2010. február 28., vasárnap

ALTEREGO 2. rész


Tehát ott tartottam, h szinte mindig kézen fogva mentem, hol a csajokkal, h a fiúkkal, kikkel éppen voltam. :) Azért volt ez jó, mert így legalább nem veszítettük el egymást a tömegben, mert, ha nem fogod a másik kezét, akkor könnyen elnyelhet a tömeg. :)

Tehát először csak ültünk a csajokkal, pletyiztünk és nézelődtünk, aztán bementünk a tömegbe táncolni. Megláttam először Ibrahim-ot, a török srácot, ki felvett facebook-on. Elbeszélgettük, bár nem nagyon értettük egymást, meg én nem akartam tőle semmit, szo aztán kínosan elköszöntem tőle, mert nem vette a jeleket, h "kopj már le!" így nekem kellett lépnem!

Aztán találkoztam "Habbal"-kiről régebben írtam, akivel a Habrolóban találkoztam. De most névváltoztatás lesz, mert a buli alatt a "Kisaranyos" név született meg bennem, mert Ő olyan kicsi és aranyos.

Kb.: 170 cm és olyan jó, h én jóval magasabb vagyok. Pont mondtam is Dávidnak, mikor utaztunk fel Pestre, h nekem az alacsony srácok jobban bejönnek, + ponttal indítanak. Erre tessék! Összefutok "Kisaranyos"-sal! :)

Am, a teljes story úgy szól, h mikor még "tankoltunk" a lányok albijában, akkor felhívott, h hol vagyok. Mondom Pesten. Erre megkérdezte, h mész az alterbe igaz? Megdöbbentem, de mondtam, h igen.

Hiába faggattam egész este, h honnan tudja, nem mondta meg. A blogomat nem ismeri, szo az kilőve. Am szinte egész este vele voltam. Táncoltunk meg elvoltunk, meg vitatkoztunk is.
Hülye kis hisztis buzulás volt csak. Akaratos a drága. Mindenre csak két lehetőséget ad: Igen vagy nem, igen vagy nem, igen vagy nem. Mondtam, h én most a barátaimmal vagyok itt, s nem szeretném itt hagyni őket...

Erre jött azzal, h Ő nem szexet akar, hanem komolyabbat, többet akar tőlem. Erre nagyon megdöbbentem, mert felért egy szerelmi vallással, meg ahogy mondta! + Ha belegondolok, ritkán hallok én ilyen kijelentést egy meleg szájából. :)

Azon voltunk, h megoldjuk, azt a problémát, amik kettőnk közt volt, van, de nem sikerült, mert nagyon makacs volt, én meg ittas, s fáradt is...

Aztán türelemjáték kezdődött. Flörtölgetett - szerinte csak szimplán beszélgetett - mással, s 3 másodpercenként sunyin mosolyogva rám nézett, h mit reagálok. Én meg bevágtam a durcit, meg féltékenykedtem, meg Dávidomnak is kacsingatott, meg h milyen helyes srác, meg a barátja "B" is!...
Erre kiakadtam, s mondtam neki, h akkor vidd haza őket, és....
Jött a válasz, h Ő nem szexet akar stb, stb stb...

Mind1 nem akarok olyan részletesen belemenni! Az lett a vége, vitatkoztunk, betelt nálam a pohár, s otthagytam, s elmentem táncolni.

Akkor belebotlottam a "Közismert pasiba", a barátjába; "Kézisbe" és a "Fodrász srácba"! Jó volt őket ott látni! :) Jó hangulatban voltak ők is, de ettől csak még édesebbek voltak a Drágák! :)
Aztán továbbmentem be a tömegbe, ahol megláttam a csajokat, s csatlakoztam hozzájuk. Aztán mikor elkezdetem nézelődni, akkor ott láttam mögöttem a "Kisaranyost" ki hozzám, hasonlóan, durcis, hangulatában volt. De olyan édes volt, ahogy ott állt lógatott karokkal, s nézett engem!...
Megfogtam a kezét, magamhoz húztam, s megöleltem, majd Ő is megölelt, majd megcsókoltam, és ő visszacsókolt, s olyan jó volt úgy ott lenni a falnak dőlve... :/

De aztán elindult haza. Mert már a végére járt, fáradtak voltunk. Kevesebben is voltak már, s mi is készülőben oltunk haza. Kikísértem, s kezdődött megint a vita, h akkor most mi legyen, de mindketten már dög fáradtak voltunk, s megkért, h hívjam fel, s talizzunk. Úgy is lett.

De először még lezárom az altert. Kb 4:30-ig maradtunk az alterban. Próbáltuk összeszedni a bandát, de ahányan voltunk, annyi fele volt mindenki, a lányokat kivéve. 20 perces többszöri sikertelen keresés után előkerült a semmiből először Dávid, aztán Csabi is. Kalap kabát, taxi, s go home.

Reggel 6-ig pletyiztünk, aztán pindurit alukáltam. Aludtam volna én, de a drága Csabikám állandó, s hangos horkolásának köszönhetően nem tudtam! Hiába bökdöstem, lökdöstem, 30 másodpercre abbahagyta aztán megint rázendített! Megfogadtam, h ha összeköltözünk 3an, akkor én fix, h nem fogok vele egy szobában aludni! :)

12-kor taliztam a "Kisaranyossal". De minek?! Kómásak voltunk mindketten. Őt még hányinger is gyötörte, szo nem is igazán beszélgettünk. Elmentünk az Arénába. Vettünk gyógyszert neki, majd kiültünk a napra sütkérezni.

Azért kedves tőle, h úgy is találkozott velem, h éppen felébresztettem, szar volt a közérzete, s állapota.

Aztán 13-as vonattal vonatoztam haza a "Fodrász sráccal", mert vele meg megbeszéltük, h csatlakozik hozzám. Jót duncsiztunk. Jól éreztem vele magam. Nagyon aranyos. Pláne részegen! Részegen minden meleg olyan kis aranyoooooos! :)

Aztán már otthon voltam, mikor hívott a "Kisaranyos", h megadnám-e Dávidom telefonszámát....
Hát na gondolhatjátok! Felhívtam Dávidot, h megadhatom-e a telefonszámát, majd a "Persze!" válasz után el is küldtem "Kisaranyosnak" az áhítatott számot, ki ezek után már finoman szólva nem volt kisaranyos a számomra.

"Nagyon jól esett!" Viszont ezzel eldöntötte, h mi lesz köztünk. Mondta, h ma 15-kor az exével találkozik, s ráadásul még Dávidom telszámát is elkérte, azért ez már sok volt nekem!
Tudom, h én vagyok féltékeny, meg parázós, meg ilyenekből "cirkuszolok", de ha empatikusak vagytok, szerintem nektek se esett volna jó ez a lépés, tudván ráadásul, h az alterben meg kacsingatott Dávidnak, meg flörtölgetett, meg miket mondott, h milyen helyes, s h bejön neki!

Lehet, h csak hülyült, basztatott, de nekem nem jött be! Meg szabad ember! Azzal találkozik, akivel akar! Találkozzanak! Mit bánom én! Engem meg akkor felejtsen el! Lehet, h nem lettem volna féltékeny, s nem esett volna rosszul, ha este nem viselkedett volna úgy!

Szo összességében, ismerős arcokkal taliztam csak. Új arcokkal nem, meg nem is jöttek oda hozzám, meg úgy hosszan, komolyabban nem is szemeztem senkivel, csak futólagos, végigmérések és 1-2 mosoly küldés volt. Jöttem mentem folyton én is. :)

A vonaton lakótársnőmmel utaztam ismét. Egyre szimpatikusabb, s közelebb kerülünk egymáshoz, s már tök úgy viselkedek vele, s ő is velem, mintha természetes lenne a számára, h meleg vagyok.
Lassan már úgy vagyok vele, mint a Pesti lányokkal, kiknél albiban voltam. Jó mondjuk előtte még nem smároltam fiúval, a pesti lányaimmal ellenétben! ( Ha szólíthatom így őket első alkalom után!) :)
Szo! Ezzel azt akartam írni, h mikor leszálltunk a vonatról Egerben egy helyes srác ült mögöttünk, s mikor mindenki felállt, h szedelőzködjön, akkor megláttam egy nagyon szép helyes srácot. Rá is köszöntem, h; Oh! Helló szia! :) Tök normális beszéd hangnemben, szo szerintem hallhatta.

Lakótársnőm erre felnevetett, s megkérdezte, h;
- Nem rossz mi?
- Neked is bejön? - kérdeztem vissza tőle
- Ahaaaaaa! - s újra cukin felnevetett.
- Nézd meg milyen szép barna bőre van! Biztos szolizik a Drága!

Erre megint csak nevetett.
Akárhányszor ránéztem, mindig nézett. Olyan mosolygós szeme volt. Kedvesen, érdeklődve nézet vissza. Azelőtt még soha nem láttam még...

Na mind1!
Am ebben a minutumban kaptam sms-t a "Kisaranyostól"! Az a lényege, h mégsem akar komolyat, mert mióta szakított az exével, azóta még nem felejtette el, s nagyon megkedvelt engem, de nem is akar átvágni.

Ajjjjjjjj! Most erre mit mondjaaaak?! Teljesen megértem! Én is voltam már így, s rendes tőle, h megmondja, s nem kezd le velem úgy játszani, mint pl.: Jé, aki 1 hónap után közölte, h Ő valójában még mindig az exét szereti, s velem azért volt, mert nagyon, nagyon hasonlítottam rá!
Úgy látszik ezt a bizonytalan érzését a mai exével való találkozás, most megerősítette, h Ő valójában most mit is érez...

"Kisaranyos" miatt egy kicsit szarabbul zárult a napom, kit nem is hibáztattok, de azért összességében ötösre értékelném a szombati, vasárnapi napom. :)

Csók!
Rion ;)
(K)

4 megjegyzés:

angel.o írta...

:o) Akkor megvolt ... örülök, hogy összességében jól érezted magad! De ne bánd, hogy "Hab" alias "Kisaranyos" mégsem akar "komolyat" ... már amikor mondta, tudta szerintem, hogy ezzel lehet jól befűzni és ez volt a "varázsszó" .. csak aztán Te nem annyira dőltél be ennek látszólag, ezért más után nézett ... ez így megy! Bármelyik ajtón be tudunk menni, ha nálunk van a kulcs! Aztán hogy bent mit csinál az ember ... főz egy finom vacsorát, vagy összedönt mindent és - mint aki jól végezte dolgát - továbbáll, csak attól függ, ki is az illető ...

Rion írta...

Szia!

Igen. Tanultam ebből is. Dávidom is figyelmeztetett, mikor vitáztunk, h hagyjam ott. Ott is hagytam ugye, s mentem táncolni a csajokkal....

Mind1.
Már túltettem magam rajta! :)
Márciusban szerintem megyünk megint valamikor! ;)

Unknown írta...

Szép jó reggelt!
Először is nagyon örülök, hogy5ösre értékelted az estét. Szerintem is rohadt jó volt, emlékezetes marad:D De az biztos a legjobb barátok társaságában, mint ti, csak is a legjobb lehet:) és remélem lesz már ebben a hónapban is ismétlés:P:)
Egy ilyen pasis dolog meg soha ne vegye el a kedved. Megértem, és áttudom érezni a dolgot, de te ennél jóval többet érdemelsz, mint játszadozni veled. Szóval csak pozitívan:)
Amúgy is tavasz van, és nemsokára költözünk:É Addig is sok-sok ölelés és (K)...és nehogy azt hidd, hogy megúsztad a nyakadba ugrást:P XD (K)

Rion írta...

Szevasz Teeeeeeeee Fasszopóóóó! XD :P

Jajjjjjj! Csak a szád jár! Nyakba ugrás, nyakba ugrás!...

Kiwi leszek, lesz e belőle valami a köv találkozáskor! :)

Még mindig a buli hatása alatt vagyok. :)

Tanulni kellene, de nem megy... :/

A pasis ügyet meg már tegnap este lezártam. Köv alkalommal már pasizni is fogok! :)
Ha csak!... ... Addig közbe nem jön valami, v valaki!... :)