2018. április 2., hétfő

Visszaemlékezés ;

Egy kedves blog olvasóm,  - akivel mellesleg már 7 éve levelezgetek - egy újabb emailben emlékeztetett egy korábbi, kb 1 éve, még hajón írt cikkemre, ami még mindig nagyon aktuális. Igaz, azóta valamelyest változott a véleményem, de a többi része változatlan ;

„Mivel egyre jobban aggasztanak az otthoni dolgok, ezért elhatároztam, h amint megvan a kívánt új munkám, fel fogom venni a kapcsolatot a Momentummal. Hiszem h a 2018-as választásokig hátralévő egy év elég idő ahhoz, h megerősödjenek annyira, h bejussanak a parlamentbe.

És mivel hiszek bennük, s az általuk képviselt politika az enyémmel teljesen megegyező, ezért szeretném őket segíteni. Legyen szó akár szórólapozásokról, aláírásgyűjtésekről, anyagi támogatásról, rendezvényszervezésről. Úgy érzem, h a 2018-as választás lesz az utolsó lehetőség h megállítsuk az ország süllyedését. 
Hiszem továbbá azt is, h kellenek ezek a sok szarok, amiket a kormány csinál. Kellenek, h még többen ábránduljanak ki belőlük. Úgy gondolom, h az idő nekünk dolgozik.

Most javában zajlik otthon a CEU melletti tüntetés! Csak az otthoni dolgok érdekelnek! Annyira forr a vérem, s ismét bennem van a forradalmi hangulat!

Többször kirázott a hideg s majdnem hogy folyamatosan libabőrös vagyok! Ilyenkor szembesülök azzal, h bármennyire is szar a helyzet otthon, még is mennyire szeretem a hazám?! 
Forr bennem a tenni akarás, hajt a változtatás iránti vágy, a düh, h ezek a rohadt komcsik már megint az országunkat basszák, s a gecinagymagyar Jobbikosok hol vannak ilyenkor?! 
Őket is az oroszok pénzelik! Már 2009-ben elkezdtek szövetkezni a komcsikkal, mikor otthagytam őket! Az ő programjukban is benne volt az ügynökakták feltárása, s most hol vannak?! Úgy ugrálnak, ahogy az oroszok fütyülnek nekik!
Döbbenet, h köpheti így szembe magát egy olyan párt, aki naaaagy magyarnak vallja magát, s közben meg ősi ellenségünkkel szövetkezik?!
Hányinger komolyan!

Am aggódom az orosz nyomás miatt. Egyre megdöbbentőbb, s már-már félelmetes, h mennyire betegeskedik a demokrácia szeretett hazámban. 
Azoktól a videóktól meg, amiken Orbán Viktor beszél pár évvel ezelőtt az orosz fenyegetettségről, azoktól meg konkrétan libabőrös voltam! 
De én am hiszem, h ez a sok rossz azért történik, h elhozza végül a várva várt pozitív változást. Először rendetlenségnek, s nagyobb piszoknak kell lennie ahhoz, h aztán végre megerőltessük magunk, s kitakarítsunk. 
Közben végre már a Jobbik is megmozdult az ügyben a CEU javára, ami számukra elég kényelmetlen szitu ugye, de gondolom az oroszok kiadták, h ezt az álláspontot képviseljék, h ha a fidesz kutyájuk elbukna, akkor még a Jobbik ott lesz nekik, s tanulván a hibákból, óvatosabban végzik akna munkájuk. 
Bár a Jobbik kurvára hallgat, h milyen a kapcsolata az oroszokkal, de a nemrégiben kirobbant (ha jól emlékszem) Balogh Béla pártagjuk orosz ügynökösködéses balhéjuk is azt bizonyítja, h eléggé behálózta őket az oroszok. 
Mind1. Hiszek a tiszta pártokban. (LMP, PM, Momentum) Frissek és újjak, ezért kicsik, de meg kell nekik adni a lehetőséget, h bizonyítsanak! Anno a Jobbik is így kezdte. Idő kell hozzá, h megnőjenek azok, akik fenn tudnak maradni.
Azért hiszek bennük, mert a többi párt és emberek már eleget szerepelt! Eleget voltak már a színpadon. Leszerepeltek, unalmasak, távozzanak! 
Új erőkre, új pártokra, új rendszerre, új törvényekre van szükség!”


Ne felejtsétek Április 8-án helyben szavazzatok a legerősebb ellenzéki jelöltre, part listán pedig a szimpatikus ellenzéki pártra! 😘🇭🇺🇪🇺

https://444.hu/2018/03/24/honnan-tudhatjuk-hogy-ki-az-eselyes-ellenzeki-jelolt


Csók!

😘

Rion!

❤️

2018. március 24., szombat

Egy másik választási segédlet ;

Segítség abban, h helyben ki a legesélyesebb ellenzéki jelölt ;

Választási segédlet ;

Kampány


Am úgy érzem h kezd végül tisztázódni bennem, h kire fogok szavazni.

2 szavaztunk van ugye. Helyben a legerősebb ellenzéki (MSZP-PM) jelöltjére fogok szavazni.

Az országos listát tekintve meg eléggé bizonytalan voltam. 

Eddig a Jobbik (mint legesélyesebb kormányváltó erő)  és az LMP(legszimpatikusabb parlamenti párt) között vívódtam. Aztán végül arra a belátásra jutottam, h a Jobbik úgy is erős, fognak rá elegen szavazni, továbbá hiába értek velük egyet jó néhány dolgoban, azért az alapvető emberi értékek tekintetében nem egyeznek a véleményünk. 

Az LMP így is befog jutni a parlamentbe. 

S mivel a Momentum a számomra legszimpatikusabb párt, s nekik kétséges a bejutás, ezért inkább őket támogatom a szavazatommal. Szeretném megadni nekik az esélyt a bejutásra.

2018. március 11., vasárnap

Filmajánló ;A teljes film megtekinthető itt

Az előző részek tartalmából:Február 20 - Kedd;

Kb 1-2 hete furin érzem magam. Nem vagyok rendben lelkileg.  Frusztrált vagyok. Szar az is, h nem tudom, h kikre szavazzak a Momentum - LMP - Jobbik trio közül... :/ Persze egy közös összeállásnak örülnék a legjobban. 

Aztán a meló is.

Meg megint akaratlanul is elém gördült az a videó, amin egy magyar rendőr, brutális módon bántalmazza a kölyök kutyát.

Melóban volt pont. Geci sok ugye a munka, s 2 feladat között kicsit szüneteltem, mert éreztem, h nagyon betompult az agyam, s erre bazdmeg, mire felfogom, h mit nézek már pereg is előttem a brutalitás! Konkrétan totál kiborultam. Nagyon mélyről felszakadt belőlem a sírás. De konkrétan úgy, s olyan erővel, mint amikor a hányás tör ki belőled.

Felpattantam az asztalom mögül, s rohantam hátra a konyhába, nehogy meglásson bárki is. Egyszerűen nem tudtam kontrollálni magam, s a zokogás közben még ráadásul azon stresszeltem, h be ne jöjjenek! Inkább be is zártam pár percre, mert szembesülnöm kellett a ténnyel, h kiborultam. 

Hiába nadi 4/b mesteri fokozat... ... Ülj le egyes!

Így hát hagytam, had jöjjön ki, aminek jönnie kell, s jó pár perc után lenyugodtam.

A lelki világomat illetően, tisztában vagyok azzal, h ez csak ideiglenes dolog. Majd elmúlik. Valszeg sok apróbb dolog jött össze, s emiatt lettem ilyen. 

Úgy gondolom, h mindazok, akik nyitott szemmel élnek, s nem csak a saját érdekeit nézik, hanem jelent nekik valamit is a nemzet, az ország, azok tisztában vannak nem csak a politikusok, de a Fideszre szavazók, ugyanakkor az egyáltalán senkire sem szavazók bűneivel!

BŰN!

Csupa nagybetűvel!

Bűn egyrészt nem elmenni szavazni, s hagyni az országot szétlopni, elrohadni!(Hiába játszod a strucc politikát, h jaaaj eleged van a politikából, s téged amúgy se érdekel, attól még a magyar valóság előbb vagy utóbb, de Téged is segbe rúg!)

Bűn támogatni egy olyan pártot, akik hagyják szétrohadni az egészségügyet, az oktatást. Magukra hagyják ezáltal a gyengéket, a betegeket, az ápolókat, orvosokat, tanárokat és a jövő generációját.

Bűn támogatni az egyre nyilvánvalóbb diktatúra felé vezető rezsimet. Akik leépítik a demokráciát, egyeduralmuk alá hajtják a sajtó nagyját, saját javukra módosítják és különböző módszerekkel csalják el a választásokat.

Bűn, a civileket és civil szervezeteket megfélemlíteni, ellehetetleníteni!

Bűn az oroszok keblére borulni, s azok érdekit szolgálni, az ő rendszerüket átvenni, több évtizedre az elkötelezettjeikké válni (Paks) , az EU ellen spiclivé, orosz kémmé aljasodni. Mindezt egy ilyen történelemmel a hátunk mögött, amilyennel rendelkezünk.... (Őseink forognak a sírjukban.)

Bűn támogatni a tucatnyi stadion építést! Bűn tétlenül nézni százezrek elmenekülését az országból! Bűn támogatni a korrupciót, ami napjainkban már a Fidesz majdnemhogy hivatalos névjegyévé vált!

S az nem megoldás, az nem mentség, h de hát Gyurcsány is meg az MSZP is ezt csinálta!
Bűnösek ők is, de ettől még bűnös maradsz Te is!
Továbbá bűn félelemet és gyűlöletet kelteni! Bűn a saját önző boldogulásodért eladni a lelked nekik, a nyilvánvaló problémák felett pedig szemet hunyni!
Bűn a bűnöket elnézni, róluk tudomást sem venni!
Bűn a már számtalanszor elbukott XX. századi pártokat támogatni. Bűn tudatlanságban élni. Bűn az országot lebutítani, hülyíteni. Bűn a bűnös rendszert kiszolgálni.
Bűn eljátszani a nagy keresztény szerepét, mit sem tudván, semmit sem értvén Krisztus tanításaiból!
Bűn lopni!
Bűn csalni!
Bűn hazudni!
Bűn mindezt csinálni és támogatni az elmúlt 8 évben, állandó jelleggel! Reggel! Délben! Este!

S végezetül legfőképp: Bűn mindezekre mosolyogva, vidáman, reménykedve, büszkén, gőgösen, szimpátiával szavazni!

Kívánom minden illetőnek, h még ezen életében lehetősége legyen bűneit felismerni, s azokat jóvá tenni. Nem csak saját maga, de gyermekei, unokái, a jövő nemzedéke és az egész ország érdekében!Február 21 - Szerda:


Ma volt meeting meló helyen. Ugye eddig ketten vittük az üzletet. Persze a tulajok is sokat dolgoztak és segítettek, de az alap működtetést ketten csináltuk, s mivel a kolléganőm elmegy, így én kapom meg az ő feladatait is.

A nap végén  Guccitól is megkaptam a visszajelzést. Másra esett a választásuk, de szimpatikus vagyok nekik, s szeretnék megtartani az önéletrajzom, mert ha jövőben újabb pozíciók nyílnak, akkor szívesen számítanának rám.

Őszintén megmondom, h ekkor esett le az a bizonyos nagy kő a szívemről, s megkönnyebbültem. Mióta megkaptam azt a megkereső emailt, szarabbá vált a közérzetem a hezitálás miatt. 

Így legalább felkerült az i-re a pont, s lezárult minden.

Am valószínűleg elég magasra tettem a fizetési igényem lécét.
(Mondjuk nem véletlenül, mert nekem tényleg nem éri meg visszalépni eladónak, így is úgy vagyok vele, h ha már visszalépnék, akkor már fizessék meg az árát.)

De a lényeg a lényeg, h végre vége van, fellélegezhetek s teljes erőbedobással koncentrálhatok az előttem álló új feladatokra és kihívásokra.

Március 2 - Péntek:


Lelkiekben már jobban vagyok. 

Mondjuk Hódmezővásárhely sokat tett ezért. + Az ezt követő hírek, h az LMP nyitott a Momentum és a Jobbik felé is. 

Nagyon szorítok nekik. 

(Annyira szétizgultam az agyam, h piáltam, cigiztem  fel alá járkáltam, miközben néztem az élő közvetítést. Szerintem április 8 éjszakáján az idegtől én már tök részeg leszek, mire meglesznek az eredmények.😆✌️) 

Viszont még mindig nem tudom, h kire szavazzak a fentebb említett 3 párt közül. Mondjuk jó ideje érzem úgy h a Momentum visszaszorult a 3. helyre. 

Jobbik meg az egyetlen párt, aki beszél az állatvédelemről.  

Szerintem, ha az LMP megegyezik valamelyik párttal, akkor inkább rájuk szavaznék. De ha nem lesz összefogás, akkor Jobbikra adom a voksom, mint a legesélyesebb kormányváltó erőre. 

Mint azt már korábban is mondtam, jelen helyzetben a demokrácia fontosabb számomra, mint a melegség téma. Először mentsük meg a hazát és állítsuk vissza a demokráciát (igen! a Jobbikal lehet!), aztán majd utána vitatkozzunk minden másról. 

(Ja! És azt is ismételten meg kell, h jegyezzem, h aki még mindig nem vette észre, nem fogta fel h a Jobbik TÉNYLEGESEN megváltozott, s már nem ők a szélsőségek, (hanem a FIDESZ) akkor az egy kicsit szálljon magába, s gondolkodjon el azon, h ő maga hányszor változott meg az élete során?! Ugyanis minden ember életében vannak fordulatok  ahogy a pártokéban is.)


Március 8 utáni idők:

Melóban eléggé erős heteken vagyok túl. Ugye elmegy a kolléganőm, akivel eddig együtt dolgoztunk, s minden nap adja át a feladatokat. Nagyon sok. Kicsit aggódom, h h fog majd menni ez az egész.

Am az elmúlt napokban folyamatosan motoszkál bennem az a gondolat, h ismét egy új időszakba érkezett az életem.

Már érzem azt, h komolyabb, felelősségteljesebb feladatokat látok el.

Eddig a megszokott világomban éltem, az elmúlt 8 évben tanult területen dolgoztam, de most már más, több, komolyabb, kihívásokkal teli.

Ezen komolyságból fakadóan kezdem azt érezni, h én a munka terültén most léptem rá úgymond a "felnövés" útjára. Legalább is a sokszorozódó feladataim, azok összetettségéből, a felelősségek súlyából adódóan érzem ezt.

Ami furi, h egyszerre tetszik és szimpatikus, és egyszerre nem. Van, h úgy érzem, h menni fog ez, s van h azt mondom, h hú bazdmeg....

A szűkebb baráti, ismerősi körömben is megoszlanak a vélemények. Anyum persze félt, s nem örül ennek az egésznek. Szerinte jobb volt az, h kevesebbet keresek, de biztos, nyugodt melóm volt. Sokan megkérdőjelezik, h h menni fog e, egyáltalán lehet e ennyiféle feladatot 1 embernek csinálnia, amit eddig 2 ember csinált....

Mondjuk ez a kérdés a tulajokban is benne van, de úgy vagyunk vele, h majd meglátjuk...
Folyamatos változás alatt van a cég szóval...

Esténként kimerülten és fáradtan, van h kétségekkel telve jövök haza. Tele van a fejem a sok új infóval. 

Állandóan jegyzetelek, próbálok mindent felírni, hisz számomra csak az a biztos, ami fel van írva. Az marad meg fixen. 

Ezen nehézkesebb időkben a kondi, Norbi és Gee az, ahol megtudok nyugodni és eltudok lazulni. 

Akár hányszor találkozok velük, mindig hálát mondok a fentieknek értük. 

Norbi ugye velem lakik, szo minden nap végén van egy kis nyugalom szigetem. A kondi az heti átlag 3 nap, Gee pedig havi 1-2 alakom, de am beszélünk szinte majdnem minden nap. 

Am ami még kikapcsolódás az a Mucsi Zoltán féle videók. Fb oldalán mindig tesz fel mindenféle film részleteket, videókat. Imádom, mikor káromkodik. Annyira én vagyok. ✌️😊

Imádom! Fullra megnyugtat és kikapcsol. 😀❤️

Hó végén 1 hétre ismét Rómába utazunk Norbival. Immáron... ...sokadjára. 😀


Csók!

Rion 😘

💓

(Az oldalon olvasható bejegyzések a szerző engedélye nélkül sehol, semmilyen formában felhasználni nem lehet!) 

2018. február 12., hétfő

Jövőkép, Politika, Gucci, betegség;Örülnék ha 20-30 év múlva már a mesterséges intelligenciák vezetnék az országokat. Ők legalább tiszták. Nem hazudnak, nem lopnak nem csalnak.

...

A legutóbbi bejegyzésemből kimaradt az a fontos megjegyzés, h a mai Magyarországon már nem a Jobbik számít szélsőjobbnak, hanem a FIDESZ!

"Ugye nem arról van szó, hogy neki vagy esetleg egyeseknek az lenne a jó, ha a Jobbik újra egy beskatulyázható, szélsőjobboldali párt lenne? Mert akkor lehet vele riogatni, lehet rá mutogatni?
Rendben van, hogy valaki szkeptikus, hogy kérdései vannak, ez természetes, de a kizárja azt hogy a dolgok őszintén megváltozhatnak, hogy emberek képesek tanulni a tapasztalataikból, attól tartok, éppen azt a hibát követi el, mi ellen elvileg szót emel.

...

Mindig azt hallom, hogy nézzük meg a Jobbik másod- és harmad vonalát, de senki nem nézi meg. Vette már valaki a fáradtságot és elment megnézni, kik a Jobbik önkormányzati képviselői, vagy kik a Jobbik polgármesterei? Senki nem vette a fáradságot! Mindenki elkönyvelte, hogy biztosan ordas nácik ülnek vidéken a jobbikos önkormányzatokban. Nem! Elmondtam már többször, hogy az Elvi Nyilatkozatunkat az elnökség, a választmányunk és a kongresszus teljes egyetértésben fogadta el, és azoknak, akiknek ez nem tetszett, már eltávoztak. Mind a párt szimpatizánsai, mint a tagsági köréből. A valódi szélsőjobboldali szavazó bázisa jelentős része már a Fidesz és Orbán Viktor szimpatizánsa. Tehát a helycsere, amiről sokan beszélnek, megtörtént: a Jobbik ma egy felelős néppárt, a Fidesz pedig szélsőséges." - Vona Gábor - Újratervezés

Február 7 - Szerda:

Lebetegedtem. Influenza. Láz, végtagfájdalmak, végelgyengülés. :) :/

Az elkövetkezendő napokban minden nap új kellemetlenséggel kellett megküzdenem. Torokfájás, majd a nyaki nyirokcsomóim gyulladtak be. Újabb hőemelkedés, levertség. Orrfolyás, gyakori trüszkölés.

Most, mikor ezen sorokat írom, vasárnap van. Reménykedtem, h hétfőn újra munkába állhatok, de sajnos nem. Pedig gechi sok a teendő odabent és elég nagy változások álltak már be megint.

De február 14 környékén már csak normalizálódik az állapotom.

Meló:

Szokásomhoz híven, kronológiai sorrendben kezdek bele a mesélésbe:

Január 31.-én kaptam egy emailt a Gucci német regionális HR-esétől Deprtment manager pozícióra:

"Please excuse the unannounced disturbance and many thanks for taking the time to read my message. 

Gucci is growing. We are therefore increasing the sales-team in our Budapest store and are seeking for energetic and experienced joiners.

During my research for suitable candidates I found your very interesting profile. I think you would match perfectly to the Gucci-family!

If you are interested in a new challenge at the - now unfortunately only second hottest brand on earth then don't hesitate to contact me!"


Nem mondom, h nem kellett pár másoperc s mégegyszeri újraolvasás, feladó ellenőrzés, h ezt most tényleg komoly?

Aztán mikor nyugtáztam, h ez nem egy kamu email, majd kiugrottam a bőrömből.

Pont ezért vagyok fent LinekdIn-en, s be is van állítva, h nem keresek melót, de nyitott vagyok az ajánlatokra.

De a kezdeti nagy öröm gyorsan elmúlt, mert bekapcsolt az elemzős énem, s hát hamar azzal szembesültem, h elég sok a pro és kontra érv mind a jelenlegi munkahelyem, mind a Guccival szemben.

Sokan ezt nehezen értik meg. Főleg a volt kollégák, barátok, akik Luxusban dolgoznak, s tisztában van ezzel mindenki, h okéééé, ez a krémek krémjének egyike. De...

Ott van az a bizonyos deeeeeee.

Összegyűjtöttem a pro és kontra érveket:

Ami a maradás mellett van:

- Szeretem a munkám.
- ‎Szeretek itt dolgozni.
- ‎A fizu is jó.
- ‎Mindig van új tanulnivaló .
- ‎Sokféle, változatos a munkaköröm.
- ‎Hol pörgős, hol nyugis. Pont jó.
- ‎Televannak tervekkel. Terjeszkedéssel. Már tárgyalás megy a MOM parkkal és az Alleeval, h honnan kapunk kedvezőbb üzlethelyiség ajánlatot.
- ‎ Ha beindul az üzlet s a terjeszkedés, akkor regionális üzletvezető lehetnék.
- ‎Fizu emelés előtt állok.

- Eddig ketten vittük a Cinq Fillest, de a napokban felmondott a kolléganőm. Így én több feladatot fogok kapni, nagyobb lesz a felelősségem, többet tanulhatok.
- Felvennének egy részmunkaidős eladót, mert enyém lenne az adminsztráció legjava, szo félig irodai és félig üzletben teendő melóm lenne, mi számomra tökéltes balance.

Ami a maradás ellen szól:

- Mivel ez egy a nyáron nyitott üzlet, így nagyon új, s nem biztos munkahely, mert mi van ha nem durran be az üzlet?....


Ami a Gucci mellet szól:

- Nívós, biztos munkahely
- ‎Presztízs
- ‎Jól mutat az önéletrajzomban.
- ‎Többet keresnék, de mivel kilátásba van a jelenlegi munkahelyemen is a fizu emelés, így kérdés h mennyivel.... 🤔Ami a Gucci ellen szól:


- Nem tudják, h melyik részlegre keresnek managert, mert átszervezés alatt vannak. Az én szeretett részlegem a kiegészítők. Táskák cipők, stb... De szeretem mondjuk a női részleget is. De a férfi?! Sosoe szerettem! Szo az is itt van h nem vállalnék el akármilyen részlget...
- Szar munkahelyi légkör.
- ‎Farkas törvények uralkodnak. Hasonló az Il Bacio második évére volt jellemző, csak rosszabb. Itt nem tisztelik egymást a kollégák. Mindenki, mindenki ellensége. Csak a pénz, a plusz jutalék számít. Én ennek a rendszernek sose voltam híve...

- A jelenlegi melómnál van egy jó fix alapom, addig a Guccinál kitudja mennyi lenne a fix, + a jutalék. Namármost én bekerülnék egy olyan közegbe, akik már hosszú évek óta ott dolgoznak, megvan a saját ügyfélkörük, vevőik, szo nekem már valszeg csak a jöttment turisták maradnának...
Ja! S kiesnek a kínaiak, meg az orosz vevők, mert van a nyelvükön beszélő eladó...
- ‎A pénz nem minden. Ahogy öregszem, úgy egyre fontosabb a nyugalom is.

Természetesen megvannak a magam kapcsolatai ezen körökben, szo a fentebb leírtak biztos infók.

Szo jan 31.-én kaptam a mailt. Január 5.-ig hezitáltam, s csak ötödikén írtam vissza, h ja, érdekel. Elküldtem az ilyenkor szokásos doksikat (önéletrajz, motivációs levél, előző 2 munkahelyeim referencia levelei.)


Január 8.-án (betegen!) már meg is volt az első telefonos interjúm.  
Gondoltam 10-15 perc...

FASZT!

1 óra 10 perc!

Jó megizzasztott a szépfiú. (Mert LinkedIn-en van kint ugye egy kép a német HR-esről, s hát elég fiatal szépfiúka. Lovely ajkai vannak.)

Meg is jegyezte a srác, h jó hosszú lett. Mondtam is neki, h kb 10-15 percesre számítottam. Mire ő vissza kérdezett, h szeretnék panaszt tenni? :D

Nah de! Még mindig hezitálok. Az interjúba azért mentem bele, mert mindenki azt mondta, h legalább hallgassam meg, h mit ajánlanak.

Nem győzöm mindenkinek mondani, h ott leragadnak, h GUCCI!
De nem csak a nevet és a pozit kell nézni...

Ráadásul felmondott a kolléganőm ugye. Aminek szintén megvannak a pro és kontra oldalai. Jó, mert bővülni fog a feladatköröm, többet tanulhatok, ami mindig is fontos volt a számomra, és most már a fizu emelést sem fogják tovább húzni, hanem az újratervezéssel erre is pont kerül.

Ugyanakkor negatív, mert jó, ügyes talpraesett ember, jól összedolgoztunk, s szeretem is. :/
Továbbá, mivel elment, s nekem is kilátásban van egy ilyen lehetőség, az elég nagy pofon lenne a tulajoknak, (akiket meg szeretek) ha én is elmennék...

Sokáig evett az ideg, h mit csináljak, nem tudtam dönteni, h mit akarok, s végül rájöttem, h addig nem is fogok tudni dönteni, még nincsenek konkrét infóim. Még nem tudom, h a jelenlegin mennyit emelnek, s mennyit ajánlanak a Guccinál.

Most ott tartok, h várok a Gucci visszajelzésére. Persze lehet, h össze se jön. Akkor legalább magától elfog dőlni az ügy.

Ha meg behívnak a üzletbe interjúra, akkor lesz lehetőségem érezni egy picit a légkört, látni a "leendő kollégákat", meg hát maga az interjú. Van jó pár kérdés bennem, amit majd az interjú végén felteszek...

Sokat segít, erősít rajtam az a hozzáállás, h úgy megyek oda, h lássuk mit ajánlanak.

Szo ezzel az egésszel kapcsolatban, majd csak a tények függvényében fogok tudni dönteni, de a jelenlegi(!) infóim alapján inkább a maradás felé húzok.


Végezetül pedig egy felhívás, kérelem:


Kérlek írjátok alá az európai nemzeti kisebbségek védelmét elősegítő kezdeményezését:

http://www.minority-safepack.eu/

😊

Csók 


R I O N


❤️(Az oldalon olvasható bejegyzések a szerző engedélye nélkül sehol, semmilyen formában felhasználni nem lehet!) 

2018. január 29., hétfő

2017/2018


... Hát elmúlt 2017 is...Jó év volt. A maga minden pozitív és negatív történéseivel együtt. 


1 éve ilyenkor jöttem össze Gee-vel. Neki is ítéltem a 2017 év hála díjat. 

(Fb-n volt egy egy poszt h jelöld be a barátod, akinek hálás vagy ebben az évben. Gondolkodás nélkül tegeltem is Gee-t.)

De tegelehetnék még jó pár embert és nem embert akiknek hálás vagyok, de hát ez nem az Oscar gála... 😉🤓😆


❤️❤️❤️


Hála, hála, hála. Az egyik nagyon fontos, basic dolog az életben. 


2016 és 2017 elég sok mindent adott nekem, sokat tanultam és fejlődtem. 


Köszönöm. Köszönöm. Köszönöm. 


... 

Ha az LMP összeállna a Jobbikkal, akkor inkább rájuk szavaznék, mint a Momentumra, akik mint egy egoista tinik különcködnek és  nem hajlandóak egyik párttal sem szövetkezeni, - még egy LMP-vel sem, akikkel több az azonosság, mint a különbözőség - hanem inkább kockáztatják - sőt mondhatni egoista csökönyösségükkel még veszélyeztetik is(!) -  a demokrácia megmentését. 

Holott lehet h ez az utolsó választás az utolsó esély arra, h ne süllyedjünk az autoriter orosz és Közép-ázsiai országok szintjére. 


Január 4 - Csütörtök:

Már egészen megszoktam, h az új metrók közlekednek. Az esetek 90-95%-ban az új jön nekem. Viszont amikor régi gördül be elém, mindig elönt egy kis felháborodás és hiszti, h wtf?!

Amúgy elég nehéz visszaszokni a hétköznapi mókuskerékbe. A 2 ünnep között ugye nem dolgoztam. Minél tovább vagyunk távol a munkától, utánna annál nehezebb visszaszokni. 

Még mindig tart az ember undorodom. 

... 

Totál rákattantam a World of Warship nevű online játékra.  Már 2 éve játszom vele. Ez a World of tanks testvére. Ezen utóbbival is 2 éve játszom, de ezt hanyagolom, mert bénácska vagyok hozzá. A hajók irányítása viszont jobban megy. Próbálkoztam a repülős verzióval is, de az annyira nem fogott meg. A warshipsben viszont az anyahajókra vagyok rákattanva. Nagyon szeressem. 😊
Am telente mindig többet kockulok.  

... 

Ahogy közeledik a választás, úgy egyre többet gondolok a jövőre és alternatív lehetőségekre. 

Nem akarm elhagyni az országot, de ha bedurvulna ez a autokrata rendszer, akkor nem árt ha rendelkezem különféle alternatív lehetőségekkel. A legutolsó lehetőségnek mindig ott van Anglia. De Anglia sose vonzott, így ezért is van az utolsó helyen. A Brexit meg szerintem csak egy kis szarkavarás s nem hiszem, h komolyabban befolyásolná a munkavállalási lehetőségeket. 

Am első helyen van számomra az Bécs. Osztrák - magyar Monarchia pártiként mindig is közel álltak hozzám a sógorok, csak hát megkellene tanulni németül. De am szimpik még a svédek és a hollandok is. Mondjuk Svédországgal az a bajom, h túl kozel van az orosz agresszorokhoz. 

Január 6 - Szombat:

Megnéztük az Érkezés című filmet. 

Eléggé magával ragadott. 

Január 15 - Kedd:

Norbi bejött az üzletbe, s kaptam tőle egy szál rózsát, ami elég jól esett. 

Az előzménye annyi, h tegnap eléggé összekaptunk, s mindketten eléggé szarul éreztük magunkat, de a lényeg h megbeszéltük a dolgokat. 

... 

Először találkoztam olyan vásárlóval, aki azt merte nekem mondani 1 termék kiválasztásánál, h "lesz majd". 

Kigüvedtek a szemeim, felszaladt a szemöldököm, s kedvesen visszakérdeztem, h mármint szeretnél kérni ugye?! 

(De am legszivesebben azt kérdeztem volna meg, h ANYÁDNAK lesz?) 

8 éves pályafutásom alatt nem találkoztam még ilyen (számomra) durva és sértő kijelentéssel! 

Há' mondom Móunika! Jóu h szííív infarktust nem kapok! 😀

Gondoltam magamban, h Mucika drága! Ez nem egy gyors étterem, ahol leadod a rendelésed! ...De mondjuk még ott se mondok ilyet... 

De tényleg kedvesen kérdeztem vissza, s egyből észbe kapott,  hátra lépett egyet s bocsánatot kért, s kijavította magát. 

A hátra lépésről jut eszembe. Szeretem ha 1-2 lépés távolság van köztem és a vásárlók közt. De vannak olyanok, akik imádnak belemászni az intim szférámba. Ilyenkor mindig hátra lépek, de sajnos ez nem minden esetben hatásos. Amikor a hátrálás során csak jön felém tovább, akkor szoktam egy határozott, erőteljesebb módon  megköszörülni a torkom, ami szinte felér már egy szolid felkiáltással, h álljál le! 

Ez valahogy mindig beszokott válni! 😊✌️

... 

Norbival heti 3x-szor immáron együtt járunk a gymbe. Szeressük. 😊

Január 20 - Szombat:

Norbival elmentünk a Széchenyi fürdőbe. A hajós kintlétünk és világjárásunk alatt mindketten megtanultuk értékelni és becsülni Budapestet. Ezért elhatároztuk, h megfogjuk látogatni a nevezetesebb helyeket. 

Szép és jó volt, de 2 nagyon kellemetlen dolog történt. 

Az egyik, h ugye régen én elég hipohonder voltam. Kb, mint a szex és New Yorkban Charlotte. A nadi nagyon sokat segített rajtam ilyen téren is, de nem gyökeresen múlt el ez a betegségem. Minden úgy történt mint a filmekben. Néztem ide, néztem oda, s csupa olyan embert láttam, akik taszítanak. Ugye én undorodom a szőrös emberektől. Nah itt volt egy jó pár, akik nem csak nyakig voltak szőrösek, de még a hátuk is az volt. S ahogy kapkodtam a tekintetem, s sodródtak körülöttem, rajtam úgy kezdett egyre jobban eluralkodni a pánik és feszültség.

Norbi gyorsan észrevette és megérezte rajtam h nagyon feszengek. Mondta, h nyugodjak meg, engedjem eeeel, s elkezdtünk félre húzódni, s leültünk a medence szélén. Már akkor geci feszült voltam. + Elkezdtem vakrózni, s közben idegesen meg is jegyeztem Norbinak, h lehet elkaptam valamit, + azt is elmondtam h úgy érzem, h karácsony óta ember/tömeg  undorodom van, amire azthittem h kari után majd elmúlik, de neeeem. Elkezdtünk erről az egészről beszélgetni, ami az sokat segített, mert a beszéddel tudatosítotam a félelem, s szembe néztem vele, s sikerült elengedni. 

De aztán jött a kövi bibi, mégpedig h ellopták a törölközőnk, ami nem bérelt, hanem a sajátunk volt. Ráadásul a kedvenc törcsik voltak. 😔😓😒😢

Lehet nem szándékos volt, de attól én még kb keményen 20 percig dühöngtem. 

Norbi is megjegyezte már, h nagyon csúnyán káronkodom. Ugye ez a hajón alakult így. "Ott durvult el a helyzet." De hát nem szabad magunkba tartani a mérget... 

Szo kellemes egy nap volt, de azért nem volt zökkenőmentes. 

Januar 29. Hétfő;

Tegnap leugrottam pár órára vidékre a szülőkhöz. Útközben nagyon olvastam, s mára kiolvastam Havas Henrik - Vona Gábor Újratervezés című könyvét. 
  
Számomra mint 2006-2009 közötti aktív Jobbikosként elég nosztalgikus volt olvasni. Vonát személyesen ismerem. Többször találkoztunk. Mindig is becsültem és szerettem őt. Mondjuk így van ez a mai napig. 

Mindig is azt mondtam - s mondomma mai napig - h amíg Vona van a párt élén, addig nem kell félni a Jobbiktól, s a néppártosodás nem holmi cuki kampány, hanem az ami valójában történt. 

Csak azok vélik ezt cuki kampánynak, akik vagy nem értenek a politikához, vagy csak felszínén matatnak. 

Ezzel a néppártosodási politikával ugyanis Vona pontot tett a Jobbikon belüli 2010 óta tartó  harcokra és eléggé sok áldozatot követelt. De úgy vélem én is, - és a könyvből kiderült, h szerencsére Gábor is úgy véli - h megérte. 

Sok szélsőséges otthagyta a Jobbikot. Anno 2009-ben én pont ezen szélsőségesek miatt léptem ki. Nagyon megerősödött akkor a Jobbik és tömegével jöttek a párthoz a számomra vállalhatatlan emberek... ... Én meg inkább leléptem. 

Na de! A lényeg, h 3 párt között hezitálok. Jobbik - LMP - Momentum. 

A Momentum áll hozzám a legközelebb. De csalódtam az önző, kicisnyes "nem szövetkezünk senkivel" politikájuk miatt. Fuck off! Saját érdekük fontosabb a haza érdekénél...

Eddig LMP-re szavaztam. Ők vannak most nálam a második helyen. Reménykedem, h szövetkeznek a Jobbikkal, mert akkor rájuk szavaznék. 

A Jobbik meg Vona miatt szimpi. Sok a közös pont, de vannak eletérő vélemények  mint pl a melegség kérdése ugye. 

De a jelenlegi(!) politikai helyzetet figyelembe véve azt mondom, h most számomra fontosabb a demokrácia megmentése, mint a melegség téma. Ha már eltakarodott az autokrata kormány, s visszaállt a demokrácia, akkor majd lehet az ilyen mellékes  temakkal foglalkozni. Akkor majd csak LMP és a Momentum között kell vacillálnom. De a haza és a demokrácia mindig is a number 1 helyen állt nálam. 

Hisz mennyi a melegség témájának súlya egy szabadsag és  demokráciaval szemben?!Persze fontos. De sok más is fontos és ilyenkor jönnek a prioritások...


És ha jelenleg most az a helyzet h a Jobbik az egyetlen esélyes párt a Fidesz erejének csökkentéséhez, v esetleges  megbuktatásához, akkor rájuk fogok szavazni.

Hiszem h sokkal könnyebben lelehet majd a jövőben váltani a Jobbikot, mint most a Fideszt. 

A Fidesz sokkal, de sokkal nagyobb veszélyt jelent mindannyiunkra, mint a Jobbik. A Fidesz még azokra a naiv vakokra is veszélyt jelent, akik ezt most még nem látják, nem fogják fel. 

Olykor eléggé eltudok szonytyolodni, de szerencsére a hitem most is erős, mint mindig. S hiszem, h a sok szar mindig azert történik, h a aztán jobb legyen, ahogyan azt a történelem is tanítja.  

Szo ezek vannak mostanában kérem szépen. 
😊

Csók 


R I O N


❤️(Az oldalon olvasható bejegyzések a szerző engedélye nélkül sehol, semmilyen formában felhasználni nem lehet!) 

2017. december 25., hétfő

2017 utolsó posztja; DecemberDec 4 - Hétfő:

Amikor Norbi elolvasta az utolsó bejegyzésemet, kissé elszomorodott és szarul esett neki az olvasottak azzal kapcsolatban, h hogyan vélekednek az emberek h újra összejöttünk. 

Mire az alábbi "bölcsesség" jött ki belőlem, amit gondoltam megosztok veletek is;

"Gondolom, h szarul esik. Ahogy olvashattad, h nekem is...

Ugyanakkor nem csak nekik, nekünk is empátiával kell lennünk. Nincsennek a mi helyzetünkben. Ők azt látják, h mit tettél, s tartanak tőled, féltenek engem.

Bennem is megvan  ez. Csak kissebb arányban. Részben egyet értek velük, s tudom én is h idő kell neked is, h bebizonyítsd  nekem, h tényleg szeretsz, s megbántad. S idő kell nekem is, h újra teljes bizalmat tudjak adni majd neked. Ez egy folyamat. Rajtunk áll h fogjuk tudni ezt orvosolni, begyógyítani. S ha nekünk sikerülni fog, akkor ezt látni fogják a barátaim is és változni fog az ő véleményük is. 

Ha azt fogják látni, h újra boldog vagyok, akkor örülni fognak ők is. De tudnod kell, h sok ember ösztönösen ilyen. Ami egyszer megmarta őket v a barátait, azzal szemben ilyenek. Én is voltam már az ő helyzetünkben. S mégegyszer mondom, h fontos az empátia. Ez kell ahhoz, h megértésük s (idővel) elfogadjuk magunkat, barátainkat, környezetünket."

...

Lemondtam arról a célomról, h nyárig 75 kgra erősödjem.

November végén ugye Londonban voltam és 4 nap alatt 1 kg-t fogytam! Totál kivoltam. Azt nem mondtam, h bepánikoltam, de azért kétségbe estem, s abnormálisnak vélem, h ilyen rövid időn belül ilyen könnyen leadom azt, amit kurva nehezen kaparok össze magamra....

Szo mondom a faszomat a 75 kg-ba! Örülök, ha a 70-et visszaszerzem aztán majd arra kell törekednem, h megtartsam azt a súlyt.

December 5 - Szerda;

OMG, de boldog vagyok! A tabletem kb egy hete h meghalt. A kijelzője nem működött. Full sötét volt. Lehetett hallani, h működik. Hangerőt tudtam rá adni és pittyegett ahogy szokott, hallottam h feloldódik a képernyőzár ahogy vegighúztam az ujjam rajta, csak egész egyszerűen semmi kép nem volt. 

Teltek a napok, s egyre jobban hiányzott. Nagyon szeretem a tabletemet. (Samsung galaxy ST 700 8.4") 

Már kerestem a szervízt és eléggé szomi voltam, mert 40 000 Ft-ba került volna a megjavítása. 

Minden nap mantráztam s kértem a fentiek segítséget, h h javuljon meg. És ma újra bekapcsoltam, s működött! 👏👏👏

Imádom  a super amoledet és 1600x2560 pixeles kijelzőjét. 😍❤️❤️❤️🤗

... 

"Mindenkinek a teste érzékeny az energiákra. Amelyeket intuitív módon értelmes információval alakít. Olyan velünk született túlélési képesség ez amely mindenkiben - benned is - megvan." 

Véleményem szerint olyanok vagyunk mi emberek, mint az Ötödik elem című filmben a csajszi, aki leszületett a földre aztán (a papnál egy gép előtt ülve) szívja magába az információkat.  Pár másodperc alat rengeteg tudást gyűjt össze. Szo mi ugyanezt csináljuk egy életen keresztül. 

... 

Egyre többet medizek és mantrázok a (világ) béke megőrzéséért, mert aggódom az oroszok agresszivitása miatt. 

(Tudom sokak szerint bullshit, de akik ismernek meg tudják h I fuckin don't care.)

Illetve sokat gondolok az általam elképzelt ideális világképre. Még régebben (1-2 éve)  írtam nektek róla, h milyen is az számomra. Most inkább csak kiegészíteném újabb gondolatokkal. 

A technika ugye nagyon fontos a számomra. Hiszem, h ez is nagyban hozzá fog járulni a környezetünk megóvásához. Viszont én nagyon hiszek, s nagyon várom a mesterséges intelligencia elterjedését. Sokakkal ellentétben, én nem félek tőle, se a robotoktól. Oly annyira nem, h az én ideális világomban ők vezetnék az országokat. 
Meggyőződésem, h jobb lenne a világ általuk. 

... 

Nah amit az Állami Számvevőszék csinált a Jobbikkal és a többi párttal, az eléggé kiverte nálam a biztosítékot. Az azért ez már kemény amit ezek a neo kommunisták csinálnak!
Nem érdekel, h ki mit gondol a Jobbikról, de itt ez már tényleg nem csak a Jobbikról szól, hanem a demokráciáról is! 
Mi van emberek? ! Nem volt elég a kommunizmusból???!!!
Nem elég nagy még a nyomorotok?! 

Azt akarjátok, h a fiatalok (s már jó ideje, nem csak a fiatalok) sokasága ne csak a falvakból, de még az országból is elmeneküljön?! Ki fog így titeket eltartani?! Az a maradék itthon maradt minimál béres?!

Ébredjetek már fel a félelemből és a gyülöletből! Még az állami szintre emelt álhíreket, oroszok által diktált propaganda moslékot zabálja a sok agymosott IQ fighter elvtársak, addig az országból havi szinten nagyobb városnyi ember hagyja el az országot a már elviselhetetlen állapotok miatt!
És ha a Jobbik nem fog tudni indulni és a Momentum se jut be, akkor bizony drasztikus mértékű kivándorlás lesz!

Aztán a sok észkombájn meg, aki a rohadt narancsra szavazott, meg majd élhet az oly nagyra tartott orosz színvonalon. (Bár amennyien utaztak a a világban, biztos van is fogalmuk róla, h milyen is az...) ☠️💩

A többi meg szophat, mint a torkos borz, mert h őt nem érdekli a politika, nincs kire szavazni, s utálja az egészet!
(Jó van fiam! Te is megérdemled mindazt ami van, s ami majd még jön! Ha ennyire nem tudod felmérni a környezeted, h mi történt 2010 óta, milyen a hangulat, mennyi ismerősöd ment külföldre, mennyit javult a boldogságod, akkor tényleg... 👌👍💣)

(Akik még boldogak ; A kommunizmusban is volt egy szűk kis réteg aki vígan élt s kiszolgálta a rendszert, besúgta az embereket, mélyen kinyalta, amit ki kellett ugye, mert h szent meggyőződése volt, h az a rendszer a tökéletes! Rend, fegyelem, tisztaság! Megvédjük a világot a kapitalizmustól! Akkor is voltak bőven idióta barmok, akik bekajálták a sok agymosott propaganda faszságot!. .. A többség meg kussolhatott és robotolhatot... ) 

2 féle út van. Vagy vissza a jövőbe! Irány kelet! Vagy visszaállítjuk a demokráciát, s teszünk azért, h hazajöjjenek  szeretteink, s jobbá tegyük az országot. 

Nagyon sokan vannak kint, akik szeretnének hazajönni, de nem egy ilyen országába. S nagyon sokan vannak itthon (köztük én is), akik szeretnének maradni, de nem egy ilyen országaban...

Dec 13 - Szerda:

Egyre több az új arc a gymben. De szerintem ők vagy csak "alkalmisak" vagy ritkán, v más időpontban járnak a gymbe. 

Sajnos ebben a hónapban jóval kevesebbet tudok eljönni a gymbe. Ahogy közeledik a kari, egyre több a meló, s egyre kevesebb a szabadidőm. 

... 

Örülnék ha összefogna a Jobbik, a Momentum és a LMP. Mondjuk amilyen sok egoista, korlátolt gondolkodású ember él ebben az országban... Sokan az előre helyett hátra tekintenek, a múltban élnek, s a saját egoista világuk (libsi, zsidó, baloldali, buzi identitása, elvei) fontosabbak, mint a demokrácia és egyben a nemzetünk, jövőnk megmentése. Pedig ha csak egy picit is használnák az eszüket, akkor igazán tudniuk kellene, h a jövőben sokkal könnyebben lelehet váltani egy Jobbikot... 
(Am ilyen téren orrolok a Momentumra is, h nem akarnak másokkal szövetkezni.) 

... 


Néha úgy gondolom, hogy nem kellene annyit facebookoznom. Én az fb-n olvasom a híreket. Sok jó dolog van fent, s nagyon szeretem, de sajnos néha azért belebotlok 1-1 nagyon elkeserítő hírbe, s az empata személyiségem miatt tökre letudnak napokra húzni az életről.

Nemrégiben az éhségben haldokló jegesmedve miatt voltam kb 2 hétig depis. Pedig meg se néztem a videót, de már a főcímet elolvasván s a képet látván totál összetörtem.

Ma meg azt olvasom, h egy hármas ikreknek életét adó anyuka halt meg a szülés után, s az apuka írt segélykérő levelet... 😔 

... "Merry Christmas!"... 

Mostanában sokat is melózok. Fáradt vagyok. Kimerült. Antiszoc. Várom már h Dec 23-tól Január 2-ig pihenhessek. 

Bár attól tartok h nem lesz semmi az általam oly annyira kedvelt otthoni punnyadásból, mert 25-27 vidéken leszek a szülőknél, aztán Norbi szüleihez is menni kell, + Norbival hivatalosak vagyunk a fő tulajhoz (akinek dolgozom) vacsira és még 2 baráti társasággal is lekellene tudnom 1-1 találkozót... Oooooh fuck! Már attól elfáradtam és kimerültem, h ezt leírtam... 😥😕😩😪

Szóval mostanában nem annyira jó a hangulatom. Gyakran érzem azt, h nem idevaló vagyok. 

Az én világom túl béke párti, állat és környezetbarát, szereteten alapuló. 

Ellenben mi van most a földön? Ilyen vezetők mint, Valgyimir Putyin, Donald Trump, Benjamin Netanjáhú, Kim Dzsongun, Orbán Viktor... 

Ah! Hagyjuk is... Totál lejöttem az életről...
Már kajak úgy gondolom, h ilyen vezetőkkel -  és ennyi idiótával a földön, akik megválasztották őket -  megérett a föld a pusztulásra...  

Dec 19 - Kedd;

Szabadnapos voltam, s mivel Norbi ment be a belvárosba, így 2 nagy táskányi használt ruhát a kezébe adtam, h ha már úgy is arra jár, akkor legyen szíves elvinni őket a Vörös kereszt székházába. 

Kb ez a harmadik év, s mondhatni h már szokássá vált, h kari előtt elviszem nekik a már nem használt ruháimat. Most tett még hozzá Norbi is és a lakótársnőm is. Egyszerre egyedül nem tudtam volna őket elvinni, szo pont kapóra jött Norbi. 😊😇

Dec 22;

Sajnos decemberben nem tudtam valami gyakran elmenni edzeni. Azzal, h üzletünkről megjelentek cikkek több nagyobb oldalon, sajtóban, hatalmas forgalom volt nálunk, sokat dolgoztunk és keményen, + túlórákkal.  Én ráadásul össze vissza. Ebben a hónapban még nem is volt 2 egymást követő szabadnapom. + Már úgy érzem, mintha állandóan dolgoznék, s a faszocskám már tele van...

A karácsonyi fináléra eléggé lefogyott az üzletkészlet, annak ellenére is, h kétszer is kaptunk árut/utánpótlást. 

De am pozitívan nézvén a dolgokat; örülök, h itt a kari, mert elég volt már ebből, ami majd 1 hónapja megy. 

Mindenki kivan. Tegnap volt a céges kari parti. Érezhető volt az öröm és a felszabadulás. Jókat ettünk, ittunk, beszélgettünk, nevetgéltünk. Jó volt. 

Am Dec 29.én megyünk a fő tulajhoz vacsira. Már várom. Mondták, h vigyünk fürdőgatyeszt is. Van kint dzsakuzzi s majd pancsizunk. Szép régi sváb típusú paraszt lakás van nekik nagyon szépen felújítva. Titta amerikai kertvárosi szüli feli fellingű.  😊🤗😍👙💦


... 

Nem értem h (a metrón) miért úgy ülnek le egyes emberek, h olyan meredeken behajolnak, mint akik állva leakarják magukat szopni?! 👹

...
 
Manapság ha nem is minden nap, de elég gyakran vadászok és olvasok MI/AI-vel kapcsolatos cikkeket és minél jobban beleásom magam a mesterséges intelligencia és a robotok világába, annál jobban tartom undorítónak az emberiséget. 

Annyi a sok buta, durva, barbár, igénytelen, erőszakos  ember. Tele van minden szeméttel, mocsokkal és bűzzel.

Mondom én ezt úgy, h én egy sajátos világban élek. A hajós élet után megtanultam úgy létezni, h úgy éljek, ahogy szeretnék. Ezáltal azt látok és hallok, arra fókuszálom az energiám, ami beleillik az én vilagomba. Ezáltal nagyon sok rosszat kiszűrök, így jóval kevesebb a lehúzó erő. 

Am ha jobban belegondolok mindenki így él. Azzal veszik körbe magukat az emberek, azokkal foglalkoznak, ami érdekli őket. Csak sokan nem alkalmaznak szűrőket a negatív tényezők elkerülése érdekében. 

De amint azt fentebb is meséltem, sajnos van, h elkerülhetetlenül becsúsznak a negatívumok. De hát ilyen a metropolitan élet. Remete azért még nem szeretnék lenni... 

Szo a jól megszokott és bejáratott mantrázásaim mellé a "kívánság listámra" felvette azt is, h gyorsuljon fel ezen terület fejlődése és mihamarabbi széles körű elterjedése.


Dec 23:

Az év utolsó munkanapja. Fura. A 8 éves pályafutásom alatt még sose volt h ne kelljen dolgozni a 2 ünnep között.  

10-16-ig dolgoztam, aztán jött Norbi és a lakótársnőm és elmentünk a szokásos kari vacsinkra a Menza étterembe.

Dec 24:


Am ez az első szenteste, h nem vidéken a szülőknél vagyok. Furi volt.

Átjött Norbi anyukája és élettársa. Feldíszítettük a fát, ajándékoztunk, s miután elmentek megnéztük 2 számomra oly kedves filmet; Kőkemény család és Miért éppen Minnesota című filmet. 

Norbival azt beszéltük meg, h nem ajándékozunk, de ennek ellenére mindketten vettünk egymásnak valamit. Ő kapott tőlem egy happy socks szettet. (amit persze én is hordhatok😇😉) én meg kaptam tőle egy szép budafucknpest-es pólót. (amit ő is tud hordani. 😀) Mondjuk annyi a bökkenő vele, h mellben és ezáltal hónajban is egy kicsit kicsi. Szo lehet h majd elmegyunk lecserélni 1 M-esre.

25.én megyek vidékre a szülőkhöz. 26.án este meg jövök vissza. 

Nah! Boldog karit mindenkinek, s kérlek titeket, h legalább egy pozitív támogató, jókívánságos gondolat erejéig kívánjatok ti is másoknak boldog, szebb létezést. Legyen(ek) bárhol is az illető(k). 

Nah! Hölgyeim és Uraim! Ez volt 2017!

Boldog karácsonyt és boldog új évet kívánok mindenkinek! 

Csók 😘

R I O N


❤️(Az oldalon olvasható bejegyzések a szerző engedélye nélkül sehol, semmilyen formában felhasználni nem lehet!)