2010. február 20., szombat

Today


Először is BOLDOG SZÜLETÉSNAPOT kívánok drága Krisztikémnek! :)
Ölelem és puszilom ezúton is!
Jaaaaaaaaaaaaaj! Ez olyan hivatalos voooolt!
De am komolyra fordítva a szót, amilyen kis looser vagy hihetetlen, hogy egymilliárd sperma közül Te voltál a leggyorsabb! XD
Isten éltessen! Teeeeeee nagy Majom!  (K) ;) :P


Most ÉN jövök! :)
Lusta dög voltam ma. 11:40-kor keltem, de mégis olyan fáradt voltam, mint, aki csak kb.: 4 órát aludt.
Meglepődtem magamon, mert tanultam is! Angoloztam. Volt hozzá türelmem, s kedvem is. Van ilyen, (igaz nagyon ritkán) mikor rám jön a tanulhatnék.
Kaptam tegnap este egy sms-t, ma meg egy levelet, miben talira invitálnak, de még továbbra is lusta maci vagyok, aki nehezen mozdul ki a barlangjából.
Sááááár vaaaaan, esik az esőőőőőőőőőőőőő!
Aaaaaaaaaaaaaaaa!

Most nyálaskodok, finnyáskodok még egy kicsit! Majd, ha kisüt a napocka, akkor majd kicsattanok én is! XD ;) :P De addig még please wait a little bit!
Szo! Ma voltam az english tanáromnál. Gyorsan elrepült ez az egy óra. Jól, s jobban eltelt, mint az első óra. Annyi házit adott fel, h 1 hét talán elég lesz, h megcsináljam. :/
Házit is csinálnom kellene szóvivői ismeretre, de Rion-hoz méltóan azt se tom, mi a lecke! XD Szo dear csoportocskám, majd írjatok már rám faceboooooooooooooook-on vagy msn-en, h mizu van ilyen téren?! (K)

SWOT analízist is csinálni kell. Komolynak hangzik mi? De szerencsére nem kell itt számolgatni, csak ahol gyakszin vagyok, azon szervezet problémáiról kell adatokat gyűjteni vagy mi. Majd még átolvasom, s a most következő héten ezt is lekellene tudnom.
Kezdődik az élet, a hajtás megint.
Mi van méééééég? Hmmmmmmmmmmm.....
Megvan!

Beszéltem Bátyámmal Pesttel kapcsolatban, s meglepő dolgot mondott; "Mondd meg anyának, h ha 557-szer is hozza fel Pestet, akkor is elfogsz menni, s kész! Elvégre már 21 éves leszel!"
Bátyámra nem jellemző az ilyen "radikális", erős válaszok! De örültem neki. Igaza is van neki is! XD Akkor beszéltem apummal is, s azt mondta, amit vártam, h; "Jó van! Menjél!"
Szo örül a fejem! Remélem rendben is lesz minden, s Bátyám haza is hoz szombaton a keresztelőből majd legkésőbb 16-ra, h eltudjak készülni! Arra kell ügyelnem, h a keresztelőn nehogy berúgjak, mert akkor nem tudom, h fogok elkészülni! XD De természetesen nem fogok becsiccsenteni, mert felénk amúgy sem szokás lerészegedni ilyen alkalmakkor. Nincs már olyan nagy jelentősége egy keresztelőnek...

Am azt sajnálom, h nincs kontaklencsém, s szemüvegbe kell majd mennem  buliba! :S Sokat romlott a látásom, szo muszáj leszek sajnos szemüveget viselni. Bár sokak szerint jól áll a szemüveg, de én jobban like-olom magam anélkül. :) :/

Majd tavasszal kell ismét szemvizsgálatra mennem, s majd akkor kontaklencsét is veszek.
Am ma a fehérje bombám, nem cukorral készítettem el, hanem mézzel. Véletlenül találtam rá a szekrényben a mézre, s gondoltam, h kipróbálom milyen úgy. Jó! Ízben nem igazán van eltérés, csak a méz természetesebb, egészségesebb, meg talán hízlal is, ha jól tudom.
Kikészítettem ma a sport szerkóim, mert lakótársammal megbeszéltük, h amint jó idő lesz, s nem lesz sár, akkor megyünk ki az Érsek kertbe futni.

Na! Ennyit mára!
Csók!
Rion ;)
(K)

Nincsenek megjegyzések: