Hiába h mindenki értékesítő jelenleg, s egyenlő … Szomorú arc 

Soha nem volt még ilyen munkahelyem, ahol ennyire figyelnek az alkalmazottakra, tájékoztatnak, s képeznek minket, s majd a próba idő lejárta után is mennyi lehetőség, kapu fog még előttünk kinyílni?! Ajjj! Csak álljam meg a helyem! 

Tele van a fejünk infókkal, kérdésekkel, álmokkal, tervekkel. Nagyon nagy dolog előtt állunk. Ez érezni a levegőben, s tudja mindenki, s jó dolog egy ilyen nagy volumenű monstrumos dologban részt venni. Magyarország első és egyelten luxus áruházát megnyitni. Egy budapesti Harrods-ot.

Márkákból is majd prezentációt fogunk csinálni.

Jaaaaj. Bárcsak már szeptember lenne! Remélem beválok, s jó helyem lesz. Jól végzem majd a munkám, meglesznek velem elégedve. Jó osztályon, jó pozícióban, jó fizuval, jó csapattal, jó légkörben. AMEN!

Csók!

Rion Kacsintó arc

Piros ajkak

935809_10151456036981086_944312772_n

(Az oldalon olvasható bejegyzések a szerző engedélye nélkül sehol, semmilyen formában felhasználni nem lehet!)