2013. május 2., csütörtök

Betekintő 3/1:

 

Idézet mára:

"Bizonyára mind észrevettük már, milyen gyorsan el tud múlni a boldogság. Függetlenül attól, hogy mennyire lelkesek vagyunk, az elménk mindig talál valamit, amiért aggódhat. Néha akkor is problémákat kreálunk, amikor tényleg nincs semmi gond.
Mi, emberek hajlamosak vagyunk rá, hogy önromboló módon nem engedjük meg magunknak a boldogságot. Ennek az az oka, hogy a fejünkben egy másik hang, az ellenfél hangja mindig megjelenik a valódi öröm pillanataiban, és minden érvet a fülünkbe súg, ami miatt félnünk kellene, vagy dühösnek, stresszesnek kellene lennünk.
A mi dolgunk az, hogy tudatosan a belső békét válasszuk a negativitás hangja helyett.
A boldog élet kulcsa a saját kezünkben van, és még inkább a saját elménkben. Csak arra vár, hogy meghozzuk a döntést."
Yehuda Berg

812613_604056802953892_1869538321_o

Április 26. Péntek.:

Szabadnapos voltam.

Délelőtt még Norbi aludt elmentem fodrász, majd később Norbival elmentünk az Erzsébet térre. Beszélgetés közben szóba jött, h mik a rövidebb távú terveim, h május, június, júliusban elmegyek majd jógázni, egy egyes szintű pránanadis tanfolyamra, meg a látóhoz is. Nem tetszett neki. Kijelentette, h ha agymosott leszek, nem fogok neki kelleni.

Úgy jött ez az egész, h voltam nemrégiben dianetikán, elemzésen. 200 kérdést kellett megválaszolni a neten aztán felhívtak, megbeszéltünk egy időpontot s bementem a központjukba, h megmutassák az eredményt. A honlapot ahol a kérdések voltak, már nem találom, de az eredménnyel nagyon jó elemeztek, s szembesültem azokkal, h mikben vagyok jó és mikben rossz.386777_10151438351125918_681924411_n

Nagyon erős bizonyosság, aktivitás és célra törekvés van bennem, viszont zárkózott, szétszórt , gyakran feszült és erősen bizalomhiányos vagyok mind magammal mind az embertársaimmal szemben.

Ellehetne menni egy 40 órás tanfolyamra, ahol ezekre a hátrányaimra összpontosítunk és megszüntetjük ezeket, de nem mentem el. Túl sok tervem van így is, s e csak egy +. Először a saját terveimet valósítanám meg.

Am nagyon rosszul esett, h Norbi így áll a témához.

Értettem, h mit akart ezzel mondani, de az agymosott degradáló jelzőt többször is mondta, s az nagyon bennem maradt, aztán később újra felhoztam neki a témát, s elmondtam neki, h ha így áll hozzám, v így gondolja, akkor az komoly intő jel kettőnket illetően.

Végül aztán megbeszéltük, h nem megyek át egy másik végletbe, s nem leszek olyan, akitől ő tart, viszont sok mindenbe belekóstolok, s megtapasztalom. Lehet h aztán ennyi lesz, egyiket se fogom folytatni, de az is lehet, h lesz folytatásuk. Sodródunk az árral, de természetesen nekem se célom, h “agymosott” legyek, v valami hitbuzgó akármi, mert az ilyenektől én is távol állok, s nem kell összemosni/téveszteni azokkal azt, amit én fogok csinálni.

550026_10151351958010918_2016349827_nAmilyen területre én beevezek az testi, lelki, szellemi egészséggel, fejlődéssel kapcsolatos, semmi mással.

Vettem az Astórián illatos jácint virágcsokrot. Nagyon finom illatos lett tőle a szobám. 500-ról lealkudtam 400-ra. Arc nagy mosollyalÍgy 5 szállat kaptam 400ért. Mosolygó arc

Április, május a kedvenc hónapom. Májusi vagyok, szo most újraélek.

Imádom a sok napsütést, a tavaszi szellőt, azt h nincs hideg, de kánikula sem. Imádom a természetet, a virágzó fákat, az újraéledő füveket, s az egyre több, változatosabb, intenzívebb madárcsicsergéseket.

Néha olyanokat beleszaglászok a levegőbe, mint egy kutya! Arc nagy mosollyal

Egyik hajnalban úgy tértem magamhoz, h álomból félálomba kerültem azáltal, h megint megzavarták az álmom a külső, környezeti zajok. Soha nem tapasztaltam még ilyet. Az zavart meg, h körülöttem több hang beszél, beszél, beszél egyre hangosabban, egyre nagyobb a zűrzavar, és egyre gyorsabban beszélnek, sietve, száguldva közeledvén felém. Mindez fokozatosan, nől, nől, nől, s közeledik, még végül teljesen belém nem rohantak, mire megijedve magamhoz tértem, s felráztam Norbit is. Mire ő elkezdett morogni, h mi van, s én a számra tettem a kezem, h “csssssss!” Azt akartam h hallgassa meg, de már elmúltak. Aztán végül visszaaludtunk mindketten gyorsan.

Most csak ennyire van időm, de szerencsére, volt lehetőségem, s időm h feljegyezzem azt a rengeteg mindent, ami mostanában történt velem.

A következő bejegyzésekben folytatódik majd a beszámoló. Mosolygó arc

 

RionKacsintó arc

Piros ajkak

882239_633839903308915_717639530_o_t

(Az oldalon olvasható bejegyzések a szerző engedélye nélkül sehol, semmilyen formában felhasználni nem lehet!)

2 megjegyzés:

Névtelen írta...

Szia!

Nem akarok beleszólni a dolgaidba, de ugye azzal tisztában vagy, hogy ez a dianetika nevű áltudomány L. Ron Hubbard fejéből pattant ki. Ő alapította a szcientológia "egyházat", és a dianetikát használják, hogy beszervezzék a gyanútlanokat.

Egy aggódó olvasód :)

Rion írta...

Szia!

Igen tudom. Utánanyomoztam ennek is, mint mindig mindennek. Nagyrészt ez is közrejátszik, amiért nem folytam tovább bele velük. :)

Azért köszi, h írtál. :)

Üdv:
Rion