2013. július 4., csütörtök

Mi a lótúrót akarnak még a melegek?!

Ne idegesítsék és provokálják egy álló héten át Magyarország homofób és nem homofób lakosait azzal, hogy meleg vagyok, büszke vagyok, meleg vagyok, büszke vagyok, meleg vagyok, büszke vagyok, meleg vagyok, büszke vagyok, meleg vagyok, büszke vagyok, meleg vagyok, büszke vagyok...

Meleg hetünk van, az hétszentség. Most van ugyebár a hazai homoszexuálisok (leszbikusok, melegek, biszexuálisok, transzneműek és queerek) nagy ünnepe, a Budapest Pride, amely orbitális felvonulásba torkollik majd szombaton. Az országos sajtó és az értelmiség egy (nagy) része a rendezvény dicsőségét zengi napok óta, csatlakozott egy rakás tűzforró kezdeményezéshez, és szexkorbáccsal ostorozza Orbán Viktor miniszterelnököt, valamint Tarlós István főpolgármestert amiatt, hogy nem megy el a nyitottság kitáruló kapuját hirdető csúcsbulira. Csak zárójelben: Bajnai Gordon ott volt a megnyitón, de még innen a barátságon. A melegek, biszexuálisok, transzneműek, stb. azt mondják, hogy ők a szexuális kisebbségek jogaiért és hátrányos megkülönböztetésük ellen küzdenek, ezért kell az Andrássy úton bugyiban vonaglani. Hát, ha szerintük ez kell az elfogadásukhoz, tegyék csak nyugodtan, a rendőrség vagy 100 millióért megvédi őket a homofóboktól. A kérdés az, miből táplálkozik e különleges kisebbség kamionon való nyáladzásra késztető hiányérzete.
Nézzük csak: Magyarországon a homoszexuálisok azzal keffentenek, akivel akarnak, persze jó esetben csak akkor, ha a kiszemelt is boldogan odatartja a potrohát. Magyarországon a homoszexuálisok nagy számban felelős és vezető állásokat birtokolnak a média, a szórakoztatóipar, a színházi élet és a gazdaság világában, a comingoutolók semmivel nem kapnak kevesebb fellépési vagy munkalehetőséget, mint a másságukat titkolók. Magyarországon a homoszexuálisok immár 18. alkalommal rendezhetik meg a melegfesztivált, a főváros tele van melegbárral, Magyarországon a homoszexuálisok jogaiért többen állnak ki, mint egy teljesen átlagos, a rengeteg melótól és a rém kevés pénztől üveges tekintetű magyar állampolgár jussáért, életéért. Na de akkor mi a lótúrót akarnak még a melegek?
Ami hirtelen eszünkbe juthat, az az, hogy szeretnének házasodni meg gyereket nevelni, de a Fidesz-kormány ezt nem támogatja. Jómagam a kormány helyében áldásomat adnám a fiú-fiú + örökbe fogadott gyerek, illetve a lány-lány + lombikbébi családokra, de cserébe azt kérném, hogy ne idegesítsék és provokálják egy álló héten át Magyarország homofób és nem homofób lakosait azzal, hogy meleg vagyok, büszke vagyok, meleg vagyok, büszke vagyok, meleg vagyok, büszke vagyok, meleg vagyok, büszke vagyok, meleg vagyok, büszke vagyok, meleg vagyok, büszke vagyok... Unalmas már ez, kedves melegek, ezt a háborút már rég megnyertétek. Orbán Viktornak pedig joga van hozzá, hogy ne menjen el a diadalünnepre.

http://www.hajdupress.hu/

Nincsenek megjegyzések: