2010. június 26., szombat

Számla, ősök, költözés,

 

Tegnap este, mikor megnéztem az emaileim full kiakadtam! Bátyám küldte a teló számlát! Megint 10 rugós lett a számlám! Ez így nem mehet tovább! Mérgemben azt mondtam, h lemondatom az előfizetésem, de meglepő módon anyummal tök jól elbeszélgettem, s lebeszélt róla, s most nem volt felháborodva, s nem csinált cirkuszt, ahogy vártam tőle. De am akkor is nonszesz! Esténként hívom Mancit, s azért ilyen hatalmas számlát küldenek! Hát tudják mit?! Lily Allen: FUCK YOU!!! De nagyon!

Végül arra a megoldásra jutottam, h a 2 vodafonos telóm közül az egyiket kiüttetem, s T mobilos feltöltő kártyát veszek bele. Újabb előfizetésre most nincs pénzem.

Ma furi, de kellemes napom volt. Nagyapámmal töltöttem a fél napom. Sokat beszélgettünk. Furin állt hozzám. Mondhatni, h rendes volt velem. Nyugodtan írhatom, h ma többet beszéltünk, mint az eddigi életem során összességében. Máskor mindig csak beszaladtam 3-5 percre, s akkor is csak az öreg jánnyal váltottam pár szót. Azóta jó  kapcsolatom az őseim őseivel, mióta elvégeztem a fő sulit, s álláskeresésben vagyok.display_rick-day-11

Ma konkrétan mamám elbőgte magát, h itt hagyom Kertvárost, meg Őket. Előbb a Bátyám ment el olyan messzire, most meg Én. Én meg csak mosolyogtam szegényen, h milyen aranyos. Mondtam neki, h csak Pestre megyek, nem a világ másik felére…

Papámmal meg kimenetünk a pincéjéhez, mert 19 éves kora óta saját boros pincéje van. Milyen jó bulikat tartottam én ott anno! Jó visszaemlékezni azokra az időkre. Jók voltak.

Szo jól elbeszélgettünk az öreggel. Mesélt is, meg érdeklődött is. Kicsit olyan érzésem, h eddig azért nem foglalkozott velem, mert gyereknek tekintett. S most, h állást keresek, így már felnőttként néz rám, s ezért nyílt meg.

Holnap 17-kor érkezem majd Pestre. Konkrétan most semmi kedvem felmenni. Most is odakint voltam  a hintában, s csak néztem ki a fejemből. Szeretek ott lenni, mert nekem az a nyugalom szigetem, úgy, mint Pesten a Duna part az Erzsike híd lábánál a Budára néző bal oldalán.

flondo-01 Szar az is, h anyám ilyenkor normális velem! Nemhogy most lenne olyan hülye, mint szokott, s akkor sokkal könnyebben menne a költözés! Am örülök, h vidéken lakom. Szeretem kertvárost is, s nyugis hely. Szép, nyugalmas környék, friss levegő. Like. Még a hülye kutyám is hiányozni fog, kivel alig foglakozok, de ma játszottam vele is. Haragszom magamra, mert nem tom, most what a fuck bajom van?! Úgy viselkedem, mint aki végleg elköltözik. Eddig is Egerben laktam, csak most Pesten leszek. Igaz, Pestről nem csütörtökönként fogok hazajárni, mint Egerből, hanem szombatonként. Viszont Pestet jobban szeretem, mint Egert.

Ah! Mennék is meg nem is! Gyorsan elfog rohanni a hét, mert sok emberrel fogok találkozni. Várom már, mert hiányoznak már nagyon! Ugyanis olyan emberekkel meetingelek, kikkel már rég találkoztam. Mylord, Broafka, talizok majd S.Viktor blogger társammal is. Először. De majd beszámolok ezekről.

Holnap 13-kor indulok itthonról. Délelőtt alszok, aztán bepakolok, kaja, net, s mehetek is. Pesten majd vár Manci a Keletiben, go az én albimba, kipakolok, s aztán kimegyek görkorizni a Hősök terére olyan 19 körül. Csak legyen jó idő!

Na! Mára ennyi!… … Olyan hülye, furi érzés van bennem… :/

Na! Holnap este jelentkezem!

Csók!

Rion ;)

(K)

erotic picture4

Nincsenek megjegyzések: