2015. április 20., hétfő

A coming out, a vonásszorongás és a szülői nevelési stílus;

Kedves Kitöltő!

Liber Flóra vagyok, a Károli Gáspár Református Egyetem másodéves pszichológia szakos hallgatója.

Fejlődéslélektan műhelymunkám keretein belül a 18 és 30 év közötti MELEG FÉRFIAK „coming out”- jának időzítését vizsgálom a vonásszorongás (tehát a szorongásra való általános hajlam) és a szülői nevelési stílus függvényében.
Kérlek,csak akkor töltsd ki a kérdőívet,ha már TÚL VAGY a "coming out"- on (tehát elmondtad családtagnak / barátnak / munkatársnak / iskolatársnak, hogy meleg vagy)
Részvételeddel nagyban segíted a műhelymunkám elkészülését,amit köszönök Neked!
A feladat kérdőívek kitöltéséből áll, melyek összesen 10 - 15 percet vesznek igénybe. Elsőként általános adatokkal és a „coming out”-oddal kapcsolatban teszek föl Neked néhány kérdést,ezt követi a Szülői Bánásmód Kérdőív,majd a Spielberger Vonás Szorongás Kérdőív.
Részvételed teljesen önkéntes és anonim, bármikor indoklás nélkül megszakítható. Minden információt bizalmasan, a Pszichológus Etikai Kódex előírásainak megfelelően kezelek, és nem adom ki harmadik félnek.
Amennyiben bármilyen kérdés merül fel benned a kutatással kapcsolatban, arra e - mailben szívesen válaszolok az alábbi címen: liberfifi@gmail.com

A kérdőívet itt találod.


Nincsenek megjegyzések: