2010. május 21., péntek

20-as évem, cigi, Alter, anyum, munka

 

Tegnap nem írtam semmit komolyabban arról, h hogyan telt el a huszadik életévem. Pedig nagyon vártam, h 20 éves legyek, s nem hiába. Nagy változásokon mentem keresztül. Radikális döntéseket, majd lépéseket hoztam, melyek Páli fordulatként hatottak rám, s környezetemre.

Emlékszem, h a 20. születésnapom ünneplésekor, mikor ott álltam a család előtt, előttem a torta, mellyen égett a 20-as szám, azt kívántam, h végre legyek Önmagam, s boldog.

Megtörtént. Nyáron egyik este, teljesen véletlenül bekapcsoltam a Tv-t. M1. Pont film ajánlók mentek, s véletlenül pont a C.R.A.Z.Y című filmet ajánlották. Megtetszett a bemutatója. Felírtam a telómba, h majd nézzem meg, s úgy is lett.Braeden Baade 2

Szenvedés volt végignézni azt a filmet. Végig bőgtem. Nagyon megérintett, mert olyan volt számomra az a film, mintha rólam szólna. Rossz volt nézni, mert akkor döbbentem rá teljesen, h mi is a helyzet velem. Konkrétabban leges legbelül, mindig is tudtam én, hisz minden suliban nőkkel voltam körülvéve, velük barátkoztam, s mindig is megbámultam a fiúkat, csak erről én nem vettem tudomást. Nem akartam. Gondolván, h majd elmúlik… Egészen addig a napig full hetero életet éltem. H elnyomjam magamban ezeket a “köcsög” dolgokat, mint már többször is írtam, direkt olyan társaságba jártam. Jobbikosokkal is barátkoztam. Mindent megtettem, csak, h rendes legyek már! Lányokkal is próbálkoztam nem egyszer, de “valamiért” egyik sem tartott sokáig. Nem is élveztem. Mindig csak nyűg volt nekem a csajozás. Brrr. Most is rossz visszagondolni, h milyen szar volt lemenni a hetero barátokkal bulizni, s “csajozni”…  Ahhhh! Haj, de útálltam! Nem véletlenül basztam be mindig! Csak hagyjanak már a csajokkal!

Aztán, ha hiszitek, ha nem, de ennek a filmnek a hatására következett be nálam a változás. Megelégeltem a több éven át tartó “szenvedést”. Végignéztem a filmet, s több órán át forgolódtam. Pedig emlékszem, h hajnal 1-2 körül lett vége a filmnek. Mivel nem tudtam aludni, így kimentem az udvarra. Elszívtam - az akkor még forgalomban lévő kedvenc szivarkám - a SILVERADO-t. Vaníliás volt. Nagyon imádtam. Sajnálom, h már nincs. Naponta 1-2 szálat is elszívtam, pedig nagyon erős volt, de olyan finom az illata, h jaaaaaaaaaj. Hiányzik! :( Hugi emlékszel akárhányszor beleszívott, mindig buhogott tőle, de imádta Ő is az illatát. Manapság már nagyon ritkán cigzizek. Havonta 1-szer. Most is van nálam fekete MARBOLO, de nem fogy, mert nem kívánom. Én az ízesítetteket szeretem, de azokra nincs pénzem, mert 1500 Ft körüliek. Néha, ha látok más márkájú cigit ismerősömnél, s megkínálnak akkor elfogadom, de csak húzom rájuk a szám, mert olyanok, mint a hegyi levegők a szivarka után. Nem is érzem őket. Egyedül a fekete MARBOLO, ami úgy-ahogy jó, de mondom, nem nagyon szívom azt se, meg Ricsi is haragszik érte.

Braeden Baade 3 Akkor még volt dögivel pénzem, mert nyáron jól kerestem, de én hülye elbasztam egy portfólióra. :/ Mind1. Tanultam abból is. De nem adom fel. Ha már csináltattam képeket, most nyáron megint csináltatok, Broafkával, előhívatom őket, s beadom 1 pár ügynökséghez.

Szo tavaly nyáron azon az estén rágyújtottam egy vaníliás szivarkára, s sokáig ültem kint, s gondolkoztam. Járt az agyam, h mi lesz így velem. De adta magát a helyzet. Elkezdtem meleg blogokat olvasgatni. Meló után hazajöttem, s mindig csak blogokat olvastam. Ki, h élte meg,  h élnek, milyen világ is ez. Aztán felvettem az akkor még blogoló Dávid Huse-val a kapcsolatot, kivel azóta is levelezünk, s tartjuk a kapcsolatot.

Szo elkezdtem infókat gyűjteni. Majd regisztráltam meleg társkereső oldalakra, s belecsaptam a lecsóba. :) Ha jól emlékszem, akkor a régebbi, előző blogom innen kezdődik. :)

Holnap délután húzok Pestre. Este Alterego. Ha jöttök, s láttok  köszönjetek rám pls, mert am én kom vak, s olykor süket vagyok! XD :S

Múltkor állítólag ott táncolt mellettem Hungaryboy is, de ne nem vettem észre. Ha minden igaz, most is jön. Rem végre már összefutunk egy nagyölelésre. :)

Délután hívott Bátyám. Megjött a telefonszámla. Ismét 10 000 Ft-lett! Nagyon mérges lettem. Próbáltam magam visszafogni pedig! 2 rugóval kevesebb lett! :S HURRÁ! Ez aztán a teljesítmény! Most mondom mindenkinek! Mától (Mancit leszámítva) felejtsétek el, h én hívni is fogok bárkit! Tököm tele van már! Saját magammal baszkok ki komolyan mondom! Így nem tudom, h mi lesz a felköltözéssel, de nagy a valószínűsége, h 1 hónapot csúszok vele… :S

Fent leszek Pesten, mert meló az kell. Mivel nem várt kiadásaim lettek így már Június 7-től munkába kívánok állni. Anyummal ma leültem megbeszélni a dolgokat. Szerencsére kulturáltan, s higgadtan beszélgettünk, igaz, erre az elején nyomatékosítva megkértem, h figyeljen oda. Szo megtudta a telefonszámlát, beszélgettünk terveimről, Pestről, melóról. Jó volt, h normálisan tudtunk végre beszélgetni.brett_3

Már csak a munka ügyi problémám kellene megoldani. Több lehetőségem is van, de ugye olyan melót szeretnék egyelőre végezni, ami érdekel. Jelenleg nem komolyat keresek. Majd a nyár végére eldől, h mi lesz velem, s ha más nem, akkor keresek majd komolyabb melót.

Most leginkább recepciós/asszisztens, host, munkakör érdekelne. Jó, igényes megjelenés, szép munkahelyi környezet, s humánus, társasági környezetben dolgozzak. Olyan munkát keresek most, ahol emberekkel, emberek közt dolgozhatok, s a társalgási szintű angol nyelvtudástól magasabb elvárást nem kérnek.

Tavaly nyáron telefonos melót vállaltam. Most is mehetnék. Különösebb bajom nem volt vele, de monoton. Most aktívabb, tevékenyebb munkát végeznék. Remélem sikerül megtalálnom a számomra ideális állást. Aki tudna nekem segíteni, megköszönném! :)

Am kitöltöttem egy jó, érdekes tetszet, h mi lenne számomra a legmegfelelőbb pozíció:

Legmegfelelőbb pozíciók:

83% Ügyfélszolgálat

76% Adminisztráció

72% Értékesítés

72% Szociális tevékenység

69% Termelés

Nem megfelelő pozíciók:

41% Reklám, marketing

41% Telekommunikáció

41% Műszaki - menedzsment

38% Információtechnológia

38% Tervezés

Lényegében igaz is rám. :)

Na! Mára ennyi! Megyek gyúrni mert ideges wok. Majd vasárnap este jelentkezem!

Csók!

Rion ;)

(K)

eugen-bauder-1

1 megjegyzés:

meztelencsiga írta...

oh drága! a c.r.a.z.y. egy klasszikus!!! :D ott figyel a dvd a polcon.