2014. január 17., péntek

Rólam

 

Idézet mára:

"A változás az élet lényege. Ha a üdvözlöd a változást, tulajdonképpen magát az életet öleled magadhoz.
Emlékezz! A változás mindig nagyszerű. Ahelyett, hogy félnél tőle, próbáld meg átadni magad a változásnak."
Yehuda Berg,Kabbala Központ Magyarország - Kabbalah Centre Hungary

 

Melóban ismét csak változás, változás hátán zajlik. Hol jó, hol kevésbé jó hírek és események történnek. 1381456_503202493110204_1851043676_n

Amit leírhatok és egy kis betekintést enged az általam állandóan csak felszínesen említett változásokba az az pl; h megváltozott a vásárlókhoz és az “értékesítéshez” való hozzáállásom.

Nem gondoltam, h ezen területen lehet újat tanulni, de lehet.

Nem akarom nagyon részletezni, de pozitív élményekkel gyarapodtam ennek következtében. Megváltozott köztem és a vásárlók közti kapcsolat.

Pl; egyik alkalommal, mikor több órán át foglalkoztam egy orosz vásárló csoporttal a végén meg is hálálták a segítségem, közreműködésem. Nagyon kedvesek voltak és jó érzés volt velük lenni. Mosolygó arc

+ Történt velem olyan is, mi már jó ideje nem, h kolléganőm odajött hozzám, mikor elment a (fiatal) vásárló, s elmesélte, h mikor távolabb voltam a vásárlótól, akkor megjegyezte, h milyen helyes fiúk dolgoznak itt, s azzal felém intett a szemével.

Elsőre meglepődtem ezen, mert én pont, h sajnos, - v nem sajnos, - de az elmúlt hónapokban nem igazán foglalkoztam magammal. Viszont ezen kijelentés után, így utólag visszagondolva már tudom, h hatott rám, mert azóta, már ismét jobban odafigyelek a megjelenésemre. Persze most se viszem túlzásba, s nem úgy foglalkozok magammal, mint aki randira készül, de legalább már ismét nézegetem magam a tükörbe, s foglalkozok a frizurámmal, amit hónapokon keresztül leszartam….

1455097_556488121110358_1409271531_nAz arc szőrzetem is összeszedtem, s próbálkozok különböző formákkal.

Am így visszagondolván, nem is tudom, h mikortól s miért veszett el a megjelenési egóm?! Arra persze alapból ügyeltem, h ne legyek hanyag, meg normális legyen a megjelenésem, amit ugye a munkahelyem is megkövetel, de nem “cicababáskodtam” magammal mint régen, mikor naponta fél órákat is képes voltam foglalatoskodni a kinézetemmel. Nah!

Am az elmúlt hetekben elég jó forgalmunk volt. Gyorsan elrohannak a napok. Sokat visueleztem és még fogok is, mert most meg már az új kollekciókat kell kitenni.

Imádok a belső visuellel ügyködni, mert lekötöm magam, és gyorsan eltelik vele a idő. Meg csinálhatom egyedül is és a kollégákkal is. Tetszik, h több mindenre kell figyelni, többféleképpen lehet dolgozni, s jó ötleteket kapni másoktól is. Érzem, h folyamatosan fejlődöm, tanulok ilyen téren is.

  Mostanában ismét kaptam jó pár olvasói levelet. Mindig örülök, ha írtok. Egyrészt alapból mindig írtok magatoktól egy kis feedbacket a blogomról, másrészt pedig egy kis betekintést kapok az olvasóimról. Mosolygó arc

Vettem nemrégiben kristályokat. Smaragd, jade, és rutilkarcot. Így már 5 kristályom van, mert még régebben vettem hegyi kristályt és ametisztet. 1455097_556489444443559_768781777_n

Am nem emlékszem, h írtam e már korábban, de azt is észrevettem magamon így 1 éves távlatban visszanézve, h furcsa mód ciklikusosan változom/működöm.

Azt még nem tudom, h miért, s milyen időközönként változom, de van pl, mikor egyáltalán nem foglalkozom semmivel, nem érdekel semmi, s csak döglök, játszok, meg nézem a tv-t. Azt tudom, h ha fáradt vagyok, v nincs sok energiám, akkor csinálom inkább ezeket.

Aztán van, mikor rám tör a “tudáséhség”, s falom a könyveket és kutakodom különböző témákban az interneten s csak szívom magamban az infókat.

Mikor ebben az “aktív” időszakomban, akkor szoktam a legtöbbet költekezni, s beszerezni sok tárgyat is, mint pl.: fentebb is írtam a kristályokat, v könyveket, magazinokat.

Ma is pl vettem magamnak csíráztató tálat és egy nagyon jó, minőségi Csíra ABC című könyvet Bükkerdő Gergelytől.

Most olvasom a James Redfieldtől a Mennyei prófécia című könyvet, ami nagyon-nagyon jó! Simán felér egy Dan Brown féle könyvvel, s még értékesebb, hasznosabb infókat is tartalmaz, de erről még a következő bejegyzésemben fogok írni… Kacsintó arc

Szo ajánlom mindenki figyelmébe! Kacsintó arc

Egy fél nap alatt kiolvastam a felét, s nemsoká végzek is vele. Annyira jó, h melóban a kajaszünetemben is olvasom! Arc nagy mosollyal

Aztán megvettem Katona André: Mennyi időnk van című könyvét is, ami a következő olvasmányom lesz, s aztán esek neki a Csíra Abc-nek.

Csók!

Rion Kacsintó arc

Piros ajkak

tumblr_mxta8bwzDO1qd89d4o1_500

(Az oldalon olvasható bejegyzések a szerző engedélye nélkül sehol, semmilyen formában felhasználni nem lehet!)

Nincsenek megjegyzések: