2011. január 13., csütörtök

Boooom SHIT!

 

Idézet mára:

A bánat egyetlen gyógyszere a napfény, a friss levegő, a kellemes társaság és a jó zene.

Danielle Steel

 

Életem, egyik legszarabb napja volt a mai! Kajak minden téren támadás ért, s összejöttek a problémák! Padlón vagyok ,mind magánügyileg, mind munkaügyileg, szo total error van!

Nagyon padlón vagyok lelkileg. Fizikálisan se gyógyultam még fel teljesen, szo tök cool minden! Szomorú arcAxel Brorson-012[3]

Kajak rövid távon ami éltet, s boldogít az, h péntek este meló után hazajövök, iszunk a lakótársakkal s elmegyünk Alterozni! Remélem jól bebaszok megint! Bár attól tartok, h péntek miatt nem lesznek sokan - mert én szeretem a tömeget – de remélem h Manó eljön, s akkor tuti nem maradok megint egyedül.

Ami jó volt ma, h meglátogatott egy buziboszi barátnőm, akit még a Corvinban ismertem meg a nyitás hetében eu diákos lányt. S mondta, h én vagyok az első meleg barátja, s szokott rólam mesélni másoknak, meg h szeret, s megszokott látogatni, ahogy ma is tette, s tök felvidított. Kis duci csajszi, de nagyon imádom. Többet kellene taliznunk, s akkor végre lenne saját buziboszim! Mosolygó arc

Jaaaajjj gyerekek! Sírás keringet… Szomorú arc

Múltból is visszatértek dolgok, amik felkavartak nagyon. Tittára, mint a mesékben… :/ Mosolygó arc Szomorú arc Ajjjj Móuni!!!!

Na jó! Most kajak nincs kedvem semmihez! Inkább tetélek lassan!

Csók!

Rion :/

Piros ajkak

Chris Threet-052[2]

3 megjegyzés:

XeN írta...

Ha egy jó tanácsot elfogadsz... Előre nézz, ne hátra!

Rion írta...

... Nem olyan egyszerű az. :/ De mind1 már. Sodródom az árral.Lesz ami lesz... :)

XeN írta...

Persze, hogy nem egyszerű. Ami előbbre visz az életben az mind ilyen. Ha már jön az "ár" ne sodródj, hanem lovagold meg mint egy szörfös ;)