2010. október 16., szombat

Én és a meló

 

Idézet mára:

Mert ahol emberszeretet van, ott jelen van a mesterség szeretete is.

Hippokratész

 

Na Drágáim! Here again! Szokásomhoz híven ismét vonaton csücsülök, s robogok haza, s most van időm írni, s levelekre válaszolni stb… :)

Szeretem ezt. Megszoktam és like. :) Ismét szép időben utazom, s ezt is nagyon szeressük. S ismét rengeteg mesélni valóm van, s hosszú lesz szerintem ez a bejegyzés is, mint általában minden vonaton írt bejegyzésem. :)6a00d83451cc7469e20133f49283ea970b-250wi

Szo! Öööö…

Ma a buszon voltak ellenőrök. Ülök nyugodtan a buszon – ( Igen! Ültem! Volt helyeeeem! XD ) – szólt a zene, s egyszer csak azt veszem észre, h előttem, s mögöttem is 2 karszalagos. Kicsit megijedtem, de aztán megmutattam bérletem, mire egyből kedvesebben néztek rám. :) Nem nagyon találkoztam még így ellenőrökkel, de ezek szerint vannak.

Akkor, kiszolgáltam a héten a shopban Kokot és azt a csajt, ki a Barátok közt kezdetén volt Magdi anyus lánya és Géza tesója. Nem tom h hívják, de élőben is szép teremtés. :) Továbbá volt még nálunk múltkor a Rubint Réka, a héten pedig a férjét láttam, a Norbit. Ja! Meg voltak múlthéten nálunk még Győziék is ismét. :D ( Tisztára úgy mesélek mint a falusiak! XD )

A héten sok szláv, francia, német, s orosz volt nálunk. a shopban Legalább is ilyen nyelveken beszéltek. A franciák szinte egyáltalán nem beszélik az angolt. Döbbenetes! Az oroszok meg zabálnivalóak, ahogy az oroszos akcentusukkal beszélik az angolt. :D Like. :)

Am a facebook-on megtaláltam a H&M music oldalt, s ráakadtam a szeretett számainkra. Az elkövetkezendő bejegyzéseimben ezeket teszem közzé. :)

Igaz! Megfogadtam, h nem írok többet a munkámról, de amiről tudnék, arról nem írhatok, meg nem is nagyon akarok, szo csak a meló maradt, hiszen nagyobbrészt ott töltöm életem, s mással nem is igazán foglalkozom. Szo!

6a00d83451cc7469e20133f49284da970b-250wi A héten tovább romlott a munkamorálom. Eléggé sok, s összetett dolgok miatt, de a lényege a munkatársak, a hajtás, s a stressz miatt van. Bár ismervén magam, s  ahogy visszagondolok, tudom, h ha a munkatársakkal nem lennének gondok, akkor a másik kettő nem fogna ki rajtam, hisz ha jó a munkahelyi légkör, akkor jó/jobb a munkateljesítmény is. Furi, h most azt élem meg gyakorlatban, amit a fősulin tanultunk. Tudom, h azt gondoljátok, h; “–.-‘ Na már megint ezzel a buzi fősulival jön!”, de nekem akkor csak semmitmondó mondatok voltak. :/

Már csak az összehangolt csoportmunka, csapatirányítás hiányzik. Napról napra jobban belelátok a szervezet működésébe, s látom már azt is, h mik a hibák, s h milyen vezetési stílus érvényesül nálunk, s természetesen ismét a fősulis tárgyak jutnak eszembe, h ezekről tanultunk. De persze én kussolok, mert ha szólni mernék kiröhögnének, h mit akarok én, s elküldenének a halál faszára.

Így is egyesek gyilkos szemekkel néznek rám,  - arról nem is szólva, h h beszélnek velem - szo csoda, h egyáltalán még élek. XD

Szo így összességében egy erős kettesre értékelném a munkahely jelenlegi hangulatát. De nagyon remélem, h javulni fog, hisz ez mindenki érdeke...bershka-2010-aw-3

Meg ugye magánügyileg se vagyok toppon, s ezek miatt rengeteg édességet megettem a héten. Ennyit kb 2 hónap alatt szoktam. Meg minden nap eszek almát is, h valahogy kontroláljam a fogam egészségi állapotát.

Akkor pénteken kivasaltam a hajam, s megdöbbenve vettem észre, h valójában milyen nagy. Likeoltam. :) Sokkal jobban tetszem így magamnak. Ezért egyre jobban afelé hajlok, h a következő héten lehet elkellene menni a fodrászomhoz. Mert ha középen faszául belövi, s oldalt levágja, akkor tök divatos, picit extrém frizum lenne. Olyan modelles. XD

Persze anyumnak, meg egyes konzervatív személyeknek biztos nem tetszene, de ha mindig csak mások véleményére adnék, akkor nem lennék önmagam. NA mind1! Majd alakul. :)

Mára lényegében ennyi! Holnap megyek majd vissza Pestre, s útközben majd ismét írok nektek! :)

Csók!

Rion ;)

(K)

SeanSullivanRickDay1

Nincsenek megjegyzések: