2010. július 15., csütörtök

Rio, Romkert, kurvák, escortok, meló, rohanás wááá!!!!

 

Jaj Drágáim! Dög fáradt wok. Millió meg 1 dolog történt velem, de persze időm sincs, h leírjam nektek mindet. Szo megint csak a nyakatokba öntök mindent. :/ :S Azt se tom, h hol tartok, hol hagytam abba, s hol kezdjem! :S :/ Ahjjjjj!

Hmmmmmmmmmmmmmmmmm.

Mondjuk ott, h tegnap este kimentem a legjobb barátommal, a belvárosba sétálni. Fáradtak voltunk, s nyűgösek. Legalább is Én különösen. Aztán kaptunk egy hívást, a barátnőinktől ( a félreértések elkerülése érdekében közlöm, tényleg lányokról van szó), h este menjünk a Rióba bulizni. El is mentünk. A lányoknál feltöltöttük magunk, s jó hangulatban megindultunk. Jó hely. Most voltam ott először, ahogy a Romkertben is, mert a csajok hajnal 2-3 körül elindultak haza, mi meg Dáviddal átballagtunk a Romkertbe. Az is jó hely. De, h őszinte legyek, nem éreztünk magunk egyik helyen se olyan jól, mint az Alteregóban. Hiába! Még is csak buzik vagyunk! :) Én azért éreztem magam szarul, mert nem volt velem Manci, Dávid meg azért, mert neki se volt ott az, akivel jóban van, meg am se lehet ilyen hetero helyen pasizni… 6a00d83451cc7469e2013484a7a4d8970c-250wi

Ja! A romkertben ajánlottak nekünk lányokat.  Érdekes volt, mert hát nem igazán tudtunk ezzel az ajánlattal mit kezdeni. Részegek voltunk Én meg visszakérdeztem, h és fiúid nincsenek? Erre meg meghökkenve kérdezte, h “buzi vagy?!”  Én meg ugyan ilyen megdöbbenve kérdeztem vissza, h ebbe most mi a nagy durr?

Erre megnézett rendesen, s mondta, h; “Van 2 fiúm is 3 rugóért azt, s úgy csinálsz vele, amit akarsz!” Megfordult, s megmutatta őket. Szépek voltak, meg már előtte is kiszúrtam őket, h azok, mert feminimek voltak.

Mosolyogtam, s mondtam, h megbeszéljük a barátommal azzal otthagytuk. Egyrészt csak hülyéskedtem vele, s marhára nem vagyok rászorulva, h fizessek ezért, a fő ok meg ugye, h kapcsolatban wok. Most elgondolkoztam, s mosolygok itt magamban, h milyen merész, s meggondolatlan voltam, h így rákérdeztem a srácnál. Meg milyen durva lenne már, h még Én fizessek a szexért! Cöh! Nonszensz! Bebaszna!

Hajnal 5 körül értünk haza, v nem is tom már hogy. Délelőtt aludtam. Délután 2-re meg mentem melózni, mert van egy kis melóm egy darabig. Közvélemény kutatás. Rádiózással kapcsolatos. Elég lassan telt el az idő. Máskor pedig mindig gyorsan eltelik az első nap, de most nem. :/

38314_144550785559379_100000133743002_446553_1357926_n Am jó a munkahelyi légkör. Jó a klíma, a társaság. Sok a fiatal. Össze is haverkodtam egy sráccal és egy lánnyal. Mindenki kommunikatív, nyitott s kedves. Tetszik. Olyanok, mint Én. ( Bár nem egészen. ;) )

Holnap is rohanás lesz. Délelőtt elmegyek a laptop szervizbe, mert tegnap leadtam a laptop töltőm, mert nem tölt, s már megcsinálták, de ma nem volt időm elmenni. Akkor az egyik telefonom kiüttetem, s végre lesz T-mobilos telóm.

Akkor ma is annyit telefonáltam a nagy rohanások közt, h az elképesztő! Ma küldték meg a buzi főiskolámtól az oklevelem, s ugye ma kaptuk meg az utolsó határidőm, h elküldjük a dokumentumunk az Oktatási Hivatalhoz. Épp, h megtudtam oldani az otthoniakkal, h faxon elküldjék. Titta ideg voltam! Úúúgy úúútálom azt a sulit!!! Ügyintézés terén bukta van náluk. Az oktatás színvonala magas, s jól oktatnak, mert rengeteget, s nagyon jól megtanították amit kellet.

Ah! Fáradt wok. Nagyon felszínesen ennyi! Ágyat akaroook! Teteee. Sleep. Peace. Aztán holnap megint őrűttek háza.

Na lépek, mert ültemben összecsuklok. :) :/

Csók!

Rion ;)

(K)

szia

Nincsenek megjegyzések: