2020. május 17., vasárnap

Az előző részek tartalmából;



(Igen. Tudom, h erre a számra táncoltak a srácok a Feketék fehéren című filmben. ;))


Az elbocsájtásom utáni két hétben eléggé változó volt a hangulatom, de ahogy telt az idő, s szép lassan nőtt a szimpatikus, megpályázott álláshirdetések száma, úgy kezdtem elengedni az előző munkahelyem.

A cégnél töltött utolsó hétben már nagyjából tisztázódott, h a kollégák és a munkakörnyezet meg persze a fizu hiányozni fognak, de maga a munka nem fog. Annyira technikai jellegű meló, h hiába volt a meetingek memójának elkészítése, termékek, rendezvények marketingje, és még egyéb dolgok elintézése a feladatom, azért csak kell minimum műszaki érdeklődés ebbe az irányba, ami nekem nem volt meg. (Kamerák, és mindenféle műsorkészítéshez tartozó dolgok, hardverek, kábelek, kellékek.)

Szóval szépen átlendültem a kezdeti "gyász", szomorkodásból, az előre tekintésbe, reménykedésbe. Hiszem, h minden okkal történik és épp itt volt az ideje a váltásnak.
Örömmel és hálával tekintek erre a munkahelyemre is, s úgy érzem készen állok a következő kihívásokra, fejlődésekre. :)

...

Állláskeresések és angol interjúkra való készülődések közti szünetekben, kikapcsolódásként, feltöltődésként azzal foglalatoskodom, hogy pl; ablakot pucolok, függönyt mosok.
Jobb szeretem a szép apránként step by step módszert, mint mondjuk az anyám féle 1 nap alatt csináljuk meg és A-tól Z-ig nyaljunk át pöpecre mindent. Kivagyok az ilyen nagy felfordulásos takarításoktól!

Szépen naponta megtisztítom az egyik szoba ablakát, majd a másikét, majd a harmadikét. Ugyan így egyik nap az egyik függönyt mosom ki, aztán másikat, harmadikat, negyediket.

A negyediknél függönyt is cseréltem, mert a nappaliban spagetti függöny van. Télen fehér színű, mert az világosabb, nyáron pedig világos barna színű.  Szo napi 20 perc molyolás tök jól esik. + Külön jó érzés a látványos eredmény, a megszépülés, tisztulás. :)

Május 12 - Kedd;

Elkezdtük nézni a POSE második évadát.

Amilyen szépségessss volt az első évad zárása, olyan jó volt a második évad nyitása. Látszik, h több pénzt kapott, jobb a minősége. S azok a zenék! OMG! Bömbölt a TV! 😅 Amúgy nekem ez a sorozat a Trónok harcával van együtt a dobogó legfelső fokán! Annyira a szívembe lopta magát, h nagyon! 😍❤️🏳️‍🌈

...

Felmerült a szoba kiadásának gondolata, de azt inkább csak a legszükségesebb esetben használnám. Lényegében két szobám van most amit aktívan használok, amiből az egyiket felkellene adnom. Mert a nappali is a szobám lett. Délkeleti fekvésű a lakásom, s a nap első felében a nappaliban vagyok, a nap vége felé pedig a saját szobámba. Szo vonulok a nappal. 😁 Persze a bérlő lehetne az üres harmadik vendégszobában, de....... ne legyen! 😅

1 opcióra vagyok nyitott, h Juci barátnőm költözzön hozzám, mert róla tudom, h nem csak magára, de környezetéra is odafigyel és rendet tart maga körül.

Május 17 - Vasárnap;

Éppen úton vagyok hazafelé. Igaz bevagyok csiccsentve, de most nagyon jól érzem magam. 😁 Lehet, h pont ezért, but who cares???

E héten nálam voltunk Gáborral. Ma délután bementünk hozzá, aztán taka Deákra, találkoztunk Juci barátnőmmel.
Pia, cigi, barátok! Istenem! Úgy kellett már ez nekem! Olyan jó volt. Már nagyon várjuk, h menjünk Agárdra zülleni, ahogy szoktunk minden nyáron!

Jó volt iszogatni, csacsogni, fürdőzni a napsütésben! Pedig majdnem nem lett semmi, mert a nap első felében esős, borongós idő volt.

Most hazafelé meg a '80-'90-es évek zenéit hallgatom. (u can't touch this, pump up the jam, bad girls, I wanna dance with somebody, Vouge) Olyan jó lelki fröcsi! Nem tudom miért, de ezen kor zenéitől számomra a szabadság, boldogság érzete tölt el. Lehet, h mert anno anyumban, majd a gyermekkoromban ez a feeling ivódott belém? Fasz tudja! 🙄 De tény, h jól eső lelki fröcsikék ezek nekem.😊✌️

...

Jövő hét közepén lesz a 31. szülinapom. Egyik nap ezen meditáltam egy kicsikét. Milyen érzéssel tölt el ez engem?
Sokáig nem jött semmi érzés, semmi válasz, de aztán pont ez döbbenet rá arra, h basszus! Minden úgy jó nekem ahogy van! Nem siratom a fiatal éveim, hanem örömmel, hálával, nosztalgiával gondolok rájuk vissza. Minden úgy jó ahogy történt! Semmit sem változtatnék meg! A jelenért is hálás vagyok, mert mindenem megvan.

Jóóóó! A sok milliók még nincsenek, nem nyertem még a lottón, de dolgozom az ügyön! 😅

Nah, de amúgy komolyra fordítva a szót, nem panaszkodhatom. Örülök és hálás vagyok, h van kellő egzisztenciám és egészséges vagyok! Ez a legfontosabb! Amit köszönök is! Köszönöm! Köszönöm! Köszönöm! ❤️🙏👼

Egyedül a jövővel kapcsolatban van egy kis szomorúság bennem, mert tudom, h több halál lesz ebben az évtizedben a családban/rokonságban.
Ez elszomorít, de ugyanakkor tudom azt is, h el kell fogadni, ez az élet rendje, s nekik is így lesz jobb. Annyi idősen már ők sem akarnak élni. Hangoztatják is, s meg is értem.

Szo jah! Leginkább békét, és hálát érzek születésnapommal kapcsolatban.

Gábor zizegett, h jaaaj mit vegyen, de egyből le is állítottam, h semmit, mert egyrészt nem vagyok már gyerek, akiknek venni kell valamit, másrészt meg nem vagyok egy ajándékozós típus, s ugyan így vagyok magammal szemben is, h nekem se vegyenek semmi faszságot!

Erre mondta, h de h az meg úgy milyen?

Mondom olyan h a kerek 30ra is az volt a kérésem, h senki semmi felhajtást, mert nem szeretem! Kellemetlen a központban tetszelegni.

Mondom úgy is megyünk május utolsó hétvégéjén hozzátok, majd akkor max egyik étterembe meghívsz, s az nekem tökéletes lesz.

Jah! Igen! Szo 2 hét múlva megyünk Debrecenbe s bemutat majd a családjának! Durva mi?! 😁
Belegondolok, h h indultunk; szexpartner, állandó szexpartner, barátság extrákkal, nyitott kapcsolat, s piff anyukám! Már 8 hónap elreppent, s megyek bemutatkozni a familinak, h hello-szia! Ahhoz képest, h nem kerestem kapcsolatot... 🙄
DIIIIK TEEEE! 😁💁‍♂️

3-4 napot ott leszünk, meg elmegyünk a Hortobágyra iiiis! Várom már, mert még sose voltam, se Debrecenben, se Hortobágyon.
Abban már biztos vagyok, h gulyás leveset fogok enni, vörösboros marhapörit nokedlivel és kovi ubivaaaaaal!❤️😍🤤 WAAAA! MEGŐRÜLSZ-MEGVADULSZ!!!

Jóu lesz!
Nah! Takázom aludni, álmi vagyok.

Majd jelentkezem. Remélem kövi alkalommal fogok tudni mesélni már interjú ügyekben... 😊


Csók! 😘


Rion


❤️



(Az oldalon olvasható bejegyzések a szerző engedélye nélkül sehol, semmilyen formában felhasználni nem lehet!) 

Nincsenek megjegyzések: