2010. május 22., szombat

Magyar meleg blogger szépségverseny

 

S. Viktor blogger “kollégám” elkészítette az első, helyesebben az előzetes magyar meleg blogger szépségversenyt.

 

Hungarian Gay Blogger Beauty Contest

 

Íme a sorrend:

11. lett – Popov – anothergay

10. lett – Kyle – queer as kyle blog

9. lett – Wauuu – aki már sajnos nem blogol

8. lett – Iguazu – iguazu blog és boroshta

7. lett – Xián – Xián’s Gay House

6. lett – 979 – solinthar

5. lett – Redblek

4. lett – Cüstös

3. lett - Maxen

2. lett - Captain

1. lett - Rion

dobogo2010_thumb

Írtam is komit, a meghirdetett blogon:

“Hát! :) Először is köszönöm szépen, a megtisztelő szavazatokat. Kaptam én is visszajelzéseket, s tudom, h ez nem volt valódi, verseny, de jövő tavasszal, ha összefog a meleg blogger társadalom, ( ;) ) akkor komolyabban megszervezzük a versenyt. ( S akkor biztos nem én leszek az első, bár addig tovább gyúrom magam, hátha bent maradok az első 3-ba! ;) :P ) – Tényleg csak poén volt.;) - De azért mondom: VILÁGBÉKEEEEEEEE!  :P

 

Szo rem jövőre is lesz ilyen verseny, amit komolyabban meg kell majd szervezni, s szerintem nyugodtan mondhatom, h Viktor is és Én is számítok minden meleg blogger segítségére. Szükség van az összefogásra, hisz csak a közösbe való adással lehet tiszta, s reális a verseny.

( Ki tudja?! Lehet 10 év múlva már a –ben fogják adni a tízedik Magyar meleg blogger versenyt! XD ( Jaj, de hülye wok Istenem, de most megtehetem, mert jó kedvem van, mert ma ünnepeljük szülinapom… )) ;)

Addig is remélem, jobban megismerjük egymást, s ezúton is üzenem Captainnak – mert, ha jól emlékszem tavaly Ő (is) volt a szervező – jó lenne összehozni egy blog talit a nyáron! Ha kell szívesen segítek. ;)

Na! Én meg rohanok, mert készülök Pestre. Köszönöm még egyszer a szavazatokat, s mindenkinek gratulálok az elért eredményekért.

Csók!

Rion ;)

(K)

1 megjegyzés:

HungaryBoy írta...

Gratula!!!!:-))))