2011. december 10., szombat

…Egy korszak vége…

 

Idézet mára:

“A legszebb dolog a világon – egy gyermek születésén kívül – a szerelem (lenne, ha nem járna fájdalommal is.)”

Rion

 

Bálinttal dec 8.-án csütörtökön ismét szakítottunk.

Utána elkezdtem leírni az elmúlt napok érzéseit, de péntek este olyan hátba szúrás, majd arcon köpés ért, h már nem tartom teljesen aktuálisnak, h publikáljam most az akkori érzéseimet, gondolataim.

Szinte hihetetlen, de az elmúlt napokban Anyum a legjobb buziboszi barátnőmmé vált. Mosolygó arc :/ Sokat beszélgetünk. Van, h naponta többször is. Ilyen se volt még. De tényleg! Zavarban levő arc Mosolygó arc Az egyetlen problémám az, h nincs itt velem. Anyás vagyok igen. Sokan azok vagyunk. Nem szégyellem, hisz az lenne a gáz, ha szégyelleném, vagy pont, ha gáznak tartanám. Az már érzelmileg sík nulla, aki így vélekedik…

Emlékszem, h a hét elején mikor még együtt voltunk, volt 2-3 olyan alkalom, h hajnalban felriadtam, mert azt álmodtam, h szakítottunk. De egyből megnyugodtam, mert ott volt mellettem. Még a füldugót is kihúztam (mert én mindig füldugóval tudok csak elaludni) csak, h halljam a szuszogását. Pár percig ébren maradtam, mert jó volt a valóság, s azt mondtam, h hú de jó, h csak álmodtam...

Most megfordult a helyzet. Éjszaka többször felébredtem, majd azon voltam, h gyorsan visszaaludjak...

Hol el wok, hol szarul wok. De a megalázás után már csak szürkeség, a ridegség van bennem, s az a fajta szomorúság érzés, h úgy bántottak meg akarattal, h én szándékosan soha nem ártottam a másiknak, s h egyik napról a másikra milyen állat, ellenségesség, és rosszakarat tud úrrá lenni az emberen. Ráadásul azzal szemben, aki előtte meg mit jelentett a számára…

A közeli köröm; anyum, s közelebbi 1-2 barát aki tudják, h mi történt, a nagy részük megdöbbent. Főleg anyum. Anyumnak nagyon halk, s szomorú, s fáradt lent a hangja, miután elmeséltem neki, h mit tett.

Szar lett nekem is, azt mondta, h ismét csak csalódnia kellett. Bennem azért, mert már megint megbíztam valakiben, s hagytam magam kihasználni, s átverni, s csalódott Bálintban, a színházi, gyerekes, erkölcstelen viselkedése miatt + h milyen pofátlanul hazudott a szemembe. Azt mondta, h többre tartotta, mint h ilyen szintre süllyedjen.

Majd elkezdte mondani magának, h h örült, s nyugodt volt, h egy normális embert találtam magam mellé, erre meg tessék. Nah meg a kelletlen vendégekre is haragudott, h milyen lelketlen buta hiénák vannak, h még gondolkodás nélkül oda is pofátlankodnak.

Erre nem válaszoltam neki, mert még a homofóbot hoztam volna ki belőle is, h ezzel nem kell foglalkoznia, mert ez a viselkedés jellemző az átlag magyar buzikra.

Az egyik tapasztalt barátom nem lepődött meg ezen. Elmondta a véleményét, a történtekről a szereplőkről. Lényegében ő azt mondta, amit én nem mertem anyumnak mondani a telefonba, nehogy elkezdjen itt papolni, h “kellett neked Pestre menni”…

Most jó pár napig egyfajta stagnáló időszakom következik, majd ha megérett az idő, akkor ismét elindulok, s folytatom az utam.

Nah! Szo 1-2 levélre válaszolva ezért nem jelentkeztem az elmúlt napokban. Mosolygó arc

Csók!

Rion

Piros ajkak

gyász

5 megjegyzés:

Zol írta...

Szia! Bár személyesen nem ismerlek csak blogon keresztül, de mellbevágott a történet... Nem mondom, hogy sajnálom, mert nem látok bele a fejedbe, és nem is tudom mit éltetek meg együtt stb. De azt mondhatom, hogy fel a fejjel!!! Engem is tisztesen hátbadöftek annak idején... Bár nem ismerem a veled történteket teljesen, tudom (ill. el tudom képzelni) milyen érzések kavarognak benned! Engem annó egy "kapcsolatból" egy trolimegállóban dobtak útszélre azzal, hogy lényegében csak harmadik vagyok a sorban, holott az illető úgy tett, mintha más nem is lenne... Megalázó volt, de kilábaltam (hosszú idő alatt igaz, de kimásztam). Támaszkodj azokra, akikben bízhatsz, barátok, haverok! És ilyenkor nem szégyen a begubózás sem! :) Én is azt tettem annó (vagy egy évig, de én elég nehéz eset vagyok!!!)! Nekem anyum mindig azt szokta mondani, hogy a gödör mélyéről már csak felfelé van út! Szóval fel a fejjel és ki a gödörből! :)

Rion írta...

Azon vagyok.

Ma este buli. AZtán talizok haverokkal, dolgozok, s majd csak eltelik az idő. :)

Lehet a tettével csak segített a tettével... :)

B írta...

He ate my heart
He ate my heart
Instead he's a monster in my bed

I wanna Just Dance
But he took me home instead
Uh oh! There was a monster in my bed
We french kissed on a subway train
He tore my clothes right off

He ate my heart then he ate my brain

That boy is a monster
M-m-m-monster

http://www.youtube.com/watch?v=mP2srT6hh2Y
;)

angel.o írta...

... éreztem én, hogy baj van, de amióta FB-ről eltüntél, kikerültél teljesen a látókörömből ... hát ... sajnálom, de ... talán jobb így!

Rion írta...

B: I <3 Gaga. Thx. :)

Angel.o:
Jelölj be kérlek. a Nevem ugyan az. Töröltem a régi profilom csináltam uganazzala névvel.
Kerestelek már, de kidbott eg rakat embert csak téged nem... :S