2017. január 27., péntek

Gyors helyzetjelentés Brazíliából;

Sziasztok!

Kutyafuttában megosztom veletek jegyzeteim.
Keszekuszaságért elnézésetek kérem, de nemigazán van időm szerkezgetni... :/

Miami;

A hotelnek van saját busza.
Szo úgy könnyű volt, csak a buszt nem volt könnyű megtalálni a reptéren, mert fél óránként köröznek a reptér bejáratánál, s le kell őket intetni.
Az elsőt buszt láttam, csak későn vettem észre, a másodiknál nem jeleztem elég határozottan s a sofőr nem vett észre, szo kb egy órát dekkoltam a reptéren... :) :/

...

Minden másidik kocsi Ford.
Mindegyik kocsi massziv, zömök. S sok az olyan tipikus kisbusz, mint a a régi szupercsapat sorozatban, amit a nahy bengáli aranynyakláncos feka vezetett.
Nah meg a kamionok! Tudjátok?! Az a tipikus jenki kamion!
Mindenféle méretben!
Geci szélesek az utak! S minden nagy és elnyúlt.
Rengeteg a spanyol, s a fekete. A spanyolok általában bajszosak.
Am így elsö benyomás alapján azt kell h mondjam, h örülök, h európai vagyok, s h európába születtem, s nem vágyom már ki. Persze hibás dolog ilyen kevés tapasztalat után ilyen következtetést levonni, de így érzek jelenleg.

...

Megtanultam h egyedüli utazgatás nem nekem való.

...

Most pakoltam ki a hajón.
Mindenki jött üdvözölni. A csapat 70%-a régi arcok szo nagyon jó így.
Este buli.
Csajok már szétszedtek, bevannak zsongva, mert imádnak velem táncolni.

Ugyan abban a kabinban vagyok mint voltam szo mondhatni hazatértem.
Hihetetlen h itt vagyok ujra. Nagyon nem gondoltam volna.

...

Fura, felemás érzések vannak bennem.
Egyszerre érzem azt, h otthonról haza mentem, s felfoghatatlan volt, h omg újra itt vagyok. Ugyanakkor nagyon hiányzik Gergő, ti, barátok, lakás, Bp...
Jó volt otthon.
Viszont azzal nyugtatom magam, h bő három hónap, ez meg egy olyan lehetőség, kaland, amit ki kell élveznem, mert valszeg nem lesz ilyen több lehetőség az életben.
Sokkal jobb itt lenni az első szerződéshez képest, mert ugye ismerem a hajót, a kollégákat, rengeteg más embert més részlegekről, az összes magyart, s hát sok-sok szeretettel fogadtak, ami nagyon jólesett.

Az első éjszaka sikerült is atom részegre inni magam. Mondjuk rátett az is, h fáradt s kimerült voltam az utazástól, s nem is ettem sokat, s hát a magyar welcome pálesz keverve a vodkával, meg a kollégák welcome drinkjei meghozták a kellő (ki)ütő hatást. :)
A második este meg a magyarokkal volt welcome party.... :D
Szo kész! :)
Ma nincs party, de holnap, meg holnap után ismét lesz. :)

Ma feliratkoztam két túrára.
Egyik az amazonas esőerdőben a másik pedig az amazonaszon hajós kirándulás. Nem tudom h fogok igy sporolni, de szinte mindenki megy s senki se akarja kihagyni ezeket a dolgolat, ami meg érthető is.

Szo ezek vannak egyelőre. :)

...

Január 23:

Gee;
Mióta külön vagyunk érzem azt h mennyire fontos is nekem, s h szertem. Erről jut eszembe az az egyik kedves emlék, ami talán azokban a napokban történt, mielőtt elmentem volna. Egyik este mikor összebújva volt egy komolyabb beszélgetésünk, s éreztem h ki kell mondanom, s mondtam is neki, h már egy idelye érzem azt, amit szeretnék kimondani, csak nem ódzkodtam ezt kimondani, s itt szavamba vágott h jaaaj ne nehezítsem meg a helyzetet így az elmenetelem előtt s ne mondjam ki, s azzal a lendülettel ki is mondtam; "szeretlek!"
Amit hosszú csend s kissé könnyes szemek követtek, s a csendet megtörte egy jaaaj én is szeretleeeek nyakba borulás...
TISZTA ROMANTIKAAA KÉREM SZÉPEEEEN!!! :D

Nah de!

Ugyanakkor néha mégis vannak olyan félelmeim, h nem fog megvárni...
Beszélgettünk is erről, mert mint írtam mindenről lehet vele őszintén, mélyebben beszélgetni. Ő azt mondja, h rosszul érzem. Szerintem meg attól tartok, h ugyan az lesz, mint a Norbival.
Nem akartam beleélni magam a Gergőbe, de hát a szeretet, szerelem dolog nem olyan, amit nagyon lehetne irányítani, kordában tartani...

Pozitívan állunk egymáshoz, s úgy reméljük mindketten, h májusban, mikor hazamegyek to be continue lesz...

Am a hajón minden okés.
A kollégák szeretnek, két kolléganőm részegen beprópálkozott, s szerelmet vallot, + józan pozitív feedbacket is kaptam az alakomra, a lábaimra és a fenekemre is.
Egyáltalán nincs nagy fenekem,  de az elmúlt hónapok edzéseinek köszönhetően formáltam rá szépen egy kis fogni, látni valót. Bár szerintem ez leginkább azoknak említésre méltó, akik ismernek régebbről és tudják, h korábban csak deszka voltam.

...

Jan 25; Brazília, Manaus;

Dzsungel túra. Nagyon csókos volt. Élveztem. Mindenkiben volt egy kis alap feszkó, mert hát ugye mégiscsak a vadonba megyünk. Vadállatok, bogarak, malária stb...

De nem volt semmi baj. Minden rendben volt. Majd töltök fel képeket, hisz azok úgy is többet mesélnek. :)


Jan 27; Brazília, Santarem;

Hajó túra. Láttunk pirannyákaaat, delfinekeeet, tehenekeeet, madarakaaat, meg mindenféleségeket. Jó volt.

Emlékeztet boldog gyermekkoromra, mikor sokat jártam a természetet. Imádom a természet hangjait, illatait. Nagyon megtud nyugtatni.

Szo ezek vannak kérem szépen.

Csók!

Rion ;)

:*

2017. január 16., hétfő

Visszatekintő, randi, búcsú, Miami;




December 25;


Ajándékozás a lakótársakkal.


Kaptam inget, parfümöt, zoknit, hordozható mobil töltőt, édességeket, libris ajándékkártyát, és Osho; Bátorság könyvét;


"Én pontosan értem, miért nevezi az elme a szabadságot bizonytalanságnak... Éltél már börtönben pár hónapig vagy évig? Néhámy, cellában töltött év után, amikor eljön a szabadság napja, a rab hirtelen bizonytalannak érzi a jövőt. A börtönben minden biztos volt; minden holt rutin szerint zajlott. Elétették az ételt, védelem alatt állt; nem kellett tartania attól, hogy másnap éhes lesz, de nem lesz mit ennie - ilyesmi nem történhetett vele, minden biztos volt körülötte. És akkor, sok év után egyszer csak odamegy hozzá egy fegyőr, és azt mondja neki: "Mostantól szabad vagy."

A rab pedig újra remegni kezd. A börtön falain túl újra ott várja a bizonytalanság; megint keresnie, kutatnia kell majd; megint szabadon kell élnie. A szabadság félelmet szül." - Osho; Bátorság


Am ez a hajózás arra is jó volt, h rájöjjek, realizáljam, h tulajdonképpen nem vagyok egy nagy világutazó típus. De még csak strandos/tengerpartos típus sem vagyok. Jobban szeretem az erdőket, a hegyeket. Nemhiába voltam annyira beleszerelmesedve Kotorba. Persze a tengerparttal sincs bajom, de az elmúlt fél évben ugye csak ott voltam, s kurvára elég volt egy jó időre.

Am félreértés se essék. Nem bántam meg. Egy kicsit azt sajnálom, h a világkörüli út valszeg nem fog összejönni, mert nemleges választ kaptam a head officból arra a kérdésemre, h visszamehetnék e arra a hajóra, amin dolgoztam, s ami világkörülire megy. Új, más hajóra egyedül nem akarok menni. No mindegy... Lépjünk tovább...


Kárácsony környéki napok;


Reggelente korán felébredek. Mindig pánik hangulatbam és azzal a gondolattal a fejemben, h GEEEE! Napokon belül döntenem kell, h a három út közül melyiken indulok el!

Minden nap kérem a fentieket, h segítsenek a legjobb döntés meghozatalában, illetve küldjenek támogatást, jeleket, amiket fel is ismerek, s segítenek a legjobb döntés meghozatalában. Jönnek is a jelek, érzések, gondolatok, tanácsok, de ez még nem elég mennyiségileg, h dönteni tudjak.

...



Am a hajóra nem vágyom visszamenni. Az elején utáltam, de a végére megszerettem.
Igaz, nagyban hozzájárult, h nagyon jó szerintem a magyar csapat is, meg a kollégákból is jobb féle jött novemberben.
Ugyanakkor ha mennék oda mennék vissza, ahol voltam, mert ismert helyre, ilyen jó közeg közé szívesebben megyek, mint egy teljesen vadidegen helyre.
Nem vagyok már az a fiatal aki annyi hajkurássza az új élményeket...
Lassan 28 leszek Móunika kedves...
Nekem az a tapsztalatom, h inkább a 20-25 közötti korosztály van inkább besózva, nekik való ez a hajós élet, meg azoknak az idősebbeknek, akik gyermekibb lelkivilággal rendelkeznek, v kik természetüknél fogva kalandvágyók.

...


Tinderen belikeoltuk egymást egy sráccal, aki miután rámírt, nagyon laza, vicces, könnyed, gördülékeny beszélgetésekbe elegyedtünk.


Korábban ettől a fiútól már elég sok likeot kaptam instán, szo sejtettem, h erősen érdeklem. :D


Napi szinten beszélgetünk, s viszonylag elég sokat. Értelmes, kommunikatív, vicces, aranyos fiú. Minél többet beszélünk, annál szimpatikisabb. :)



December 26 Hétfő;


Öt év után ma volt az eslő randim. Azzal a sráccal, akiről korábban (fentebb) már írtam. "Gee" ő is. :)


Megbeszéltük, h kari után, ahogy hazaér, talizunk. 

A belvárosban lakik, ott taliztunk az este, s sétáltunk egy nagyot. Fashion street, Duna korzó, Lánchíd, budai oldalon végig vissza az Erzsébet hídig, s végül a Bartók Béla körúton beültünk a kelet kávézóba, ahol végül nagyon finom borokat iazogattunk és naggggyon jókat beszélgettünk. Pontosabban én beszéltem a leginkább, mert én voltam tele élményekkel, mesélni valóval ugye, de amikor csak tudtam, beszéltettem őt is. :D

Nagyon jól éreztem vele magam, s most így utólag mosolyogva emlékszem vissza rá, h amikor végre leültünk egymással szemben a kávézóban, onnantól kezdve, érezhető volt a bizsergés a levegőben. :) Persze én erről akkor nem akartam tudomást venni a lányos zavaromban, de ahányszor mélyebben a szemébe néztem, mindig ott volt az a... ... Pozitív "feedback".


S a szem... ...Mennnnnyire igaz, h a lélek tükre?! :D


... Sokkal többet kiolvastam belőle, mint amit a gazdája elmondott... ;)


Hazafelé menet be is igazolódtak, amit azok a szemek pletykáltak.


A Kálvinon akartam elbúcsúzni, de csókos búcsú lett belőle....

... S hát annyira jól sikerült, h inkább sétálltunk még egy kicsit, át a kecskemétin, az egyetem téren keresztül, s a ferencieken is behúzódtunk párszor egy-egy sötétebb helyre...

...Végül a Ferenciek terén feltudtam szállni az utolsó metróra...



December 27 Kedd;


Második randi. Zárásra bementem hozzá a munkahelyére, ami szintén a belvárosban van, aztán beültünk a Csendesbe. (Köszi Bori az ajánlást. Jó helynek bizonyult.)


Emlékszem, az első randin még arról beszéltem, h v itthon, v Londonban folytatom.

Itt a másodikon már finomítottam egy kicsit, h hát amúgy szeretem Budapestet, s szívesen maradnék... :D

Am nagyon szeretem benne, hogy őszinte ő is, s nincs benne se semmi prüdéria, s kötetlenül lehet vele beszélni báááármirőőől!


Szo nagyon jókat beszélgetünk. :)


Am egy kis sznobság van benne, de szerintem még az egészséges kezelhető szinten. ;) :D




December 29 Csütörtök;


Harmadik randi. Este beültünk a Rehabba, ettünk nagyon finom vega kaját. Én francia lecsót, ő pedig lazacot tésztával. Utánna sétáltunk a Duna parton és elmentünk az új nemzeti színházig. Felmentünk a zikkurat tetejére is. Jó séta volt. Lovely randira sikerült ez is. :)


...

Harmincadikán a szűk baráti körrel elmentünk duzsizninegy kicsit az Ankertbe. Kedvenc helyem. Am nem volt egy nagyon jó buli, s megelpődtem, h amikor mi érkeztünknolyan fél kettő körül, akkor már elkezdett oszladozni a tömeg... O.o 

...

Szilveszterkor Borinál voltam házibuliban, ahol megjegyezték, h jó sokféle, színes zenéket nyomatok, s honnan szedem öket?

 (Mondanom sem kell, h dj Gee zenélt itt is :D )
Szo örömmel töltött el ez a feedback, s jó volt mondani, h hát erösen multikurturális párti vagyok, s a hajóról ragadt rám. :)


Január 5 Csütörtök;


Úgy alakult az életem, h felkínálták azt a hajót (ahol dolgoztam), amit még decemberben kértem, s akkor nemleges választ adtak.

S mivel egy fél világ körüli útról van szó, így eléggé csábító volt az ajánlat, annak ellenére, h én mér igencsak az itthoni berendezkedésre keztem átállni mint munkaügyileg, mint magánéletileg...

Szo jan 16.-án kell hajóra szállnom Miamiban, így 15.-én repülök.


Jelenlegi terveim szerint májusban hazajövök, mert nem szeretném tovább csinálni már a hajózást...


Minnnndig van valamiiii. Már kezd az agyamra menni! Abban reménykedem és azt szeretném, h májusban hazajövök, s itt folytatom az életem, ahol napjainkban most abbahagyom. 3,5 hónap nem olyan hosszú idő (a fél évhez képest). Aztán békességben, boldogságban, egészségben, szerelemben, szeretetben, egy faszenkós munkahellyel szeretném élni  stabil, kiegyensúlyozott nyugodt életem, ami eddig is volt az elmúlt hét évben, mióta pesten élek.



Gergővel nagyon rossz és kellemetlen volt leülni beszélni, főleg úgy, h mi január másodikán leültünk megbeszélni, h nah mist akkor mi van köztünk, s higyan álljunk a másikhoz... Csak a miheztartást végett... 

Ő is jólérzi velem magát, én is vele, s örülne, ha ismét lenne komoéyabb kapcsolata s végül letisztáztuk, h akkor járunk.


Erre rá két napra meg jött ugye az e-mail, h lehetőséged van bejárni a világ másik felét...


...De megérti, s tudja h ilyen lehetőségem nem nagyon fog adódni még az életben...

Így utólag belegondolva, am érdekes, h úgy indultam el otthonról, h majd Gee-nek elmesélem, h mi a szitu, s együtt megbeszéljük -hangosan elmélkedvén - h hogyan kezeljük ezt a helyzetet, de a valóságban úgy alakult a helyzet, h már szimplán közöltem, h felajánlották a hajót, s hát, világkörüli út, írt a managerem is, meg elmondtam mindent, s az lett a vége, h megyek.
 Szo így utólag visszagondolva, úgy érzem, h nem én irányítom az életem, s ezt a hajós döntést is, úgy érzem, mintha nem is én hoztam volna meg! Mintha egy időre teljesen átszellemültem volna!

Nem tudom mit akarnak a fentiek, s miért igy alakulnak a dolgaim, miért igy jöttek az időzítések...


...

Feladtam már h szervezzem, tervezzem az életem. Sodródom, s ha mélyen magambanézek, azt látom, h nem akarom tudomásul venni, h vége lesz, h elmegyek.


Jól érzem magam itthon, s már tök jól belelendültem az álláskeresésekbe is, de ilyenkor mindig jön az ellenoldalam válasza, h jóu va' nyomd el magad! Három hónap múlva itt folytathatom, ahol abbahagytam!


...

Az van, h mindketten éljük majd tovább az életünk, s majd meglátjuk h mi lesz 3,5 hónap múlva. Milyen változáson megyek át én is, ő is. Akarom e még, fog e ő várni....
A hajós életben megtanultam, h sajnos semmi se fix. 

Gee jól látja a helyzetet, s azt mondta, h egyrészet ezzel a világ körüli úttal felkerülhet az i-re a pont, hiszen egyik célom teljesül, a másik meg, h legalább így volt lehetőség megismernünk egymást, mert ha már alapból tudom, h megyek vissza, akkor nem kezdek el ugye ismerkedni... Aztán, h hogyan tovább, csak a fentiek tudják, de higgyem el, h minden okkal történik. Mondom én elhiszem.
Csak a miértre még nem látom a választ de ha más nem, remélem legkésőbb a tavasz végén, v a nyáron már tudni fogom...

Szo most az van, h minden napot együtt töltünk. Minden este együtt alszunk. Vele kelek, vele fekszem.

Január 15.-én repülök Miamiba- s 16.-án szállok hajóra.

Jelenlegi állás szerint, május ötödikén fogom elhagyni a hajót. Nem fogom ugyanis végigcsinállni újabb hat hónapos szerződést. Többet nem akarok hajózni.

Norbi úgy néz ki, h megy arra a hajóra, amelyiket megkaptuk közösen az Azurára. Valószínűleg egyedül, s nem teszik át oda hozzá az új szerelmét.

Jan 9.-én fogunk elbúcsúzni egymástól, mert ő kimegy Londonba Zsófi barátnőnkhöz 15.-ig.

Minimális szinten beszélünk. Leginkább én kerülöm, mert több olyan dolgot csinált, mióta itthon vagyunk, ami miatt haragszom rá. Ezt ő tudja, megkért h beszéljük meg, de természetesen nem érzi magát felelősnek, szo lezártam a beszélgetést, h napokon belül elválunk, szo felejtsük el egymást egy időre.

Nekem legalább is időre van szükségem. Jelenleg még fájnak a tüskél, miket belémdöfödött. Valszeg majd pár napon, héten belül begyógyul, mert nem vagyok haragtartó...

...

Január 9 Hétfő;

...A búcsú napja...

Norbival elköszöntünk egymástól.
Hát kibaszottul felkavart!
Sírutunk mindketten. Többször megöleltük egymást, megköszöntük az elmúlt öt évet, s minden szépet és jót kívántunk egmásnak.
Most én voltam jobban ki. Remegtem, s bőgtem mint a kurva élet. Norbi is sírt, de én jobban... :/

Rájöttem, h azért voltam vele olyan rideg, s kerültem, mert nemakartam szembesüni érzelmeimmel.

...

Január 11 Szerda;

Tegnap Gee bemutatta a szűrési eredményeit. Tiszta. Elültette bennem is a vogarat, h elkellene mennem nekem is. Így ma, miután beadattam magamnak a sárgaláz elleni védőoltást, ellátogattam a karolina útra egy gyorstesztre, mivel ma csak arra volt lehetőség, s mivel am is utazom el, s ugyan olyan megbízható, mint a normál.

Hiv, szifilisz, meg még egy valami harmadik. Hepa tán de nem vagyok már biztos. Tiszta vagyok, szo örömmel mutattam be neki én is a papírjaim. :)

...

Január 14 Szombat;

A kiutazás előtti napokban igencsak rányomta bélyegét a hangulatomra, h ismét elmegyek. Holnap utazom.
Bevagyok szarva. Folyton kattogok, s totttál úgy érzem magam, mint Julia Roberts az Ízek, imák, szerelmek című filmben, mikor elhadja a megszokott kis világát, s útra kell. Ő is a világ másik felét járja be, s én is. 

Olyan erős szorongás van bennem, mint amik a vizsgák előtt voltak anno. Nincs kedvem semmihez, nem találom a helyem. Úgy érzem, h megkezdődött a kiszakadás...

Az elmúlt napokban többször sírtam, mikor egyedül voltam. 
Szinte ugyan abban a szituban vagyok ismét, mint novemberben voltam. A hányingeres hasonlatra gondolok.

Érzed, h szarul vagy, kerülget, szenvedsz tőle, aztán egyszer csak végre kitör belőled, s utánna valamivel jobban vagy, majd idővel újra kezdődik az egész!

Viszont késő délutánra elmúlt ez az egész, ahogy Gee kijött hozzám. Kb este 10-ig együtt voltunk. Online rendelt nekem holnap hajnalra taxit, segített a bepakolásnál, s intézett nekem ubert Miamiba.
Szo sokat segített, amit ezúton is köszönök. :)

Am aznap este is elég jól elbeszélgettünk;

Gee mondta h ne hidjem azt h az olyan ember mint én v ő, az a normális, v "elterjedt". Magyarán ne magamból induljak ki.

Mondta ezt arra, h meséltem a decemberi pár hetes ismerkedéseimről, s h hát igencsak megvoltam döbbenve, h a többség, akit belikeoltam tinderen, kidobja h korábban már belikolt engem és mégse írnak, illetve akikkel beszélgettem, azokkal meg elég vontatott volt a kommunikáció, s több esetben gondoltam, éreztem azt, h az illetőnek gondjai vannak, v nehézkesen megy neki a folyékony beszélgetés.

+ Tisztelt a kivételnek, de a többséget töketlen balfasz kislányoknak tartom. Részletekbe nem megyek bele. Aki érti érti, aki meg nem, az próbálja levonni a következtetéseket a kislány és a töketlen szóból. Milyen "férfi" ( kac-kac-kac :D ) lehet az ilyen, akire ezt mondják...

+  Sokan annyira zárkózottak, és/vagy beképzeltek, h konkrétan Gee-n kívül nem is találkoztam senki másssl, mert tényleg annyira gyatra és szar volt a beszélgetés, h a basic "teszten" nem feleltek meg, ami nálam abból ál, h azért az első randi előtt beszélgessünk már legalább 1-2 napig, s az a beszélgetés kellemes legyen, ne vontatott, egyirányú, kérdések nélküli, tőmondatos balfaszság.

Nah a Rómeó, meg Grinderen pedig az esetek többségében olyan emberek találtak be, akik se magyarul, se angolul nem voltak képesek elolvasni az 1-2 soros fejlécemet, ami abból ált csak, h arctalanoknak és olyanok, akik nem szimpik, nem válaszolok.

H miért? Mert utánna még vissza mernek kérdezni, h miért nem tetszem, milyen típus akkor az ideálod és egyéb faszságokkal zaklatnak! Dikk mondom?!
Ez most komoly, h számon kér egy vadidegen?! :D
Nah álljon már meg a menet! :D :/ o.O

S am félreértés ne essék. Nem a nagy őt, nem kapcsolatot kerestem. Egyszerűen csak ismerkedtem, sodródtam az árral s úgy voltam vele, h majd az élet hozza h kivel mi lesz.

Az már az én "szarügyem", h ha valaki egy kicsit is szimpi, azt szeretném jobban megismerni, s nem tudok csak úgy spontán módon szexelni.

...

Szo így utólag visszagondolva talán mondhatni, h "szerencsém", h Gee-vel összeakadtunk, s h lelkiekben nagyon hasonlóak vagyunk, s konkrétan megfelel az összes - előző bejegyzésemben írt - "kritériumoknak". :)

...

Január 15 Vasárnap;

Minden rendben ment. Böröndöt feladtam, Münchenben is sikeresen eltaláltam a megfelelő helyre (geci nagy a reptér) s négy órás várakozás után nekiindultunk a kb 12 órás repülőútnak Miami felé.

A miamiba vezető út jó volt.
Szerencsére nincs okom panaszra.
Kaptunk kétszer ropogtatni valót, s kétszer kaptunk főtt ételt is. Problémás utasok nem voltak körülöttem.
Olyan gépem ültem, amiket eddig csak filmekben láttam. Nem csak két oldalt voltak ülések, hanem középen is voltak ülés sorok. Mindkét járaton ablak mellett ültem. ^.^ :)
+ Voltak fasza tabletek beszerelve az ülésekbe. Rengeteg film közül lehetett választani, játékok is voltak fent, CNN, meg mindenféle bizbasz.
Kis vidéki cserebogár ezt is megélte, s az ilyen standard dolgokért is hálás és örül! :)

12 órás út alatt szarrá ültem a picshámat, de hát várható volt...
Am nem használtam semmit. Nem filmeztem, nem játszottam. Végig azt néztem csak, h hol tartunk. Megkörnyékezett a netfüggőségem, h vegyek netet, mert lehet netezni a repcsin is, de a zsidó énem erősebb volt s ellen álltam a kísértésnek. Úgyhohy csak jegyzetelek, olvasok meg alszom. Am nincs kedvem semmihez. Még mindig magam alatt vagyok.

Mondjuk reggel szarabbul voltam,  mikor egyedül voltam a reptéren. Akarva akaratlanul kísértett a múlt, s az emlékek... :/

Gee is kibaszottul hiányzik...
Beszéltük, h egymással jobban aludtunk, mint egyedül.
Hiányzik a lakásom, Budapest, kiskutyám, lakótársak, barátok. Minden és mindenki! :/

Ah! Jól felkéne pofozni!

Bár a mikor a repülőn a semmiből egyszer csak a szembe sütött a meleg miami napocska, azért az mosolyt csalt az arcomra... :)

Tudom, h jó lesz az utazás, meg milyen helyekre megyek meg bla-bla-bla, de kell jó pár nap, h elengedjem ezeket, s átszellemüljek ismét a hajós életre.

 + A kollégák és a hajón dolgozó magyarok is írják sorban, h nagyon örülnek h visszamegyek, s várnak nagyon, szo ennyivel jobb és könyebb lesz.

A kondit már úgy várom, mint zsidó a messiást!

Remélem első napomon lesz lehetőségem elmenni.
Állítólag nem dolgozunk aznap mikor felszállok, szo magamévá teszem ismét a termet, mint a régi szép időkben. ^.^

Nah. Közben már a hotelben döglök Miamiban. Megvan minden, minden oké. Kurva fáradt vagyok szo döglöm. Holnap, azaz 16.-án megyek a portba s visszatérek a hajóra. :)

Majd valamikor jelentkezem!

Csók!


Rion ;)


:*


(Az oldalon olvasható bejegyzések a szerző engedélye nélkül sehol, semmilyen formában felhasználni nem lehet!)

2017. január 7., szombat

Castries, Barbados, ST Maarten, utolsó napok, hazaérkezés;



La coruna, ST Johns - Antigua;



Barcelona, Halloween, Toulon, Giblaltrár;



Nápoly, Genova, egyebek, Valencia;



Október; Zakintos, Messina, Monte Carlo, Marseilles



Október; Dubrovnik, Kotor, Cabin party's.



Szeptember; Pisa, Nizza - Francia riviéra


Monaco Montecarlo



Szeptember; Kotor, Ajaccio;



https://goo.gl/photos/2eM9E7GmYKqehHKo7