2015. március 23., hétfő

Jelentés;


"Ismerni egy dolog nevét, nem ugyan az, mint megtapasztalni a dolgot." - Emlékek őre

Továbbképzésekre járok Pránanadira  s eléggé el/bevagyok havazva. Heti egyszer kell menni 2 órára, s mindig kapunk a hétre házifeladatokat. Sokat kell meditállni, vannak gyakorlatok is, mit borulásnak hívnak - ez nem titok - s hát napi kb 2,5 - 3 órát igényel összességében, h mindent megcsináljak egy nap.
Továbbá március utolsó 2 hétvégéje (4nap) masszázs tanfolyammal telt/telik el, mert arra is jelentkeztem, mert nem túl gyakorisággal hirdetik meg a tanfolyamokat (kb negyedévente), s már tavaly óta menni akartam, így most jelentkeztem rá, bár akkor még nem jártam továbbképzésre, s nem tudtam, h mennyi mindent kell majd gyakorolnunk/tanulnunk/csinállnunk.
Aztán menet közben meghírdették, h lehet jelentkeznem (IIIas szinten állok) IVes szintre is, s az se gyakran van, szo bevállaltam azt is, ami április 8.án lesz, de az csak 1 napos oktatás lesz.
Szo bő 2 hónapig/ja nadi az életem. (Norbi legnagyobb "örömére". :S ...) :/
Mert, h ezzel kelek (3 órával korábban kelek, mint szoktam, mert reggelente jobban esik elvégezni a 2x45 perces medit és gyakorlatot (borulás) + a 20-30 perces másik medit.) s ezzel fekszem (mert, h néha - heti 2-3 alkalommal - estére is jut házi feladat.)
Csinálom, mert egyrészt olyan belső aktivitás, s megmagyarázhatatlan erő hajt a tél vége óta, h nagy dopping s segítség a kitartásban, illetve tudom, tapasztalom, érzem, h ha nem csinálom, akkor lófaszt se ér az egész, csakis kitartással és csinálással lehet fejlődni!
Ugyan olyan, mint a kondi. Csak akkor lesz eredmény, ha kitartóan csinálod, csinálod, csinálod!
A kísértés itt is megvan, h jaj ma kihagyom, nem csinálom, s egyéb vívódások önmagammal, s kis csaták - melyeket némikor el is vesztek -  szintjén ez komoly probléma, de globálisan meg látom, h ezek a kissebb csatározások jelzik, h jó úton járok, fejlődök, tanulok, s tapasztalok meg ezt-azt.
Persze vannak még egyéb más motivációs tényezőim, de azokról nem szertnék beszélni.
Most - március második felében - különösen nehéz, mert itt van a ( "nyakmon") masszázs tanfolyam is, ami elég komoly tananyag, komolyabb, mint gondootam, s az áprilisi IVes szintű oktatás, ami több feladattal fog ellátni, de tudom, h áprilistól mégis jobb és könnyebb lesz, s Norbival is több időt fogunk szánni egymásra.
2 Évig én voltam abban a helyzetben, h nem lehettem vele az ő munkája miatt, most bő 2 hónapig ő került ilyen helyzetbe, h türelemmel kell lennie irántam, ami neki is és nekem is rossz persze, de én ennek örülök, mert új helyzetbe került a kapcsolatunk. Egy próba. Igaz, közel se egyenértékű azzal, ami elé engem állított  bő 2 évig a Norbi, de karmikus szemmek nézve vissza kap egy kis adagot, egy kis &betekintőt& ő is abba, h nekem milyen (szar) volt.
Am mindezek ellenére, h ennyi kihívással kell szembenéznem, ennyi feladatom van, bírom energetikailag, holott előtte meg alig bírtam felkellni 9kor, h munkába menjek 10.30ra s ledolgozzam a 8.5 órácskámat, s nap közben zombi voltam, nap végére meg megvoltam halva.
Ezek elmúltek a nap végi fáradságot leszámítva, bár annak meg nem tulajdonítok jelentőséget, mert tudom, h azért van mert 6.- 6.30kor kelek. Jah! Erről jut eszembe! Számomra is meglepő módon, igen gyakran magamtól kelek a reggeli ébresztő előtt pár perccel. Furi, mert én azt hittem h majd alig fogok tudni felkelni, nemhogy magamtól előbb keljek! Ditkábban van az is, h fél- 1 órával kelek korábban magamtól, s akkor örül a fejem, mert betudom hozni a lemaradásaim, feltudok zárkózni a gyakorlatok terén. ( Zárójelben megjegyzem, h sok nadis, több nadis ismerősöm is hajnalban kel, s végzi a gyakorlatokat, h ne zavarjanak senkit, meg őket se zavarják, se a medik se a gyakorlatok közben. Én jelenkeg még nem vagyok képes a hajnali kelésekre, de nem kizárt, h lesz majd , v előbb utóbb eljön majd nekem ez is az életembe. :) )
Nah! Kutyafuttában ennyi jött ki elsőre belőle bár ezt is csak metrózások közben tudtam lejegyzetelgetni. Kövi hónapban majd jelentkezem!
Csók!
Rion
;)

Nincsenek megjegyzések: