2012. június 15., péntek

Együtt csavargás, buli, krízis

 

Idézet mára:

"Aminek meg kell történnie,az megtörténik.
Akivel találkoznod kell, azzal találkozol.
Akinek észre kell vennie, az észrevesz.
Ilyenkor mondhat bárki bármit, Te úgyis érzed.
Nem lehet tudni,mi lesz belőle: egy éjszaka emléke, évek, vagy egy élet. Ott van és Te tudod, hogy közötök van egymáshoz.Tehetsz bármit: valahol egy láthatatlan dimenzióban már össze vagytok finom kis szálakkal kötözve.
Nem lehet rosszkor rossz helyen lenni. Mindig ott vagy, ahol dolgod van és mindig azokkal, akikkel dolgod van. Lehet, hogy gyönyörű lesz, lehet, hogy fájni fog, de ez az életed. És ennél se szebb, se jobb, se izgalmasabb nem történhetne veled!"

tumblr_lqlwt7eSh71qidchmo1_1280

Június 13. Szerda:

Norbi ma szabadnapos volt, így délután, mikor magához tért, elmentünk arrafelé, ahol Ő lakik. Vettünk magunknak egy frappáns cigi tartót, meg vettem egy cipőt, Ő meg anyukájának parfümöt. Aztán elmentünk hozzájuk. Pont akkor ért haza anyukája is. Megebédeltünk együtt, aztán egy kicsit ledőltünk alukálni. Estére visszajöttünk a belvárosba. Vártuk, h megjöjjenek a lakótársam barátai. Mi is hívtuk a mi Zsófink és Izánkat, de sajnos nem tudtak jönni, mert folyamatosan változott délután a progi, mert nem tudtuk, h mikor, hova megyünk, aztán, ahogy jöttek Popov (lakótársam) barátai és elkezdtünk iszogatni, az lett, h kisebb huzavona után elindultunk arra a szórakozóhelyre, ahol Norbi is dolgozik.

Furi volt a társaság egy kicsit, mert egy buziboszi, és 2 hetero srác jött fel, aki egyik a lány barátja volt. De normálisak, jó fejek voltak, s jól eliszogattunk, a lány – Kriszti – meg palacsintát is elkezdett sütni. Mosolygó arcAranyos volt Kriszti, mikor egyszer csak megkérdezte Tőlünk (Tőlem és Norbitól), h mi is melegek vagyunk, mint a Popov? Arc nagy mosollyal Ezen kicsit megdöbbentem, mert Én abban a tudatban voltam, h ez teljesen egyértelmű nekik. Arc nagy mosollyal De Kriszti csak örült neki, a két srácnak meg olyan természetes volt ez, mint pl.: a hetero kollégáimnak, s tök elfogadóak rendesek voltak.

Éjfél előtt nehezen, s spicces állapotba elindultunk, de a 2 srác nem tartott velünk, Kriszti, bejött, de szinte 1 fél óra után el is ment, mert szarul érezte magát, h a párja nem jött vele.

Popov eléggé spicces állapotban indult, meg s ki is tartott nála ez sajnos az este folyamán, de figyeltünk rá Norbival, s szinte mindig együtt voltunk.

tumblr_lq6upuPzG71qm0c7so1_500Norbival az est végére sikerült szépen (szinte már szokásos módon) összekapnunk, olyannyira, h komolyan elbeszélgettünk kettőnkről…

Végül őszintén, átbeszéltük a hajnalt. Rossz és fájó dolgokról is beszélgettünk, de itt volt az ideje ennek, mert tény, h mióta ezen a helyen dolgozik, fokozatosan romlott a kapcsolatunk, oly annyira, h most Ő bukott ki, s eljutottunk ebbe a kapcsolat válságba.

Fájó dolog erről még csak írni is, s kicsit felfoghatatlan nekem, h idáig jutottunk, de Én olyan ember vagyok, h a hibákkal, gondokkal foglalkozni kell, tudomásul kell venni, el kell fogadni, h felfogjuk, megoldjuk, v így v úgy, még akkor is, ha nem akarunk tudomást szerezni a gondról, v inkább szőnyeg alá sepernénk… :/

Szo végül elindultunk a buliból, s itthon, reggel 6-7-re megbeszéltük, lenyugodtunk, jól megszeretgettük egymást, aztán tete.

Am a tüske és egyben az általa okozott fájdalom továbbra is bennem van, de hiszek benne, h majd elmúlik, s ismét “egészségesek” leszünk, s mint tényleg a betegségeknél! Idővel kilábalunk belőle, s fokozatosan megerősödünk, s ismét boldogak, életerősek leszünk, mint voltunk ezelőtt a kívülről érkezett probléma előtt.

+ Szerintem, minden valamire való kapcsolatban van ilyen állapot, időszak, mikor idejutnak. A komolytalanabbak, ilyenkor szakítanak, a komolyabbak, kilábalnak és együtt tovább folytatják…

Csók!

Rion

Piros ajkak

tumblr_lqb2k1REXI1qjcw4lo1_500

Az oldalon olvasható bejegyzések a szerző engedélye nélkül sehol, semmilyen formában felhasználni nem lehet!

3 megjegyzés:

Névtelen írta...

nagyon remélem, hogy minél előbb felhőtlenül fogjátok egymás társaságát élvezni Norbival és semmi tüske nem marad egyikőtökben sem , s a továbbiakban úgy éltek, mint a kezdetekben, amikor mint a ketten a felhők felett jártatok :)

Rion írta...

Köszönöm jókívánságod. Sikerült megbeszélnünk a dolgokat, s pozitív irányba indultunk el.
Reméljük a továbbiakban a legjobbakat... :)

Peter Crown írta...

Szia! Most olvastam és én is a legjobbakat kívánom! Örülök hogy jó irányba indultatok el!