2010. június 12., szombat

Dunakorzó, Vörösmarty tér

 

Megpróbálom gyorsan, s lényegre törően elmesélni  mai napom. Feljöttem Pestre, s zajlik az élet! :)

Huh! Szo!

Anyumat meg se említettem, h megint vitázva váltunk el otthon…

A vonaton egy darabig azzal a lánnyal utaztam, kivel régebben flörtölgettünk. Tök jól elbeszélgettünk. Lett pasija, s nagyon értelmes lány lett belőle. Örülök neki. Jó kezekbe került. Örültem a találkozásnak. Aztán találkoztam egy másik lány ismerősömmel, ki hostesskedett, s kaptam tőle telefonszámot, meg infókat munkával kapcsolatban.

Aztán egy darabon másik 2 meleg srác társaságában utaztam. Konkrétan én csak velük átellenben ültem, de sütött róluk, h azok. Az aktívról annyira nem, Ő csak úgy bukott le, h sokat nézegetett felém, a passzív srác, viszont feltűnően sokat nézett, s a hangja is buzis volt. Am összeillettek. Aranyosak voltak. Közös képeket is csinálgattak magukról. Szerintem nem voltak magyarok. + Elég halkan beszélgettek.soccer11

Pest! Nagyon jó nap volt! Sok minden történt, de csak a lényeget mondom! Manci és Bratyó! Nagyon jó, s kellemes napot töltöttem velük. Mancinál taliztunk a Keletiben, ahogy szoktunk, s nagy és hosszan tartó öleléssel köszöntöttük egymást. Hazamentünk, majd a Westendbe csavarogtunk egy keveset, majd a Petőfi térnél találkoztunk Bratyóval, Kiről olykor, Broafkaként szoktam írni.

Kaptam tőle annyi ajándékot! 2 külföldi meleg magazint. 2 édességet. 2 kabalát, mint minid magamnál fogok hordani, egy ari bögrét, mit hozok is majd Pestre magammal. Meg kaptam egy frankó boxert Norvégiából, s egy filmet is, minek Patrik a címe. Nagyon-nagyon-nagyon köszönöm neki ezúton is ezt a sok, s kedves ajándékot. :)

Aztán csináltunk képeket a Dunakorzón. Majd ha megkapom őket, akkor felteszem Fb-re. Aztán elmentünk a Vörösmarty térre, ahol megállított minket egy fiatal csaj, h lány búcsúja van,  wc-papírból csináljunk neki menyasszonyruhát.  Szo ez egy buli, hülyéskedés volt a csajoknál. De tetszett. Ari. Olyan gólyatáboros feelingje volt. :) Hát jó, csináltunk neki. Mire végeztünk, egy kisebb tömeg lett körülöttünk. :) Megtapsoltak, csináltunk közös fotókat. ( A menyasszony, s a 2 styliestja. )  :) Sweet. Bratyó, s a leendő menyasszony egyik barátnője cseréltek emailt, s ha megkapjuk a képeket, akkor megosztom majd azt is. :)

Aztán elköszöntünk Bratyótól, beültünk a Burgerbe, s most itthon vagyunk. Később még megyünk ki sétálni a belvárosba.

Nagyon jó nap volt ez a mai. (L)

Megyünk tusolni, aztán go. Holnap este jelentkezem!

Csók!

Rion ;)

(K)

gayb0

Nincsenek megjegyzések: