2010. április 3., szombat

Spanyol, gay-mum war

1:24-nél érdemes belenézni :)

Először ezúton is boldog névnapot kívánok Drága Ricsikémnek! (K)(L)(K)

S persze minden Richárd ismerősömnek. :)

Ma kamoztunk, s telefonhívással beszélgettünk is Spanyolommal msn-en, s közös megegyezés alapján töröltük magunk romeoról, + én a randiról és a gpointól is. :) Akkor megnéztem a nyakát, h milyen állapotban van, mert szegénykémnek kiszívtam tegnap. XD Volt fodrásznál is, s még sexy bitch-ebb lett. XD Szerdán felutazok hozzá, s széééééét szedem! :)

Holnap megyek Bátyámékhoz az ősökkel, szo nem leszek itthon. Este érünk csak haza, s akkor is megyek ki uncsi tesóékkal bugizni a kertvárosi retrós, mulatós buliba. Szegény Spanyolom agyvérzést kapna itt, mert Ő nem szereti az ilyen magyar számokat. :)BOTD-0511

Úgy volt ugye, h Hugival megyünk ma este Discoba, de nem jött össze, mert inkább én a kertvárosi partyba megyek a többi haverokkal, ráadásul holnap hajnalban kelni kell, szo ahogy hazaérhetnék, csak tusolás, öltözés, kaja férne bele, s mehetnék is a hosszú útra... De azt mondtam, h a-aaa! Rion Úrfi szeret alukálni, szo nem megy SEHOVA!

Anyummal ma hatalmas cirkusz volt kétszer is! PFFF! Az egyiknek fül tanúja volt Bözsim is, ( Spanyol=Bözsi, mert én meg ugye Manci lettem... :) ) mert anyum berontott szokásához híven a szobámba, mikor mi meg beszéltünk.

Ma megint Szörnyella De Frász volt. De megint jót nevettem rajta. Kiborult nála a bili a konyhán reggelről, mikor sütött, én meg reggeliztem, s persze megint reggeli közben csinálta a cirkuszt, h véletlenül se tudjak nyugodt körülmények közt enni. De azért máskor tudja játszani az ártatlant és az értetlent, h;Jaj! Nem értem, h miért vagy olyan vékony?!"

Lökte a sok hülyeségét, s nagyon durván beszólogatott megint. A zaftos részek ilyenek, mint pl.: bánja, h októberben, mikor előbújtam neki, nem küldött el a háztól, pénteken, mikor Pesten volt Bözskémnél, majdnem elmondta apumnak idegességében, h mi van velem, s akkor tuti mehettem volna itthonról. Továbbá, Ő nem tud elfogadni, s undorító az, h a fiúkhoz vonzódom, s mindet pszichológushoz kellene küldeni, s milyen nehéz az neki, h a munkahelyén is mindenki a buzikat szidja! Tök szar volt ez a hét, h Ricky Martin is felválta másságát... Oh! Mondom egyelek meg!  A végén még megsajnállak! Úgy rinyálsz, mintha neked kellene melegként élned!

hot-men-05951 Aztán jött azzal, h velem nem lehet beszélgetni, mire nagyon hangosan, s hosszan felnevettem. Hát mondom, nagyon tetszik ez a kis butus, gyerekes mivolta. Nem is tudom, ki ordibált végig, s ki az, aki egyre kevésbé tud kulturált, higgadt hangnemben beszélgetni, s aki képtelen meghallgatni a másikat, mert csak szavakat hall meg, s azokat ragadja meg és lovagol rajtuk, holott általában annak az általa megragadott szónak semmi jelentősége nincs!

Erre zokogva felszaladt, én meg utána, h miért fut el, s miért nem tud válaszolni kérdéseimre? Talán, mert van valami abban, amit én mondok, s nem az "értelmiségi" munkatársai? Erre szokásához híven, mondhatni természetszerűleg, kérdésemre nem válaszolván támadásba lendült, mire megint felnevettem, h milyen gyenge, s milyen könnyen átlátni rajta! :)

Erre olyat mondott, ami részemről végleg megölte a köztünk lévő kapcsolatot, s ha megtehetném, már rég összecsomagoltam és elhagytam volna a házat!

A lényege az volt, h bánja, h az első gyereke után ilyen nagyot csalódott a második gyerekében, s ismét utalgatott arra, h jobb lenne, ha elhagynám a házat. Még egyszer megzsarolt, h bármikor elmondhatja apumnak, s akkor repülök, de a hab a tortán az utolsó mondata volt, mit igaz, én idéztem meg. Azt mondtam neki, h elég szomorú, h a saját anyám így beszél a fiáról. S szégyen, h Ő, anya ként ott leragad, h a gyereke meleg, s nem azt nézi, h én a fia vagyok!

Erre csak azt válaszolta csendesen, h; "Az a szégyen, h ilyen gyermekem van!"

Erre csak 3 szót mondtam neki angolul, mit nem írok le ide, mert nagyon-nagyon csúnya, s nem vagyok büszke már rá én se...

A legszarabb az egészben, h még csak sírni se sírtam. Gondolkoztam, h miért van ez, holott máskor mindig bőgtem már ilyenkor, s azt a választ kaptam magamban, h lehet azért, mert már ennyire el ridegültem tőle, s ma fejeződött be a spártai kiképzés. Úgy gondolom, h ettől több pofont nem adhat már egy anya a fiának, max még tettekben...thibault2

Lehet egyeseknek erős lesz, amit írok, de jelenleg úgy érzem, h meghalt a régi anyum ma. Előbújásomkor lerobbant, azóta betegeskedett, s ma végleg meghalt, s itt maradt egy... ..."minek nevezzelek?"...

Megyek, mert sokan írnak, s hiányzik a kis majom is. :)

Dávidomnak meg ezúton is üzenem, h szedje össze magát, mert felmegyek ba.d meg, s jól megcsapkodom, ha nem viselkedik férfi módjára! :)

"Ha férfi vagy, légy férfi,  ne hitvány gyönge báb, mit kény, s kedv szerint lök a sors idébb-odább!"

+

" Ami nem öl meg, az megerősít!"

 

Csók!

Rion ;)

(K)

jared_prudoff_201003_5

5 megjegyzés:

Névtelen írta...

Szia(K)
ahh látom mindkettőnknek megvan a magunk keresztje...miért van az, ha az életünk egyik része helyrejön a másik pedig tönkremegy? és miért tesznek keresztbe az emberek egymásnak? féltékenység? irigység? ez lenne a szeretet, ha másikat lelkileg a koporsóba küldik? mit várjunk el az emberektől, ha már például mint az anyud is ezt teszi? hol marad a bizalom és a szeretet?
"Magam vagyok.
Nagyon.
Kicsordul a könnyem.
Hagyom.
Viaszos vászon az asztalomon,
Faricskálok lomhán egy dalon,
Vézna, szánalmas figura, én.
Én, én.
S magam vagyok a föld kerekén."
/Tóth Árpád/
amúgy tudom, ami nem öl meg az erősít, jelenleg már én is csak egy "kínnal" teli mosollyal lépek rajta tovább....
nagy ölelések és (K)
Dávid

Broafka írta...

Miért tud így megromlani egy anya viszonya a gyerekével? Áldatlan állapot, áldott húsvét előestéjén.
Mondanám, hogy majd megbékél, de nem lennék őszinte. Majd amikor elveszít, és nem jársz haza hozzá, akkor talán rádöbben. Talán. Adja az ég, hogy még időben döbbenjen rá, amikor még mindketten éltek.
Fel a fejjel! Koncentrálj inkább a jó dolgokra! Őrá!
Remélem, hamarosan újra látjuk egymást! (K)

(Dávid: ismeretlenül is üdv., és köszönöm az idézetet!)

Rion írta...

Sziasztok! :)

Nagy tartóoszlopai vagyunk egymásnak úgy látom, s léátszik, h mindgyikünk kapott már bőven pofonokat, s tudjuk miről is van szó....

De fel fejjel. Egyszer lent, egyszer fent. Tél után pedig mindig jön tavasz, búra, pedig vigalom! :)

Puszi:
Rion ;)

Névtelen írta...

mm senki nemír a videórol pedig nagy ahaaaaaaaaaa:DD ú és megint a zene is jó LLL van füled a zenéhez ;)(:

Rion írta...

:)

Köszi.

Örülök, h tetszik.