2010. február 27., szombat

Hát eljött a nagy nap!


...Mikor a kis buzi ellátogat az ALTEREGO-ba! :)
Izgulok, de percről percre nő a bulizhatnékom! :)
Sietek, szo gyors összefoglalót tartok.

Reggel kómásan keltem reggel 8-kor. Egész nap full kómás voltam hiába ittam meg 3 csésze kávét. Piát nem ittam, mert nekem kellett vezetni. Rólam tudni kell, h nem szeretek vezetni, mondhatni rettegek a vezetéstől, s mikor bátyám közölte, h én vezetek, olyan feszültég jött rám, mint aki vizsga előtt áll!

2007 októbere óta van jogsim, de 2 éve már nem vezettem! :S Gondolhatjátok! Örültem, h tudtam, mi hol van. Azt a maradék kis energiámat is leszívta a vezetés. Nagyon lefárasztott.!
A keresztelőn én kameráztam. Utána elmentünk egy étterembe ebédelni, aztán hazaértünk 14:30 körül, s lefeküdtem aludni, mert mondom én már így éjfélkor összefogok esni a fáradtságtól!
1 és fél órát aludtam, de nagyon jól esett! Letusoltam, s most csinibe itt ülök, s készülődök közben. :) Fittebbnek érzem magam, mint ha 10 órát aludtam volna!

Anyum elakarta kérni valaki telefonszámát, h ha baj van, akkor tudjon valakit hívni! Hát jól kiröhögtem, s közöltem vele, h felejtse is el! Erre elkezdett hülye, piti kis gyerekes érvekkel jönni, h ha bajom lesz, kit hívjon?! Én meg elég hangosan, s erősen a szemébe mondtam, h ; NEM!
Ezzel téma lezárva!


Izgulok, izgulok, izgulok! El se hiszem, h eljött ez a nap is!
17-kor érkezik a limuzinom (vonat), mellyen találkozok Dávidommal.

18-kor pedig majd összefutunk a "Vonatos sráccal" is, ki mondta, h jönne is velünk, csak Ő meg pont melóból jön haza, s így nem jön. Abban maradtunk, h egyszer minden kép elmegyünk együtt bulizni.
19-re Pesten leszünk, elmegyünk Dávid barátnőjéhez, ismerkedünk, bemelegítünk, lehet elmegyünk egy kis városnézésre, attól függ milyen lesz az idő, aztán 23-24 körül elindulunk az Alterbe!
Na! Most lépek, mert nemsoká itt a limóóóóóóó! XD ;) :P

Puszilok mindenkit!

Majd vasárnap este jelentkezem! ;)
Csók!
Rion ;)
(K)

Nincsenek megjegyzések: