2010. május 23., vasárnap

Alterego

 

Nagyon fáradt wok. Legszívesebben alukálnék, de annyi a teendőm a neten, h csuda! :S

Szokásomhoz híven kezdem storym kronologikus sorrendben. :) Szombat délelőtt pezsgett a vérem. Vártam már, h indulhassak Pestre. Aztán eljött az idő, s csak felértem! :) Gyorsan elrohant a szombat. Mancival voltunk a Burger Kingbe kajálni, meg elmentünk, s vettem a szülinapomra pár piát, majd Ricsinél pihengettünk egy kicsit, s aztán este elindultunk Csabihoz, ahol majd lakni fogok, mert ott tartottuk a szülinapi zsúrom. ;) :P04

Hááááááááááááát! Először is rohadjatok meg, mert a szememből a könny majd kicsordult, úgy meghatódtam a köszöntésnél! :) Szülinapi tortával vártak, gyertya, lufi, pezsgő, minden játszott! És, és, és… … elénekelték nekem a “Boldog szüliiiiiiiiiiiii napoooooooot”! XD Olyan jóóóóóó voooooooolt! :) Köszönöm nektek ezúton is még egyszer! :) (K)(L) Aztán eszegettünk a finom tiramisu tortából, s elkezdtük az ünneplést. :) Hát az elején mindenki jobban érezte magát, mint én! :) Volt bennem is, de Norbikám után szerintem én volt a 2 legjózanabb. De aztán idővel mindketten behoztuk lemaradásunk. XD Először a Norbi, aztán jöttem én! XD Hajnalra, a buli végére meg aztán úgy bebasztam, mikor kettesben maradtunk már csak Mancival a csapatból, h a fejem zúgott belé! XD

Na de! Nagyon előre rohantam! Szo megindultunk az Alterbe. Először Csabit csitítgattam, aztán Mancim kezéből vettem ki az FN-es újságot a Blaha téren, s adtam vissza a csövingernek, h köszönjük nem, s húztam el Mancim, mert aranyoskámnak nagyon megtetszett az újság! XD Olyan cuki voooooooooolt! :) (K)(L)

Élveztem az utazást. Jó volt, mint mindig. Jókat nevettünk, s örültem, h azokkal vagyok együtt akiket szeretek, s Mancim is bátor volt s végre, már megmerte fogni a kezem a sokaság előtt! :)

zaracsizma2 Mikor felkeveredtünk a Kombira, s helyet foglalt a csapatunk szana-szét klikkesedve, az járt a fejemben, ahogy végignéztem a rajtuk, h mindenki egy külön egyéniség. Szeretem mindegyikük, egytől egyig. Norbikát ( Bonnie-t)  most ismertem meg, de hát amilyen nagy buzi, egyből belopta magát a szívembe. :) ( Rohadjon meg, olyan jól nyomja a táncot, a Bad Romance refrénjére! Előadta nekem szülinapomra a Kedves!) :) Szo, mindenkinek megvan a maga jó, s rossz tulajdonsága. Jók a női megérzéseim ( ;) ) szo tudtam azt is ( sajnos megint csak jól tudtam, éreztem ), h ott, s akkor volt az estének a fénypontja.

Utána ami lezajlott, arról inkább nem nyilatkoznék. A travi show-t még együtt néztük meg, aztán szét széllett a banda fele. A showról jut eszembe! XD Nagyon jó volt! Az első sorban ültem. Pont szembe a kifutó végénél. Fostam az elején rendesen, h; “Jaj! Csak Dömpikém ne találjon be!” Mert ugye akkor még nem ittam eleget, s még feszengtem. A pia, azért segített volna! XD ;) :P De minden kép leakartam ülni, mivel fáradt voltam. Hát szerencsére engem nem talált be, de Mancimat igen! XD Olyan ari vooooooolt! Kérdezte tőle, h mit ünnepelünk Pünkösdkor, s kis szünet után eltolta a mikrofont, h mást kérdezzen, de senki sem nyilatkozott!

Aztán Mary Lou a Kylie Minogue – Your Disco Nedds You  című szám alatt, meg megnyomta a … kukim a fehér pálcával. Íjjjjáááá mondom! Manci csak nevetett! XD Am nagyon jól csinálta! XD Igazi sexy bitch volt! ;) :P Imádom őket nagyon! :) ( Nem hiába likeolom annyira Norbikám is! ;) :P ) XY 1

Aztán Nicolel-al is összefutottam a mosdóban, s számomra meglepő módon megszólított, h; “Téged is lehet látni?!” :) Oh mondom! Tudja ki wok! XD Örült a fejem. :) ( Na ez tényleg gyerekes! XD ;) :P  LESZAROOOOOOOOOOM!)

Mondom nagyon szeretem őket! :)

Am mai horoszkópom:

“Kedves Bika!

Hajnalban felébredhetsz, ha érzékeny vagy. Frontszerű feszültséget érzékelhetsz. Szerencsére nem elsősorban magadban, inkább körülötted. Pl. a gyermeked rosszul viselheti ezt. Nyugtasd meg! Ne feledd, hogy te vagy számára a biztonság! Ez hálás, de olykor fárasztó szerep.”

Full igaz. A “gyermekem” részt pedig nem szó szerint kell értelmezni, de én, s barátaim tudják miről van szó…

Intéznék hozzátok egy kérdést is:

Ti nem hiányoltok igényes magyar meleg magazint?

Mert kaptam Ricsi barátjától külföldi meleg magazinokat, miket ezúton is köszönök neki, s ahogy nézegettem, olvasgattam őket, nagyon elszomorodtam, h nálunk nincs ilyen, pedig Én tuti előfizetője lennék.

Pl.: Olyan komoly, igényes magazin kellene, mint a Külföldi; TÉTU, GUS, GAY TIMES, ATTITUDE, vagy mint anno a BOXER magazin volt itthon.

Mert okéééééés! Örülök a COMPANY-nak is, de nálam annak inkább van PESTI EST feelingje. Nem pedig pl.: egy ELLE MAN, mert pl.: én ehhez hasonló igényes meleg magazint szeretnék! :(

Ti, h vagytok ezzel? Szerintetek van igény Magyarországon ilyen magazinra? Ti igényelnétek?

Na! Mára szerintem egy szusszal ennyi!

Csók!

Rion ;)

(K)

gay6

3 megjegyzés:

Névtelen írta...

Szia(K)
Nagyon örülök, hogy tetszett a szülinapi köszöntőd:) Mindent bedobtunk, hogy emlékezetes maradjon.
A műsor nekem is nagyon tetszett:) Vicces volt, hogy tényleg senki sem tudta mit ünnepelünk:D
Az utána lévő dolgok kevésbé voltak már jók, de előtte rengeteg ismerőssel beszéltem, tök jó volt őket újra látni:)
A normális meleg magazint én is venném, ha lenne, de sajnos addig maradunk a több ezer Ft-s külföldi lapoknál.

Nagy ölelés és (K)
Dávid

redblek írta...

Jééééé, te emlékszel a boxerre? :D

Rion írta...

Boxerből csak 1 példány volt még a kezemben, mit Ricsi mutatott, de nekem nagyon elnyerte tetszésem. :)

Te megvásárolnád, ha kaidnának, egy boxerhez hasonló meleg magazint?