2013. november 28., csütörtök

Kérdőív!

"Kedves Érdeklődő!

Kiss Anna vagyok, az ELTE pszichológia szakos hallgatója. Műhelymunkámban a különböző szexuális irányultsággal rendelkező személyek identitásalakulását vizsgálom, vagyis azt, hogy hogyan alakul az, hogy kik vagyunk. A vizsgálat során egy hosszabb kérdőív kitöltéséhez keresek lelkes 18 év feletti leszbikus, meleg, biszexuális, transznemű vagy queer résztvevőket.
 
A kérdőívet itt érheted el:

https://docs.google.com/forms/d/16W5Eq1xNhtYRYQkoN23tuJpVqZ7b6ieCPvZaDi8LzM0/viewform

Köszönöm, hogy segíted a munkámat!"

2013. november 24., vasárnap

AZ EMBER LEGNAGYOBB ELLENSÉGE

 

Az ember legnagyobb ellenségének a félelmet tekintik. A félelem rejlik a kudarc, betegesség, rossz emberi kapcsolatok mögött.

Emberek milliói félnek a múlttól, a jövőtől, az öregségtől, az elmebajtól, a haláltól…
A félelem elméd egy gondolata, tehát saját gondolatodtól rettegsz.

felelem

Normális és abnormális félelem
Mindössze kétféle félelem születik együtt az emberrel: a leeséstől és a zajtól való félelem. Ezt a riasztórendszert az önfenntartás eszközeként kapjuk a természettől. A normális félelem jó dolog. Hallod, hogy autó közeleg az úton, félreállsz, hogy el ne üssön és életben maradj. Az elgázolás futó félelmét leküzdi a cselekvés. Összes többi félelmedet szülőktől, rokonoktól, tanároktól és mindazoktól tanultad, akik életed korai éveiben befolyást gyakoroltak rád.

A kisfiú megbénulhat a rémülettől, amikor azzal ijesztgetik, hogy mumus van az ágya alatt, aki el fogja vinni. Ekkor apja lámpát gyújt, és megmutatja, hogy nincs ott semmi, a gyermek pedig megszabadul félelmétől. Az elméjében létező félelem ugyanolyan valóságos volt, mintha tényleg ott lett volna a mumus az ágy alatt. Meggyógyították: eltávolították az elméjébe táplált hamis gondolatot. Félelmének tárgya nem létezik

Legtöbb félelmed alaptalan.
Gonosz árnyékok gyülekezete csupán, de az árnyaknak nincs realitásuk.

Tedd meg, amitől félsz!

Ralph Waldo Emerson filozófus és költő mondta:
“Tedd meg, amitől rettegsz, és bizonyosan elpusztul félelmed.”
Volt idő, amikor e sorok íróját kimondhatatlan rettegés töltötte el, ha ki kellett állnia a közönség elé. Hogy leküzdjem félelmemet, kiálltam a közönség elé, megtettem azt, amitől rettegtem, és kétségtelenül elpusztult a félelmem. Ha magabiztosan kijelented, hogy úrrá leszel félelmeiden, ha tudatos elmédben egyértelmû elhatározásra jutsz, akkor felszabadítod tudatalattid hatalmát, amely gondolatod természetének megfelelően árad majd feléd.

Szabadítsd meg magad a félelmeidtől!

Az alábbi, remek passzussal elűzheted a félelmet.
Megkerestem az Urat, és meghallgatott engem, és minden félelmemből kimentett engem
(Zsoltárok Könyve 34:5)
Az Úr ősi kifejezés, ami azt jelenti: törvény – tudatalattid törvénye. Tanuld meg tudatalattid csodáit, ismerd meg funkcióit és mûködését! Sajátítsd el az e fejezetben ismertetett technikákat. Állítsd őket máris szolgálatodba! Tudatalattid válaszol, és te minden félelmedtől megszabadulsz.

A félelem nélküli élet felé vezető lépések

1. Tedd meg, amitől rettegsz, és bizonyosan elpusztul félelmed! Mondd magadnak, és gondold is komolyan:Úrrá leszek félelmemen” – és úgy is történik.

2. A félelem nem más, mint elméd egy negatív gondolata. Helyettesítsd valamilyen építő gondolattal. Milliókat ölt meg a félelem. A bizalom erősebb a félelemnél. Semmi sem erősebb, mint az Istenbe és a jóba vetett hit.

3. A félelem az ember legnagyobb ellensége. Ez rejlik a kudarcok, betegségek, rossz emberi kapcsolatok mögött. A szeretet kiirtja a félelmet. A szeretet nem más, mint az élet jó dolgaihoz való érzelmi kötődés. Szeresd a becsületességet, tisztességet, igazságot jóakaratot, sikert. A jó iránti boldog várakozás állapotában élj, és minden esetben a legjobbakra számíthatsz.

4. A normális félelem jó dolog. Az abnormális félelem nagyon rossz, romboló dolog. Ha állandóan elmerülsz félelmed gondolataiban, akkor abnormális félelmet, megszállottságot, komplexusokat alakítasz ki magadban. Ha folyton félsz valamitől, pánikba, tartós rettegésbe kergeted magad.

5. Ha tudod, hogy tudatalattid hatalma révén megváltoztathatod a körülményeidet, és szíved legmélyebb vágyát is teljesítheted, akkor leküzdheted abnormális félelmedet. Fordítsd azonnal figyelmedet arra a vágyra, amelyik ellenkezik félelmed tárgyával. Ez a szeretet, amely elûzi a félelmet.

6. Ha félsz a kudarctól, akkor a sikerre koncentrálj! Ha betegségtől félsz, tökéletes egészséged örömem elmélkedj. Ha balesettől tartasz, meditálj az isteni iránymutatáson és védelmen. Ha a haláltól félsz, az Örök Életre figyelj!

7. A félelemre a helyettesítés törvénye adja meg a választ. Amitől félsz, annak megoldása vágyaidban rejlik. Ha beteg vagy, egészségre vágysz. Ha félelmed börtönében élsz, szabadságot áhítozol. A legjobbra számíts! Koncentráld gondolataidat a jóra! Sose feledd, hogy tudatalattid mindig válaszol neked, és sose téved!

8. Félelmed tárgya kizárólag a te negatív gondolatod formájában létezik. A gondolatok teremtő erejûek. Ezért mondta Jób:-Amitől leginkább féltem, íme bekövetkezett. Jóra számíts, és jó fog bekövetkezni.

9. Vedd szemügyre félelmeidet, tartsd őket a józan mérlegelés fényébe! Tanulj meg félelmeid szeme közé nevetni! Ez a legjobb orvosság.

10. Semmi sem háborgathat téged, csak saját gondolataid. Mások szuggesztiójának, kijelentéseinek, fenyegetéseinek semmiféle hatalmuk sincs. Benned van a hatalom, s ha gondolataidat mindarra összpontosítod, ami jó, akkor Isten hatalma a gondolataiddal lesz. Csak egy teremtő hatalom van, és Ő harmonikusan cselekszik. Nincs benne széthúzás és veszekedés. Forrása a szeretet.

http://tudnodkell.info/

2013. november 20., szerda

Tanulás és fejlődés;

 

Idézet mára:

"Általában vagy a múltban, vagy a jövőben élünk.
Vannak, akik a múltban élnek: a korábbi eredményeikre fókuszálnak vagy nem tudják elengedni gyermekkori traumájukat – olyannyira, mintha még mindig abban az időben élnének.
Mások a jövőben, egy álomvilágban léteznek, és mindenkinek elmesélik, milyen sikeres ember lesz majd belőlük vagy micsoda hőstetteket hajtanak majd végre.
Mindkét állapot, a múlt és a jelen is egyszerűen a jelenből való menekülésre szolgálnak.
A múltban vagy a jövőben éléssel nem válhatunk azzá, akik lehetnénk, mert a spirituális munka az itt és mostban történik." - Yehuda Berg

1001903_10151585632275918_1723365295_n

November 11-17; Hétfő – Vasárnap;

Hétfőtől csütörtökig egy személyiségfejlesztő tréningen voltam a cégtől. A Normafa Hotelben voltunk. Kedden nagyon mélyponton voltam. Nagyon hiányzott végig a család. (Norbi meg a gyerek.) Meg hiányzott az otthoni környezet, a kollégák, lakótársak, szo a megszokott világom.

Nem nagyon szeretnék beszélni, h mi volt, ahogyan a munkahelyről se nagyon írok.

Nem volt am semmi gond. Kimozdítottak a komfortzónámból és sok új tapasztalásra tettem szert.1013705_10151526368095918_403167965_n

Ez a hét a fejlődés, a tanulás, a tapasztalások és fejlődések hete volt. Pontosabban az egész életünk erről szól ( kivéve kinek sajnos nem), de nekem ez a hét most csak is 100%-ban erről szólt.

A 4 napos képzésen és a hétvégi Pránanadi képzésen is csak befelé a szellemi, valódi énedre koncentráltunk. Sok dolog ismerős volt, mert már korábban olvastam róluk, de mint írtam, sok új hatás ért.

Ami nagyon új és megtanultam, erősen belém vésődött, az az a igazság, h jobb cselekedni, megtapasztalni a dolgokat, mint beszélni róla.

A beszéd sokszor nem adja vissza a valóságot. Mindenki máshogy kommunikál, s máshogy éli meg ezeket, s a beszéddel csak félre, ill rosszul kommunikálhatunk.

Kommunikációs fősuliba jártam, ezt tanultam, 100%-ban fontosnak tartottam a beszédet, de rájöttem, h nem minden a kommunikációval lehet átadni…

Sőt! Inkább jobb tényleg csendben maradni.

Úgy érzem, h a száj, a oralitás/verbalitás visszazuhant bennem a 100%-ról 50%-ra, s mellé kinőtt a (3.) szem.

1014153_10151569233340918_135923587_nSzemünk által is rengeteg infót kaphatunk… …Még akkor is, ha becsukjuk a szemünk…

Na mind1. Kezdek belefolyni…

A Pránanadi képzés… … hát egyszerre volt rám nagy és semleges hatással. A semleges érzés azért volt, mert sok olyanokat mondtak ,amiről sokat olvastam, s amiben hiszek, tehát ami más számára új lehetett, az számomra már természetes.

Ami viszont nagy hatással volt rám, az a beavatás…. … Leírni nem lehet azokat az érzéseket… Juj! Még a hideg is kirázott most! Zavarban levő arc Arc nagy mosollyal

Szo jó volt ezeket megélni. Teljesen átszellemültem.

A hallásom megint érzékenyebb lett. Pl.: a 4 napos képzésről hazaérvén, nagyon hangos volt minden. Még az olyan dolgok is, mint pl.: a többiek beszélgetése. Szinte ordibálásként éltem meg…. Zavarban levő arc

December 7-ig tisztítókúrát kell csinálnom.

Nem eszek húst, nem iszok alkoholt, kólát, energiaitalt, nem cigizhetek, s nem drogozhatok. Mosolygó arc3 hét…1016492_10151684703653151_67774024_n

Valamint 21 napig, minden nap csinálom az hétvégén tanult… …“energetizállást”.

December 7.-én este 18.30-kor pedig oklevél átadás lesz és áldást kapunk a mesterünktől.

Aztán majd nekikezdek a II. kurzusnak is. Ami szintén 2 napos lesz és nagyobbrészt a karmával és a reinkarnációval fog foglalkozni.

Már várom.

Am meglepően sokan voltunk a nadin. Én kb 10 főre számítottam, ehelyett kb 60-70-en lehettünk, ebből a fél társaság visszatérő, ismétlő régebbi. Fiatalok, középkorúak és idősek egyaránt.

Szájról- szájra terjed inkább a nadi, és azt vettem észre, h a régiek hozzák magukkal újként a párjukat, rokonukat ismerősüket.

Én meg tök egyedül mentem oda.

… Egy újabb útra léptem, s kezdetét vette ismét egy változás az életemben …

 

“Megcsodálta már a Mátrix tökéletes szépségét? Emberek milliárdjai élik le a az életüket....öntudatlan.” - Mátrix

 

Csók!

Rion Kacsintó arc

Piros ajkak

Mitch-Homotography-Corredor-10

(Az oldalon olvasható bejegyzések a szerző engedélye nélkül sehol, semmilyen formában felhasználni nem lehet!)

2013. november 8., péntek

Pénz, party, otthon, könyvek, fejlődés, stb…

 

Idézet mára:

"Mindannyiunknak megvannak a saját nehézségei. Vannak, akik egészségügyi problémákkal vagy romboló kapcsolatokkal küzdenek, míg mások szegénységgel vagy függőséggel.
Ezek a küzdelmek annyira felőrölhetnek minket, hogy a puszta túlélés válik a célunkká. Elfeledjük, hogy az élet sokkal több annál, mint hogy a fejünket próbáljuk a víz fölött tartani.
Amíg a célunk csupán a túlélés, nem juthatunk el oda, ahol valóban jól élhetünk."
Yehuda Berg

 

Néha olyan intenzíven tör rám az ihlet, – mint pl.: most is – h abbakell hagynom a kajálást, h gyorsan letudjam írni, nehogy elfelejtsem azt a fonalat gondolatmenetet, ami az egyedüllétem alatt született meg.

Elgondolkoztam azon, h mennyire megfigyelhető a változás az ismerőseim, kollégáim körében. Gondolok én itt arra, h a pénz olyan, mint a tükör. Látszik, h jelentősen megugrott mindenkinek a fizetésével az életszínvonala, s a pénz mennyire jól tükrözi az adott személy milyenségét. Olyasmi ez, mintha kimutatná a foga fehérjét.

Gondolok én itt arra, h valaki elszáll magától, s lekezelőbben beszél másokkal, v elkezd észnélküli vásárolni mindent, v úgy akarja kifelé mutatni a személyiségét, mint aki milliomos, s fennhordja az orrát. Bár az is igaz, h ezek a jellemvonások inkább a fiatalabbakra jellemző. Eleinte szánalmasnak tartottam őket, de aztán rájöttem, h nem kell, mert elkell fogadni azt, h mindenki a maga módján dolgozza fel a változásokat. Nem vagyunk egyformák és kész. Ha idősebbek lesznek majd ők is, akkor talán majd rájönnek, v megváltoznak ők is.

Október 31. Csütörtök:

Norbival elmentünk este a céges Halloween partyra. Jó volt. Megismerte jó pár kolléganőmet, s körbevezettem a házban. Mosolygó arcEste még elmentünk pár kollégával iszogatni, be is csiccsentettünk aztán mentünk haza.

November 1. Péntek:

Hazaugrottam vidékre néhány órára. Anyum pukkadós kislány hangulatában volt, de szerencsére már lepereg rólam a hisztije, s már nem tud ezzel a mentalitásával zsarolni. Az egész pukkadása azért van, mert 4 napot itthon vagyok, s arra nem vagyok képes, h 1 napnál többet vidéken töltsek. Pont ezért, mert nyomasztó és nagyon rossz otthon a légkör, s az energiámból ennyire futja. 1 nap alatt simán lehúznak az életről, és nincs több, jönni kell haza. Karácsony miatt is már előre minden bajom van.

Am mindig megmosolyogtat anyum, mikor ilyen durcis, mert annyira jól tükrözi a viselkedése a gyermeki lelkét. Tökéletes mintapéldánya a felnőtt emberi testben lévő gyermeki léleknek, amit nem csak ez az adott 1 példa bizonyítja, hanem nagyon sok más.

Az elmúlt hónapokban többször volt, h fájt a szívem. Azt mondják, h a szív nem fájhat. Mondom nekem tökmindegy, h pontosan mi fáj, de az biztos, h a szív környékén szoktam gyakran görcsberándulást, húzódást érezni, ami következtében, erős fájdalmat érzek, s mély levegőt se tudok venni, csak aprókat lélegezhetek, s mindig összegörnyedek, se jó pár másodpercnek elkell telnie, h ismét kiegyenesedhessek és egy perc tuti kell, h ismét normálisan tudjak lélegezni.

Ismét vettem könyveket, mert akciók vannak novemberben az Alexandrában. Majd, ha elolvastam őket, folyamatosan közzéteszem őket a blogon a könyvajánló bejegyzésekben.

Am sok időm van manapság, mert töltöm itthon a szabadnapjaimat, s mivel nagyon elkényelmesedtem, így semmi kedvem találkozni senkivel, s jó itthon ülni egyedül és olvasni és pihenni. A gyerek mindig itt fekszik előttem a szőnyegen a lábamnál és nagy megnyugvással van rám a jelenléte és a szuszogása, meg a horkolása is, mikro alszik. Mosolygó arcImádom, mikor annyira bealszik, h álmában elkezd ugatni. Arc nagy mosollyal

Am nem szokott ő ugatni éber állapotában, csak álmában. Mosolygó arc

Am úgy érzem, h tanulok, fejlődök tovább, szép lassan, fokozatosan. Átformálódik a látás és gondolkodásmódom. Egyre toleránsabb vagyok, s egyre kevesebb dolog/akció/hatás tud kizökkenteni a nyugalmi állapotomból és stabilabbnak érzem magam, s már ezeknek az apróságoknak is tudok örülni. Mosolygó arc

Járok bio üzletekbe, s vettem pí vizet, meg bio csírát, pontosabban retek csírát! Nagyon finom! Kis dobozban van, és 500 ft, de nekem nagyon bejött! majd kipróbálom a többi ízt is. Mosolygó arcElkezdtem inni zöld turmixot is. Nem szép a látványa, de jó az íze. Vettem csalánt, búzafüvet és salátalevelet, mikor melyiket, v van mikor mindegyikbe összeturmixolom v banánnal, v körtével, v almával, ami az édes ízt adja az egésznek.

Nagyon egészséges. Mosolygó arc

November 11.-én megyek továbbképzésre. Ez a Normafa hotelben lesz 4 napos ott alvós, teljes ellátásos. Kíváncsian várom. Mosolygó arc

Am volt személyes értékelésem a cégnél. Felhívtak az irodában, s egy 10 pontos rendszer alapján, pontonként, témakörönként értékelték a személyemet. Szerencsére 10 témából 7-re kiváló értékelést kaptam a többin pedig javítok a novemberi hónapban. Kacsintó arc Am nagyon örülök ennek a személyes értékelésnek, ami havonta lesz majd, mert mindig is szerettem az ilyeneket, s egy cégnél sincs sajnos ilyen.

Az elkövetkezendő héten lehet, h költözünk. A szomszédunkkal nem jövünk ki jól, de kaptunk a közvetítő cégtől pozitív gyógyírt a bajunkra, de közben már másik lakást is találtunk ami szimpi, s majd kedden Norbi és Popov el is mennek majd megnézni. Jövő hétvégre majd kiderül szerintem, h megyünk v maradunk-é. Mosolygó arc

Csók!

Rion Kacsintó arc

Piros ajkak

Mitch-Homotography-Corredor-07

(Az oldalon olvasható bejegyzések a szerző engedélye nélkül sehol, semmilyen formában felhasználni nem lehet!)

Könyvajánló:

 

White Eagle: Lelki fejlődés I.

 

Vannak, akik szeretnék kifejleszteni spirituális képességeiket, szeretnének aurát látni, vagy bepillantást nyerni előző életeikbe. Mások rendszeres kapcsolatot szeretnének tartani a láthatatlan világokban élő mesterekkel, és gyógyító erők birtokába jutni. És természetesen vannak olyan testvéreink, akik egyszerűen csak bizonyosságot szeretnének nyerni a felől, hogy valóban létezik élet a fizikai test halála után, és szeretteikkel egyszer majd újra együtt lesznek. Mindez több úton is elérhető, és White Eagle tanításai e tekintetben rendkívül praktikusak. A praktikus megközelítésen azonban messze túlmutat az a törekvése, hogy tanítványait magasabb tudatszintre emelje. Vajon a meditáció a követendő út? White Eagle ajánlja a meditációt, mint kitűnő segédeszközt, de kihangsúlyozza, hogy az embertársainknak nyújtott szolgálat bármely formája legalább annyira segíti a lelki fejlődést. Sokan vannak, akik úgy követik a lelki fejlődés útját hogy nem is tudnak róla. Bízunk benne, hogy a sorozat első kötete mindenkinek segítségére lesz abban, hogy saját útját járja, mégpedig úgy, hogy kihasznál minden rendelkezésére álló adottságot és lehetőséget.

 

White Eagle - Lelki fejlődés I.

2013. november 4., hétfő

Az emberi élet tíz szabálya:

Az elmúlt huszonnégy évben az Emberi élet szabályai bejárták a világot, fénymásolták és adták át egymásnak barátok, ismerősök, továbbították az interneten keresztül, nyomtatott kiadványokban jelent meg. Azonban kevésbé ismert, hogy ez a bölcsességekből álló remekmű Chérie Carter-Scott, "Ha az élet egy játék - íme a szabályok" című könyvéből származik, mely egy általánosan javasolt mű az életvezetési "iparban", és sok más területen, melyek összefüggésben vannak az önbecsüléssel, önfejlesztéssel és az önmegvalósítással.

Eltekintve könyvének rövid kivonataitól Dr. Carter-Scott azt is kifejti, hogy a "szabályok" kidolgozása elég hosszú időt vett igénybe, mielőtt könyve 1998-ban megjelent, különösen az 1970-es évek során, egy három hónapos tanácsadói képzési program tervezése alatt.
Íme egy rövid összefoglaló és magyarázat "Az emberi élet tíz szabályához":

Első szabály - Kapsz egy testet. Akár szereted vagy utálod, egy életre a tiéd, így hát fogadd el. Az számít igazán, hogy mi van belül.

Második szabály - Leckékben részesülsz. Az élet egy folyamatos tanulási tapasztalat, amely minden nap lehetőséget biztosít a számodra, hogy még többet tanulj. Ezek a leckék számodra különlegesek, és a belőlük történő tanulás a kulcs a saját életed jelentésének és jelentőségének felfedezéséhez és beteljesítéséhez.

Harmadik szabály - Nincsenek hibák, csak leckék. A bölcsesség irányába való fejlődés egy folyamat, kísérletezés, próbálgatás és tévedés, ezért elkerülhetetlen, hogy a dolgok nem mindig a terv szerint mennek, vagy úgy, ahogy szeretted volna. Az együttérzés az orvosság a kíméletlen ítélkezésre mind magunkkal, mind másokkal szemben. A megbocsátás nem csupán isteni jellemvonás, de az érzelmi adósság eltörlésének tette is. Az erkölcsös, tisztességes és humort is megengedő viselkedés elsősorban az a képesség, hogy képes vagy magadon és a saját szerencsétlenségeden nevetni, ami központi szerepet játszik a "hibák" szempontjából, melyek egyszerűen leckék, amiket meg kell tanulnod.

Negyedik szabály - A lecke addig ismétlődik, amíg meg nem tanulod. Melyek problémaként, kihívásként, ingerültségként és frusztrációként öltenek testet, és addig fognak ismétlődni, amíg annak látod őket, és nem tanulsz belőlük. A saját tudatosságod és változtatási képességed a követelménye annak, hogy megfelelj ennek a szabálynak. Szintén alapvető annak elfogadása, hogy nem a sors vagy a körülmények áldozata vagy - el kell ismerni az "ok-okozat" törvényét, amikor azt mondják: a dolgok amiatt történnek veled, amit és ahogyan teszel. Hibáztatni bárkit vagy bármi mást a szerencsétlenségedért egy menekülés és tagadás, te magad vagy önmagadért felelős, és hogy mi történik veled. Türelemre van szükség - a változás nem egyik napról a másikra történik, adj magadnak időt, hogy megtörténjen.

Ötödik szabály - A tanulás nem ér véget. Amíg élsz, mindig van mit megtanulni. Add át magad az "élet ritmusának", ne küzdj ellene. Elkötelezettség az állandó tanulás és változás folyamatában - légy elég alázatos ahhoz, hogy mindig megismerd a saját gyengeségeidet, és legyél elég rugalmas azzal kapcsolatban, amire lehet, hogy csak megszokásból válaszolnál, mert a merevség megtagadja tőled az új lehetőségek választásának a szabadságát.

Hatodik szabály - Az "ott" nem jobb, mint az "itt". A domb másik oldala zöldebb lehet, mint a sajátod, de ott lenni nem a végtelen boldogság kulcsa. Légy hálás, és élvezd amid van, és ahol tartasz az utadon. Értékeld a bőségét annak, ami jó az életedben ahelyett, hogy méricskéled és felhalmozod a dolgokat, melyek nem vezetnek el a boldogsághoz. A jelenben élés segít elérni a békét.

Hetedik szabály - Mások csupán a te tükörképeid. Szerethetsz vagy utálhatsz valamit egy másik személyben aszerint, hogy mit szeretsz vagy utálsz magadban. Legyél toleráns, fogadj el másokat olyannak, amilyenek, törekedj az öntudatod tisztaságára, törekedj arra, hogy igazi megértésed és objektív felfogásod legyen saját magadról, a gondolataidról és az érzéseidről. A negatív tapasztalatok lehetőségek, hogy meggyógyítsák azokat a sebeket, melyeket hordozol. Támogass másokat, ezzel magadat is támogatod. Ahol nem vagy képes másokat támogatni, az annak a jele, hogy nem megfelelően figyelsz a saját igényeidre.

Nyolcadik szabály - Csak rajtad áll, hogy milyenné teszed az életed. Megvan mindaz az eszköz és forrás, amire szükséged van. Hogy mit csinálsz velük, csak rajtad múlik. Vállalj magadért felelősséget! Tanuld meg elengedni a dolgokat, ha nem tudsz rajtuk változtatni! Ne légy dühös a dolgok miatt - a keserű emlékek zűrzavart okoznak a fejedben. A bátorság mindannyiunkban megvan - használd, amikor olyat kell tenned, ami jó a számodra. Mindannyian rendelkezünk egy erős természettel és vállalkozó szellemmel, amit arra kellene használnod, hogy átöleld azt, ami várható.

Kilencedik szabály - Minden válasz benned rejlik. Bízz az ösztöneidben és a legbelső érzéseidben, amikor egy kicsi hangként vagy ihletként hallod őket. Hallgass az érzésekre és a hangokra is! Meríts a természetes ihletedből!

Tizedik szabály - Amikor megszületsz, mindezt elfelejted. Mindannyian ezekkel a képességekkel születünk - korai tapasztalataink bevezetnek bennünket a fizikai világba, távol a lelki énünktől, így kételkedővé, cinikussá, hitetlenné és bizalmatlanná válunk. A tíz szabály nem parancsolat, ezek univerzális igazságok mindannyiunk számára. Amikor elveszted az utad, hívd őket! Legyen hited a szellemed erejében! Bölcsességre törekedni - a bölcsesség az életed végső útja, nem ismer korlátokat, kivéve azokat, melyeket saját magad elé állítasz.
Ez az összefoglaló csupán egy rövid vázlat, ami természetesen nem adja át teljes mértékben a könyvben megtalálható igazságokat és bölcsességet. Ha érdekelt vagy abban, hogy a legtöbbet hozd ki az életedből, és segítenél megtenni másoknak is ugyanezt, akkor olvasd el Chérie Carter-Scott, "Ha az élet egy játék - íme a szabályok"című könyvét, ami egy igazi kincs lesz az éjjeliszekrényeden.
RiseEarth

http://ujvilagtudat.blogspot.hu/

2013. november 3., vasárnap

Napi gondolat:

" Az élet növekedést és fejlődést jelent. A földi élet célja a lelki fejlődés." - White Eagle; Lelki fejlődés I.