2010. március 29., hétfő

Pasik

 

Tegnap lakótársnőm észrevette a laptopomon a pasis hátteret, s egyből oda is ment leesett állal, megnézni közelebbről, h milyen jó pasi! Aztán megmutattam nekik a pasis háttérképeim. Nézegette vagy 10 percig, mert annyi van, mint  a nyű. Pedig azok csak válogatott hátterek. A többi képeket nem mutattam meg neki, mert akkor még ma is ott ülne előtte. Nagyon tetszett neki, s át is tettette őket pendrivejára. :)

Akkor ma 45 percet beszélgettem telón Broafka-val. Szerdán lejön hozzám Egerbe. Várom már. Most beszéltünk először telefonon, s tök jól elcseverésztünk.

Aztán a suliban délután ülök a szokásos helyemen a kanapékon, netezek, s néztem a jövő-menő emberkék, s egyszer csak mikor felpillantottam, azt látom, h egy csaj a szemével felém intett barátnőjének. Én ezt észrevettem, s kérdőn néztem rá, mire nagyon elpirosodott, s gyorsan elviharzott. Nem tudom, mit mondhatott a barátnőjének, amiért rám hívta fel a figyelmét, de kiwi lennék rá.22265_246781632234_87945082234_3152489_6491126_n..

Szintén a suliban van egy olyan helyes fiatal meleg srác! Mikor ránézek full beindít. Egyből arra gondolok, h milyen jót lehetne vele smárolni, mert nekem a smárolás az very important. Tudom róla, h meleg, s látszik, h passzív, de nála ez nem zavar. Nála simán aktívkodnék! XD ;) :P (Jaaaaj! Milyen szépen, s finoman fogalmaztam! ) XD

Olyan széééééép tiszta arca van! Fekete elől vasalt, s felzselézett haja. Igaz fiatalabb lehet nálam, s nem borostás, de Ő is a ritka fiatal bejövősök közé tartozik. S neki is KP 500-asa van! S pont ugyanabban a színben, mint nekem! Hát ilyet?! XD

Spanyol életjelet adott magáról! Rám írt msn-en. Pedig már veszett ügynek gondoltam ezt azt egészet, s azt hittem, h Ő is kiesett a ringből, de csak visszatért. :) Kicsit durciskodtam, féltékenykedtem, de jó volt. Néha van mikor rám jön az ilyen, s szeretek így viselkedni. :)

Röstellte magát, s olyan zabálni való volt így, és annyiban maradtunk, h majd valahogy kielégít! ;) :P Mondom OKKKÉÉÉÉÉÉÉÉÉ! XD

Erről jut eszembe! Tegnap este megint csörgetett Kisaranyos, h hívjam fel. Elbeszélgettünk, s most már rátértem a lényegre, h most mi van velünk, köztünk?! Akárhányszor feltettem a kérdést, válasz nélkül dobta vissza a labdát. Mindent rám akart hárítani, s azt akarja, h először mondjam ki én, én válaszoljak, amit nagyon nem szeretek.

Végül megmondta, h össze is jönne velem, meg nem is. Ő maga sem tudja, h mit akar. Én meg nem kerteltem tovább, s megmondtam neki, h akkor maradunk így, ahogy vagyunk, s majd nyáron meglátjuk, h mi lesz. Le is oltottam, h nagyon nem tetszett, s kibaszott szarul esett az is, h az Alter buli másnapján már elkérte Dávidom telszámát! Tette a hülyét, h most mi van abba, meg nem jelent semmit, amivel csak azt érte el, h még egy feketepontot szült nálam. Nem tudom, mit szólt volna, ha én meg a volt exe telefonszámát kértem volna el tőle?! Igaz! Dávid nem az exem, de akkor is szarul esett! Döntse el! Vagy Ő vagy Én! Erre azt válaszolta, h hülye vagyok, s persze, h én vagyok a fontosabb, de arra már nem válaszolt, h akkor minek csapja a szelet Dávidnak is?! Lehet, h megszakadunk, lehet h neki lesz bébije, lehet, h nekem, ki tudja! Spontaneitás!.... :)

A ritkábban említett lakótársamról kiderült, h blogol Ő is. ( Ő az, akinél régen lebuktam ,s észrevette a pasis képeket. ) Mikor mondta akarva akaratlanul is kiült az ezer wattos vigyor az arcomra. Gondolom, nem kell mondanom, h miért...

Este megint jó sokat beszélgettünk telőn Broafkaval. Sokat nevettem, meg ahogy hallottam Ő is. :)

Na megyek, mert várnak msn-en.

Csók!

Rion ;)

(K)

Great Wallpapers 01221

Az alábbi videó megtekintése 16 éven aluliaknak nem ajánlott!

 

Nincsenek megjegyzések: