2013. január 6., vasárnap

Havi horoszkóp:

Kedves Kos!

Óriási hajrába kezdhetsz már a hónap elején. Aztán gondolkodhatsz azon, hogyan fogod megújítani magad, illetve olyan dolgokkal előállni, amire vevő lesz a munkahelyed, és díjazni fognak. A barátkozással hagyj fel a munkahelyeden, mert megtanulhattad már végre az előző évben, hogy hol is van a te helyed. És azt is jól vésd az eszedbe, ha eddig még nem tetted, hogy a barátság és a pénz tönkreteszi a kapcsolatot. Ha párkapcsolatban élsz, partnered orvosi kivizsgáláson eshet át, amely fájdalmas, de jó eredménnyel zárul.

 

Kedves Bika!

A felettesed olyan nagyra értékel, még pénzben is kifejezi, nemcsak dicséretekben. És természetesen hallgat a szavadra. Megbízhatónak tart, és mivel változások várhatók mindjárt január elején a munkában, ezért nem kell megrémülnöd, mert ezek a változások neked jót hoznak. És azon is elgondolkodsz, amit valaki oly sokszor emlegetett: ez nem más, mint a karma törvénye. Hogy nincs számla, amely kifizetetlenül maradna. És ezt tapasztalod, mert az a személy, aki olyan csúnyán, megalázóan bánt veled, annak a sors, most kegyetlen leckét ad.

 

Kedves Ikrek!

Ha nincs kedved olyan tempóban dolgozni, mint a tavalyi évben, akkor sajnos már most közlöm veled, hogy ugyanaz vár rád, sőt még jobban össze kell szedned magad, mert kevesebbet fognak fizetni, még jobb teljesítményt várnak el tőled, és azt, hogy fantasztikus ötletekkel bombázd a főnöködet. Ne menj bele egyéjszakás szerelmi kapcsolatba, mert óriásit fogsz csalódni, ráadásul, ha tartós partnerkapcsolatban élsz, nem fogod tudni úgy megjátszani magad, mint ahogy szeretnéd. Kedvesed észreveszi, és választás elé állíthat.

 

Kedves Rák!

Amennyiben házas vagy, netán tartós partnerkapcsolatban élsz, nincs közöttetek minden rendben. Még az is lehet, hogy a partnered azon gondolkodik, hogy talán külföldön kellene munkát vállalni, és ha még nem kel útra, de már azon van, hogy intézze a hivatalos ügyeket, amivel szerencsét próbálhat idegen országban. Viszont neked őrült hajrát kell folytatnod, és olyan mennyiségű munka vár rád – amihez már hozzá vagy szokva -, amely az eddigieket meghaladja. Ráadásul olyan emberek közé kerülsz, akik nem fognak túlságosan örvendezni neked. De a főnököd bizalmát élvezed.

 

Kedves Oroszlán!

Tele vagy aggodalommal egy olyan személy miatt, aki a rokonságodhoz tartozik, és akinek egészségi problémái vannak. Félted őt, és megpróbálsz segíteni rajta. Mindehhez arra is szükség van, hogy békét köss azzal a személlyel, aki a rokonod számára nagyon fontos. Mert különben az állapota nem javul olyan gyorsan, mint különben. A munkában nagyon oda kell tenni magad, mert sokkal többet várnak el tőled, mint amit nyújtasz. Ha megteszed, akkor számíthatsz rá, hogy magasabb pozícióba fognak kinevezni. Ami több pénzzel és persze több felelősséggel jár.

 

Kedves Szűz!

Tele vagy aggodalommal, talán rokon betegsége miatt, de a csillagok állása szerint, javulás mutatkozik az állapotában. Mindehhez persze szükség volt arra is, hogy amikor kitudódott a dolog, akkor mellette álltál, és mindent megtettél azért, hogy a gyógyulás útjára lépjen. Ha partnerkapcsolatban élsz, akkor a párod segítségére is számíthatsz. Egyébként nagyobb változások kezdődnek az életetekben, és még az is megtörténhet, ha szülők vagytok, akkor éppen a gyermeketek tanulmánya, fejlődése miatt olyan dolgokra kényszerültök, amely mindkettőtök számára megterhelő lesz.

 

Kedves Mérleg!

Többször megfordul a fejecskédben, hogy milyen otthon az, ahol a partnered nem tart rendet. És nem teljesíti a vágyaidat. Változtatni akarsz, és mindent meg fogsz tenni annak érdekében, hogy ez a változás létrejöjjön. Ha ingatlanügyletre kerülne sor – mondjuk költözésre – akkor ezzel várni kellene még egy kicsit, mert előfordulhat, hogy elhamarkodhatsz valamit. Ha olyan gyanú ébred benned, hogy a partnered külön utakon jár, akkor ennek utána nézhetnél, és ne akkor derüljön ez ki, amikor bejelenti, vége a kapcsolatotoknak, mert talált helyetted szebbet, jobbat, és talán még jobb körülmények között élőt is…

 

Kedves Skorpió!

Olyan kemény vagy, mint egy gyémánt. Amit kimondtál, ahhoz kell tartania magukat a többieknek is, mert ha nem így történik, akkor teszel róla, hogy ne érezzék magukat olyan nagyon jól a bőrükben. Előfordulhat, hogy kollégáid között vannak beteg emberek, és bizony, ha nem mutatsz te is egy kis alázatot, ismered a karma törvényét, téged is térdre kényszeríthet. És az a siker, amiért küzdöttél, amit elértél, és az a pénz, amit bezsebeltél, mind semmivé válik.

 

Kedves Nyilas!

Jól kezdődik a hónap, mert még az is lehet, hogy az a személy, akivel együtt éltél, és talán közös utódotok is van, nehéz helyzetbe kerül, és a segítségedet kéri. Most rajtad áll, hogy mit csinálsz? Segítesz neki, vagy hagyod, hogy abban a pácban maradjon, amiben van. Anyagi ügyeid nem alakulnak a legrózsásabban, talán azért, mert olyan hobbit választottál, ami pénzbe kerül. Netán, ha szülő vagy, akkor gyermeked miatt kell mélyebben zsebbe nyúlni. De az is lehet, hogy most próbálsz ki valami olyasmit – talán egy tanfolyam keretében -, amivel a jövődet kívánod biztosítani, és az bizony pénzbe kerül.

 

Kedves Bak!

Még az is lehet, hogy a suliban, vagy a munkahelyeden ismerkedsz meg azzal a személlyel, akivel őrülten egymásba szerettek. Ez nem mindennapi kapcsolat lesz, amely miatt talán még egy fontos barátságot is feladsz. Mert nem fogod talán érezni a barátod, vagy barátnőd hiányát, olyan szimbiózisban lesztek a szerelmeddel. De az is előfordulhat, hogy azt veszed észre – talán életed során nem először -, hogy akivel összejössz, azt a barátaid vagy kritizálják, vagy van valaki, aki le akarja nyúlni. És akivel most összejössz, azt tényleg különleges személy lesz, aki másnak is feltűnik…

 

Kedves Vízöntő!

Amennyiben házasságban, vagy tartós kapcsolatban élsz, és gyermekre vágyakozol, akkor előfordulhat, hogy ez a kívánságod most teljesül. De az is, hogy különböző vizsgálatokra kellene elmenni, hogy tisztázódjon a helyzet, lehet-e természetes úton babátok, vagy csak mesterségesen. De az örökbefogadás gondolata is felmerülhet, no nem annyira a te, mint inkább a partnered fejében. A munkahelyeden jól érzed magad, annak ellenére, hogy nagy változások történtek, de semmi okod arra, hogy ne légy magabiztos és újra a régi.

 

Kedves Halak!

Még az is megtörténhet, hogy a hónap közepén kellemetlen hírt közölnek veled a munkahelyeden, vagy a suliban. Tulajdonképpen ezt már érezted, valahogy a zsigereidben volt, hogy változás történik, de most tudatosul mindez benned. Lesznek akik a támogatásukról fognak biztosítani, mert szeretnek, és minden követ megmozgatnak az érdekedben. És persze lesznek olyanok, akik nem igazán kedvelnek, ők viszont örülnek annak, hogy nem kell veled egy levegőt szívni ezután. És valahol, legbelül, ha nem is azonnal, de egy-két hét múlva te is örülsz, hogy a dolgok így alakultak.

Nincsenek megjegyzések: