2014. december 2., kedd

Alkotmányos ellenállás

Az EGYSÉGfront mozgalom elindítói és aktivistái, mint a nép tagjai, a mai napon a következő nyilatkozatot tesszük:
A mai nap sorsfordító nap a magyar nép életében. A mai nappal olyan változások indulnak el hazánkban, mely változások minden egyes magyar embert érintenek és amely változásoknak nem csak érintettjei leszünk, hanem felelősségünk tudatában teljes jogú alakítói is a továbbiakban.
Mindezen változások halaszthatatlan szükségességét, a hazánkban 2012. január 1. napjától kialakult közjogi helyzet teszi elkerülhetetlenné:
A FIDESZ és a Jobbik pártok országgyűlési képviselői az általuk megalkotott ill. megszavazott és 2012. január 1. napjával hatályba helyezett „Magyarország alaptörvényé”-vel és „Magyarország alaptörvényének átmeneti rendelkezései”-vel, kísérletet tettek az ideiglenes Alkotmány hatályon kívülre helyezésére, ezzel a magyar alkotmányos rend és a magyar állam megszüntetésére.
A Magyar Köztársaságra, annak hatályos ideiglenes Alkotmányára és a népre tett esküjüket megszegve, az ezer éves magyar alkotmányos jogrendet többszörösen semmibe véve, alkotmányellenes államcsínyt hajtottak végre és ennek segítségével kizárólagos hatalmat ragadva magukhoz, a jog eszközével megvalósított állami erőszakkal fenntartott diktatúrát hoztak létre, mely megfosztotta a magyar népet az önrendelkezéshez való jogától.
Tették ezt a „Magyarország” nevű új, jogfolytonosságot megszakító fantom-állam törvénytelen létrehozásával, mely fantom-állammal a nemzetközi szervezeteket megtévesztve a Magyar Köztársaság helyét és annak nemzetközi szervezetekben elfoglalt pozícióit is elfoglalták, megszállták.
Továbbá a saját embereikkel megszállták nem csak a közigazgatás és az állami szféra gazdasági vezetői pozícióit, hanem – a teljesség igénye nélkül – az Országos Választási Bizottságot, az Állami Számvevőszéket, a Gazdasági Versenyhivatalt, a Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság elnöki posztját és a Médiatanácsot, a közszolgálati médiát, a Pénzügyi Szervezetek Állami Felügyeletét, a jegybank monetáris tanácsát, a Költségvetési Tanácsot, az Alkotmánybíróságot.
Saját embereikkel foglalták el a köztársasági elnöki, a legfőbb ügyészi, valamint a Kúria és az Országos Bírói Hivatal elnöki tisztségét, amely utóbbiak révén kiterjesztették az uralmukat a független hatalmi ág, az igazságszolgáltatás felett is.
Korlátozták a sztrájkjogot, csökkentették a szakszervezeti jogosultságokat, szigorítottak a népszavazás feltételein, szétverték és meggyengítették az ombudsmani rendszert, a politikai érdekeik miatt a legalapvetőbb jogalkotási alapelvet, a visszamenő hatályú, hátrányról rendelkező jogalkotás tilalmát is rendre megsértve.
Államosították és elkobozták a magán-nyugdíjpénztári tagok vagyonát.
Alkotmányos alapjogokat töröltek el, úgy mint a nyugdíjhoz és a szociális ellátáshoz való jogot.
Kriminalizálták a társadalom legelesettebb rétegét, a hajléktalanokat.
A magát „demokratikus ellenzéknek” nevező pártok, szervezetek ez ellen a kialakult helyzet ellen érdemben a mai napig nem léptek fel, sőt ezen helyzet tárgyszerű kimondásával is adósok a mai napig.
Ezen pártok országgyűlési képviselői, a Magyar Köztársaságban alkotmányosan szerzett mandátumukkal beültek a „Magyarország” nevű új, nem jogfolytonos(!) állam senki által meg nem választott országgyűlésébe és annak embertelen, antidemokratikus jogrendjének kialakításához, az ország végiggondolt, megtervezett, tudatosan és szisztematikusan végrehajtott kirablásához hallgatásukkal vagy aktív részvételükkel a mai napig tevékenyen hozzájárulnak.
Mi, az EGYSÉGfront mozgalom elindítói, aktivistái az elmúlt két évben minden lehetséges helyen és módon megpróbáltuk felhívni ezen pártok és a velük együttműködő ellenzéki szervezetek, mozgalmak figyelmét arra, hogy amit tesznek az a rendszerrel való kollaborálás és a velük folytatott tárgyalások során, mind írásban, mind szóban felszólítottuk őket az alkotmányos rend helyreállítására. Kérésünket minden esetben és kivétel nélkül figyelmen kívül hagyták, felvetéseinkre érdemben nem reagáltak.
Árulásuk végső bizonyítékaként, a 2013. január 2-án (az alaptörvény hatályba lépése elleni operaház előtti tiltakozás évfordulóján) kezdődő,  a jogállamiság, az alkotmányosság és a demokrácia témakörét tárgyaló egyeztetéseken, megtagadták az alaptörvény közjogi érvénytelenségének a kimondását (mint ahogy megtagadták ezt az operaház előtti demonstráció technikai egyeztető tárgyalásán is) és szintén megtagadták a népszuverenitás elvének a saját alkotmányos alapelveik közé emelését. Azt az alapelvet tagadták így meg, amely alapelv ma minden jogállami demokrácia alapját képezi, amely elv a néptől származtat minden hatalmat és amely elv alaptörvényből való kivétele elsődlegesen vezetett a jelenlegi törvénytelen és alkotmányellenes helyzethez.
Ezen pártok és politikai szervezetek az elmúlt két év során „összefogásról” beszélve sorozatos utcai demonstrációkon tudatosan megosztották és megvezették a magyar emberek tömegeit, a kialakult közjogi helyzet ismertetése helyett a nép feletti diktatúrát elfogadva, választásokra készülve saját kampányukba kezdtek és hamis kommunikációval, becsapva szimpatizánsaikat arra buzdították és buzdítják ma is az embereket, hogy a 2014-es választásokon való részvétellel legitimálják az alkotmányos rendet megdöntő diktatúrát és annak a Magyar Köztársaságot elfoglaló „Magyarország” nevű fantom-államát.
Ezzel bűnrészeseivé és társtetteseivé váltak a nép nélkül és annak ellenében alkotmányozó képviselők hazaárulásának. Ezzel a tettükkel létrehozták a politikai elit nép feletti diktatúráját.
Mindezek után számunkra, magyar emberek és felelős állampolgárok, civilek, a Magyar Köztársaság állampolgárai számára nem maradt más lehetőség:
Kijelentjük, hogy a Magyarország Alaptörvénye nevű törvény nem a magyar nép alkotmánya, és a készítésekor hatályban levő magyar jog szerint közjogilag érvénytelen jog!
Kijelentjük, hogy a diktatúra által terület, lakosság és legfőbb államhatalmi szerv (azaz az állami lét minden feltételének hiányával) létrehozott Magyarország nevű fantomállam nem a magyar nép állama!
A PARLAMENTI PÁRTOK KÉPVISELŐI ESKÜJÜKET MEGSZEGVE ELÁRULTÁK A NÉPET ÉS ELÁRULTÁK A HAZÁT!
EZZEL A TETTÜKKEL ELKÖVETTÉK A MAGYAR TÖRTÉNELEM EDDIGI LEGSÚLYOSABB BŰNTETTÉT!
Ebben a helyzetben a magyarországi népnek nem egyszerűen joga, hanem alkotmányban (sőt az érvénytelen alaptörvényben is!) előírt alkotmányos KÖTELESSÉGE törvényesen fellépni ezen alkotmánysértő állapot megszüntetése, alkotmány szerinti helyreállítása érdekében. A magyarországi népnek kötelessége fellépni a politikai elit – érvénytelen alaptörvénnyel létrehozott, megszálló hatalomként működő, diktatúrát megvalósító – Magyarország nevű fantomállamával szemben.
Fentiekre tekintettel az EGYSÉGfront mozgalom elvégzi azt a feladatot, amit a hazaáruló politikai ellenzéknek kellett volna megtennie.
Mától új időszámítás kezdődik. Számunkra, a társadalom névtelen milliói számára elindul a remény, a rendszer számára meg megkezdődik a visszaszámlálás.
2013. november 22.-i hatállyal, a magyar történeti alkotmány biztosította 800 éves ellenállási jogunk, a Magyar Köztársaság ideiglenes Alkotmánya, valamit a hatályos alaptörvény előírása szerinti alkotmányos kötelességünk tudatában:
a magyarországi népre kiterjedő, a nemzetközi és a magyar alkotmányos jogrenddel teljes összhangban lévő, törvényes és békés

ALKOTMÁNYOS ELLENÁLLÁS-t hirdetünk!
mert:
„A Magyar Köztársaságban minden hatalom a népé…”
mert:
„Senkinek a tevékenysége sem irányulhat a hatalom (…) kizárólagos birtoklására. Az ilyen törekvésekkel szemben törvényes úton mindenki jogosult és egyben köteles fellépni.”
Az alkotmányos ellenállás a nép utolsó BÉKÉS ESZKÖZE a szabadsága, az önrendelkezése megteremtésére.
Ezért ha az elit józanabb, nem a politikai hatalomban bent levő része, se a jogász, se a politikai, se a gazdasági, se a kulturális elit nem képes ezen folyamat elindítására, akkor nekünk, a NÉPNEK kell azt elindítani. És ha a nép többsége az elitek hazugságai miatt ezt még nem érti, akkor az a legnagyobb dolgunk, hogy ezt elmagyarázzuk a népnek. Hogy felrázzuk a népet, és azt mondjuk neki, hogy vége a sötétségnek, vége a nagyot álmodásnak, hajnalodik, és itt az idő, hogy a nép felébredjen és felkeljen, és megharcoljon a saját jogaiért.
Mert az emberi társadalmakat a jog irányítja. Vagy az Isten alkotta jog, vagy a nép alkotta jog. Egy országban a jog alapja vagy az alkotmány, vagy az alkotmány alapján készített alaptörvény.
A mi „képviselőink”, a hatalmunk gyakorlásának „eszközei” eddig nem engedték meg nekünk, hogy magunk alkossuk meg a jog alapját jelentő alkotmányt, hanem mindig ők, a politikusok alkottak nekünk alkotmányt, és alkotmány alapján működő államot, és annak jogot alkotó politikai rendszerét.  Azért, hogy azt a jogot, amivel irányítanak bennünket, a saját érdekeiknek megfelelően alkothassák meg, és ne úgy, hogy az nekünk legyen jó. Ennek legriasztóbb példája, képviseleti rendszerünk legelfajzottabb vadhajtása az alkotmányellenes alaptörvény. Rend – alkotmányos rend – akkor lesz ebben az országban, ha az alkotmányt a nép alkotja meg.
Ennek megfelelően az Alkotmányos Ellenállás kizárólagos célja Magyarország területén a magyar alkotmányos rend helyreállítása, a politikai elit magyarországi nép feletti diktatúrájának megszüntetése, létrehozóinak és működtetőinek törvény előtti elszámoltatása, a közjogilag érvénytelen Magyarország Alaptörvénye nevű törvény hatályon kívül helyezése és minden következményének – így a Magyarország nevű fantomállamnak – eltörlése, a magyarországi nép önrendelkezési jogának visszaszerzése, és annak további garantálása egy nép által alkotott alkotmányban való rögzítéssel.
A fenti célok elérésével teljesül az Alkotmányos Ellenállás azon célja is, hogy olyan új politikai kultúrát honosítson meg, amiben a mesterségesen fenntartott politikai „jobb-bal” szembenállást, a politikai „harc” minden társadalmi erőforrást fölemésztő kultúráját felválthatja a minden társadalmi réteget magába foglaló politikai együttműködés. Ez elvezethet egy olyan új társadalomhoz, amelyben a demokrácia többségi elvét nem a többség magánérdeke, hanem az „egész” társadalom érdekében használják. Így létrejöhet egy „egész-séges” demokrácia Magyarországon, ahol a közjó nem csak a „többség” javát, hanem valóban az egész társadalomnak, a „köz”-nek a javát szolgálná.
A diktatúra zökkenőmentes lebontásának menetéről, a nép által megalkotandó alkotmányról, és az azzal létrehozandó, új, jogfolytonos magyar államról a jogellenes hatalom és a nép közti tárgyalásokon kell megállapodni. Mi vállaljuk az Alkotmányos Ellenállásban részt vevő szervezetek és személyek tárgyaló delegációjának összeállítását. A tárgyalások előkészítésére a Magyarország nevű állam egyetlen közjogi „méltóságát” sem tartjuk alkalmasnak. Ezért azt kérjük tőlük, hogy a miniszterelnök jogban jártas szervezetszerű helyettesét, Navracsics Tibor közigazgatási és igazságügyi minisztert jelöljék ki a velünk való kapcsolat felvételére, a tárgyalások előkészítésére.
Felszólítjuk a magyar politikai „elitet”, hogy a 89-es reform kommunistákhoz, a szocialistákhoz hasonlóan, működjenek közre a diktatúrájuk felszámolásában, a magyar alkotmányos rend BÉKÉS helyreállításában. Kérésünk megértéséhez, pártestületi döntések meghozatalához 2013. december 15-ig biztosítunk időt. Eddig tájékoztassák a nyilvánosságot a döntésükről.
Felszólítjuk az állam, a közigazgatás és az önkormányzatok vezetőit, alkalmazottait, az állami vállalatokat és a közszolgáltató, közüzemi cégeket, hogy maradjanak a helyükön, a tárgyalások idején zökkenőmentesen végezzék tovább a munkájukat, tartózkodva a diktatúra embertelen vagy korrupt jogának, joggyakorlatának érvényesítésétől.
Felkérjük a rendészeti szerveket, hogy az átmenet idejére, a Magyar Köztársaságra, annak Alkotmányára és a népre tett esküjükhöz híven, a magyarországi nép érdekét szem előtt tartva, biztosítsák a közrendet és a köznyugalmat. Továbbá felhívjuk a figyelmüket, hogy amennyiben jogellenes parancs követése által, fegyveres erőszak alkalmazásával védik a diktatúrát a magyar nép törvényes Alkotmányos Ellenállásával szemben, úgy ők lesznek azok, akikre a btk.254.§-ában meghatározottak a továbbiakban vonatkozni fognak:
„Aki olyan cselekményt követ el, amely közvetlenül arra irányul, hogy Magyarország alkotmányos rendjét erőszakkal vagy ezzel fenyegetve megváltoztassa, bűntett miatt öt évtől húsz évig terjedő vagy életfogytig tartó szabadságvesztéssel büntetendő.”
Felkérjük a magyarországi népet, hogy a politikai elit diktatúrájának felszámolása, a magyar nép önrendelkezési jogának helyreállítása, a nép alkotmányának megalkotása és egy új, a nép érdekében működő magyar állam megteremtése érdekében csatlakozzanak az Alkotmányos Ellenálláshoz.
Felkérjük a politikai hatalomba még nem került pártok vezetőit és tagjait, hogy a diktatúra választási rendszerében való részvételi szándékukról mondjanak le és lépjenek vissza, részvételükkel azt ne legitimálják. A diktatúra békés lebontásához az Alkotmányos Ellenálláshoz való csatlakozásukkal – identitásuk megőrzése mellett – tevékenyen járuljanak hozzá, ezzel valódi esélyt adva maguknak a tiszta lappal való induláshoz, egy új és tisztességes, a nép érdekeit valóban képviselő állam és annak választási rendszerének közös megteremtését követően.
Szintén felkérjük a jelenlegi politikai rendszer iránt nem elkötelezett civil szervezeteket, politikai mozgalmakat, azok vezetőit és tagságukat, hogy csatlakozásukkal támogassák  az Alkotmányos Ellenállást, az alkotmányos rend és a jogállamiság békés helyreállítását, hiszek ezek megléte, a közösségi célok megvalósulása mellett, a saját egyéni szervezeti céljaik megvalósulásának is alapvető zálogait jelentik.
Felkérjük a diktatúra iránt nem elkötelezett közéleti személyiségeket, „nép-szerű” embereket, értelmiségieket, a kulturális és tudományos élet jeles képviselőit, hogy a saját csatornáik használatával és személyes példa mutatásával népszerűsítsék a nép körében az alkotmányos rend helyreállítása érdekében meghirdetett Alkotmányos Ellenállást, elsősorban az ahhoz való csatlakozással és szabad, félelem nélküli kiállással.
Nem utolsó sorban felszólítjuk a hazai média képviselőit, hogy a továbbiakban az Alkotmányos Ellenállással összefüggő eseményekről a lehető legmagasabb szakmai színvonalon, kiegyensúlyozottan és folyamatosan tájékoztassák a közvéleményt. Szükségtelen hangoztatni, hogy a magyar nép tisztességes tájékoztatása érdekében a legnagyobb erkölcsi és szakmai-etikai felelősség önökre hárul, kérjük önöket, ezt sose feledjék.
És végül felkérjük a politikai elit diktatúrájának vezetőit, parlamenti pártjait, annak vezetőit, a parlamenti frakciók vezetőit, a frakciók és a pártok tagjait, hogy fontolják meg és fogadják el tárgyalási ajánlatunkat a politikai elit diktatúrájának BÉKÉS lebontására, és ne kényszerítsenek arra bennünket, hogy december 15 után az Alkotmányos Ellenállás keményebb eszközeivel kényszerítsük őket tárgyaló asztalhoz. Minél később és minél keményebb eszközök alkalmazása után ülnek tárgyaló asztalhoz, annál súlyosabb büntetésre számíthatnak az elszámoltatás végén. Mert azt azért ne felejtsék el, hogy a hazaárulásuk befejezett tény, és nem ők gyakorolnak kegyet, ha tárgyalóasztalhoz ülnek. Hanem csak a büntetésük súlyát csökkentik a minél gyorsabb és minél hatékonyabb együttműködésükkel!!!

Budapest, 2013. november 22.
Az EGYSÉGfront Mozgalom elindítói, szervezői

Nincsenek megjegyzések: