2010. június 6., vasárnap

Today

 

Bátyáméktól kaptam szerencsére kis pénzt tegnap, szo jól reménykedtem én nektek a múltkor. Szerencsére ezzel picit tudom mérsékelni kiadásaim. Pontosan 3 hét múlva költözök Pestre. Parázok, h még bizonytalan a létem, s nem tom, h hol  fogok melózni… :S Utálom a létbizonytalanságot! :/ Ezért ma regisztráltam már a Profession.hu-ra is, s keresgéltem állást, s találtam is egy párat, de majd csak az utolsó vizsgám körül akarom elküldeni mindenhová a jelentkezésem.

Gyorsan eltelt a mai napom. Lényegében a családdal voltam, meg tanulgattam. Közben megint napoztam, s szépen haladok a barnulással. Délután kint a hintában aludtam egy jót, de az ébredésem nem semmi volt! A hülye kutyám is ott aludt velem a hinta alatt, de hirtelen elkezdett nagyon ugatni, mire én álmomból ijedve ugrottam fel, s egyben ezzel le is estem az hintaágyról. Ráadásul olyan szerencsétlenül estem, h a könyökömet bevágtam, mi “behangyásodott”. Hülye kellemetlen bizsergős, zsibbadás jött rá. Foj, de utálom! Nérónak annyi szerencséje volt, h kóbor cigányok csöngetgettek be házakba, hülyeségüket eladni, s minket Nérókámnak köszönhetően kihagytak “valamiért”, s ezért nem is vágtam agyon Őt, amiért úgy felrázott édes álmomból. :) Am nagy, s izmos németjuhászunk van, csak sajnos néhol kitapossa a szép zöld füvünk!  :/ Egy időben a tujákat is kikezdte, de körbekerítettük őket, szép kis "”fakerítéssel” vagy nem tom minek hívják őket, de Bricostore-ban lehet ilyen kerti cuccokat venni. Bambusz feelingjük van, de mégse azok. Szeretem az udvarunk, mert ilyenkor szép zöld minden. Növények, virágok, kaktuszok, fák, sziklakert, kerti pad, asztal, hintaágy. Nagyon takaros.

Ma 2 olyan telefonhívásom is volt olyan emberkéktől, kikkel nem nagyon szoktam beszélgetni, s meglepő módon elég sokáig, s jól elbeszélgettünk. Ezért is tettem most fel késve a mai bejegyzésem :)

Na! Megyek is, mert késésben vagyok. Várnak msn-en, meg a Star Wars the Clone Wars-t is nézni akarom. Már a felét megnéztem. :( Szeretem az animációs filmeket. :)

Na! Holnap megyek Mancihoz. De jó lesz már! Este jelentkezem!

Csók!

Rion ;)

(K)

gayb1

Nincsenek megjegyzések: