2017. december 25., hétfő

2017 utolsó posztja; December



Dec 4 - Hétfő:

Amikor Norbi elolvasta az utolsó bejegyzésemet, kissé elszomorodott és szarul esett neki az olvasottak azzal kapcsolatban, h hogyan vélekednek az emberek h újra összejöttünk. 

Mire az alábbi "bölcsesség" jött ki belőlem, amit gondoltam megosztok veletek is;

"Gondolom, h szarul esik. Ahogy olvashattad, h nekem is...

Ugyanakkor nem csak nekik, nekünk is empátiával kell lennünk. Nincsennek a mi helyzetünkben. Ők azt látják, h mit tettél, s tartanak tőled, féltenek engem.

Bennem is megvan  ez. Csak kissebb arányban. Részben egyet értek velük, s tudom én is h idő kell neked is, h bebizonyítsd  nekem, h tényleg szeretsz, s megbántad. S idő kell nekem is, h újra teljes bizalmat tudjak adni majd neked. Ez egy folyamat. Rajtunk áll h fogjuk tudni ezt orvosolni, begyógyítani. S ha nekünk sikerülni fog, akkor ezt látni fogják a barátaim is és változni fog az ő véleményük is. 

Ha azt fogják látni, h újra boldog vagyok, akkor örülni fognak ők is. De tudnod kell, h sok ember ösztönösen ilyen. Ami egyszer megmarta őket v a barátait, azzal szemben ilyenek. Én is voltam már az ő helyzetünkben. S mégegyszer mondom, h fontos az empátia. Ez kell ahhoz, h megértésük s (idővel) elfogadjuk magunkat, barátainkat, környezetünket."

...

Lemondtam arról a célomról, h nyárig 75 kgra erősödjem.

November végén ugye Londonban voltam és 4 nap alatt 1 kg-t fogytam! Totál kivoltam. Azt nem mondtam, h bepánikoltam, de azért kétségbe estem, s abnormálisnak vélem, h ilyen rövid időn belül ilyen könnyen leadom azt, amit kurva nehezen kaparok össze magamra....

Szo mondom a faszomat a 75 kg-ba! Örülök, ha a 70-et visszaszerzem aztán majd arra kell törekednem, h megtartsam azt a súlyt.

December 5 - Szerda;

OMG, de boldog vagyok! A tabletem kb egy hete h meghalt. A kijelzője nem működött. Full sötét volt. Lehetett hallani, h működik. Hangerőt tudtam rá adni és pittyegett ahogy szokott, hallottam h feloldódik a képernyőzár ahogy vegighúztam az ujjam rajta, csak egész egyszerűen semmi kép nem volt. 

Teltek a napok, s egyre jobban hiányzott. Nagyon szeretem a tabletemet. (Samsung galaxy ST 700 8.4") 

Már kerestem a szervízt és eléggé szomi voltam, mert 40 000 Ft-ba került volna a megjavítása. 

Minden nap mantráztam s kértem a fentiek segítséget, h h javuljon meg. És ma újra bekapcsoltam, s működött! 👏👏👏

Imádom  a super amoledet és 1600x2560 pixeles kijelzőjét. 😍❤️❤️❤️🤗

... 

"Mindenkinek a teste érzékeny az energiákra. Amelyeket intuitív módon értelmes információval alakít. Olyan velünk született túlélési képesség ez amely mindenkiben - benned is - megvan." 

Véleményem szerint olyanok vagyunk mi emberek, mint az Ötödik elem című filmben a csajszi, aki leszületett a földre aztán (a papnál egy gép előtt ülve) szívja magába az információkat.  Pár másodperc alat rengeteg tudást gyűjt össze. Szo mi ugyanezt csináljuk egy életen keresztül. 

... 

Egyre többet medizek és mantrázok a (világ) béke megőrzéséért, mert aggódom az oroszok agresszivitása miatt. 

(Tudom sokak szerint bullshit, de akik ismernek meg tudják h I fuckin don't care.)

Illetve sokat gondolok az általam elképzelt ideális világképre. Még régebben (1-2 éve)  írtam nektek róla, h milyen is az számomra. Most inkább csak kiegészíteném újabb gondolatokkal. 

A technika ugye nagyon fontos a számomra. Hiszem, h ez is nagyban hozzá fog járulni a környezetünk megóvásához. Viszont én nagyon hiszek, s nagyon várom a mesterséges intelligencia elterjedését. Sokakkal ellentétben, én nem félek tőle, se a robotoktól. Oly annyira nem, h az én ideális világomban ők vezetnék az országokat. 
Meggyőződésem, h jobb lenne a világ általuk. 

... 

Nah amit az Állami Számvevőszék csinált a Jobbikkal és a többi párttal, az eléggé kiverte nálam a biztosítékot. Az azért ez már kemény amit ezek a neo kommunisták csinálnak!
Nem érdekel, h ki mit gondol a Jobbikról, de itt ez már tényleg nem csak a Jobbikról szól, hanem a demokráciáról is! 
Mi van emberek? ! Nem volt elég a kommunizmusból???!!!
Nem elég nagy még a nyomorotok?! 

Azt akarjátok, h a fiatalok (s már jó ideje, nem csak a fiatalok) sokasága ne csak a falvakból, de még az országból is elmeneküljön?! Ki fog így titeket eltartani?! Az a maradék itthon maradt minimál béres?!

Ébredjetek már fel a félelemből és a gyülöletből! Még az állami szintre emelt álhíreket, oroszok által diktált propaganda moslékot zabálja a sok agymosott IQ fighter elvtársak, addig az országból havi szinten nagyobb városnyi ember hagyja el az országot a már elviselhetetlen állapotok miatt!
És ha a Jobbik nem fog tudni indulni és a Momentum se jut be, akkor bizony drasztikus mértékű kivándorlás lesz!

Aztán a sok észkombájn meg, aki a rohadt narancsra szavazott, meg majd élhet az oly nagyra tartott orosz színvonalon. (Bár amennyien utaztak a a világban, biztos van is fogalmuk róla, h milyen is az...) ☠️💩

A többi meg szophat, mint a torkos borz, mert h őt nem érdekli a politika, nincs kire szavazni, s utálja az egészet!
(Jó van fiam! Te is megérdemled mindazt ami van, s ami majd még jön! Ha ennyire nem tudod felmérni a környezeted, h mi történt 2010 óta, milyen a hangulat, mennyi ismerősöd ment külföldre, mennyit javult a boldogságod, akkor tényleg... 👌👍💣)

(Akik még boldogak ; A kommunizmusban is volt egy szűk kis réteg aki vígan élt s kiszolgálta a rendszert, besúgta az embereket, mélyen kinyalta, amit ki kellett ugye, mert h szent meggyőződése volt, h az a rendszer a tökéletes! Rend, fegyelem, tisztaság! Megvédjük a világot a kapitalizmustól! Akkor is voltak bőven idióta barmok, akik bekajálták a sok agymosott propaganda faszságot!. .. A többség meg kussolhatott és robotolhatot... ) 

2 féle út van. Vagy vissza a jövőbe! Irány kelet! Vagy visszaállítjuk a demokráciát, s teszünk azért, h hazajöjjenek  szeretteink, s jobbá tegyük az országot. 

Nagyon sokan vannak kint, akik szeretnének hazajönni, de nem egy ilyen országába. S nagyon sokan vannak itthon (köztük én is), akik szeretnének maradni, de nem egy ilyen országaban...

Dec 13 - Szerda:

Egyre több az új arc a gymben. De szerintem ők vagy csak "alkalmisak" vagy ritkán, v más időpontban járnak a gymbe. 

Sajnos ebben a hónapban jóval kevesebbet tudok eljönni a gymbe. Ahogy közeledik a kari, egyre több a meló, s egyre kevesebb a szabadidőm. 

... 

Örülnék ha összefogna a Jobbik, a Momentum és a LMP. Mondjuk amilyen sok egoista, korlátolt gondolkodású ember él ebben az országban... Sokan az előre helyett hátra tekintenek, a múltban élnek, s a saját egoista világuk (libsi, zsidó, baloldali, buzi identitása, elvei) fontosabbak, mint a demokrácia és egyben a nemzetünk, jövőnk megmentése. Pedig ha csak egy picit is használnák az eszüket, akkor igazán tudniuk kellene, h a jövőben sokkal könnyebben lelehet váltani egy Jobbikot... 
(Am ilyen téren orrolok a Momentumra is, h nem akarnak másokkal szövetkezni.) 

... 


Néha úgy gondolom, hogy nem kellene annyit facebookoznom. Én az fb-n olvasom a híreket. Sok jó dolog van fent, s nagyon szeretem, de sajnos néha azért belebotlok 1-1 nagyon elkeserítő hírbe, s az empata személyiségem miatt tökre letudnak napokra húzni az életről.

Nemrégiben az éhségben haldokló jegesmedve miatt voltam kb 2 hétig depis. Pedig meg se néztem a videót, de már a főcímet elolvasván s a képet látván totál összetörtem.

Ma meg azt olvasom, h egy hármas ikreknek életét adó anyuka halt meg a szülés után, s az apuka írt segélykérő levelet... 😔 

... "Merry Christmas!"... 

Mostanában sokat is melózok. Fáradt vagyok. Kimerült. Antiszoc. Várom már h Dec 23-tól Január 2-ig pihenhessek. 

Bár attól tartok h nem lesz semmi az általam oly annyira kedvelt otthoni punnyadásból, mert 25-27 vidéken leszek a szülőknél, aztán Norbi szüleihez is menni kell, + Norbival hivatalosak vagyunk a fő tulajhoz (akinek dolgozom) vacsira és még 2 baráti társasággal is lekellene tudnom 1-1 találkozót... Oooooh fuck! Már attól elfáradtam és kimerültem, h ezt leírtam... 😥😕😩😪

Szóval mostanában nem annyira jó a hangulatom. Gyakran érzem azt, h nem idevaló vagyok. 

Az én világom túl béke párti, állat és környezetbarát, szereteten alapuló. 

Ellenben mi van most a földön? Ilyen vezetők mint, Valgyimir Putyin, Donald Trump, Benjamin Netanjáhú, Kim Dzsongun, Orbán Viktor... 

Ah! Hagyjuk is... Totál lejöttem az életről...
Már kajak úgy gondolom, h ilyen vezetőkkel -  és ennyi idiótával a földön, akik megválasztották őket -  megérett a föld a pusztulásra...  

Dec 19 - Kedd;

Szabadnapos voltam, s mivel Norbi ment be a belvárosba, így 2 nagy táskányi használt ruhát a kezébe adtam, h ha már úgy is arra jár, akkor legyen szíves elvinni őket a Vörös kereszt székházába. 

Kb ez a harmadik év, s mondhatni h már szokássá vált, h kari előtt elviszem nekik a már nem használt ruháimat. Most tett még hozzá Norbi is és a lakótársnőm is. Egyszerre egyedül nem tudtam volna őket elvinni, szo pont kapóra jött Norbi. 😊😇

Dec 22;

Sajnos decemberben nem tudtam valami gyakran elmenni edzeni. Azzal, h üzletünkről megjelentek cikkek több nagyobb oldalon, sajtóban, hatalmas forgalom volt nálunk, sokat dolgoztunk és keményen, + túlórákkal.  Én ráadásul össze vissza. Ebben a hónapban még nem is volt 2 egymást követő szabadnapom. + Már úgy érzem, mintha állandóan dolgoznék, s a faszocskám már tele van...

A karácsonyi fináléra eléggé lefogyott az üzletkészlet, annak ellenére is, h kétszer is kaptunk árut/utánpótlást. 

De am pozitívan nézvén a dolgokat; örülök, h itt a kari, mert elég volt már ebből, ami majd 1 hónapja megy. 

Mindenki kivan. Tegnap volt a céges kari parti. Érezhető volt az öröm és a felszabadulás. Jókat ettünk, ittunk, beszélgettünk, nevetgéltünk. Jó volt. 

Am Dec 29.én megyünk a fő tulajhoz vacsira. Már várom. Mondták, h vigyünk fürdőgatyeszt is. Van kint dzsakuzzi s majd pancsizunk. Szép régi sváb típusú paraszt lakás van nekik nagyon szépen felújítva. Titta amerikai kertvárosi szüli feli fellingű.  😊🤗😍👙💦


... 

Nem értem h (a metrón) miért úgy ülnek le egyes emberek, h olyan meredeken behajolnak, mint akik állva leakarják magukat szopni?! 👹

...
 
Manapság ha nem is minden nap, de elég gyakran vadászok és olvasok MI/AI-vel kapcsolatos cikkeket és minél jobban beleásom magam a mesterséges intelligencia és a robotok világába, annál jobban tartom undorítónak az emberiséget. 

Annyi a sok buta, durva, barbár, igénytelen, erőszakos  ember. Tele van minden szeméttel, mocsokkal és bűzzel.

Mondom én ezt úgy, h én egy sajátos világban élek. A hajós élet után megtanultam úgy létezni, h úgy éljek, ahogy szeretnék. Ezáltal azt látok és hallok, arra fókuszálom az energiám, ami beleillik az én vilagomba. Ezáltal nagyon sok rosszat kiszűrök, így jóval kevesebb a lehúzó erő. 

Am ha jobban belegondolok mindenki így él. Azzal veszik körbe magukat az emberek, azokkal foglalkoznak, ami érdekli őket. Csak sokan nem alkalmaznak szűrőket a negatív tényezők elkerülése érdekében. 

De amint azt fentebb is meséltem, sajnos van, h elkerülhetetlenül becsúsznak a negatívumok. De hát ilyen a metropolitan élet. Remete azért még nem szeretnék lenni... 

Szo a jól megszokott és bejáratott mantrázásaim mellé a "kívánság listámra" felvette azt is, h gyorsuljon fel ezen terület fejlődése és mihamarabbi széles körű elterjedése.


Dec 23:

Az év utolsó munkanapja. Fura. A 8 éves pályafutásom alatt még sose volt h ne kelljen dolgozni a 2 ünnep között.  

10-16-ig dolgoztam, aztán jött Norbi és a lakótársnőm és elmentünk a szokásos kari vacsinkra a Menza étterembe.

Dec 24:


Am ez az első szenteste, h nem vidéken a szülőknél vagyok. Furi volt.

Átjött Norbi anyukája és élettársa. Feldíszítettük a fát, ajándékoztunk, s miután elmentek megnéztük 2 számomra oly kedves filmet; Kőkemény család és Miért éppen Minnesota című filmet. 

Norbival azt beszéltük meg, h nem ajándékozunk, de ennek ellenére mindketten vettünk egymásnak valamit. Ő kapott tőlem egy happy socks szettet. (amit persze én is hordhatok😇😉) én meg kaptam tőle egy szép budafucknpest-es pólót. (amit ő is tud hordani. 😀) Mondjuk annyi a bökkenő vele, h mellben és ezáltal hónajban is egy kicsit kicsi. Szo lehet h majd elmegyunk lecserélni 1 M-esre.

25.én megyek vidékre a szülőkhöz. 26.án este meg jövök vissza. 

Nah! Boldog karit mindenkinek, s kérlek titeket, h legalább egy pozitív támogató, jókívánságos gondolat erejéig kívánjatok ti is másoknak boldog, szebb létezést. Legyen(ek) bárhol is az illető(k). 

Nah! Hölgyeim és Uraim! Ez volt 2017!

Boldog karácsonyt és boldog új évet kívánok mindenkinek! 

Csók 😘

R I O N


❤️



(Az oldalon olvasható bejegyzések a szerző engedélye nélkül sehol, semmilyen formában felhasználni nem lehet!) 

2 megjegyzés:

Ádám írta...

Boldog, békés karácsonyt és új évet, Norbival meg még vagy 6x ennyi boldog évet együtt, mint ami a hátatok mögött van, ja és jövőre is legalább ennyi blogbejegyzést !

Ui.: ,ha könyvedre való előjegyzés létezik, akkor +1

Rion írta...

Haha! 😆😀

Pár év s remélem előlehet regizni a könyvemre! 🤓

Köszönöm a jókívánságokat és viszont kívánok minden jót! 😉