2014. május 8., csütörtök

Hogy teremtsek bőséget az életemben?

 

AZ ALSÓBBRENDŰ, PÉNZTELEN, IRÍGY GONDOLKODÁS TÖRLÉSE, NYITJA MEG A LÉTEZÉS BŐSÉGÉT. Az egyik legfontosabb lecke az életben az, hogy megtanuljunk megszabadulni a korlátoktól. A saját jólétünk forrásai vagyunk. A bőség a Létezés része. Ha visszautasítjátok ezt a részt, akkor a Létezést is elutasítjátok.

A Létezés nem mondja meg nektek, hogy legyetek szegények, vagy korlátozottak. Csak az egyház, a kormányzatok és a bankárok akarják, hogy szegények és korlátozottak legyetek.

Ha hálásak vagyok mások szolgálatáért, akkor is bőséget fogtok bevonzani. Ha boldogok vagyok mások sikerei miatt, akkor is bőséget fogtok bevonzani. Ha féltékenyek vagy irígyek vagytok mások sikerére, akkor gátolni fogjátok a saját bőségetek áramlását, mert a negatív gondolkodással azt mondjátok a Létezésnek, hogy nem akartok bőséget.

Ha pozitív karmát teremtünk, akkor bőséget teremtünk az életünk minden részében. Ha negatív energiát teremtettetek a korábbi életekben, vagy a jelenlegiben, lopással, vagy valaki bőségének a meggátolásával, akkor ennek az energetikai eredménye, szintén a bőség megtapasztalásának a meggátolása.

A karma az ok és az okozat alapelve. Azért, hogy meggyógyítsátok ezt a negatív karmát, pozitív karmát kell teremtsetek, azáltal, hogy más embereket segítetek bőséghez jutni.

MINDEN energia és igen, még a pénz is az. A pénz nem rossz dolog, ez természetes energia. Attól függ, hogy hogyan használjuk a pénznek nevezett energiát. A gondolataitok felerősíthetik a pénz energiáját, vagy gátolhatják is őket. Attól függően, hogy hogyan használjátok a gondolataitokat. Használhatjátok a pénzt spirituálisan, hogy jólétet teremtsetek meg másoknak.

Amióta csak pénz létezik a Földön, spirituális céllal kell használjuk. Ha spirituális szándékkal használjuk a pénz energiáját, akkor pénz nélküli társadalmat teremthetünk. Meg kell engedjük a pénznek, hogy mindenki javára szolgáljon bennünket. Ez egy energiaként kellene használjuk, hogy megvalósítsunk dolgokat. A bőségnek mindenkihez áramolnia kellene, csak úgy, mint a magasan fejlett bolygók esetében.

A pénz egy eszköz, mint a számítógép. Néhány ember azért használ számítógépet, hogy másokat bántson. Páran pedig művészeteket teremtenek, vagy másokat segítenek a számítógépekkel. Ha önző vagy kapzsi célokra tartogatjátok a pénzt, mint néhány politikus, menedzser, vagy vallás, akkor negatív karmát teremtetek meg. Meg kell találjátok a középutat, hogy spirituálisan használjátok fel és hasznos dolgokra anélkül, hogy függővé, vagy megszálottá válnátok általa és anélkül, hogy másokat irányítanátok vele.

Hagynotok kell a "pénznek" nevezett energiát áramlani. Mióta csak a "pénz" energiája létezik a Földön, jó dolgok megtételére kell felhasználjuk. A pénz egy segítő szerszám, hogy megvalósítsunk a fizikai dimenzióban. Pénzzel pozitív dolgokat teremthettek meg mások számára. A pénz az egyik azon segítő eszközök közül, hogy megtanuljunk spirituálisan viselkedni a 3. dimenzióban. Pénzzel megköszönhetitek másoknak a segítséget, vagy a munkát.

Ha profi CD-ket akarok, akkor fizetnem kell a nyomdai szolgáltatásért. Tehát, megköszönöm neki a szolgálatot és emiatt szintén bőséget vonzok be. Ez a spirituális viselkedés.

Ha valaki pénzt kölcsönöz nekem könyörületből és szeretetből, hogy segítsen kifizetnem valamit, akkor azzal köszönöm meg neki, hogy amikor visszakapom, visszaadom azt neki. Ez a spirituális viselkedés.

Ha valaki nem akarja kifizetni valaki más szolgáltatásának a számláját, akkor ez azt mutatja meg, hogy nem becsüli meg mások fáradozását és visszautasítja a fizikai valóságot. Ez bezárja a gyökércsakrát és a bőség nem tud áramlani. A pénz egy energia gyakorlás az alacsonyabb dimenziókban, hogy megtanuljuk megbecsülni és tisztelni a munkát, a szolgáltatást , vagy mások ajánlatait.

Ha így tesztek, akkor megváltoztatjátok az energiátokat és elkezditek fogadni a bőséget, valamint a tudatosságotok készen áll a magasabb dimenziókra. A magasabb dimenziókban nincs pénzünk, bármit megteremthetünk, amit csak akarunk a gondolatainkkal, mert az energiánkat és a bőséget mindenki megsegítésére használjuk fel. Mindent megosztunk másokkal és nincs egoista gondolkodásmódunk. Mindenki mások szolgálatában él.

Amióta csak a pénz létezik a Földön, hálásnak kell lennetek annak a lényegéért, amiért fizettek. Ha a telefonért fizettek, akkor a lényege a kommunikáció. Ha a kocsiért fizettek, akkor a lényege a mobilitás. Ha a zenei CD-kért fizettek, akkor a lényege az energia és az az érzés, amit kaptok, amitől jól érzitek magatokat. Hálásnak kell legyünk a lényegért és a fő energiáért, amit kapunk. Ez egy spirituális lecke.

Minél több hálával rendelkeztek, annál nagyobb bőséget és boldogságot vonzotok be. Minél inkább féltékenyek, egósok, vagy gyűlölködőbbek vagytok másokkal szemben, annál jobban taszítjátok magatokat bajba és pangásba. A gyökércsakrátok gátolva van és negatív karmát teremtetek, amit a következő életbe is visztek. Ez újra bajba kever benneteket, amíg a lecke nem lesz megtanulva.

Ha a Létezésre vagytok hangolódva, akkor bőség energiát és pozitív karmát teremtetek. Segítséget és bőséget fogtok kapni más emberektől, vagy olyan helyzetektől, amikre nem is számítottatok, mert a gyökércsakrátok bőségenergiát teremt. Ez az ok és okozat egyetemes törvénye.

Ha venni akarunk valamit és nincs pénzük rá, használhatjuk a helyzetet, hogy bőséget teremtsünk. Ez egy lehetőség, hogy megváltoztassuk a gondolkodást, a tudatosságunkat és az energiánkat azért, hogy megvalósítsuk a lehetőséget azért, hogy megszerezzük azt, amit akarunk. Ez egy lehetőség, hogy fogadjuk a Létezés bőségét.

Én ingyenes fénymunkákat és videókat csinálok 13 éve, de sok ember még így sem hálás érte és támad, sérteget és zsarol. Mivel sok ember féltékeny és egós, nem tetszik nekik ha mások sikeresek. Kevés a csoporttudatosság. Azok az emberek gátolják a saját gyökércsakrájukat és a bőség áradását az életükben.

Sok erőfeszítéssel CD-ket készítettem. Sok rendes pénzt költöttem el. Adót fizettem és jogdíjat. Minden időmet és energiámat felhasználtam a tervezés és a zene megalkotására. Mások is megteremthetik ezt a bőségenergiát. Más szóval, nem tartottam meg csak magamnak a bőséget, másoknak is adtam belőle. Ez megteremti a bőség energetikájának az áramlását. A negatív emberek még mindig támadnak, mert a földi társadalom által vannak beprogramozva, hogy ilyenek legyenek.
Bőséget használok, hogy bőséget teremtsek mások számára. Ezt hívják spirituális gondolkodásnak és csoporttudatnak, ami néhány földi embernek nem tetszik. Törődtök más emberek jólétével és ha tenni akartok valamit mások jólétéért, akkor a Létezés elküld mindent a számotokra, hogy ezt elérjétek. A CD-im segítő támogatások, hogy pozitív energiát teremtsenek és bőséget, mint fizikailag és spirituálisan.

Azok, akik a CD-imet akarják és nyitottak a Létezés bőségére , lehetőséget fognak kapni, hogy megszerezzék őket. Azok, akik irigyek és féltékenyek, egóval és gyűlölettel támadnak, azok gátolják önmagukat, hogy sikeresek legyenek és bőség legyen az életükben, nem számít, hogy az élet melyik területén. Azok az emberek, akik nem fogadják el önmaguk, vagy mások számára a bőséget, azt mondják a Létezésnek (Istennek), hogy szeretnek gondban élni és ezt teremtik meg maguk számára, néha sok életen keresztül.

A pénz egy tanulóprogram, hogy megtanuljatok energiákat teremteni az érzéseitekkel és a gondolkodásotokkal. Ha azt gondoljátok, hogy nem érdemlitek meg a pénzt, akkor önmagatokat gátoljátok megszerezni azt. Ha nem számít az, hogy "gazdag" helyen élsz, vagy sem. A történelem megmutatja, hogy az egyház és a vallások, évszázadok óta programozták a földi embereket a dogmákkal és a szabályokkal arra, hogy szegénynek kellene lenniük, ha barátokat akarnak.

Csak akkor kaphattok valamit is a Létezéstől, ha elfogadjátok önmagatokat. A Létezés, a Kozmikus Tudatosság, mindig bőséget ad, de sok földi ember gátolja és visszautasítja ezt a negatív gondolataival, amiket a földi társadalomtól, vagy a rossz viselkedésből eredő negatív karmától kapnak.

Ha negatív hozzáállásotok van a bőséghez és a gazdagsághoz, akkor meg kell kérdezzétek önmagatokat, hogy:

"Megengedem magam számára, hogy fogadjam a bőséget az életben?"
"Vagy gátolom azt a negatív gondolkodásommal?"
"Támadok sikeres embereket azért, mert féltékeny vagyok, vagy örülök mások sikerének?"
"Nyitott vagyok rá, hogy fogadjam a bőséget a Létezéstől, vagy gátolom azt?"

A bőség spirituális és fizikai dolog, bennetek kezdődik el.
A gondolataitok, érzéseitek és tetteitek teremtik meg a valóságotokat.

Nincsenek megjegyzések: