2010. február 25., csütörtök

Futás, szex, filmnézés, Vonatos srác, feszültség,

Mától kezdetét veszi a szombati bulira hangolódás! Legalább is zeneileg minden kép! :)

Tegnap este voltam futni a "Boldog új évet te buzi homokos" lakótársammal. Soha többet nem megyek futni! Régebben nagyon jól futottam, bírtam és szerettem, de most majd meghaltam! Annyiból volt csak goot, h jól aludtam az este.

Végig azon járt az eszem, h; "Többet nem! Többet nem! SOHA! SOHA! SOHA! Mikor lesz már vége?! Menten megpusztulok!" Lakótársam végig hajtott; "Ne lassújak! Miért áltál meg?! Gyerünk tovább! Most sprint!" Legszívesebben leütöttem volna, h; "maradjá má!", de beszélni nem volt erőm!

A végén kóvályogtam, menni alig tudtam, lihegtem mint a kutya! :S Külső szemlélő számára úgy nézhettem ki, mint aki full bevan rúgva. :/ :)
Inkább maradok a szexnél! Egy jó kiadós együttlétnél is jól leizzad az ember, kifárad, s jót alszik az este! Csak azt legalább élvezi az ember, nem úgy, mint ezt a KIIIIBASZOTT  futást! (Legalább is én!)

Max, ha nyáron megyünk Pesten kondiba Dáviddal, akkor futópadon nyomom, vagy leszek olyan vadállat, s futásra vetemedek a Margit szigeten, de akkor is csak azért, hátha valami jó pasiba futok "véletlenül"... ;)

Akkor megnéztük a Prayers for Bobby-t. Tetszett a többieknek is, de az a lakótársam, - kivel az anno való msn-ezésünk közzétettem, - a végén beszólt, h; " Megnézzük a Amerikai História X-et?"

Viccnek szánta, s Ő jót is nevetett rajta, de a többieknek sem tetszett a "poén". Én meg eléggé "szép, kedves" szemekkel néztem rá, s meglepődve megkérdezte, h most mi van?
Erre csak hümmögtem egy hangosat, megcsóváltam  a fejem, s kimentem...
Még én kint voltam a konyhában, hallottam h odabent rólam beszéltek, meg a filmről. Foszlányokat hallottam csak, meg azt, h felháborodva kérdezte a többiektől a lakótársam, ki beszólt nekem, h; "Most szerintetek tényleg megsértettem a Gery-t?" meg "Miért lettem volna bunkó?!"
Magamban válaszoltam, h; IGEN MEG! AZ VOLTÁL!

Minden nap eszembe jut a "Vonatos srác is". Hiányzik, s rossz, h felém se pipál... De megvan neki is a mag élete. Csak még is, rossz, h mióta lefixáltuk,  h mi marad köztünk, azóta semmi....
Aztán ma felhívtam, h jön-e haza azzal a vonattal amelyikkel én?  Igen volt a válasz. Szerencsére egy kis ideig együtt utaztunk. :) Jó volt ismét vele lenni. Hiányzott. Sajnálom is, h nem jön velem az Alterba szombaton, de talán jobb is így, h első alkalommal még mint szabad, friss husi megyek le. :)
Megkért a Drága, h aztán sok szépet és jót írjak róla! De nem fogok! ;) :P Azt ki kell érdemelni !:) Kis félénk volt már megint, s nem mert rendesen smárolni a vonaton, s csak rövidebb csók váltások voltak, ami nem elégítette ki jelenlegi éhségem... :)
ÓÓÓÓ HEEEE mondom! Ilyen bánat srácot megfogni! ;) :P De azért már oldottabb volt, mint múltkor. :) Most sokat nevettünk. Hülyültünk. Jó volt mert még azelőtt nem volt ilyen, s ez most a számomra új volt. Poéns dolgokat csinált, meg beszólogatott, s tetszett. Mondhatni próbált verbális úton kielégíteni, de nem sikerült neki.
Jó! Viszonylag megértem Őt, mert persze én is parázok egy kicsit, de pont ez  jó benne! Az izgalom! ;)
Mikor leszálltam a vonatról, akkor olyan Drága volt! A vonat bal oldalán ültünk, s direkt átült jobb oldalra és integetett, mikor elment mellettem a vonattal. Olyan ééédes volt. :)
A suliban nem volt semmi kül. Mindig minden órára kell csinálni valami beadandót, prezentációt. Nem elég a szakdolgozattal bajlódnunk, de még ilyen hülyeségekkel is traktálnak!
Ma kicsit besértődtem egyik csoporttársamra. Már betelt a pohár! Máskor is nagyon flegma, nagy szájú volt velem szemben, de mikor ma agresszívan, felelőségre akart vonni, akkor már elpattant az agyam s megkérdeztem tőle, h most mi a baja?! Mire nagy szemekkel nézett rám, s éppen mondani akartam neki, h ne lessél bazd meg! Hanem inkább most mond meg  a szemembe, h what a fuck bajod van?!

A másik kedves csoporttársnőm gyorsan közbe is lépett, h elkerüljük a balhét, s sikeresen hárított is. Ügyesen témát váltott. Mivel én pedig, türelmes srác vagyok, ezért hagytam, hagy terelje a témát. 1-2 másodpercen múlt csak az egész, h ne szólalkozzak össze csoporttársammal.
Am anyám nem szokott így, ilyen flegmán, lenéző módon hangnemben beszélni velem, pedig anyum azért nem egy baba piskóta!... Meg így felelőségre vonni, ha nem megyek ide, v oda?!  Töh! Szabad ember vagyok! Ha jól tudom nem tartozok senkinek sem elszámolni valóval, h mikor hová megyek, s miért nem ide, v oda nem megyek?!
Amikor meg elköszönt, akkor kezet nyújtott. Én meg csak lestem rá, h mi baja van?! Szinte soha nem kezelünk le egymással! Mondom biztos siet, s nincs képben, h mit csinál...
Lehet, h ő nem akart megbántani, nem érzékeli, h flegma velem szemben, de én érzékelem, s nem esik jó, mert érzékeny srác vagyok. Ráadásul buzi is, szo duplán durci tudok lenni!

Mostanában feszült vagyok. Tudom miért, s több tényezőnek is "köszönhető" ez a harapós, hangulat, de a nyárra legkésőbb majd elmúlik.
Ma lényegében ennyi a mesélni valóm. :)
Holnap majd jelentkezem.
Csók!
Rion ;)
(K)
 
 
 

2 megjegyzés:

Névtelen írta...

Hy Gery!!!
Jó volt ma veled buzulni a vonaton!
Néha monjuk sok volt a hajtűűűű körülötted de nem baj,ezért szeretlek.
Am. most jut eszembe van egy húgyszagu matrac a szomszéd pinéjébe majd átviszem a lakásba.Ha már annyira hiányolod akkor majdcsak megfelel neked.
Ölellek Flirt

Rion írta...

Szia "Vonatos srácom"! :)

Azért volt sok hajtű körülöttem, mert jó társaságban voltam,s kicsit elengedtem magam, na de azért te se nagyon magyarázzál ilyen téren, nem maradtál ki a jóból te sem! ;) :P

Miről beszélsz? Miért hiányoltam volna én azt a gusztustalan matracot?

Megmondtam, h még nincs ágy, s rendes környezet sehová egy tapodtat sem! :)
( S ismét azt a finnyás pofát vágom, mikor megkérdezted, h lemegyek e majd hozzád Pestről ,s meg is jegyezted ezt a fejszerkezetem a vonaton...) :P

Ölel és csókol:
RION! :)