2013. augusztus 1., csütörtök

Augusztusi horoszkóp:

Kos (III. 21. - IV. 20.) - Havi horoszkóp

A házasságokban, a régi együttélésekben olyan elfogadhatatlan helyzet alakul ki, amikor megfordul a fejecskédben, hogy talán ennek a kapcsolatnak nincs jövője. És ennek hatására játszhatsz a különválás gondolatával, sőt talán meg is teszed az első  Ha nem akarsz szakítani, akkor nagyon fontos, hogy azt a hihetetlenül nagy energiát, amivel ebben a hónapban rendelkezel, testmozgással vezesd le. Nyugodtan feszegetheted a határokat, és ez inkább a sportban történjen meg, mint a magánéletedben. A baráti kapcsolataidban ügyelj arra, hogy a magánéleted titkait ne oszd meg senkivel, mert sajnos visszaélhetnek vele. Ha nyaralni mész, fantasztikusan érezheted magad, és új ismeretségre is szert tehetsz.

Bika (IV. 21. - V. 21.) - Havi horoszkóp

A szerelemben varázslatos pillanatokat élhetsz át. Ha eddig a szinglik kenyerét etted, akkor most találkozhatsz valakivel, aki miatt úgy érzed, hogy képes lennél szembeszállni nemcsak a rokonaiddal, hanem az egész világgal. Jól érzed, ez a személy megéri a harcot, mert olyan harmónia alakulhat ki közöttetek, amelyről eddig csak álmodoztál. Ha bizonytalanságot érzel például egy tanulmány elkezdése, vagy folytatása miatt, akkor a kezdés, vagy a folytatás mellett dönts. Ugyanis az új ismeretek birtokában új kapuk tárulnak szélesre előtted a megélhetés frontján. Ebben a hónapban fokozottan ügyelj arra, hogy minden szabályt betarts, mert bírságveszélyesek a napok, valamint a szabályok nem tudása sajnos nem mentesít a felelősség, illetve a bírság alól.

Ikrek (V. 22. - VI. 21.) - Havi horoszkóp

Minden esély megvan arra, hogy a házasságokban, a régi együttélésekben a válás gondolata felmerülhet. Ha ez már megtörtént, akkor feszültség támadhat például az anyagi javak elosztása miatt. Körömszakadtáig ragaszkodnod kell mindenhez, amiről úgy gondolod, hogy a tiéd. Ne legyél túlzottan nagyvonalú, mert amit most elveszítesz, vagy odaadsz, azt nem biztos, hogy a közeli jövőben be tudod szerezni. A szerelmi viszonyokban szintén a pénz játszhatja a központi szerepet, és ha van, akkor valószínűleg a kapcsolat zökkenőmentesen alakul. Ám ha nincs, akkor olyan feszültségek alakulnak ki, amelyek hatására elgondolkodhattok azon: érdemes-e folytatni? És ha ez a gondolat már felmerül, akkor a viszonynak igazán nincs nagy jövője…

Rák (VI. 22. - VII. 22.) - Havi horoszkóp

Nagyon fontos, hogy higgadt maradj, és szerényen, visszafogottan viselkedj. A felettesed tömjénezését se vidd túlzásba, mert megtörténhet, hogy főnököd fejében megfordul: érdek húzódik meg az ajnározásod mögött. És éppen ellenkezően reagál, mint ahogy azt szeretnéd. Ha nincs munkád, akkor ebben a hónapban jól tennéd, ha nem is keresnél, mert olyat találhatsz, amely rövid idő alatt megszűnik, és valószínűleg a munkád után bérnek csak a töredékét, vagy rosszabb esetben semmit sem kapsz meg. A szerelmi kapcsolatokban a nehézségek után könnyebb időszak következik, amely miatt talán elkezdesz tervezgetni. Ha nem vagy szerelmes, akkor ebben a hónapban összefuthatsz valakivel, aki miatt a szívverésed felgyorsul.

Oroszlán (VII. 23. - VIII. 23.) - Havi horoszkóp

A titkos szerelmi kapcsolatokban nehéz időszak köszönt be, amikor a partnerednek elege lesz a titkolódzásból, a hazudozásból. Ha nem szeretnéd, hogy a kapcsolat napvilágra kerüljön, akkor előfordulhat, hogy a viszonyt meg kell szüntetni. Amennyiben külföldre készülsz, akkor az összes, létező biztosítást kösd meg, mert így elkerülheted, hogy veszteséggel záruljon a pihenés. Ha dolgoznod kell, akkor a kollégákkal szemben legyél nagyvonalú, és nem ártana, ha a feletteseddel is igyekeznél jó kapcsolatot ápolni, mert a jövőd függ attól, hogy ebben a hónapban a munkahelyeden kit tudhatsz a barátodnak, támogatódnak, és az ellenségednek. Légy figyelmes a rokonaiddal szemben, és ne ess túlzásokba, mert úgy gondolják, hogy kihasználod őket, ezért aztán a menekülési útvonalat keresik, amikor jelentkezel náluk.

Szűz (VIII. 24. - IX. 22.) - Havi horoszkóp

Nehéz pillanatokat kell átélned a szerelemben. Olyan helyzet alakulhat ki, amikor el kell gondolkodnod azon, milyen értelme van ennek a kapcsolatnak? Nem látod a közös jövőt sem, és ennek hatására megtörténhet: úgy döntesz, inkább legyen vége. A házasságokban, régi együttélésekben romantikus időszaknak néztek elébe – még akkor is, ha „ezer éve” vagytok együtt -, és olyan új, közös élményeitek lesznek, amelyekre később nem tudtok meghatottság nélkül visszagondolni. Egy barátság jövője azon múlik, hogy mennyire tudsz diszkréten viselkedni. Ha kiadod mindazokat a titkokat, amelyeket rád bíztak, akkor nemcsak egy kapcsolatnak vethetsz véget – és ezzel súlyos karmát építesz magadnak -, hanem neked is megszűnik egy olyan ismeretség, amelyből szellemileg és anyagilag is profitáltál.

Mérleg (IX. 23. - X. 23.) - Havi horoszkóp

A szerelemben nehéz pillanatokat élhetsz át. Sok esély van arra, hogy a kapcsolatod megszűnjön. Mindennek az oka, hogy egyre inkább biztos leszel abban, kettőtöknek nincs közös jövője. Mindezt a partnered is érzi – különösen, ha ennek már korábban többször hangot adtál, vagy utaltál rá -, és nem fogja váratlanul érni, ha előállsz azzal: itt a kapcsolat vége. Fontos, hogy ne a családod tagjaitól kérj segítséget, vagy kérd ki a véleményüket, mert rossz tanácsot kaphatsz. A munkahelyeden változásokra van kilátás, ezért most kell helyezkedni, közel kerülni a húsosfazékhoz. A kapcsolatok ápolása, vagy új szövetségek kötésére kiváló ez a hónap, amikor ezeknek a hatására megalapozhatod a jövődet. Külföldi utazás, vagy nyaralás fantasztikusan sikerül.

Skorpió (X. 24. - XI. 22.) - Havi horoszkóp

Ragyogó ez a hónap ingatlannal kapcsolatos ügyek bonyolítására, rokonságoddal találkozásra, vagy olyan összejövetelre, ahol a famíliád tagjaival ünneplésre kerül sor. A környezetedben több olyan ember van, akik szembe hízelegnek, szépeket mondanak, és amikor elfordulsz, akkor kígyót, békát kiáltanak rád. Ezért légy óvatos, ne oszd meg senkivel a titkaidat, vagy ne kérj tanácsot fontos kérdésekben a környezetedben senkitől, mert biztos lehetsz benne, hogy nem a javadat akarják. A szerelemben boldog pillanatokat élhetsz át, úgy érezheted, mintha a lelki társadra találtál volna. Ha házasságban, vagy régi kapcsolatban élsz, akkor megtörténhet, hogy a viszony lezárása körül járnak a gondolataid.

Nyilas (XI. 23. - XII. 21.) - Havi horoszkóp


Kevesebb a szerencséd a szerelemben. Esély van arra, hogy a kapcsolat megszűnik, mert a mostani próbatételeket nem állja ki. De az is megtörténhet, hogy egy olyan személy, aki csak közvetetten tartozik a rokonságodhoz, olyan dolgokkal áll elő, amelyet nem tudsz tolerálni, és ez hatással van a magánéleted alakulására. Még az is lehet – ha házasságban, vagy tartós kapcsolatban élsz -, hogy ez a személy a viselkedésével, illetve amit kivált belőled, a kapcsolatod halálához vezet. Ha nem akarod a viszonyt felszámolni, akkor kénytelen leszel nyugalmat erőltetni magadra, még akkor is, amikor szinte kinyílik a kisbicska a zsebedben. Fontos, hogy ebben a hónapban ne kérj, és ne adj kölcsön semmit, mert nehezen tudod majd visszafizetni, vagy nem kapod vissza, amit adtál.

Bak (XII. 22. - I. 20.) - Havi horoszkóp

Híres vagy a nyugalmadról, a rendíthetetlenségedről, a kitartásodról, de mintha erről ebben a hónapban megfeledkeznél. Valaki úgy viselkedik, hogy az egyik pillanatról a másikra őrjöngeni tudnál. Próbáld megőrizni a hidegvéredet, mert a gyorsaság most nem erény, inkább elkapkodhatsz fontos dolgokat. Kiváló a hónap külföldi utazásra, vagy ha külföldön szeretnél hosszabb időt eltölteni, akkor olyan helyzetbe kerülsz, illetve olyan emberekkel találkozol, akik ebben a segítségedre vannak. Ha dolgozol, előfordulhat, hogy felettes váltásra kerül sor, amelynek talán nem örülsz, mert a régit már megszoktad, és kiválóan alkalmazkodtál hozzá. Ne izgulj, mert az új feletteseddel talán még jobban kijössz, mint a régivel.

Vízöntő (I. 21. - II. 19.) - Havi horoszkóp

A munkahelyeden olyan helyzet alakulhat ki, amikor elgondolkodsz azon, talán itt lenne az ideje a váltásnak. De addig ne tegyél egyetlen lépést sem, amíg nincs mások munkalehetőség a láthatáron. Előfordulhat, hogy a felettesedről nincs jó véleményed, de ezt tartsd meg magadnak, mert különben gyorsan a fülébe jutnak kritizáló szavaid, és igen kínos helyzetbe kerülhetsz. A szerelmi kapcsolatokra a fülledt erotika lesz a jellemző, míg a házasságokban, régi együttélésekben az egymásra találás, a közös programok, és egy új befektetés teszi még szorosabbá a viszonyt. Kiváló a hónap arra, hogy a pénzedet olyan dologra költsd, amelynek az értéke az idő múlásával csak növekszik. Itt lenne az ideje annak is, hogy rendszeresen elkezdj mozogni.

Halak (II. 20. - III. 20.) - Havi horoszkóp

Előfordulhat, hogy a szerelemben ábrándokat kergetsz. Olyan szekér után loholsz, amely nem akar felvenni. Így aztán csak és kizárólag magadat okolhatod a csalódásért. Hiszen a kedvesed teljesen egyértelművé tette, hogy nem veled képzeli el a közös jövőt. A baráti kapcsolataid is megpróbáltatás elé kerülhetnek. Ennek oka lehetnek az anyagiak, valamint az, hogy nem vagy képes szembenézni a valósággal. A házasságokra, a régi együttélésekre a harmónia, a nyugalom, a biztonság és a nagy közös tervezgetések lesznek a jellemzőek. A munkahelyeden van olyan barátod, aki csak látszólag a barátod, egyébként a hátad mögött kibeszél téged, és azon drukkol, hogy negatív esemény történjen az életedben. Ezért a munkahelyeden ne oszd meg a titkod senkivel.

Nincsenek megjegyzések: