2010. július 16., péntek

Gondolatok, érzelmek, vágyak:

 

Írnom kell. Nem tetszik a blogom mostanság. Sablonos. Leírom, h mi történt velem s annyi. Nincs elmélkedés, nincs gondolkodás, nincsenek érzelmek. Unalmas, szürke, hétköznapi hülyeségek vannak csak.

Megnéztem egy Született feleségek részt. Szeretem. Elgondolkodtat. A film után kimentem az erkélyre.

Csend. Itt is ciripelnek a tücskök. Háttérben meg morajlik a város.

Nyugalom. Nincs zaj, rohanás, zsongás.

Béke. Lehet gondolkodni. Hagyni, h zakatoljon az agyad. Mi van veled Rion? RION… :)

Istenem! Mi történt velem? Én magam nem ismerek saját magamra! Mennyit változtam! Hm… :) Ez tényleg Én vagyok. Velem történnek ezek? Meleg élet. Pest. Rohanás. Emberek. Millió ismerős. Barátok. Vetélytársak. Nagy város. Ami egyáltalán nem nagy. Sőt! Inkább csak nagy falu. Pesten is szinte 2 naponta botlok ismerősökbe. Még, ha csak futólag is.

Ismerem őket? Rávágom, h igen? Mit ismerek Én tulajdon képen belőlük? Honnan ismerem őket? Rómeó? Facebook? Hm…

Nevetséges… :) 

Blog. Levelek. Szex. Fiúk. Buzi buszik. Bulik. Pia, cigi, szivarka. Hm… Már csak a drog hiányzik.

Test. Erő. Izom. Szépség. Vonzalom. Csábítás. Divat. Ruhák.

Érték. Mi értékem van? Miért csinálom ezt? Miért vagyok ilyen? Miért ismerem meg azokat, akiket?KissintheBath

Vannak egyáltalán Pesten barátaim? Támaszaim? Szeretteim? Van harmónia? Szeretet? Vagy mind csak csábítás, s mámor, s hülye kis felszínességek?

Itt ülök kint az erkélyen, egy szál boxerben. Hajnal fél 1. Ittam vörösbort, s elszívtam egy jó erős vanilliás szivarkát. Még mindig érzem. Hogyne érezném?! Konkrétan úgy szédülök, mint az állat, s a gyomrom is kavarog egy kicsit.

De jó! Kellemes. Olyan… Leírhatatlan. Bódult állapotban. Majdnem olyan jó, mint mikor olyan jót szeretkezel, h szinte nem vagy magadnál az élvezetektől. Voltatok már Ti is így? Nem kell Poppers. Anélkül is ellehet ugyan olyan kellemes, jó, bódító, égető, forró érzést érni.

Aj de kavarog a gyomrom. Felnézek a képernyőről, s kell 5 másodperc, h a szemem hozzászokjon a fényhez. Azt látom, h imbolyognak a házak. :) Milyen vicces tud lenni ez is. Pedig nem füves cigit szívtam. Még nem is szívtam. Pedig szívesen kipróbálnám.

Óóóó! Szörnyülködjetek! Kiáltsatok! “DROGOS!” Nincs abban semmi rossz! A szexet is sokan mondják drognak. Kell. Kész. Jó, s kellemes, s élvezetes. PONT.

Nem tudom miért írok ilyeneket, de úgy éreztem, h ki kell hoznom a laptopom, s írnom kell. Igaz. Beletellett v 3 percbe még az 5 méterre lévő gépem kihoztam. De na. SKERÜÜÜLT!!! XD :)

pic12 Kellemes, nyugtató, szép komoly zenéket hallgatom. Ülök, s írok. Írni jó. Szeretek. Az más kérdés, h nem tudok, de magasról leszarom! :)

Holnap már végre taliok Mancival. Ma is sírtam. Nem találkoztunk tegnap sem. Nem jó nélküle. Nyűgös, vagyok, s hisztis, meg éhes, s kanos is.

Haragudtam rá tegnap este, h nem jött el velem bulizni, bár nem volt itthon. Ő meg haragudott, h elmentem nélküle. Jó kapcsolatban lenni. Sokkal jobb, mint egyedül. Szeretet, biztonság, nyugalom. Minden fontosat megkapok tőle. Mint lelkileg mint… …testileg… Jaaaj. Váltsunk is témát. Holnap délelőtt találkozunk, de széttépem.

Imádom mikor egymásnak rontunk. Test a testnek feszül. Serceg a borosta. Simogatás, simulás, ritmus. Le-fel, ki-be. Hangok, halk, hangok, olykor kevésbé halk nyögések. Pár centiről egymás arcába nézünk, s gyönyörködünk, h milyen szép is a másik. Sírni a boldogságtól. Ölelés. Szorosan. NAGYON szorosan. Belevésni a körmöd a másik hátába. Érezni az erőt, az izmot. Érezni a fájdalmat. Olykor meg megbolondulsz az élvezettől. Élvezni a másiakt. Kényeztetni társad. Figyelem. Törődés. Szeretet.

Lehet, h szegény buzik vagyunk (még), de akkor is. Szeretjük egymást, s ez a fontos. Ne ma pénz. Fontos az is. Majd lesz. Valamikor. Ha a fentiek úgy akarják. A sors. Milyen furi, h az elmúlt 1 évben mennyi minden történt velem. Mennyire megváltoztam. Mennyi ismerősre tettem szert, s mennyi mindent csináltam…

Pestre vágytam, s most itt ülök kint az erkélyen. Jó lenne elmenni bulizni. Nem tudom mi lesz szombaton. Akkor is melózok estig. V hazamegyek, v maradok, de akkor go Alterego. Hiányzik az is.

Ah. Kiment a bódulat belőlem. Fáradt wok. Megyek alszok.

1 óra van…

Csók!

Rion ;)

(K)

gays11

1 megjegyzés:

angel.o írta...

Nah, látod ... ez jó bejegyzés volt! :o) Imádtam olvasni! Majd amiért kell, elverlek, de .... összességében ... ilyeneket kell írni! Gratulálok! :o)