2010. szeptember 27., hétfő

Há televagyok ideggel ba.d meg!

 

Idézet mára:

Ragadd meg minden napodat. Örülj a teljesség igényével. Minden napnak, úgy, ahogy van. Az embereknek, úgy, ahogy vannak. (...) Nem arról van szó, hogy a mának kell élnünk - ez materialista hozzáállás lenne, hanem arról, hogy a mának kincsként kell örülnünk. Úgy látom, hogy a legtöbben felszínesen élünk, nem is gondolva arra a csodára, hogy egyáltalán élnünk adatott.

 

Hát ma pocsék egy napom volt!

Megtudtam, h a csütörtöki egyes kasszában, amelyben én is dolgoztam 10 rugó hiány volt, ami nem lett meg! Ezért valószínű, h kapok egy fegyelmit! “Hurrá!”

Akkor az egyik főnökömnek biztos rossz napja lehetett, mert nagyon durván beszélt velem. De ahogy mások is panaszkodtak a hangnem miatt.

Nem egyszer lebaszott! Konkrétan nem is a lebaszással van inkább bajom, hanem a hangnemmel. A lebaszásokról csak annyit, h teljesen igaza volt, csak annyi volt a bibi, h olyanokért kaptam, amiről én nem tudtam, s nem kaptam tájékoztatást, s úgy cseszett, le, mintha én arról tudtam volna, holott a kutya nem tájékoztatott róla, h nekem azt tudni kellene!…6a00d83451cc7469e20134864df18f970c-500wi

A legdurvább beszólást pont a távozásomkor kaptam. Annyira felhúztam magam, s megérintett, h nagyon durcis lettem. Az a baj, h túl érzékeny vagyok, s nem kellene ilyennek lennem.

Ember vagyok én is. Nekem is vannak érzéseim! A hibáimból akkor is tanulok, ha normálisan, s kedvesen, akár hülyéskedve közlik velem a hibám. A Kriszta főnököm pl.: így szokta, s így is megértem, s tanulok belőlük.

Pl.: A visuelesünk is szólt ma, h mire figyeljek oda. Normálisan közölte. Igaza volt, s még szarul is éreztem magam, h jaj. De normális hangnemben szólt. Tanultam abból is. 1 hónapja dolgozok a cégnél. Folyamatosan tanulok. Pl.: most örül a fejem, h megtanultam már az a kibaszott visszatérítéseket is. Van mikor besokallok, s nem tom, h mi van, de újoncoknál szerintem ez természetes.

Érzem azt is, h vannak akiket olykor idegesít, ha kérdezek, de bazz! Ha nem kérdezek akkor meg olyan baj lesz belőle, ami ma volt, s így is úgy is én leszek a szar! Ha merek kérdezni, ha nem tom!

6a00d83451d8ee69e20133f466b2ed970b-500wi Akkor ott vannak a nálam is újabb csajok! Most csak azt a két lányt mondom, akivel én voltam. A Márti is és anno a Tünde is mondta, h jó velem dolgozni, mert kedves vagyok, s segítőkész.  Persze, h az vagyok, mert kire számítsanak, ha nem rán?! Elhiszem, h mindenkinek megvan a maga feladata, baja, de ne sírjon a szájuk, h milyen egy csapat ez, ha be se tanítanak!

Igaz! Megértem az idősebbeket,  tapasztaltabbakat is, h se idő se türelem, se semmi! Elismerem, tudom! De akkor legalább normális, emberi hangnemben beszéljenek velünk, s akkor legyünk lebaszva, h másodjára kövessük el a hibát! S szeretném azt is hangsúlyozni, h nem általánosítok!

Mikor véget ért a műszakom, annyira ideges voltam az egész miatt, h rákellett gyújtanom a rohadt cigire is! De segített, mert lenyugtatott.

Elhatároztam azt, h ezt az egészet közölni fogom a legközelebbi közös reggeli meetingen, ha el nem felejtem. Bár valszeg nem fogja őket meglepni, amit mondani fogok, mert tudom, h olvasnak egy páran a kollégák közül, s ez az egész valszeg már engem megfog előzni, mert ez is olyan, mint a meleg világ, h villám gyorsasággal terjednek a hírek… :) De mind1. Am is ilyen vagyok! Ami a szívemen az a számon! Meg am is! Elolvastam azt az általános tájékoztatót, amit kaptam a cégtől, s abban is ez szerepel, h fontos a visszacsatolás a kommunikáció.6a00d83451cc7469e2013486899aa7970c-500wi

( Am furi, de ezekről tanultam, s most a gyakorlatban készülöm megcsinálni azt, mit eddig elméletben vettünk. :) )

Eddig tök jó volt minden, szerettem ott dolgozni, de most annyira lehangolt ez az egész ügy, h… ah!… :(

Akkor jött az infó, h mivel megnyílik 2 új üzlet, ezért lehet, h szétverik a csapatot. “Hurrá!” Mert legyen bármikor, bármilyen feszültség is a csapatban, akkor is szeretem őket na! Csak számomra nagyon fontos a tisztesség, az emberiesség, a normális hangnem!

S gondolhattok bármilyen hülye gyereknek, nyálasnak, kényesnek, hisztisnek stb, stb, stb! Leszarooom! Ez szerintem minden embernél alap! Ha veletek beszélnének lekezelően, flegmán, ti se örülnétek neki… Mind1!

Akkor sajnos egy másik kedves kollégánk is elment tőlünk. Ő még tanul, s megkezdődött neki a suli, pedig szerettem Őt is. :/

Akkor meló után találkoztunk Mancival… Nem a legjobbkor, mert ugye titta ideg voltam a főnököm viselkedése miatt, ezért nem is taliztam egyből vele, hanem felhívtam, s csak elhalasztottam egy negyed órával, h lenyugodjak.6a00d83451cc7469e20134865cbff5970c-500wi

Mikor pedig elindultam a megbeszélt találka helyre, nagyon ügyeltem arra, h ne rajta vezessem le feszültségem. De mikor megláttam, s mosolyogva nézett rám én is elmosolyodtam, s kiszállt az összes hülyeség a fejemből.

Sétáltunk jó sokat. Nyugodtan, normálisan beszélgettünk. Tök oks volt minden. Más volt. Rég beszéltünk már így egymással sajnos. Meg vére ismét egyetértettünk dolgokban, pont mint anno régen. Megakart hívni egy étterembe. Kedves volt, s jó esett, de inkább későbbre tetettem.

A nap zárása szép, jó és kellemes volt. Remélem, h a munkahelyi probléma is megoldóik majd valahogy, mert mindit írtam, eddig pont, h a munkahely volt a ments váram, s a mai nap nagyon lerombolt ezt az egészet, s lehangolt… NA mind1! Mára lényegében ennyi!

Holnap és utána szabadnapos vagyok. Este majd jelentkezem.

Csók!

Rion ;)

(K)

60632_151854701514765_100000707078211_292956_2708086_n

Nincsenek megjegyzések: