2012. május 30., szerda

Céges szülinapozás, liftbe szorulás, napjaim

 

Idézet mára:

,,Bírnod kell,akkor is amikor mindenki bánt,
Bírnod kell,ha az élet Téged meggyaláz,
Ne add fel,ha minden kötél szakad,
Hinned kell,csak légy Te mindig önmagad...."

 

Május 22. Kedd:

Este találkoztunk a kollégákkal a Blahán, majd még ketten csatlakoztaktumblr_lix0xb8EoC1qhphf0o1_500 hozzánk a Keletinél is. Elmentünk a meleg managerünk születésnapi házibulijára. Viccesen indult, mert heten beszálltunk a liftbe és bent is ragadtunk. El se indult. Jó 20 perce bent ragadtunk. Zavarban levő arc Percek alatt hőség lett. Mindenkiről folyt a víz, majd a falról is. A liftben lévő tükör bepárásodott. Az egyik kolléganőmet a rosszullét kerülgette, leguggolt, s legyeztem, h el ne álujjon. Am az elején röhögtünk meg poénkodtunk, de aztán ahogy telt az idő egyre lankadt a poénos hangulat. Végül újra megnyomtuk a vészcsengőt, h hol vannak már. Féltünk, h megfulladunk, mert párás volt a levegő, s nehézkesebb volt már a lélegzés is. De aztán csak megjöttek a kiszabadítóink…

A bulin jól éreztem magam. A kiszabadulásunk s a szülinapos köszöntésére mindenki ivott egy felesett, s még a liftben keletkezett nagy hőség hatására mindenkit meg is csapott az alkohol. Arc nagy mosollyalNéhatumblr_lko7hyScEo1qeknmzo1_500 eléggé lapos volt a hangulat, mert nem szólt elég hallhatóan a zene. Aztán mikor hangosabbra vettük, akkor ránk szólt a szomszéd, így ki lett kapcsolva. Furi volt, h a többség csalt ült és beszélgettek. De mi a kollégákkal kijárogattunk cigizni, beszélgetni, hülyültünk.

Zarások és Pullosok voltak együtt. Az átlag életkor 25 volt. Volt egy pár furcsa figura. Voltak pl, magamutogatók, külsőségre sokat adók, tartózkodók, elérhetetlent játszók, lekezelők, pökhendik, “Én szartam a spanyol viaszt”. Mosolygó arc 

De szerencsére lehet az ilyeneket kezelni. Tudom, h nem csak Én mosolygom meg őket ezen kicsinyes viselkedésük miatt, hanem szinte minden kollégám.

Am ott volt az Üzletvezetőnk is. Szerencsére már jó ideje normális és minden okés vele, s nincsenek már marakodások, gondok, mint anno. :)

Am ezen bejegyzésem írásakor május 30.-a van. Régen nem írtam már, de nagyon összefutott a világ. Voltam otthon vidéken, volt 2 hurcolkodás, szülinapi bulink Norbival, Alterezés, és 31.-én költözök, szo zajlik az élet, majd írok, mesélek, csak legyen végre rend és nyugalom az életemben.

Csók!

Rion Kacsintó arc

Piros ajkak

tumblr_lperitfJXW1qjre00o1_500

Az oldalon olvasható bejegyzések a szerző engedélye nélkül sehol, semmilyen formában felhasználni nem lehet!

Nincsenek megjegyzések: