2011. augusztus 24., szerda

Meló, tervek, rajok

 

Idézet mára:

"Néha csak azért kell egyedül lennünk, hogy hiányozzon számunkra valaki, és ismét szerelmesek lehessünk belé."

Huh! Eléggé sok a teendőm! Megkezdődik a hagyományőrző fesztivál a hétvégén, s azt is csinálnom kell.Look-1005[2]

Am minden okés. Nem történt velem semmi kül. Telnek a napok szépen. Csütörtöktől kicsit parázok, mert egész napozni fogok reggel 10-től este 10-ig tolom majd keményen a biciklit, de majd csak túlélem valahogy. De szerencsére lesz 1, s majd egy fél órás szünetem is közben.

Péntek, szombat, vasárnap pedig vidéken leszek.

Felmondott az egyik kolléganőm, s felmerült annak a lehetősége, h felmehetek heti 30 órába, de sajnos a HR-es nm engedte. Eléggé lelombozódtam miatta, de ez van. Majd máskor, s remélem h 1-2 hónapon belül, már fentebb mehetek, ha meg nem, akkor karácsony előtt mindenképp lépni fogok, s addig megyek, még 30 órát el nem érem, ha kell, akkor átmegyek másik üzletünkbe, vagy akár másik testvércéghez, bár ha mennék akkor csak ZARA-ba, de messze van még az. Fölösleges ilyen hülyeségeken agyalni. Majd alakul.

Ma volt egy kis feszkós helyzet bent. Nem jellemző, h járnának be hozzánk, de most megjelent egy 6-7 fős raj kan cigánybanda.

Look-1009[2]Nézelődtek, felmérték a terepet, majd egyből oda is mentek a managerremhez, aki nő, s elkezdtek vele beszélni, de ő se volt hülye s nézte a többi testvért is, s elég volt, h egyszer hátra nézzen rám, s tudtam, h gáz van. Wokin szóltam a másik fiú kollégámnak, aki szintén 3 hónapja van a cégnél, de neki nincs H&M-es tapasztalata… Kacsintó arc

Megbeszéltük, h ki hová álljon, h mindenkit lássunk. De közbekellett egyszer lépnem, mert betalálták a napszemüveges falunk, így oda mentem mellé, s ott kezdtem el kedvesen mosolyogva hajtogatni, jelezvén finoman, s szolidan a jelenlétemmel, h nem szeretnénk, ha bármi hülyeséget is csinálna. Mosolygó arc De közben meg egy másik testvér meg palira vette a fiú kollégám, aki bement a raktárba cipő méretet nézni neki…. –.-‘” A managerrem olyan mérges lett rá, h ennyire hülye, h kicsit lebaszta. Nincs méret! Kész! Nem nejen már be, s adjon lehetőséget ezeknek, h lopjanak!!!!

Aztán vettek egy leárazott farmert, de elégé mérges, s gonosz tekintettel távoztak, bár nem mintha, alapból egy nagyon jófiús, barátságos alakok lettek volna, de mind1…

Aztán egy darabi még feszkós maradt a légkör miattuk, de láttuk, h két ALLEE-s biztonságis, van kint, mert látták ők is, a rajt…  Jó csapatmunkát végeztünk.

Szeretek ott lenni. Mosolygó arc Az kicsit szar, h én vagyok az egyetlen meleg ott, de az egyik buziboszi főnökömmel jókat lehet “buzulni”… Mosolygó arc

Nah! Menek alukálni, mert holnap, azaz ma, nyitni fogok.

Csók!

Rion Kacsintó arc

Piros ajkak

IMG_3646

Nincsenek megjegyzések: