2018. június 24., vasárnap

Az előző részek tartalmából ;


"Az evolúció csupán egyetlen eszközt használt, amikor létrehozta az életet ezen a bolygón; a hibát."  - Westworld 


Imádom a technológia fejlődését. Igaz még így is maradi számomra a technikai fejlettség szintje, de érezhető azért fejlődünk. Lassan, (tetű lassan) de biztosan.

Feltűnt nekem is és Norbinak is, h ha beszélünk valamiről, akkor a témához kapcsolódó hirdetések jelennek meg instán és fb-n.

Ugye hasonló már működik egy ideje a neten, h ha valamit keresel  akkor olyan hirdeteseket dob fel a Google. Na, de mi nem kerestünk rá, csak verbálisan beszéltünk róla. 2 ilyen konkrét példát tudok mondani a közel múltból; roof top és mobil légkondi. Neki instán, nekem fb-n dobott fel ebben a kategóriában hirdeteseket.

Am sokan ettől bevannak szarva, meg felvannak háborodva, h; "Úristen! lehallgatnaaaak!"😏 "Meg ne hallgassanak már le és ne tudjanak rólam és a privát dolgaimról!"

Oh come oooon!

Féljen az, akinek félnivalója van...
Gyanús is nekem az ilyen ember...

Ugyanakkor elfogadom, h ő olyan amilyen. Attól még h ez a véleménye persze teljes értékű ember, csak furi egy kicsit, s felmerül bennem a kérdés, h ugyan mi olyan dolgaid vannak ami miatt ennyire titkos Ilonka vagy?

No mind1.

Én csak hálás vagyok ezért is, amiért picit megkönnyíti az életem, s hasznos információkhoz jutok. 😊

Én már tűkön ülve várom, h 2020-as évek elején berobbanjon végre minndennapjainkba és széles körben elterjedjen a mesterséges intelligencia. 😍

Am pár hónapja ugye, h megvettem az új tabletem (Huawei mediapad M5 8.4") amit nagyon imádok. Imádom a kezemben tartani és nyüstölni. Már a könyveket és magazinokat is inkább digitális formában vásárolom meg s ezen olvasom.
Apropó magazin!

Találtam egy nagyon nekem való magazint, amiről korábban a létezéséről sem tudtam; PC Word. Elolvastam 2 havi számukat s mit ad Isten?! Mire végeztem a májusi számmal, látom h akció van az előfizetésre, s hát elő is fizettem. Aki szereti a technikai cuccokat, a jövő vívmányait, ajánlom figyelmébe. Nálam nagyon eteti magát. 😊

Am szerintem a függőségem része az is, h imádok kint gengelni a szeretett kis erkélyemen, s itt kockulni. (Most is innen írok. 😁✌️)

Meg pl tök jó, h ha menet közben rámsötétedik, akkor sem kell abbahagynom a tevékenységem. Nem kell a világítással foglalkoznom, anélkül olvashatok tovább, h meg kellene mozdulnom.

Am nagyon szemezek ezzel a függő ággyal.  Obiban Norbival kipróbáltuk, s Omg! Fenomenális!

...

Kitti lakótársnőkkel 4 év után hamarosan elválnak útjaink. Új lakótársat már nem akarok. Szo lesz hely a lakásban, amit majd fokozotosan elkezdek javítgatni. Eladom az egyik francia ágyat, ezzel is helyet szabaditva fel. Kifestetem újra a lakást, illetve venni fogok pár új világítást is a folyosóra és az erkélyre. + Jövőre lehet beszerzem ezt a lovely pihenőágyikót. Igaz, h az erkély nagyrészét elfogja foglalni  de szépen átlehet rendezni az erkélyt, h elférjünk. Télen meg bent lenne az egyik szobában.

...

Elkezdtük nézni a Westworld című sorozatot. Hallottam róla korábban is, de kurvára nem mozgatott meg, aztán valszeg most érett meg számomra az idő. 😊

Tetszetős. Nagyon hasonlatos az általam elképzelt világ működésére. Sokszor említettem már nektek, h nekem egy sajátos elképzelésem van az életről. Eléggé benne voltam/vagyok a vallási, spirituális világban s habár egyikhez sem tartozom, mindegyikből merítettem valamit. Hiszem, h bizonyos mértékben minden elméletnek megvan a maga alapja, igaza.

A reinkarnáció számomra tényszerű alap dolog. Alap, h korábbi életünkből hozzuk magunkkal személyiségünk, ami tovább gyarapodik, formálódik az itteni, jelenlegi életünkkel. Nagyon tetszett az első részben az a kijelentés, h a hibáink tesznek minket olyanná amilyenek vagyunk.

...

Június 16-17-én lentvoltam a barátokkal Velencén. Nagyon jó volt. Jól éreztük magunkat. 2 napon keresztül folyamatosan részegek voltunk. 😁✌️Imádom az ilyen szabad, lazulós eventeket. Körbebicikliztük a tavat. Egyszer borultam is az egyik haverommal. Jól összetörtem magam. Ma 24-e van, de a fél lábam meg mindig tiszta var és még bicegek. Elég nagy felületű és mély sebeket szereztem, s sikeresen felsértettem az olyan fontosabb testrészeket is, mint a boka, térd, könyök. Magyarán a legkisebb mozdulasnál is érzem a fájdalmat. Fáj minden egyes nadrág és zokni le és felvét. Gyök kettes művelet. Szinte egy operáció. 😕

A második nap délelőttjén kishíján hazamentünk. Az okába nem akarok belemenni, h miért, mert hosszú  s lényegtelen is. Semmi komoly. Már megvettük a vonat jegyeket, mikor Bori húzott egyet a whiskyből, hosszan maga elé nézett a távolba, s egyszer csak felpattant a padról. Elkezdett csomagolni és aztmondta, h nem megyünk még haza! 😁 Ettől felélénkedtünk s a szabadstrandon folytatódott a vedelés. Kurva sokat ittunk. S mindenfélét. Mint valami hülye taknyos gyerekek...

De annál jobb volt. Szuper élmény, s szuper emlék volt. Az Il Bacioban voltunk kollégák (2013-2014) s azóta tart szoros barátságunk. Sose voltunk még együtt kirándulni, sose aludtunk még együtt, de iszonyat hálás vagyok, h részese lehettem mindennek. 😊❤️

Kellett a kemény meló mellett ez a kis kikapcsolódás sebek ide v oda.

...

Meló. Szeretem a munkám. Szeretem a tulajokat. Szeretem vezetni az üzletet.... Amiből várhatólag augusztusban lesz egy második ... 😊

Sok a munka, sok a kihívás, de szeretem. Továbbra is olyan nekem ez az egész  mint egy izgi 4D-s stratégiai játék. 😊

Minden hétköznap este van a játék elmentése, s másnap reggel a betöltés, ahol legutoljára abbahagytam.

Június 25-től egy újabb fejezet nyílik meg, újabb küldetés veszi kezdetét; A leendő kollégák kiválasztása, új üzlethez szükséges teendők elvégzése, beszerzése  előkészítése, betanítás, s majd augusztusban nyitás.

Folyamatosan jönnek be a jelentkezések, s konkrétan már most unom. 😕
A 2 fő tulaj elment nyaralni. Akivel közvetlen kapcsolatban állok, kezd kiismerni. (Mondjuk már 1 éve vagyok ott szo jó hogy...)
Azzal ment el, h ne legyek velük túl szigorú... 😁

25-től minden nap fogok 1 embert interjúztatni délelőtt 10:30 és 11 között. Ennyi fér bele csak az időmbe. Minden napom azzal zárom, h a beérkezett jelentkezőket kategorizálom; Good, so-so, part time, no way.

Első körben csak egy embert veszünk fel, s ha a forgalom úgy kívánja, felveszünk majd mégegyet.

Ezen kívül még az üzlet nyitás egy jelentős részével is én foglalkozom. Hivatalos ügyek intézése, eszközök, áruk beszereztetése, új üzlet sysytem felállás stb...

Ezen kívül még persze a basic üzlet zavartalan üzemeltetése és a megrendelések teljesítése.

Szo van, h összecsapnak a hullámok a fejem felett, s néha "kicsit" antiszoc vagyok.

De minden ilyen komolyabb, stresszesebb helyzetből csak erősebben jövök ki, szo nem panaszkodom. Inkább csak hálás vagyok, h úgy élek ahogy, az vagyok aki, s olyan melóm van amilyen.😊

Nah! Azthiszem ennyike. 😊

Csók!

Rion 😉

❤️😘

🇭🇺🇪🇺🏳️‍🌈

(Az oldalon olvasható bejegyzések a szerző engedélye nélkül sehol, semmilyen formában felhasználni nem lehet!) Nincsenek megjegyzések: