2010. szeptember 10., péntek

Vizsgálatok, szerencsétlenség, túszok

 

Idézet mára:

- Hát hová lettek ebből az országból a normális emberek?
- Diliházba csukatták magukat, hogy legyen egy kis nyugalmuk.

Böszörményi Gyula

 

Pocsék egy idő van. Nyálkás, borús, úúúútállatosssss. :/

Dislike!

Mára kialudtam magam. 13 órát sleepingeltem. Este 10-től reggel 11-ig nyomtam (az ágyat).

Jelenleg olyan semmilyenes hangulatom van. Hívtak ma melóból. Mikor láttam, h kijelezte a telefonom, h; “H&M” eléggé rám jött a para, h behívnak melózni, de szerencsére csak azért hívtak,  kedden majd mennem kell az Allee-ben lévő H&M-be orvosi vizsgálatra.6a00d83451cc7469e20133f32a797a970b-250wi

Örültem neki, mert szeretek ilyenekre menni. Mármint, h törődni magammal, egészségemmel. Amúgy is terveztem, h elkellene mennem egy teljes körű kivizsgálásra, mert már nem voltam egy ideje.

Akkor szűrésre is elakarok menni Mancival. Júniusban voltunk utoljára, s azt tervezem, h negyed évente legalább mindenképp elfogok járni szűrésekre.

Fontos a számomra a tudat, h nincs semmi bajom, s minden oks.

Pl.: Múltkor utaztam a kombin, s mellettem elkezdett köhögni egy nő csúnyán én meg el is mentem onnan. Még az hiányzik, h elkapjak valamit. Félek az ilyenektől. A csövesektől meg rendesen irtózom! Némelyik kb 3-5 méterről is bűzlik. Borzasztó.

Akkor már az is kezd dühíteni, ha valaki idegen hozzám ér, v ha belép az intim zónámba. Kajak idegbeteg wok, h néha busszal utazom, ami tele van, kapaszkodom, s az emberek nekem dőlnek, lökdösődnek… –.-‘

6a00d83451cc7469e20133f33891c6970b-500wiDe szerencsére 90%-ban a földalattival utazom, s ott általában van ülő helyem. Ja! Képzeljétek. Egyszer az utolsó kis földalattival mentem haza, s kajak csak én utaztam rajta. Beültem az egyik szerelvény végébe, s néztem magam elé. Tök furi volt, h sehol egy lélek. Olyan filmbe illő. Ott a sárga metrószerelvény. Üres ülőhelyek, lógnak a kapaszkodók, s egy fekete kabátos alak ül csak benne. Pedig az oktogonnál szálltam fel rá, s még ott se volt senki! Végállomásig utaztam, s egy megállónál sem szállt fel senki! Mi jutott eszembe? A kaptár című film. Eltűntek az emberek. Zombik odafent tolonganak a sötétségben, s én egyedül bolyongok  városban.

Mindig ilyen hülyeségek jutnak eszembe. Katasztrófák. Pl.: Tele van a metró, s mi lenne, ha kisiklana. Jönnének a mentők, rendőrök, túlélők után kutatnának. Benne lennénk a hírekben. Metrószerencsétlenség! Több tucat halott, x sebesült. Akkor kk jönnének a temetésemre. Kiknek hiányoznék. Kik sírnának értem. Ki, mikor tudná meg, h meghaltam?

A legutóbbi ilyen kitalációm a Westendben volt. Terrorsiták foglalják el az épületet. A túszokat összeterelik a pláza közepén, s minden  órában a szökőkútba lőnek egy túszt. Bombát helyeznek el az épületben stb..

De elképzeltem már ugyan ezt a H&M-re lekicsinyítve. Lehet régen túl sok akció filmet néztem, s sokat játszottam a SWAT4-el. :/ :) –.-‘

Mind1.

Holnap jelentkezem.

Csók!

Rion ;)

(K)

6a00d83451cc7469e20133f3043b5f970b-500wi

2 megjegyzés:

Sviko írta...

ez tök durva:D sokkal jobban el tudom képzeni, hogy Simsezel, minthogy SWAT 4-en nyomulsz:) Én is nagyon szerettem azt a játékot!:)

Rion írta...

:)

Nem jársz messze az igazságtól!

Játszottam én a Sims 1, 2, 3-al is, sigaz iagz, jóval többet simseztem, mint Swatoztam. ;) :P