2010. augusztus 31., kedd

itt-ott

 

Idézet mára:

A múlt csak akkor fáj, ha hagyjuk, hogy kövessen minket.

Mark Millar

 

Nagyon fáradt vagyok. Este nem sokat tudtam sajnos aludni. Kb 4-5 órát, ha tudtam aludni. :S Most úton vagyok hazafelé. Szerintem hazaérek, s vagy lefekszek aludni, v pár órát még ébren maradok, s korán este lefekszem. Kell az energia. Napi 9 órákat melózok, h behozzam az 40 óraszámos lemaradásom a múlthétről, s ugye jön a nagynapos nyitó péntekünk. Tegnap ki is volt írva az ebédlő rajztáblájára, h; “Már csak 3 nap!” :)6a00d83451cc7469e20133f309e75c970b-250wi

Előre félek is egy kicsit. Biztos lesz dugó, mind a próbafülkéknél, mind a kasszánál, de az is lehet, h nem lesz semmi kül.

Majd alakul. Délelőtt átmásztam Budára az FM Group-hoz melynek tagja vagyok, s vettem parfümöt. Giorgio Armani Acqua Di go-t. Nagyon finom, jó illata van. LIKE! :)

Délután pedig megindultam ismét haza vidékre. Feltankolok, ruhákkal, kajákkal, s szerdán jövök vissza.

Hozok már dzsekit is, mert ma majd megfagytam, olyan hideg volt.

Akkor ma lehetett tanévnyitó az albérlettel szemben lévő iskolában is, mert sok volt a diák. Furi volt. Zsidó iskoláról van szó, s azt vettem észre, h a fiúk vagy bűn rondák, v izgatóan szépek. Köztes kategóriát nem véltem köztük felfedezni. :)

Hétvégére lehet, h elmegyünk majd offolni Mancival az Alterbe. Ránk fér már. Szükség is van rá. Nem buliztunk már ezer éve. :S Múlthéten is elakartunk menni, de a bulizást is csak halasszuk állandóan. De nem egyszerű na. Nélküle nem érzem jól magam, s nem igazi a buli, s nem mindig sikerül összehangolni az energiánkat a bulira. Pl.: Most szombaton is melózni fogok, ráadásul vasárnapra is be kell mennem 9:30-ra! :S Na mind1. De legalább bulizunk egy peppet. Hiányoznak a travi show-k is. Nagyan likeolom őket. :)

No! Mára lényegében ennyi. Majd holnap este jelentkezem. :)

Csók!

Rion ;)

(K)

SONY DSC

2 megjegyzés:

redblek írta...

Az inkább Giorgio Armani, és Acqua di Gio. :) Így kicsit mást jelent, viszont tényleg isteni illata van! :)

Rion írta...

Köszcsi. :)

Szimplán kivi voltam, h figyel e valaki! ;) :P XD