2010. március 1., hétfő

Éljen március elseje! Ez a tavasz ünnepe!




Szerintetek hogy keltem reggel?...

Nem sok híja volt, h ne menjek be órára! Meg az is! Órán nem lehetett használni a számítógépeket, a laptopom meg persze nem cipeltem magammal. Semmit sem vittem. Se táskát, se füzetet, se semmit! Elég volt magam bevonszolni!

Hiába ittam 2 bögre tejes kávét semmit nem hatott! A kávét is már úgy iszom lassan, mint a vizet... :S

Ma se tanultam semmit! Haragszom is magamra ez miatt, h mindennel foglalkozom csak azzal nem, amivel kellene, pedig annyi tanulni valóm lenne, h nem igaz!

Mikor vége lett a hajnali óránknak, akkor a suli előtt MTV-s (Magyar Televíziós) riporter, s kamerás vadászott a diákok után, de nem nagyon nyilatkoztak. Na mondom majd én, csak jöjjön ide! XD

Erre Krisztikém drága nem fel visít hangosan, h; "Jaajjjj, csak ide ne gyertek!" Hát azt hittem, ott helyben lefejelem, h kuss má!!! Pont, h azt várom, h idejöjjenek! XD

Kom hülye wok! Jót mosolygok itt magamban. Elképzeltem, ahogy Krisztit ott lefejelem! XD...

Am természetesen nem lennék ilyenre képes. Csak vicces, ahogy elképzelem. :) Bár lehet én estem volna össze, mert nem bírom a fájdalmat...

Szo, persze meg is hallotta a riporter csajszi, s így nem is jött oda hozzánk. :( WHAT A PITYYYYYYYYYYYY - mondom! :) ( Milyen kááááár! )
Nem szoktam tv-t nézni, de ha valaki látná véletlenül ezt az egri riportot, akkor majd írjatok már pls! XD :) Bár jó lenne tudni, h mikor teszik fel a riportot... :/
( Aki nem olyan jártas a komizásban, annak riongay@gmail.com ) ;)
Szo!
 
10-re hazaértem, s lefeküdtem egy kicsit pihenni. Nem gondoltam volna, h elalszok, mert napközben valahogy nem tudok elaludni, de most összejött. 10-től 14:30-ig sleepingeltem. :)
Olyan jóóóóóóóóó volt!
Aztán bementem a városba sétálni egyet a szép napsütésben. Na persze az ösztönzött leginkább, h felcsaphatom a napszemcsim, mi olyan faszául passzol a bőrdzsekimhez... XD :P ;) Aztán beültem  suliba netezni, s lényegében el is telt a napom.

A csajoktól megtudtam, h március 8.-án nők napja, szo felírtam az agyamba ( telefonomba) 1 emlékeztetőt, h vegyek valamit a jányoknak. :) + E hónapban szemészetre is el kellene mennem és kontak lencsét is venni kell. Eddig szemüvegem volt, s kíváncsi vagyok, h milyen lesz a kontak lencse... De kell minden kép, mert az Alterban is szemüveg nélkül voltam lent, s nem megy olyan jól úgy a vadászat, bár elég közel voltak az emberek, szo láttam rendesen, de a távolba lévő szépfiúk arcát már nem láttam olyan szépen és tisztán! :)

Am még mindig a buli hatása alatt állok. Jó nap volt, mert egy páran bejelöltek fb-n (facebook) kaptam jó sok levelet, sms-t, telefon hívást. Szo volt egy kis pezsgés, mit élvezek. Kommunikátor vagyok, szo szomjazom a másokkal való kommunikációt... (is)...! ;) XD :P

E hónap végén úgy tervezzük a "bandával", h ismét elmegyünk az Alterbe. Am tök jó! Rem, megmarad, s megerősödik ez a frissen született bulis banda! :) Gondolok én itt a 3 szép, csinos pesti leányzóra, kik vendégül láttak na én persze mi hármunkra a fiúkkal.( Nagy öleléééééééééééés nekik ezúton is! ) XD (K)

JAJ! Most jut eszembe! XD Vasárnap reggel a fiúkkal ( Dáviddal és Csabival) csináltunk egy nagy ölelééééééééééééééést, s olyan jóóóóóóóó volt! XD Szeretek ölelkezni (is)! ;) :P

Kicsit felhúztam az agyam, mikor olvastam a Metropolban az egyik olvasói levelet. Felvolt háborodva az író, h milyen szlengek, szavak, kifejezések vannak terjedőben a magyar nyelvben. Meg, h szeretettel használunk angol kifejezéseket.

Megfordult a fejemben, h reagálok levelére, mert ugye meg lettem szólítva én is, mert én ilyen vagyok, aki szeret használni más nyelvű kifejezést is a magyaron kívül.

Haladni kell a korral és a változással! Ha nem haladnánk, akkor milyen kifejezéseket használnánk még? Emlékszem középsuliban tanultuk, h milyen hülye neve volt magyarul a zsebkendőnek, a biciklinek, meg Isten tudja még miknek?!... Nevetséges!....

A legfelháborítóbb az volt, mikor a levél végén azt kérdezte, h hogyan lehetne ezeket megszüntetni, ki iktatni? (Nem emlékszem már pontosan h írta...)

Ha nem tetszik neki, akkor ne hallgassa, ne nézze, azt a Tv-t, rádiót. Ne barátkozzon olyan emberekkel, v kérje meg, ha módjában áll, h előtte ne használjon ilyen kifejezéseket! Emberek vagyunk! Tudunk egymással kommunikálni, szo megtudjuk oldani a problémákat. Legalább is lehetőségünk van rá!

De ilyet írni, h h lehetne megszüntetni?! Jó, h nem már börtönbe vitetné a nem magyarul beszélőket! NONSZENSZ!!!!

Na! Mára lényegében ennyi!

Holnap, ha minden igaz talizom a "közismert pasival", s pletyizünk egy jót, kibeszéljük majd az Alteres bulit, mert ugye Ők is ott voltak. :)
Menetrendszerűen majd este jelentkezem.

Csók!
Rion ;)
(K)

2 megjegyzés:

Unknown írta...

Kerestem a Metropolos cikket, de nem találom sehol. Ha esetleg találsz linket, vagy még megvan a cikk és be tudnád szkennelni, annak nagyon örülnék. :)

Rion írta...

:)

Na! A nagy nyelvész! XD :P
Nyomtatott formában olvastam.
Szo az újságra vadássz! :)