2010. február 1., hétfő

Rion-gay travel channel


(Azért, ezt a számot teszem már be megint, mert ez a favorit music-om, s mivel ma jó napom volt, ezért ezt küldöm nektek, és mindenkinek, aki szereti! ;) )
Reggel meglepő módon magamtól keltem. Olyan jó keltem, h ébresztés előtt 5 perccel tértem magamhoz. Az pont elég volt arra, h lefolyjon a "bejelentkezés"-i folyamat az agyamban. :)
Ma (Hétfőn) felugrottam Pestre melózni, ami azt jelenti, h reggel 7:20-kor kellett kelnem! :/
Út közben egy említésre méltó srácot se láttam, de még csak Pesten sem! Minden hol csak rendszergazda fejű emberek voltak!
Most nehezebben ment a munka, mivel otthon hagytam az energia italom, s azért küzdöttem 5 és fél órán keresztül a munkahelyen, h ébren maradjak. Holnap szerencsére 9 óráig aludhatok. Igaz nem fogom így se kialudni magam, de jobb, mint a hajnali 7 órai kelés.

Komolyan mondom, h egyes nők számára komoly gondolt jelent a közlekedés! Mennék le a metróba a mozgólépcsőn, erre két nő (akkor ott kicsit csúnyábban fogalmaztam) megáll közvetlenül a lépcső előtt, s elkezdtek hevesen pletykálni! Úgy felment bennem a pumpa, h nem is írom le inkább, h mit csináltam volna velük ott hirtelen! Szolidan úri ember módjára ( ;) ) hangosan megköszörültem a torkom, mire ők hátranézés nélkül ráléptek a mozgólépcsőre. Szerencséjük volt, h nem néztek hátra, mert egy igen szúrós szempárra találtak volna!
Jó, h nem már piknikezni nem kezdenek az út kellős közepén! Rosszabbak, mint a szüli. felik.! XD
Nagyon született feleségek fan lettem. De ne is csodálkozunk ezen! Hát milyen jó pasik vannak már benne?! Meg mindig feltűnnek jó pasik! Ott volt először Andrew barátja, majd Susan fiatal, helyes doktor "bácsija"! Aztán Gabriel új pasija, miután szakított Carlossal. Tudjátok?! Az a pasi, akinek a lánya modell tanfolyamra járt Gabihoz. Most meg Mrs Scavo kavar a helyes szakácsukkal, ki az éttermükben dolgozik. Akkor alapból bejövős Mr Scavo. meg Mike is... ;) Andrew hiába meleg annyira nem jön be. Olyan 3-as kategória Ő nálam. (Egy 5 fokú skálán)
Szo! Egy picit eltértem a témától!
Tehát, ott tartottam, h azt már meg se említem, h megyek egyenesen, erre a szabályosan közlekedő tömegből egyszer csak feltűnik egy nő, s keresztül vág, s kis híján nekem jön!
Hát mondom ez nonszensz! Legszívesebben utána mentem volna, s jól alárúgtam volna! XD :P ;)


( JA! Szeretném felhívni ezúton is minden olvasó figyelmét arra, h a mozgólépcsőn, szíveskedjenek JOBB oldalra állni, h a siető személyek balról tudjanak előzni!
Legyünk figyelemmel embertársainkkal, hiszen mindenki kerülhet sietős helyzetbe!
Megértésüket köszönöm! :) )
A munkahelyemen, meg egyik kolléganőm elkérte a Metropol újságom. Köszönés nélkül nyitotta meg a beszélgetést... -.-'
Én higgadtan mosolyt erőltettem az arcomra, s lassan, kimérten, ráköszöntem, h; "Jó napot kívánok! Természetesen elkérheti az újságot."
Elértem célom, mert vette az adást, s megkésve bár, de köszönt Ő is egy jó napot.
Ma nagyon szép időnk volt. Sütött a napocka Egertől egészen Pestig, s máris jobb hangulatom volt.
17-kor taliztam a Mylord bárban egyik kedves blog olvasómmal.
Nagyon jó volt! Ajánlom mindenki figyelmébe ezt az aranyos, takaros kis kávézót. Remekül éreztem magam!Olyan goot volt! Most voltam először meleg barát helyen. Már a tudattól is virított a fejem!  A vendéglátó nénit elneveztem magamban "anyunak", mert olyan közvetlen aranyos, kedves volt már az első pillanatról. Mikor beléptem, már akkor első pillantásra pozitív vélemény alakult ki bennem.
Egy kicsit olyan volt a hely, mint a QAF-ban (Fiúk a klubból) az a bár, ahol Mike anyukája is dolgozik.
+ Szép kilátás nyílik a Szabadság hídra is. Csináltam am egy jó pár képet, csak hát az usb csatlakozóm meg otthon maradt, s nem tom feltolni a gépre. Szo majd a hétvégén megmutizom nektek.
Szo, ha beülősös, nyugodt, beszélgetősös helyre vágytok,akkor ajánlom figyelemtekbe a Mylord bárt.
Na megvolt a reklám helye, szo most térjünk a lényegre! ;)
...Húúúúúú... Most blogírásom során először akadtam el először. Olyan gondban vagyok ugyanis, h nem tudom milyen nevet adjak a Drága olvasómnak, kivel taliztam ma... ...Legyen az állneve "My Lord!" ;) ( Nem kell félreérteni!) XD
Szo "My Lord"-nak ezúton is köszönöm, h ezt a helyet javasolta találkozási pontként. "My Lord"-om, már a "kapcsolatunk" elején pozitív minősítést kapott részemről. Ezért is találkoztam vele. Igaz nem rég óta levelezünk, de már az elejétől megbíztam benne, s nem féltem vele találkozni.
Örültem neki nagyon, h személyesen is megismerhettem. Minden téren pozitív csalódás ért a részéről. Sőt! Meglepetéseket is okozott nekem! Az első az volt, h ott volt időben, pontosan a megbeszélt helyen!

Ez újabb + pontot jelentett. A második meglepetés a COMPANY meleg magazin volt, mihez ajándékba egy gumi is volt csomagolva. ( Már megérte felmenni! XD ;) :P ) A harmadik meglepetés pedig a végén ért. Kaptam tőle ajándékba 2 zenés cd-t. Olyan swee-t volt! Sajnálom, h elfelejtettem érte puszit adni, de annyira meglepődtem, s meghatódtam, h leblokkoltam. :S :/ Utálom, mikor ilyen lúzer wok! :S
Ja! És szívtunk, nagyon finom vaníliás cigit! Nagyon jó, s kellemes volt, de az ára már kevésbé volt kellemes! 1500 Ft 20 szál!!!!
Hát OH MY GOD - mondom! Ráadásul kis picurka cigi, mit elszívsz sec-perc alatt! De az tuti, h nagyon jó és kellemes!
Jót beszélgettünk! Az elején feszült voltam, mert ugye zsír új hely, új arcok, s kellett egy kis idő még eltudtam lazulni.
1 gond volt a találkozáskor. Mégpedig, h kevés volt! Gyorsan elrepült az a másfél óra! Annyira jó éreztem magam, s olyan jó volt ott lenni, h nem is találok rá szavakat! Annyi sok hatás ért! Maga "My Lord", az emberek, vendégek, maga a hely, a légkör...
Akkor a "My Lord"-omról kiderült már az elején, h Ő itt törzsvendég, s szinte mindenkit ismer. Betoppant a Capella tulajdonosa, s puszival köszöntötték egymást!
ÁÁÁÁÁ! Annyi minden írni valóm van! Tök izgalomban vagyok még most, is, h írok, s visszaemlékszem, h mi volt!
Szo!
Aztán jött egy cuki, aranyos pincérfiú, s a "My Lordom" vele is puszival köszöntötték egymást! Én a pincérrel, s a Capella tulajdonossal is kezeléssel köszöntünk egymásnak, de furi is lett volna nekem, ha egyből puszi, puszi....
Na majd legközelebb! XD

Olyan jó volt azt is látni, h kezelés nélkül, puszival köszöntik egymást! Pont erről írtam anno nektek, h a vonatos sráccal csak kezeléssel tudunk kezelni! S erre meg itt előttem puszi, puszival köszönnek egymásnak!
Am lehet hülyének néztek ott, mert szinte végig mosolyogtam, még bent voltam a My Lord kávézóban. Am a légkör is, olyan jó volt. Kedves volt mindenki. Igaz igen sűrűn ment a szemezgetés X, Y,-al, de jó volt! Természetesen élveztem a helyzetet! XD
Mi lesz velem, ha majd az Alterba megyek?! Extázisba esek v mi? XD Am a "My Lord" spanom, kivel taliztam nagy benyomást tett bennem. Várom már, h újra talizzunk, s újra a My Lordban. De akkor már alapból mi is puszi, puszival köszöntjük egymást! Na és persze mi mással még? Hát nagy ölelééés! XD
Am olyan rossz volt az is, feszélyeztetve éreztem magam, mikor odajött a 2 új arc, h ők puszival köszönnek egymással, én meg csak kezeléssel! ( A "kezeléssel" szót megvető, gúnyos, leereszkedő hangnemben mondtam!)
Am azt is megtanultam már, h mikor kezelünk akkor ne mondjam a teljes nevem. Senki sem mondta. Elég az, h; Szia! "Rion" vagyok! nagyívben tesznek rá, h hogy hívnak! A lényeg az, h jól nézzél ki!
Nem tom milyen hibákat követtem még el, de ezúton is üzenem a "My Lord" spanomnak, h facebook-on megírhatná pls! 
Volt olyan kedves a spanom, h elkísért a Ferenciek teréig. Olyan szép és jó volt minden. A város is vagyon szép az este! ( Dávid, most remélem irigykedsz! ;) :P ) Jaj, de jó lesz mr, mikor együtt vadászunk majd! ;) :P (K)
Aztán, mikor elváltunk a "My Lord" spanomtól, akkor kezeléssel és 2 puszival búcsúztunk el. Legközelebb már nem lesz kezelés! Bár sajnos van olyan hülye szokásom, h mikor zavarba wok, akkor kezet nyújtok, de akkor majd nézzétek el nekem ! XD
A keletiben útbaigazítottam egy négert. Aranyos volt. Most beszéltem először fekte bőrűvel. Várta a barátját, aki felvidékről jött. S, mikor beérkezett a vonat, tényleg a fiú barátja jött. Nagyöleléssel és 2 hatalmas puszival fogadták egymást! Ez már egy kicsit sok volt nekem. Mármint, h ők is... Utánuk nézve elmerengtem, h milyen sokan is vagyunk valójában. Szétnéztem, h látta e rajtam kívül valaki a jelenetet, de semmi! Észre sem vették az emberek! Még csak meg se bámulták őket! De azért örültem neki.
Dávidom is annyiszor eszembe volt, h mikor felszálltam a vonatom akkor hívtam is egyből, s pletyiztünk egy jót. Megint lesz egy kis tel. számlám! :S De olyan jó volt hallani a hangját, meg pletyizni! Dávidra is olyan szükségem van, mint a blog írásra!
Puszilom Őt is és Csabit is ezúton!
Írtam megint egy kis regényt, de olyan jó volt! Hal a tortán módján; " A mai estét (napot) ötösre értékelném!"
Csók!
Rion ;)
(K)

4 megjegyzés:

angel.o írta...

Huh, tényleg jó zsúfolt napod volt! Ez egy hétre való program, amit itt felsoroltál mára:o)
A pesti meleg élet szerintem nem bonyolult, fő a spontaneitás ... ahogy korábban írtad is valahol, a többit meg bízd a személyes varázsodra!:o)

Davide írta...

Hmmm megint, mint mindig jó volt olvasni az írásod:P és irigyellek is:P:)
Örülök nagyon, hogy jól érezted magad ekkor, és remélem majd a bulis esténk is jó lesz:P a vadászat:D:)
Addig is sok puszi és ölelés:)

Rion írta...

A sok puszit és az ölelést mind befogom majd hajtani személyesen! ;)

979 írta...

Gondoltam, megkérdezem már, hogy nálad pontosan mit is jelent a 'kezelés' szó, amit olyan gyakran használsz.

- Én ismerek 'kezelés' kifejezést arra, amikor valakit egészségügyileg ellátnak, kezelnek. Esetleg sebet, arcot, fogat, stb.

- a sebeket például 'lekezelni' is lehet, és 'lekezelés' az is, amikor valakivel rangon alul bánnak.

- aztán ismerek még 'kezezést', ami például a labdarúgásban gyakori, meg 'kézfogás'-t, amit akkor használunk, ha két ember találkozáskor érintkezik egymással.

Feltételezem, hogy utóbbit kell kezelés alatt értenem.

Ez most nagyon suttyó kommentnek tűnhet a részemről, de olyan csodálatos és változatos nyelvet beszélünk, kár lenne leegyszerűsíteni.
Ha bántónak érzed, töröld ki nyugodtan.